20 februari 2019

Sandmann stämmer WaPo


En gymnasieelev från Covington, Kentucky, som stod i fokus för händelsen vid Lincoln Memorial, stämmer nu Washington Post och hävdar att tidningen “förtalade” honom, eftersom han är vit.

Stämningen inlämnades av Covington Catholic High School-student Nicholas Sandmann, 16, och han begär 250 miljoner dollar i skadestånd -  det var den summa som Jeff Bezos, grundare av Amazon.com och världens rikaste person, betald för tidningen 2013.

Washington Post inriktade sig på Nicholas och mobbade honom eftersom han var den vita katolska studenten som hade på sig en röd" Make America Great Again “-hatt på en skolresa till en “Marsch for Life” i Washington, D.C.
Sandmann konfronterades oväntat och plötsligt av Nathan Phillips ... en känd indianaktivist som slog på en trumma och sjöng högt bara några tum från hans ansikte,"säger man i stämningen.

19 februari 2019

Önsketänkande


Democrat Party i USA genomgår en radikal förändring. De verkar ha övergivit den lilla logik och förnuft de hade tidigare och nu motsätter de sig nästan allt de stod för, för tio år sedan. 
Deras talesmän har gått så långt att de nu försvarar och anammar de osammanhängande förslagen som Alexandria Ocasio-Clueless kommer med och de uppmuntrar Jussie Smollett utomordentligt bisarra och alltmer hysterisk berättelse. Det är som om Democrat Party har bestämt sig för att “Magiskt Tänkande” är det som gäller.

Demokrater har varit på väg mot önsketänkande ända sedan det var klart att Trump vann presidentvalet. 
Det var inte långt efter invigningen som tusentals kvinnor marscherade genom gatorna i våra större städer med skära könsorgans-hattar,  eftersom de påstod att något hemskt skulle hända  …och ingenting hände.
Man påstår att Trump framkallar psykiska störningar hos människor och kallar det Trump Derangement Syndrome.
Med Smollett och AOC  har dessa störningar och magiskt tänkande nått nya höjder.

Efterfrågan på rasism har sedan länge överträffat utbudet, så radikaler som Smollett använder nu hemlagade alternativ.
När det gäller Smollett antogs det inte bara att hans "attack" var ett ”hatbrott" utan det var vad man önskade.  Många på Vänstersidan ville att det skulle vara ett hatbrott, eftersom det bekräftade deras imaginära (dvs magiska) uppfattning att den andra sidan är ond och rasistisk.

När det gäller AOC, borde hennes domedags-profetior om världens undergång om tolv år, ha mötts med lite skepsis. Det finns användbara idioter i varje generation och kommer utan tvekan alltid att finnas. Vad som är skrämmande är hur många människor som vill tro henne, hur många som är så investerade i denna form av magiskt tänkande att de är villiga att överge all skepticism.

Media ägnar sig åt sin egen version av magiskt tänkande. Smollett-affären tog plats på scenen bara dagar efter att de katolska pojkarna anklagats för rasism mot en indian, men det budskapet glömdes snabbt när annat matnyttigt dök upp.

Men Vänstern kan ha gått lite väl långt denna gång och den gamla tysta majoriteten, som Kurt Schlichter kallar "Normals”, kan skaka på huvudet och börja agera. Saker kan slå tillbaka, ibland med överraskande hastighet


Bernie Sanders i startgroparnaBernie Sanders, I-Vt., meddelade att han kommer att ge sig in i kampen om att bli USAs nästa president i valet 2020.
 "Vi började den politiska revolutionen i kampanjen 2016, och nu är det dags att fortsätta  den revolutionen "

 Han skällde ut president Trump och kallade honom en "patologisk lögnare" och han förklarar att han själv kommer att driva frågor som universell hälso- och sjukvård och en minimilön på $ 15 - saker han ivrade för år 2016 och som sedan dess antagits av ett antal andra förhoppningsfulla kandidater.

Han äger själv tre hus - undrar vilket han gjorde uttalandet från?

Mångfald blir Democrats undergång


Lt. Gov. Justin Fairfax, är den andra svarta person någonsin, som fått en befattning på den nivån,  och han har nu anklagats för våldtäkt av två kvinnor.  Om Fairfax tvingas avgå varnar svarta ledare att helvetet kommer att bryta lös.

Democrat Party i Virginia har redan haft raseriutbrott över alla monument, statyer, skolor, parker, motorvägar och gator som är uppkallade efter personer som varit slavägare.
Asiatiska amerikaner står nu i konflikt med svarta och latinamerikaner över antagningspolitiken vid universitet. Antifa vanhelgar flaggan, socialister berömmer NFL-spelare som "tar ett knä" under nationalsången. Militära migranter marscherar under mexikanska flaggor för att protestera mot gränssäkerhetspolitiken. "Republiken" har blivit”vår demokrati".
Vi är inte längre "en odelbar nation”…. Vi har nästan upphört att prata med varandra.

Läs Pat Buchanans artikel

18 februari 2019

Ett nytt klavertramp

Till skillnad från vissa Vänsterister, har Alexandria Ocasio-Clueless åtminstone en ursäkt: Hon är dum och mer än “lite svårt att fatta”. 
Hon gjorde det klart när hon förbjöd bilar, flygplan och kor men nu är hon emot jobb också. Hon och hennes vänstervänner har lyckats stoppa Amazon från att flytta till New York och det innebär cirka 27,5 miljarder dollar i förlorade skatteintäkter.

 Alexandria Ocasio-Clueless:

"Jag vet att det är väldigt viktigt att vi förstår att vi måste investera i vår ekonomi, men vi måste investera i våra människor och att ge bort 3 miljarder dollar till ett företag som har en historia av att utnyttja arbetstagare och betalar mindre än vad  New York City gör, är inte acceptabelt för oss. ...

Jag är helt övertygad om att om vi tar de  $ 3 miljarder dollar som vi var villiga att ge till Amazon och investerar det i vårt lokala samhälle, så kan vi göra det. Vi kan skapa dessa jobb. Vi kan skapa 25 000 jobb. Men vi behöver inte ge bort pengarna och låta vårt tunnelbanesystem falla samman, så att Amazon egentligen blir ägare till en del av New York City. Vi kan skapa 25 000 jobb med Mom-and-Pops; ( kvartersbutiker ), vi kan skapa 25 000 jobb med företag som är villiga att förhandla,  men vi bör inte ge bort vår infrastruktur, vårt tunnelbanesystem, våra skolor, våra lärares löner, våra brandmän budgetar,  till ett företag som inte har visat sig vänliga mot New Yorkers. Och vi kan be om mer eftersom vi förtjänar att få mer."
Endast marxistisk indoktrinering kan förklara den patologiskt giriga inställningen som AOC och hennes supportrar har att de "förtjänar" att få andras pengar.

De 3 miljarderna syftar på skattelättnader under en period av 10 år - dvs pengar som New York gick med på att inte konfiskera från Amazon om de bygger ett andra högkvarter i Queens.
Att skapa tiotusentals bra betalda jobb skulle uppenbarligen ha varit en nettovinst för New York finansiellt.  Ändå tror AOC att New York nu kan skriva ut en check för de tre miljarderna  - skatt på teoretiska intäkter som hennes vänster-vänner inte vill ha.

Denna kvinna har en examen i ekonomi från extremt dyra Boston University. Man kan undra hur hon fick det.Hur dum är Jussie Smollett?


Den sk. rasistiska attacken på Jussie Smollett har resulterat i rubriker i media här i USA under helgen och nu ser jag att även svenska TV-tittare “välsignats” med showen, så ni vet förmodligen vem det handlar om.
Båda säsongerna av showen har floppat i Storbritannien, Australien, Kanada och Tyskland - och det utländska nätens orsak till showens globala misslyckande är enkelt uttryckt: “Internationell publik kan uppenbarligen inte relatera till en show med en total svart rollbesättning."

Smollett påstod att han misshandlats av två vita män - så svårt att han hamnade på sjukhus.
Enligt två poliskällor i Chicago har man funnit nya bevis som talar för att Jussie Smollett kan ha orkestrerat attacken. Skådespelaren misstänks nu för att ha betalat två svarat bröder från Nigeria för att utföra dådet.

Tack och lov är brottslingar vanligtvis dumma.
Polisen säger att de blev misstänksamma mot Smollett nästan omedelbart. Han tog med dem till den plats där han påstod att han anfölls och pekade sedan på en dold kamera och talade om hur glad han var att brottet fanns på video.

Ummm, Jess. När såg du kameran? Var det när du blev slagen? När de satte snaran runt nacken på dig? När de hällde blekmedel på dig?
Det verkar som om du visste att kameran var där och att du iscensatt en attack just på den platsen så att det spelades in.

Vilken normal person skulle någonsin lägga märke till en kameran under dessa omständigheter?
Svar: En person som behövde en kamera just där.

Hur dum får man vara.


17 februari 2019

Bara en tanke


Vi lever fortfarande under “nationella nödsituationer” som införts av tidigare presidenter. Faktum är att sedan 1979 har olika presidenter förklarat “national emergency” 58 gånger och 31 av dem gäller fortfarande.

 Enligt Democrats kan president Trump inte förklara att det är en nödsituation fast vi invaderas av tusentals personer varje år;  ett stort antal av dem är medlemmar av gäng som säljer kvinnor och barn och som använder barn för att utgöra "familj-grupper” när de smugglar droger.

Jag undrar hur det skulle låta om det var tusentals ryssar som anlände till San Francisco eller New York och som krävde flyktingstatus för att komma in i ladet?
 Ryssen kommer, Ryssen kommer.!
Stora fartyg fyllda av ryssar eftersom Putin vill tömma sina fängelser och läger.  Varje år!

De ställer krav på det sociala trygghetsnätet som ursprungligen inrättades för våra fattiga och arbetslösa.
De vill ha alla instruktioner och anvisningar utskrivna med  А, Б, В, Г, Д, Е, Ё, Ж, З, И, Й, Л, М, О, П, Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ъ, Ы, Ь, Э, Ю, Я, och tryck 2 för ryska, var de än ringer.
De kräver speciella fri-städer så att de kan undvika polis och förpesta tillvaron för de ryssar som kom som lagliga invandrare och flyktingar på 1990-talet.

Ett hundratal personer korsar numera vår norra gräns mot Kanada men tänk om det i stället skulle vara tusentals som översvämmar Minnesota och Washington? Mängder som tar över de goda tech-jobben,  eller till och med som servitriser?
De tar över platser avsedda för minoriteter på högskolorna och för de människor som är födda här?

Ilhan Omar har visat oss att man inte behöver vara född i USA för att få en plats i Congress,  ha ett ondskefullt, fördomsfullt Twitter-konto och försöka förstöra Israel.

16 februari 2019

Alla medel är tillåtna

President Trump undertecknade ett budgetavtal i förrgår, samtidigt som han förklarade ett “nationellt undantagstillstånd” (national emergency).

Mitt tidigare skriveri nedan, “Tji fick de” beskriver hur en mängd inflytelserika personer samarbetade för att omintetgöra Trump.
McCabe, Comey och Bruce Ohr,  James Baker, FBI, Clapper, Brennan, Rosenstein och alla de andra - inte en enda av dem har någonsin blivit vald till någonting. Ingen har en fullmakt från det amerikanska folket att göra vad de gjorde, och de försökte undergräva en vederbörligen vald president.
   Det var en kupp, och media var med på det och det fortsätter i det nya budgetavtalet.
Även om Nyhetskanalerna antytt att Mueller-undersökningen resulterat i nil, zero, nada,  är målet fortfarande att driva President Trumps popularitets-siffror i botten och budgeten har nu blivit ett viktigt redskap.

Democrats har lagt in en massa förbehåll, om hur mycket hinder och stängsel som kan byggas och de har satt en gräns för vilken typ som kan byggas. Det finns begränsning för modernisering. Detta avtal är fyllt med påbud som instruerar USAs president om vad han inte kan göra.  Nu tillåter det 23 miljarder dollar för Homeland Security, men begränsar gränshinder till 1,375 miljarder dollar.

När det handlar om invandring har vi bara ett parti i det här landet och jag tror att medlemmarna i Congress  (båda partierna) faktiskt med detta avtal skickar ett meddelande till hela landet att ingenting någonsin kommer att hända så länge som Donald Trump är president.
Utformningen i denna budget är ett meddelande till Trump-väljare att det är meningslöst att rösta på honom för han kan inte få någonting gjort.

 De kommer att lägga hinder i vägen och de kommer att efter bästa förmåga se till att han inte kan få något gjort.  Målet är att vi ska ge upp och ifrågasätta om det inte skulle bli bättre utan Trump.  Kanske vi skulle ha en bättre chans till förbättringar utan Trump?
De hatar honom så mycket att de aldrig kommer att tillåta något anständigt och bra för landet så länge han är president.

Det påminner om vad de gjorde mot Sarah Palin. De skapade så mycket negativitet runt Sarah Palin att de övertygade alla Republicans att det skulle vara bättre att glömma henne.

 Pelosi i The House och Schumer i Senate driver detta tillsammans och de vet att båda partierna gillar illegala invandrare fast av olika anledningar. Det finns undantag bland Republicans men det finns också många Reps. som inte vill att Trump ska lyckas.
De bryr sig inte om hur skadligt det blir, för i deras värld är det bara Donald Trump som är till skada för landet.
Påhitten om rysk infiltrering och Muellers ansträngningar har misslyckats med att få ner hans popularitets-siffror så det här är den senaste ansträngningen.
Förhoppningen är att om de kan hindra Trump från att hålla sina löften kommer hans anhängare att ge upp vid nästa val.