18 september 2018

Mark Dice: “Jag står inte ut längre”Dice låter oss få veta vad han tycker om “Emmy” och CNNs Anderson Cooper

17 september 2018

De är desperata


De försökte med Clarence Thomas 1991, om ni kommer ihåg, och det fungerade nästan.  Thomas var fast besluten att försvara sig och sitt goda namn och han segrade.  De ältade sedan Anita Hills anklagelser i försök att göra dem mer trovärdiga vilket inte heller fungerade.

Det borde inte komma som någon överraskning att Väntern skulle försöka igen med Brett Kavanaugh,  speciellt när deras taktik att protestera och avbryta misslyckades.  

Så nu hittar man en skolkamrat från högstadiet -  Christine Blasey Ford - som påstår att Kavanaugh antastade henne för 35 år sedan,  men det har aldrig tidigare uppmärksammats av någon myndighet!  Allmänheten, som nu är van vid dessa “sista minuten “ anklagelser mot konservativa jurister, skrattar åt det.

Delvis är det ett problem med timing. Om Fords beskyllning hade framförts för sex månader sedan - innan Asia Argento drog igång anklagelserna mot Harvey Weinstein - hade de kanske blivit mer slagkraftiga.
Asia Argento blev en ledande person i #MeToo-rörelsen.  Hennes pojkvän,  tv-stjärnan Anthony Bourdain, gick med i kampen.
Men under de månader som följde efter hennes anklagelser mot Mr Weinstein, betalade Argento i hemlighet $ 380 000 till Jimmy Bennett, en ung skådespelare och rockmusiker som hotade att avslöja att Argento antastat honom när han var bara 17 år. 
 Men #MeToo- tramset är överspelat och motivet för de agerande har avslöjats gång på gång.

 Alla dessa beskyllningar och påståenden om sexuella förseelser som saknar bevis, har svängt den allmänna opinionens pendel. 

Enligt Breitbart har 65 kvinnor från båda partierna  -  och som känt Kavanaugh sedan högstadiet - försvarat honom och sagt att han alltid har betett sig "hedervärt” och uppträtt “respektfullt mot kvinnor”.

Vad Vänster har att komma med vad gäller Blasey Fords anklagelsen är inte trovärdiga, men hysteriet på Vänster-sidan, vid tanken på att förlora kontrollen i Supreme Court under många, kommande år, har helt tagit över deras omdöme och de klamrar sig fast vid halmstrån.

16 september 2018

I San Franshitsco
 San Francisco har gett ut en guide på engelska och arabiska för icke-medborgare om hur man registrerar sig för att rösta den 6 november.
 
De låter utländska medborgare påverka vårt val!

15 september 2018

Journalistik i sin prydno

Här är ett utmärkta exempel på att det som allmänheten ser på sina TV-skärmar är en show - underhållning utformad för att fånga en publik genom att spela på deras rädslor och känslor.  President Trump, mästaren i "reality TV" förstår detta och det ät därför som hans kritik och påpekanden om "falska nyheter" går hem hos allmänheten.

The Weather Channel skickar vanligtvis en reporter till drabbade områden för att rapportera direkt från platsen. Hurricane Florence är inget undantag. I den här videon kan reportern knappt stå upp i den kraftiga vinden, men när kameran zoomar ut, avslöjas hans dramatisering:Och det är ingenting nytt. Här är Dan Rathers rapport från orkanen Carla i Houston 1961.tips från Wattsupwiththat

Lördagsgodis

14 september 2018

Trumps fel


Alla nyhetskanaler i USA i dag bevakar orkanen Florence och alla som letar efter anledningar att hata Donald Trump mer än vad de redan gör, får veta att förutom att han är dum och en vansinnig, vit, nazistisk, tyrann kan han också styra orkaner.
Han har över natten använt sina enorma diktatoriska krafter för att ändra orkanen Florence bana, så att hon nu kommer att förstöra livet för mängder av svarta människor i North och South Carolina och kanske till och med döda dem med stormvindar och översvämningar ... så som han gjorde när han skickade orkanen Maria till Puerto Rico för att döda bruna människor.

Det var vad Washington Post tycktes säga i en ledare som de publicerade tidigare denna vecka och som  hävdade att "Mr. Trump är delaktig" i" extremt väder."  Det är en fantastisk talang hos någon som är både dum och galen. Det är också otroligt kortsynt.

Till skillnad från Vänstern, som älskar att dra fram hudfärg vid varje tillfälle, verkar det som orkanen Florence inte kan skilja vita från svarta och drabbar alla sidor lika mycket och det inkluderar också “indianer”  (både inhemska amerikanska och sydasiatiska ), asiater, LGBQTEALMNOPs, och andra minoriteter som tillhör någon känd eller okänd offerklass.

WaPo-ledaren påstår att Florens - som då var en kategori 4-storm  - skulle bli den värsta som någonsin drabbat North/South Carolina. 
Men Trump måste ha blivit distraherad av illegala invandrare eller en lättklädd porrskådespelerska, eftersom Florence gjorde det omöjliga och försvagades och förväntades nå land som en kategori 2-storm sent i går eller tidigt i dag.

North Carolina har drabbats av 56 orkaner sedan 1851, däribland sex under perioden 1953-1955.
 År 1954 nådde vågorna från Hazel 17 fot.

Har någon kollat vad Trump hade för sig i mitten av 50-talet?


13 september 2018

Vem kan man skylla på?

När en Färgad Kvinna - (som lyckats i en sport som inte domineras av svarta) - får ett raseriutbrott, är det bäst för alla närvarande att gå och gömma sig.  Någon måste ta på sig skulden för Serena Williams oprofessionella uppträdande, och det är inte hon själv.

Mark Knight of Melbourne Herald Sun är officiellt en brottsling för att ha ritat en passande bild som man påstår är rasistisk / sexistisk. Han var tvungen att säga upp sitt Twitter-konto på grund av hot mot sin familj.


“En vit skämttecknares skildring av Serena Williams, som bryter sönder sin racket under U.S. Open-finalen - vilket ledde till en av de tre “kontroversiella” bestraffningar hon fick innan hon förlorade matchen mot Naomi Osaka - orsakade ett utbrett backslag på måndagen.
 
Bestraffningarna var för att hon tog emot instruktioner från tränaren under matchen, kallade domaren en "tjuv" och en "lögnare" och slog sönder racketen i en gest som möjligtvis kunde passa en 2-åring.
 Anledningen till att dessa straff kallas "kontroversiella" är för att de gavs till Williams.
Politisk Korrekthet kräver att vi ställer oss på hennes sida,  oavsett hennes beteende.

Uppmuntrande är att tidningen faktiskt ställer sig bakom sin tecknare.

Vi kan också skylla Williams sammanbrott på domaren men det finns faktiskt de som är modiga nog att försvara Carlos Ramos också. Hans kompisar inom domarkåren vill inte bli drabbade av samma sak:
"Det finns en obehaglig känsla bland tennisdomarna efter att WTA och USTA ställde sig på Serena Williams sida efter hennes gräl med Ramos under lördagens US Open-final. Times of London rapporterade att vissa domare överväger att bojkotta Williams matcher."
Enligt en pensionerad domare,  Richard Ings,  tycker domare inte om att svikas av WTA, som verkar vara överens med Williams att Ramos är en sexist för att han inte accepterade hennes omogna uppträdande.
     "De är alla rädda för att de kan bli nästa Ramos. De känner att ingen stöttar dem när de måste ta impopulära beslut "

Visst, kan de fatta impopulära beslut men inte mot Serena Williams.
Politisk korrekthet kommer först och det gör att allt går åt fanders, inklusive sportsmannaandan.Viktigt Meddelande!