22 maj 2018

Skolans regler


Dimitrios Pagourtzis, den anklagade Sante Fe High School-skytten, var uppenbarligen omedveten om skolans regler vad gäller skjutvapen. Om han varit det kunde tragedin ha undvikits.

         Santa Fe I.S.D.
         Substitute Teacher Handbook 2017-2018
         Innehav av skjutvapen och vapenpolitik
         FNCG, GKA

         Anställda, besökare och studenter, inklusive personer med licens att bära vapen, är förbjudna att ta med skjutvapen, olagliga knivar eller andra vapen till skolan, skolområdet  eller byggnader där en skol-aktivitet äger rum.

20 maj 2018

Årets spektakel

Måla in sig i ett hörn

Vi har tagit paus i Little Rock, Arkansas över helgen i väntan på att få bromsarna justerade. Husvagnen vill inte samarbeta med bilen.


Ser fram emot att resa vidare för att se det senaste tramsiga projektet i Kalifornien: Los Angeles målar gatorna vita för att bekämpa klimatförändringen.

Den gråvita beläggning som kallas CoolSeal sprutas över gatan.  Ämnet, tillverkat av ett företag som heter GuardTop, sprids sedan ut av vägarbetarna.

Mörk asfalt absorberar mellan 80 och 95 procent av solvärmen, vilket i sin tur värmer upp gatorna och omgivningen. Detta försvåras av ett fenomen som kallas "urban heat island effect", vilket kan höja den genomsnittliga lufttemperaturen i en stad med 22 grader Fahrenheit, enligt EPA.

Kan ämnet stå emot missfärgning från svarta däck och föroreningar? Naturligtvis inte.
Hela detta jippo kostar enormt mycket och underhållet kommer att kräva ännu mer pengar. Men det är inte det enda problemet.


Soliga vita gator  kommer att ha samma verkan som “snöblindhet” och LA-borna kan se fram emot många fler trafikolyckor.

Men Vänstens bryr sig inte om indirekta skador. 
 I vanlig ordning skapar man problem genom att implementera dumma lösningar till icke-existerande problem.  Den så kallade "globala uppvärmning" förstärks eftersom att värme kommer att reflekteras uppåt istället för att absorberas av gatan.

Men de kommer inte att erkänna idiotin.  Det enda sättet att få dem att ändra uppfattning om detta projekt är att hävda att det är rasistiskt att måla gatorna vita.19 maj 2018

Lördagsgodis

18 maj 2018

Nej, Trump kallade inte alla illegala för “djur”

Media undrar varför genomsnittsamerikanen inte litar på dem, och här är ett bra exempel.

I onsdags höll Donald Trump ett möte i White House om illegal invandring.  Han fick en fråga från Fresno County Sheriff Margaret Mims om regeringens hantering av MS-13-gänget och Trump  svarade i sin vanliga stil.

Vi tar människor ut ur landet. Du kan inte tro hur hemska dessa människor är.  De är inte människor - de är djur. "

CNN, ABC, CBS, NBC och C-Span tog naturligtvis Trumps uttalande ur sitt sammanhang för att få det att verka som om han sa att alla illegala invandrare är djur,  när han tydligt hänvisar till MS-13-medlemmar.

Är MS-13 medlemmar djur? Här är en lista från 2017 över några av deras grymheter .

    En kvinnlig gängmedlem torterade och dödade en 15-årig flicka som hon trodde var tillsammans med hennes pojkvän.  Gängmedlemmar filmade brottet.

    Två gängmedlemmar anklagades för kidnappning, tortyr och mord på en tonårsflicka för att hon förolämpade gängmedlemmarnas sataniska ritualer som de håller heliga. Straffet för det är döden. 

    Tre gängmedlemmar anklagades för mordet på den 17-årige Raymond Wood. Woods farbror sa att hans brorson hade lemlästats av sina mördare, som knivhögg tonåringen 16 gånger, körde över honom och högg av hans händer.

    Gängmedlemmar har sammanknippats med 11 mord på Long Island, New York.  Fyra av offren, som varierade mellan 16 och 20 år, mördades samma natt efter att ha attackerats och stympats av män med machetes.

    Tre gängmedlemmar arresterades för mordförsök på en 19-årig som huggits i magen med en machete och sedan sköts.

Hur vågar Trump kalla dem djur!Om någon ska känna sig förolämpad är det djuren.

En liten påminnelse


För nästan 60 år sedan, den 19 oktober 1958 förutspådde “de falska nyheterna” New York Times,  att skepp  skulle segla över Nordpolen “under våra barns livstid".

Klimatförändringens största lurendrejare, professor James Hansen förutspådde 2008 att arktiska områden skulle vara fria från sommaris före 2018.
Han har vid olika tillfällen också hävdat att Manhattan snart kommer att vara under vatten, att en mängd katastrofer skulle hända i New York till följd av klimatförändringen och han har stämt U.S för att man inte i gör någonting för att bekämpa stigande havsnivåer, globala temperaturer och alltmer skadliga stormar.

Al Gore - som uppfann internet och som blivit  multimillionär i sin kamp som global uppvärmnings-alarmist - hävdade också 2014 att polar isen skulle vara borta nu.

Nu är det 2018, snart sommar och både Nordvästpassagen och Northern Sea Route blockeras av is som är 12 fot tjock och visar inga tecken på att smälta snart.

Jag är Julian Assange


Det ser ut som Julian Assange kommer att bli avvisad från den ecuadorianska ambassaden i London. Om det sker kommer konsekvenserna för journalistik, yttrandefrihet och pressfrihet att påverka alla runt om i världen.  Det är fullständigt idiotiskt för alla som värderar sanningen och friheten att underskatta följderna av detta.

I huvudsak är Assange inte annorlunda än någon journalist som arbetar för en större tidning eller nyhetskanal. Skillnaden är att han har publicerat vad de inte kommer att göra, eftersom de vill behålla sina jobb.
 Washington Post idag skulle aldrig göra en utredning om Watergate, och det var där WikiLeaks kom in.

läs vidare

17 maj 2018

Buss för deportering

(Den här bussen skulle tömma Home Depot’s parkering på mindre än 5 minuter.)

Georgias primär-val är nästa vecka och en guvernörskandidat har skapat kontrovers genom annonseringen på sin kampanjbuss.

Senatorn Michael Williams vill visa att han har en bestämd uppfattning vad gäller invandringsreform, men det är sättet han hanterar det på, som har gjort människor upprörda.  Michael Williams Deportation Bus Tour startade i onsdags, men debatten är redan i full gång online.

"Om du är lika trött som jag på politiker som inte gör annat än pratar, och du vill se den här bussen fylld av illegala, rösta på Michael Williams den 22 maj", säger Williams i en kampanjannons som offentliggjordes före bussturen.

Deporteringsbussen är en mobil anslagstavla som visar den republikanska guvernörs-kandidatens inställning till olaglig invandring.

"Vi pratar om orädda konservativa; många människor frågar vad det betyder. Det här är det", säger Williams.

Senator kommer att resa omkring i staten och föra ut sitt meddelande om invandringsreform till Georgias väljare varje dag fram till den 22 maj.

"Vi är villiga att gå ut och hantera problemet och olaglig invandring är en av de största problemen i vårt land och vi måste börja prata om det", säger Williams.

Clarkstons borgmästare Ted Terry är bekymrad. “Meddelanden på bussen som Fara, Mördare, Våldtäkt, Kidnappare, Pedofiler och andra kriminella ombord är riskfyllt språk."

Clarkston, som har en stor flyktingbefolkning, är en av de platser som Williams planerar att besöka denna vecka.
"Polischefen har uppmärksammats så de kommer att övervaka bussen när de kör genom staden", sade borgmästaren