24 mars 2019

Muellers rapport


Under två års tid har nästan alla nyhetsförmedlare - och varje vänsterpolitisk organisation - spekulerat, ljugit  och fantiserat över vad sorts dynga Muellers team och Never-Trump-advokater skulle kunna gräva upp om presidenten och hans medarbetare.
Gång på gång har de använt utredningen som en grep för att attackera Trump-administrationen. 

Men med varje ny anklagelse och varje nytt fall som Mueller har lämnat över till olika distriktsdomstolar,  har det blivit allt tydligare att den speciella utredningen har använt justitieministerns befogenhet att göra utredningar om alla personer som haft kontakt med Trump och göra allt i deras makt for att tvinga dem till samarbete eller fängelse.

Democrats, media och justitieministeriet har gjort mycket mer skada på vårt land än Ryssland kunde ha drömt om.
Media, i samverkan med Adam Schiff och Democrats i Congress,  vill att utredningen ska fortsätta och fortsätta i evighet eftersom det ger dem intäkter när människor tittar på deras rapporter eller köper prylar från de annonsörer som stöder deras lögner.
NYT, LATimes, WaPo, CNN, MSNBC, Hela alfabetet och HuffPo, Vox och Big Tech hatar Trump, men de älskar de pengar som de tjänar på honom.

Samverkan är inte ett federalt brott. Om vi skulle attackera alla regeringar som försökt påverka valen här i USA skulle landet inte ha några allierade alls och inte heller militära baser på utländsk mark.

Mueller och Media har behandlat den rättmätigt valde presidenten och hans medarbetare, som om de var en mordisk, organiserad maffia-familj
Det har varit har varit en historisk insats av Vänstern och Washington-etablisemanget  att göra sig av med en amerikansk president.
En inkvisition utförd av byråkrater som inte gillade valet som amerikaner gjorde 2016. "

Äldre kvinna sparkad i huvudet

Man behöver inte resa till New York City, det går att uppleva tillståndet i staden i säkerhet hemifrån, genom att titta på en video.Vi vet att vi är i New York eftersom ingen lyfter ett finger för att hjälpa den gamla kvinnan.   I stället fotograferar man och ojar sig.

Detta är hur Nordamerika i allmänhet kommer att vara när kollektivisterna har uppnått sitt mål.

23 mars 2019

Visst ska vi öppna våra hem

Ni har väl alla sett detta redan, men …ifall inte.Stor skillnad mellan att låta snäll och präktig och verkligheten.

Varför det är fel att ha barn

Dessa två förklarar varför man inte ska ha barn - och också hålla sig borta från modern sjukvård  (utom när det handlar om att abortera barn)


Låt den Tredje Världen ta hand om all reproduktion.
Om ni tror att Bernie eller Beto inte kan bli valda…..  Kom ihåg att dessa människor förmodligen röstar.

22 mars 2019

Lördagsgodis

En dag i Trumps Amerika


När hjärtat slår...


Mississippi Gov. Tate Reeves, (R),  signerade ett lagförslag som förbjuder aborter i staten efter att man kan registrera fostrets hjärtslag.
Det sker vanligtvis omkring sex veckor efter befruktningen.

Lagen är en av de striktaste i nationen och Mississippi har nu anslutit sig till ett ökande antal stater som planerar liknande begränsningar av abort.
South Carolina och Ohio  är bland dessa stater och vår guvernör här i Georgia ställer sig också bakom ett liknande förslag.

Till skillnad från vissa "hjärtslags”lagar gör Mississippi-förslaget inte undantag för graviditeter som orsakas av våldtäkt eller incest, men om en läkare säger att en graviditet skulle äventyra kvinnans liv,  godkänner man abort.

Skrämmande militärfilm

Den venezuelanska militärfilmen nedan övertygar mig om att Bernie Sanders, Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar - och alla andra allierade som Nicolas Maduro har bland de radikaliserade democrats - har rätt när de säger att amerikanska styrkor måste hållas borta från Venezuela, oavsett vad som händer där. 
Föreställ er amerikanska trupper som ska slåss mot dessa soldater.

Denna träningsvideo gjordes  "i ett försök att skrämma amerikanska väpnade styrkor":Det verkar som den socialistiska regimen har kört militären, såväl som oljeindustrin,  i botten.