30 maj 2020

Stökigt här i Atlanta

Det tog tusentals år för människor att höja sig över djurnivån. Det tog bara några generationer för Vänstern att kasta oss tillbaka in i djungeln.

Våld skakade Atlanta under natten när en fredlig marsch mot polisvåld förvandlades till kaos som lämnade delar av staden i lågor och affärer och restauranger plundrade.
 Guvernör Brian Kemp meddelade tidigt i morse att han skulle sätta in National Guard för att återställa lugnet.
Ligister brände polisbilar och förstörde butiker i centrala Atlanta och Buckhead (den exklusiva delen av stan) trots böner från borgmästare Keisha Lance Bottoms och civil rights aktivister som uppmanade demonstranter att stanna hemma och hitta meningsfulla sätt att uttrycka sin ilska över  George Floyd död.  Floyd avled efter att en polis i Minneapolis tryckte ihop hans hals med sitt knä medan Floyd var i handbojor."Detta är inte en protest," sa Bottoms under en emotionell nyhetskonferens sent på fredagen. ”Detta är inte i Martin Luther Kings anda.  Detta är kaos. En protest har ett syfte. När Dr. King mördades gjorde vi inte detta mot vår stad.  Ni skämmer ut vår stad. Ni vanhedrar George Floyd och alla andra personer som har dödats i detta land.
Vi är bättre än så här. Vi är bättre än detta som en stad. Vi är bättre än detta som ett land. Gå hem!

Om du vill ändra Amerika, gå och registrera dig för att rösta. Gå till vallokalen den  9. juni. Gör det i Novermber. Det är den förändringen vi behöver i detta land."

Svarta är i majoritet i Atlanta och nu vandaliserar de sina egna. De stjäl och förstör och anser at de har rätt till det.  Attityden är att de bara tar tillbaka vad den vite mannen har tagit från dem och de har rätt till det.
Alla färgade tänker naturligtvis inte så men det är också en möjlighet att flyta med i mängden och roffa åt sig.
Nu hotar de med att nästa steg blir förorterna:Mer från Fox News

Mer godis

Lördagsgodis

29 maj 2020

Händelser styr Bidens val av VP

Med tanke på att Joe Biden inte har någon moralisk kompass, sunt förnuft eller till och med en röd tråd och dessutom är senil, är landets enda hopp - om media lyckas få honom vald -  att hans VP ska vara en moderat som kan bromsa vårt sönderfall att hålla landet tillbaka från kaos.
Ras-politiken gör detta mindre troligt.

Biden har redan sagt  att hans VP inte kommer att vara en man och att det är den viktigaste egenskapen.  Detta tillfredsställde inte Vänstern, som kräver att VP inte heller får vara vit.
Det begränsar fältet till ett urval av kandidater som sannolikt inte kommer att ha ett stabiliserande inflytande.

Biden (förmodligen Jill,) har hittills motstått det andra kravet. Men sedan kom den katastrofala intervjun där han sade till den svarta Charlamagne tha God, "du är inte svart" om du inte automatiskt röstar på honom. Dessutom tillkommer nu de upprörande händelserna i Minneapolis.

Från Fox News:

African-American  aktivister eskalerar sina ansträngningar för att övertyga före detta vice president Joe Biden om att inte utse Sen. Amy Klobuchar som sin val-kompis, och hävdar att han måste välja någon som kan locka svarta väljare.
Det vill säga någon som är svart och som aggressivt kommer att främja upplevda intressen för de 13% av landets befolkning som är svart, på bekostnad av de 87% som inte är det.
     Dessa ansträngningar hamnar mitt i det nationella rampljuset nu när  en svart man i Minnesota dog på måndagen efter att ha slagits till marken av en Minneapolis-polis som hade sitt knä på mannens hals.  Den situationen tycks öka pressen på Biden att inte utse Klobuchar.
Obehaglig som hon är, Amy Klobuchar är förnuftig enligt nuvarande democrat-standard.

Rappare uppmuntrar upprorsmakare

Polisens användning av överdrivet våld ska undvikas. Detta är ett av många skäl till att regeringens makt måste begränsas. Man skulle kunna tro att alla kunde vara överens om det. Men som med allting i ett land som kämpar för sitt liv mot sista stadiet av fullständig socialism har frågan politiserats och gjorts rasistisk.
Fler vita människor blir skjutna av polisen än svarta.  När de dödas av polisen skapar det kanske rubriker i lokaltidningen. Däremot, när en svart dödas, exploderar  hela städer .

Svarta kan inte låta bli att använda händelser som George Floyds död som en ursäkt för upplopp och plundring. De har inget val, som kultur-förebilden Cardi B förklarar:

“De plundrar i Minnesota och även om jag inte gillar den här typen av våld är det vad det är. För många fredliga marscher, för mycket trendiga hashtags och INGA LÖSNINGAR! Folket har INGET VAL.”Uppmuntran till upplopp är tekniskt sett ett brott, men detta beror också på vilken ras personen tillhör.

Det svarta samhället har tur att ha moraliska filosofer som Cardi B för att leda dem genom dessa oroliga tider. Kanske Joe Biden borde överväga henne som VP.

28 maj 2020

Det börjar bli riktigt farligt

I Minneapolis plundrar mobben ett varuhus


….och några rättrådiga män hjälper en ägare av en tobaksaffär att hålla banditerna borta:Trump hotar att stänga Sociala media företag


President Donald Trump hotade att reglera eller stänga företag i sociala medier - en varning som uppenbarligen riktade sig till Twitter Inc. efter att det började fakta-kontrollera hans tweets.

I ett par tweets på onsdag morgon från sin iPhone, sade Trump att webbplatser på sociala medier försöker tystna konservativa röster och de måste ändra kurs eller räkna med konsekvenser.

Det finns inga bevis för att Trump har makt att stänga av sociala nätverk, som drivs av börsnoterade företag och används av miljarder människor över hela världen.

”Republikaner anser att sociala mediaplattformar helt tystar konservativa röster. Vi kommer att kraftigt reglera eller stänga dem innan vi någonsin kan låta det hända, sade han. I en andra tweet tillade han: "Precis som att vi inte kan låta storskalig poströstning slå rot i vårt land."

Han namnger inte några företag, men det var helt klart ett svar efter att Twitter har lagt till  faktakontroll till tidigare Trump-tweets som framförde ogrundade påståenden om poströstning.
Det är första gången Twitter vidtar åtgärder mot Trumps inlägg för att de är vilseledande.

Aktionen kom efter att en änkeman bad Twitter att ta bort Trumps tweets med påståenden - utan bevis - en konspirationsteori om att hans avlidna hustru hade dödats av nyhetsvärden och före detta republikanska kongressmedlemmen Joe Scarborough. Twitter har inte vidtagit åtgärder visavi dessa tweets.

Twitteraktierna sjönk 1,65% i tidig börshandel i New York efter Trumps tweet.

27 maj 2020

Yoko Ono sjunger på gatorna för att säkerställa att NY-invånare stannar inne

New Yorks guvernör Andrew Cuomo har bett Yoko Ono att sjunga utomhus för att hålla invånarna borta från stadens gator.

Guvernör Cuomo sade att "Yoko kommer att användas strategiskt var och när som helst. Just idag skickade vi ut Ono till Crown Heights, Brooklyn, där ett bröllop ägde rum. Det var 300 gäster som samlades och inom 3 minuter var gatorna helt tomma . Dessa människor sprang längs gatorna och hoppade geom fönstren för att undkomma det fruktansvärda skriket. ”

Ingen kommer att veta var eller när Yoko kommer att dyka upp och börja sina skrik och väsen.
 I extrema fall kommer Yoko att spela sin senaste singel, "Ear Splitter". "Jag kallar den låten" H "-bomben", sa Cuomo. "Det är faktiskt lite grymt, men extrema tider kräver extrema åtgärder."

Jag hittade ingen video från hennes gatushow men här är en från en konstutställning:Dags att förse ansiktsmaskerna med öronskydd?

Allvarliga skillnader i vårt land


Mike Huckabee: “Reaktionerna  på Coronaviruset har avslöjat att det är stora skillnader i vårt land.
I vissa stater har guvernörer, kommunledare och borgmästare agerat hänsynslöst för att begränsa medborgarnas liv och försörjning. Oftast verkar det inte vettigt.

I Virginia tyckte guvernör Ralph Northam - den guvernör som en gång uppträdde med svartsminkat ansikte på en fest (blackface vilket är No,No) och gjorde Michael Jackson imitationer - att det var okej att hålla spritbutikerna öppna, men inte kyrkorna. Han tyckte att abortklinikerna borde vara öppna, men inte kirurgi för att få en ny höft eller till och med ett tandläkarbesök för att få en tand lagad.

Guvernör Whitmer i Michigan tyckte att det var okej att gå in i en stormarknad, men inte sitta i en fiskebåt mitt i en sjö.  Det var tillåtet köpa en hammare eller såg, men man kunde inte klippa sin gräsmatta. Hur dessa regler gjorde någon säker är bortom min fattningsförmåga.

New Yorks guvernör Andrew Cuomo fick mycket beröm av media för sina långvariga dagliga pressmöten som sändes till de andra 49 staterna som verkligen inte var så intresserade, men hans beslut att placera Covid-19 patienter på vårdhem ledde till en tragiskt högt antal döda på dessa vårdhem.

FL-guvernör Ron DeSantis, som styr över en befolkning som är större än NY och med långt fler äldre medborgare (av vilka många hade undkommit New Yorks höga skatter, hemska trafik, höga kostnader och dåligt väder)  baktalades av media för att inte bry sig, men ändå är antalet COVID-döda i Florida  cirka 10% av antalet i New York.
Han tog ett helt annat förhållningssätt när han gjorde det möjligt för lokala myndigheter att avgöra vilka som kunde hålla öppet och vad som var stängt och blev hänsynslöst kritiserad för det av journalister, men det ser verkligen ut som om han gjorde rätt och Media ser ut som FAKE NEWS! -


Kina-viruset verkar attackera bra, socialt beteende, som att gå till kyrkor och synagogor, umgänge med släkt och vänner och de äldre,  samtidigt som det belönar dåligt socialt beteende,  som isolering och distans. Det är nästan som det är utformat för att ytterligare splittra det amerikanska sociala livet.

I en tid då invånarna borde samlas, splittras landet istället för politiska vinst. Man gör viruset  rasistiskt istället för att skylla det på kommunistiska Kina, som ljög om pandemin, kanske även skapade den. 
Men att skylla på Kina tjänar inte Pelosi och Democrat Party’s politiska intressen.