18 augusti 2018

lördagsgodis

Från Ann-Marie

17 augusti 2018

Förbjud bilar?


På grund av muslimer kan vi inte längre gå ombord ett flygplan utan att först genomgå en kroppsundersökning.

Nu leker en borgmästare i en europeisk huvudstad med tanken att förbjuda bilar i vissa områden i staden.  Detta beror inte på Amish-folket,  Eller kristna, Eller judar. Det beror på MUSLIMER.

De har insisterat på att “no-go-zoner” är en myt. Kommer “inga-kör-zoner” att kallas en myt, eller kommer de att införas på grund av muslimer?

Från Daily Caller:
London borgmästare Sadiq Khan sade på onsdagen att han vill förbjuda bilar från vissa delar av Parliament Square som svar på en misstänkt terrorattack på tisdagen.

Khan sade att det var viktigt att se till att folket har  tillgång till sin regering, men att åtgärder för att hålla parlamentsledamöterna trygga kommer att  gynna alla.

Förbjuda bilar fullständigt är kanske något att tänka på i Malmö och andra sydsvenska städer.
Finns det inga bilar kan man ju inte bränna upp dem.

PETA är upprörd

För första gången någonsin har PETA rätt. Trump borde aldrig ha kallat Omarosa Manigault Newman en hund, för det är en förolämpning mot hundar:


Men ingen kan kalla Omarosa lojal
"När du ger en galen, gråtande “lowlife” en chans och ger henne ett jobb i White House,  antar jag att det inte fungerade. Bra jobb av General Kelly för att snabbt avskeda den hunden! “skrev Trump  på Twitter tidigt på tisdag morgon.

Utbrottet kom efter att Omarosa trissade upp intresset för sin bok genom att hävda att Trump begått det absolut värsta brottet: Uttala det förbjudna N-ordet!

En skämtsam op-ed i Chicago Tribune erbjuder en hund att uttala sig om saken och kåsören Rex Huppke skriver på uppdrag av sin hund Zoe:
Jag tror att du kallar människor hundar för att du tror att det gör dem mindre mänskliga," skriver hon. "Min människa säger att det är något som" fascister "gör. Jag vet inte vad det betyder, men det får mig att tro att du inte är en snäll pojke. "
Så om man kallar någon en hund nu, gör det en till fascist.

Det är tur för Trump att de idiotiska svaren som detta framkallar från Vänstern flyttar fokus en aning från hans dumma tweets.

Representanter från White House säger att Omarosa kan ha brutit mot lagen när hon spelade in privata samtal.  Hon anmäls nu för brott mot sitt sekretessavtal.


16 augusti 2018

Rangordning i offermentaliteten

Intersektionalitet är en offensiv maktordningar där vår "moraliska överlägsenhet” inte baseras på våra handlingar eller vår karaktär utan på ras, kön, sexuell läggning, socioekonomisk status osv.

Så om du är en fattig, svart, transgender kvinna, kan din moraliska överlägsenhet inte ifrågasättas, men om du är en vit, heterosexuell kristen man ... ja, då är det tveksamt om du ens har rätt att existera. " (Louis DeBroux)

Så den vita transgender-kvinnan som vill bli guvernör i Vermont är överlägsen en biologisk vit kvinna, men kan anses tävla på lika villkor om motståndaren är en svart, lesbisk kvinna,  men överlägsen en asiatisk funktionshindrad man.


Christine Hallquist, som anser att radikala kristna är ett stort problem, är f.d. VD för Vermont Electric Co-Operative och föddes som man, men identifierar sig som en kvinna.
Han är landets första transgender kandidat för guvernör (guverness?) och om han vinner  blir han den första transgender-person vald till en viktig statlig position i Vermont.

Det var på tiden


John Brennan var chef för CIA från mars 2013 till januari 2017.

Trump återkallar hans säkerhetstillstånd i går och Brennan kallar det ett angrepp på “yttrandefrihet"

Pressekreterare Sarah Sanders läste ett uttalande på uppdrag av presidenten:  “Brennan har en historia som ifrågasätter hans trovärdighet."
"Presidenten har ett konstitutionellt ansvar att skydda sekretessbelagda uppgifter och vem som har tillgång till dem, och han fullgör det ansvaret med den här åtgärden", sade Sanders.

Som svar,  tweeted Brennan några timmar senare: "Denna åtgärd är en del av en bredare insats av Mr Trump för att undertrycka yttrandefrihet och straffa kritiker. Det borde allvarligt oroa alla amerikaner, inklusive underrättelsetjänstemän, om vad det kostar att tala ut. Mina principer är värda långt mer än tillstånd. Jag kommer inte att böja mig "

Han borde ha blivit sparkad och åtalad för fyra år sedan, när det framgick att han spionerade på Senate Intelligence Committee och ljög för Congress. Men det hände inte tack vare Obama.
Att ta ifrån honom säkerhetstillståndet är det minsta man kan göra.
Man borde inte har rätt till säkerhetstillstånd när det visar sig att man är en knäppis.

Brev från Sandor Herold


Till i första hand Pia Rehnquist, chefredaktör sydsvenskan

På första sidan i dagens sydsvenska, den 16-8, kan man läsa att hela tidningen idag ägnas åt vårt klimat och vår miljö.
Tidningen vill idag  framstå  som en förkämpe för klimatet. Men det är uppenbart att det  inte alls är det som är syftet.
Med tanke på att denna "miljösatsning" kommer sju dagar innan förtidsröstningen kommer igång och att valdagen befinner sig 23 dagar
bort så är det uppenbart att tidpunkten är vald med stor omsorg.
Med tanke på Miljöpartiets dalande siffror så är dagen sydsvenska inget annat än ett miljöpartistiskt propagandablad som enbart har till syfte att hjälpa partiet att
hänga kvar i riksdagen. 
Tidningen som kallar sig för att vara oberoende liberal har med dagens innehåll visat att man inte alls är oberoende utan man har helt omaskerat visat var man hör hemma,
nämligen ute på vänsterkanten. Att på detta sätt visa sitt ställningstagande kort tid innan valet och på detta sätt försöka påverka tidningens läsare att lägga sin röst på i detta fallet Miljöpartiet är verkligen ett lågvattenmärke. Tydligen så kan tidningen numera sjunka hur lågt som helst med den kvinnliga trojkan som nu sitter i ledningen för tidningen med Pia Rehnquist i spetsen.
Jag hoppas att majoriteten av tidningens läsare genomskådar och förstår att det inte alls är miljön sydsvenskan värnar om utan anledningen till dagens tidnings innehåll inte är
något annat än ett väl planerat  värnande om det parti som åsamkat landets skattebetalare dom största kostnaderna i landets moderna historia genom dess invandrings och flyktingpolitik och dess s k miljöpolitik som bl a gett oss världens högsta drivmedelspriser och mycket annat som försvårar och fördyrar vardagen.

Ett resultat av Miljöpartiets invandringspolitik fick vi ju ta del av i måndags då ca 100 bilar mer eller mindre eldades upp i Göteborgsområdet.
Eftersom en av dom misstänkta tog sin tillflykt till Turkiet så kan man sannolikt utgå ifrån att majoriteten av gärningsmännen är s k nysvenskar eller avkommor till samma
samhällsgrupp och som lyckats ta sig in i landet genom just Miljöpartiets försorg och nu förpestar tillvaron för dom som troligtvis står för deras försörjning.

Med dagens tidning så stöttar alltså sydsvenskan indirekt ovanstående mångkulturella inslag som numera hör vardagen till i vårt land.

Sandor Herold, Malmö

15 augusti 2018

Abort är bra för ekonomin


Chelsea Clinton talade vid en pro-abort möte, "Rise Up For Roe", som organiserades för att protestera Donald Trumps nominering av domare Brett Kavanaugh till Supreme Court.
Hon prisade det beslut som Domstolens tog 1973 i fallet Roe vs. Wade - vilket legaliserade abort -  och påstod att det hjälpt den amerikanska ekonomin med 3,5 trillion dollar.

Clinton sade också att aborträttigheter var något som alla måste bry sig om, om de tar rättvisa på allvar.

"Om du verkligen bryr dig om reproduktiva rättigheter och möjligheter, eftersom det inte är samma sak - om du bryr dig om social rättvisa och ekonomisk rättvisa,  måste du bry sig om detta”, sade Clinton.Din mamma missade ett tillfälle att stimulera ekonomin.

14 augusti 2018

Vad är Q?


Nästan samtidigt har Vanliga Media - New York Times, Washington Post, CNN, The Hill  och flera andra -  gjort sig lustiga över, avskrivit och hånat ett internetfenomen som kallas Q eller QAnon.

Ett bra tips är att när ordinarie nyhetsförmedlare gapar och skriker:  "Inget att se här! Nonsens, nonsens! Inget att se! " är det dags att vara uppmärksam.
De människor som påstår att Q bara är en bluff är samma personer som sade att det var lögn och ett påhitt att Obama-administrationen övervakade Trump-kampanjen.

Så vad är Q?

Q eller QAnon hävdar att det är en liten grupp, färre än 10 personer,  som står mycket nära Donald Trump.
De säger att de flesta är från militär underrättelsetjänst.  Q påstår att Trump långsamt, metodiskt och effektivt exponerar och tillintetgör  Deep State och det korrupta globala systemet som sedan länge har styrt och bestämt.
Denna elit är inblandad i alla slags vidriga förehavanden,  däribland mord, pedofili och sexhandel med barn,  korruption och lurendrejeri, och de försöker sabotera allt som Trump kämpar för.

Men, Q träder inte fram och säger allt detta. I stället lämnar Q flera gånger om dagen inlägg på 8-chan. (En web-plats som är svår att navigera) 
Dessa Q-inlägg tenderar att vara frågor och gåtfulla uttalanden. Läsarna - sk. "Anons" - kallar dem "smulor".  Ett helt “nät-samhälle” har uppstått för att försöka  undersöka och förklara inläggen.

En webbplats som heter QAnon.pub är ett enkelt sätt att se och söka  Q-inlägg.

Många av Q;s tidigare påståenden har visat sig riktiga:

"Jeff Session utreder fortfarande Hillarys och Obamas kriminalitet och The Deep State.
Trump uppmanade korrupta politikerna, att lämna Träsket eller ta konsekvenserna.
Mäktiga människor är inblandade i sex och människohandel.
Det finns en global konspiration vars uppgift är att gör sig av med Trump."

Q är ingenting nytt,  så varför detta plötsliga intresse från Media?

De säger att det beror på att under ett Florida-möte förra tisdagen var det någon som satt bakom Trump och hade en T-shirt med texten, “I am Q”.  Nu känner alla till Q!
Bortsett från att människor i Q-skjortor har dykt upp på Trump-möten i flera månader!

Det är dock intressant att notera att strax innan tisdagens rally, skrev Q: ”Världen håller på att förändras." Och det fanns massor av Q-skjortor och skyltar på mötet.

Även om det är ett pojkstreck som gått överstyr, någons tidsfördriv eller ett sorts pedagogiskt spel - vad är problemet? Varför blir media-folket så upprörda över att det finns människor som tror på  “a government of the people, by the people and for the people?

Svar: Därför att om människor litar på varandra och Amerikas principer mer än på regeringen och media-institutioner utgör det ett dödligt hot.

Media säger: “Vi ska stoppa det”
Q säger: “Det är vad ni tror”