26 september 2020

Sanningen om Breonna Taylors död

 


Såg ett reportage i Expressen som på ett skickligt sätt undviker att rapportera om vad som hände när polisen gjorde en razzia i Taylors hem, vilket föranleder mig att visa  American Thinker beskrivning om hur det verkligen gick till.

DemocratParty- kongressen,  media och folket på gatorna - har ljugit. Taylor var inte en helt oskyldig, som slaktades i sin säng av rasistisk polis.   Istället var hon offer för sina dåliga val vad gäller män: 

Hennes vänskap med en lokal narkotika-langare rättfärdigade raiden, och hennes pojkväns beslut att öppna eld mot polisen, som hade knackat och identifierat sig,  ledde till att hon sköts.
Hennes pojkvän Jamarcus Glover är en anklagad narkotikahandlare som tros vara en del av ett stort drog- och vapenhandels-gäng i Louisville.
Polisen hade placerat spårnings-utrustning på Glovers bil, som visade att han gjorde flera resor till hennes lägenhet, vilket ledde till att polisen trodde att hennes lägenhet var en plats för droger och pengar.
Breonna gjorde inte ett klokare val av pojkvän när det kom till Kenneth Walker. Han var anledningen till att polisen sköt Breonna.
Kentucky attorney general Daniel Cameron höll en presskonferens på onsdagen och förklarade alla juryns beslut. Vi har alla fått höra av media att polisen inte knackade och identifierade sig och att det motiverade Breonnas pojkvän Walker att skjuta mot polisen när de kom in i lägenheten, men det är fel.

AG. Cameron säger att det finns bevis för att officerare både knackade och meddelade sin närvaro innan de gick in i lägenheten. Det bekräftas av ett oberoende vittne i en lägenhet intill, så arresteringsordern förmedlades på riktigt sätt.
När Walker och Taylor inte öppnad dörren bröt sig officerarna in.  Sergeant Mattingly kom in, såg Walker med en pistol riktad mot honom och kände att han blev skjuten.  Det hände så snabbt. 

Walker bekräftade att han avfyrade det första skottet, och undersökningen visar att det var den kulan som sårade Mattingly.

Vid den tidpunkten öppnade alla officerare eld. De gjorde det för att en av deras egna hade skjutits och de visste alla att de befann sig i en skjut -eller bli skjuten-situation.

Video och många fler detaljer här


Lördagsgodis

 

Valet 2020

 

En valkontrollant har hittat 350 000 namn på döda personer som ändå registrerat sig för att rösta i presidentvalet i 42 stater.

Public Interest Legal Foundation (PILF), en grupp vars uppgift är att kontrollera att det går rätt till i politiska val genomförde en rikstäckande studie för att identifiera hundratusentals avlidna individer i valregistren.
Under sin analys fann gruppen att nästan 40 000 personer "verkar ha röstat två gånger från samma adress, 2018"
Fem stater - New York, Texas, Michigan, Florida och Kalifornien - stod för 51 procent av det totala antalet avlidna individer på röstlängderna.

"Våra röstlängder är inte och kommer inte att vara redo för ett omfattande poströstnings-val i november", säger kommunikationsdirektör för PILF. 


Många sk. "Swing States" där resultaten är jämna, har dålig kontroll på tidsfrist, signaturverifikation, och "harvesting", vilket innebär att det är möjligt för en annan person än den röstande att samla in röstkort och leverera dem till valurnorna. Det förekommer ofta,  speciellt i ålderdomshem, att någon från personalen samlar in korten och slänger de som de inte gillar.  
"Det enda sättet att absolut undvika denna mardröm är att rösta personligen."

Analysen från PILF kommer när stater över hela landet förbereder sig för att hantera en våg av poströster för valet i november. Många stater hade problem under primärvalet i år. 

Nevadas största county skickade ut mer än 200 000 valsedlar till fel adresser och rapporter visade också att 84 000 valsedlar i New York City diskvalificerades.

Pressen för poströstning har lett till en massiv tillströmning av kontanter från rika givare.  Mer än 100 miljoner dollar har flutit in både för att stödja och motsätta sig praxis och naturligtvis har George Soros ett finger med i spelet. Hans Open Society Foundations och the Ford Foundation, har donerat mer än $50 million i stöd för poströstning. Pengarna går mest till "Swing Staterna", Michigan, North Carolina, Florida, Georgia, and Arizona.

FBI har redan hittat valsedlar för Trump som var bortkastade i Pennsylvania.  Republikanerna bönfaller Pennsylvania att ändra reglerna därför att demokraterna planerar att försöka vinna valet genom bedrägeri. Förutom att man redan avslöjats med att kasta bort poströster för Trump, har Pennsylvania gått så långt som att tillåta poströster efter valdagen.

 


25 september 2020

Bidens son i blåsväder igen

 

 

Det ser ut som det kärvar till sig för  Hunter Biden och hans far, fd. VP Joe Biden. Senator Rand Paul (R-KY) uppgav att han kommer att skicka senatsrapporten om Hunter Biden till Justice Department  där advokater kan granska den för potentiell brottslig verksamhet.

Rand Paul förklarade varför han vidarebefordrar rapporten till justitieministeriet.:”Jag tror att det är olagligt att använda Air Force Two och göra affärer,  jag tror att det strider mot lagen och förmodligen är ett brott. Jag tror att det är olagligt att ta pengar från en rysk politikers fru, 3,5 miljoner dollar, och var det rapporterat korrekt? ”
"Jag vet inte om hela kommittén  kommer att rösta för det men jag skickar rapporten i morgon till Department of Justice och vi ber om en kriminell remiss."

Paul är medlem i senatens Homeland Security and Government Oversight Committee, som tillsammans med två andra kommittéer undersökte Hunter Bidens band till Burisma, ett ukrainskt energiföretag. Medan hans far tjänstgjorde som vice president fick Hunter Biden en position i företagets styrelse och en rejäl lön trots att han inte hade någon erfarenhet inom energisektorn. Denna situation orsakade en  hel del höjd ögonbrynen när informationen dök upp förra året under åtalsprocessen mot Trump.

Den tillfälliga rapporten som publicerades på onsdagen, avslöjade att Hunter Biden deltog i ”tvivelaktiga finansiella transaktioner” med intresseföretag och utländska individer. 

En av dessa "affärer" var med hustrun till en före detta borgmästare i Moskva. Andra involverade personer med band till det kinesiska kommunistpartiet. Några av hans aktiviteter hade koppling till människohandel.

Demokrater protesterar naturligtvis att rapporten släpps och hävdar att det är en politiskt motiverad utredning.
Rep. Adam Schiff (D-CA) klagade också på rapporten och sade att "Kreml måste vara mycket nöjd."

Det verkar som om Hunter Biden inte har sitt på det torra ännu.  Även om det ännu inte har fastställts att han var inblandad i kriminell verksamhet är det uppenbart att det finns rök här.
Men kommer det att räcka för ett brottmål?


24 september 2020

Rush Limbaugh spekulerar

Democrats är livrädda för en debatt mellan Biden och Trump. De vet att Biden inte klarar sig utan teleprompter så de letar febrilt efter en trovärdig ursäkt. 
Rush tror att de strax före den första debatten kommer att påstå att någon närstående till Biden har testat positiv för Covid så Biden måste placeras i karantän under två veckor. En variation på det hela är att han deltar i den första debatten och att man sedan kommer med denna ursäkt inför debatt nummer två. 

Det låter fullt möjligt.

 

Fy skäms! Driv inte med Greta

Brittiska Dockteater-serien Spitting Image kritiseras för att de gör sig lustiga över "den heliga Greta". Den brittiska satir-showen har fått mycket kritik online efter att ha visat en bild på en marionett som föreställer klimat-korsfararen Greta Thunberg. Vissa hävdar att man driver med hennes autism. 

Men inga episoder av showen har ännu visats så man kan ifrågasätta deras upprördheten. 

Showen var populär i 12 år innan den lades på hyllan 1996 och kommer att återvända nästa månad med nutida karaktärer. Varje marionett är grotesk men det är Greta-dockan som sociala media har fokuserat på.  Hennes autism gör att hon inte får förlöjligas, hävdade många. 

Den mest berömda politiska figuren genom tiderna, som figurerade i media varje dag under ett helt år kan aldrig kritiseras för hon är autistisk.

 Det är vad de alltid gör: De skapar dessa figurer för att driva en agenda, men den som förebrår dem hånas.  De gjorde detta med Barack Obama, där varje enskild person som ogillades hans politik och beslut kallades rasist. 

Här är trailern 

 

Klimatklocka för propaganda i NYC

Från Martin Armstrong:

Som en del av klimatveckan i New York har de skapat en klocka som ska räkna ned den återstående tiden tills vi alla dör. Syftet är att påverka USA: s val mot Trump, och visa oss att vi kan vända klimatförändringen och förändra faktiska cykler som har funnits i tusentals om inte miljoner år. Denna senaste propaganda går ut på att vi ska överlämna enskilda nationers suveränitet till FN, eftersom vi nu behöver en världsregering för att rädda planeten och förhindra att COVID-19 dödar alla.


På lördag, visade klockan att  ”Jorden har en tidsfrist” som följdes av siffrorna - 7: 103: 15: 12: 06.  

    De försöker hjärntvätta oss och skrämma oss att tro att vi nu bara har 7 år, 103 dagar, 15 timmar, 12 minuter och  6 sekunder tills vi dör.

 
År 2007 sa de att "ALL" Artic Is kommer att vara borta 2012.  Den finns fortfarande där. 
Al Gores "armageddon" gick ut 2016, utan att något hände. I januari 2006, när han marknadsförde sin film "En obekväm sanning", förklarade han att om vi inte vidtar "drastiska åtgärder" för att minska våra utsläpp av växthusgaser, skulle världen nå en "point of no return" på bara tio år.

 De tio åren gick ut 2016, och vi är fortfarande här.  Vintrarna har blivit kallare och klimataktivisterna har skjutit upp undergången i ett desperat försök att hålla fast vid sina misslyckade prognoser.

Sanningen betyder inte längre någonting. COVID-19 har använts för att förstöra världsekonomin och hindra oss från att använda fossila bränslen,  för att skapa Klaus Schwabs Great Reset och främja den marxistiska agendan som läggs ut av World Economic Forum. 


Dessa globala elitister tror att de kan omforma världsekonomin så att den passar deras vision precis som Karl Marx . Därför är den här klockan,  som nu hävdar att vi har 7 år kvar,  samma gamla historia som de håller på att revidera datumet för, eftersom ingenting inträffade. Den här gången måste de besegra Trump för att främja sina planer att göra FN till en världsdominerande regering.

Hon ger dem fingret och kraschar sin bil

Tala om Karma! 

En kvinna som lider av TDS (“Trump Derangement Syndrome “en benämning för sådana som kritiserar president Donald Trump) ser ett rally för Trump och blir så upprörd att hon lutar sig ut genom fönstret för att ge dem fingret med båda händerna - bara för att krascha in i bilen framför sig, precis framför poliserna.

.  

Vem säger att polisen inte är där när man behöver dem.