23 januari 2021

Ett år har gått sedan den första infektionen i Covid-19

 Presidenten Joe Biden kritiserades i fredags efter att ha sagt under en presskonferens att det inte fanns ”någonting” som hans administration kunde göra för att ”ändra pandemins bana under de närmaste månaderna.  Till och med CNN-kommentator Scott Jennings skrev: "Hela hans kampanj gick ut på att han hade planer för att stoppa pandemin."

Biden undertecknade en verkställande order som beskriver hans strategi för att bekämpa pandemin och det är inte mycket nytt förutom ett maskmandat, som han själv bröt emot några timmar senare.

Den nya bestämmelsen förlitar sig på att öka vaccinproduktionen till 1 miljon doser per dag för att få snabbare immunitet.
Men nu när president Trump är ute ur White House har etableringsmedier och vissa regeringsledare signalerat att pandemin dramatiskt har ändrat kurs.

 World Health Organization har officiellt erkänt att det mest tillförlitliga PCR-testet som används för att diagnostisera COVID-19 har en hög grad av falska positiva resultat som gör det opålitligt, vilket innebär att antalet fall har överskattats.

De siffror som National Public Radio (NPR ) publicerades dagen innan invigningen stred mot deras bedömning dagen efter.

Och ett New York Times-diagram som spårar fall och dödsfall indikerade att ökningen nådde sin topp innan Trump lämnade jobbet,  med en nedgång på 21% i fallen sedan 9 januari.

Biden hedrar Democrat Partys historia...

 ...genom att hänga porträtt av slavhandlare på kontoret.

President Biden har gjort personliga förändringar i Oval Office innan han började sitt arbete i White House.   Porträttet av den populistiska presidenten Andrew Jackson var borta och ersatt av ett porträtt av den ökända kvinnotjusaren , Benjamin Franklin.

 Ovanför öppna spisen har man hängt porträtt av George Washington och Abraham Lincoln, tillsammans med två presidenter som på sin tid deltog i slavhandeln - Alexander Hamilton och Thomas Jefferson -  och vars statyer har rivits ner eller på andra sätt förstörts på många platser i landet av den anledningen.  

Vi har ännu inte sett eller hört några klagomål från Alyssa Milano, Black Lives Matter, kongressens Black Caucus eller Don Lemon (CNN).

Lördagsgodis

 

22 januari 2021

National Guard måste sova i ett parkeringsgarage

 

 En av de första saker president Biden gjorde var att tvinga National Guard - som har bevakat Washington, DC sedan protesten den 6 januari vid Capitol Hill - att lämna de uppvärmda rummen i US Capitol, där de sov och vilade och i stället skickades de till ouppvärmda parkeringsgarage och ut på gatorna.

”Nancy Pelosi träffade personligen arméns sekreterare för att kräva att 14 000 soldater från National Guard sänds ut till Capitol ...”

" Men det fanns ingen logisk plan från Pelosi var de skulle sova eller om och var de skulle få sina måltider. Det fanns ingen logistik alls. Kom bara hit. Se till att få hit dina uniformerade och gör som vi säger under invigningsceremonin. "

Här är en tweet från en "militär källa i DC:


President Trump har nu erbjudit sig att låta dessa soldater bo gratis på han lyxiga Trump International-hotell, som ligger på Pennsylvania Avenue nära White House.

Jag hoppas att Antifa ska förstöra Demokratpartiet ...

 Om ni trodde att Joe Biden skulle inleda fred på jorden och samarbete, tänk om. 

    Den första natten visade vad vi har att vänta oss. Poliser över hela landet förberedde sig för oroligheter. Naturligtvis förväntade de sig att 100 000 "Rednecks" skulle dyka upp med skjutvapen och ta tillbaka White House.  Men det är inte så konservativa gör. (Vanligtvis.) 

    Istället var det Antifa som startade natten med att utmana ICE ( Immigration and Customs Enforcement ) i Portland. Minst 150 upprorsmakare förstörde en federal invandringsanläggning. 

 

Fox News: 

Oroligheterna nära ICE-byggnaden började med att våldsverkare började kasta stenar och ägg och vandalisera byggnaden, som ligger i stadens södra område. , "Vi har observerat egendomsskador på byggnaden", skrev Portland Police Bureau på Twitter. "Den som är involverad i kriminellt beteende inklusive vandalism och klotter kan gripas och bötfällas" 

Förstörelsen fortsatte efter invigningsdagen. Andra städer såg också samma agerande. 

   I Seattle såg man skador på byggnader och bilar. Reportrar sa att demonstranter protesterade mot president Biden och polisen och bar skyltar "Avskaffa ICE." 

   I Denver brände de den amerikanska flaggan i demonstrationer som enligt uppgift involverade medlemmar i Black Lives Matter-rörelsen och skanderade anti-Trump och anti-Biden slagord. 

Så, vems sida är de på? Vid denna tidpunkt verkar det som Antifa är förvirrad. Var de inte på Joe Bidens sida? Det ser verkligen inte så ut nu.

21 januari 2021

Han är sååå populär

 Joe Bidens invigningsvideo var en sådan flopp att den nu är "borttagen från listan" på White House YouTube-kanal.

Videon fick 322 000 tittare och mer än 14 000 "negativa röster" och 3 600 "uppröster" - så "opopulär" är Joe Biden.
Kommentarerna har också stängts också av för att förhindra att människor driver med The Pretender
Men vi ska tro på att Joe Biden fick fler röster än någon annan i USA: s historia.
Praktiskt taget ingen dök upp för att se senil-Joe ta sig igenom sin ceremoni.

Biden hade tio gånger så många soldater som skyddade hans invigning som vi ser i någon laglös bananrepublik.

En utspridd ”folkmassa” samlades på BLM Plaza för att lyssna på Joes tal,  men media vill att vi ska tro att det var övrväldigande.
 

Valet i USA

 

Professor Claes G Ryn är statsvetare vid the Catholic University i Washington, DC. Som opartisk forskare har han kommenterat det märkliga valresultatet i Swebbtv:s video "Fjärde statsmakten 77".

Utdrag från intervjun! Se hela programmet i Swebbtv.

Professor Ryn påstår inte rent ut att det rör sig om valfusk, men han pekar på underligheter som är svåra att förklara annars.

För det första indikerar historiska resultat att när en sittande president ökar sin röstsumma i förhållande till sitt ursprungliga val, blir han omvald.  President Trump ökade sin antal röster, inte bara med hundratusentals röster, men med över 10 miljoner.  Trumps stöd bland latinamerikaner, en grupp som ofta beskrivs som fientlig mot honom, ökade till 32 procent, ännu mer bland latinamerikanska män. Hans stöd bland svarta ökade i år med 50 procent.

Ett annat grundläggande faktum: Vissa amerikanska stater röstar nästan alltid på vinnaren. Florida och Ohio finns högst upp på listan, delvis för att de återspeglar den demografiska sammansättningen av USA som helhet. Om man lägger till Iowa kan man med hög sannolikhet förutsäga att vinnaren av dessa tre stater också kommer att vara vinnare av presidentvalet. Trump hade inte bara majoritet i dessa stater, han vann dem mycket klart, Ohio och Iowa med cirka 8 procent, Florida med över 3 procent.
 År 1960 blev resultatet i dessa stater inte detsamma som vid allmänna val. Vilket presidentval var det? Nixon-Kennedy. Det är valet som nästan säkert stulits för JFK i Illinois (Cook County, Chicago) och Texas. Det är valet som gav upphov till avvikelsen att någon kunde vinna presidentskapet utan majoritet i Ohio. Efter 1960 blev det norm igen att vinna om man vann Ohio.  År 2020 lyckades dock Biden på något sätt utan Ohio.

Det finns ett annat mått på vem som är vinnaren i ett presidentval som är ännu mer övertygande. Detta indikerar att det var något mycket konstigt, till och med oförklarligt, vad gäller resultatet av årets presidentval i vågmästar-staterna . Det finns många olika stater i USA som nästan alltid röstar på vinnaren i det nationella valet. Det finns valkretsar som röstade på vinnaren i presidentvalen från 1980 till 2016. Men med få undantag, vände dessa län plötsligt trenden 2020. De röstade inte på den person som förväntades vinna, utan på Donald Trump. Nitton valkretsar har identifierats, vars röst ses som en särskilt bra förutsägelse för resultatet i presidentvalet. De är nästan säkra på att rösta på vinnaren. Det har ansetts att om en kandidat leder i 15 till 16 av dessa 19 kretsar, är han också den som vinner presidentposten.

Hur blev då valet 2020 i dessa ledande valkretsar? Trump vann inte mindre än 18 av de 19! Han förbättrade också  sina resultat där.  Några exempel på sådana kretsar är slående. Valencia County i New Mexico har speglat resultatet av varje presidentval sedan 1952. Där vann Trump med 10 procent 2020. Indianas Vigo County har röstat för varje president utom två sedan 1882. I år vann Trump där med 15 procent. Westmoreland County i Virginia har bara misslyckats två gånger sedan 1928 att rösta på vinnaren av presidentvalet. Trump vann där med 16 procent. Dessa är bara specifika illustrationer av en trend i de vägvisande valkretsarna som gynnade Trump eftertryckligt och överväldigande.

Hur vann då Biden? Jo, han fick exceptionellt många röster i de största städerna i de "Swing States", som skulle avgöra valet. Nästan bara där. Hur var det möjligt? Ryn vill inte påstå att det visar på fusk. Men för varje omdömesgill betraktare skriker resultatet ut: "Storskaligt valfusk".

I sitt installationstal glänste Biden med en strålande uppräkning av alla vackra ord som finns. Han förutsatte att om tjuven bara kommit undan, skall de bestulna bjuda in denne till sitt middagsbord.  .  .


Se hela programmet!20 januari 2021

"Alla vägar leder till Putin"

 

 Hillary Clinton och Nancy Pelosi ger sig aldrig. Nu påstår de att Trump och Vladimir Putin arbetade tillsammans för att orkestrera ett upplopp i Capitol och kräver en kommission för att utreda dessa påståenden.  
Fyra år med påhittade konspirationer om ryskt samarbete räckte inte. När de väl fastnat i en lögn kan de inte ge sig..

    Clinton sade ”Jag hoppas att historien kommer att avslöja vem som drar i hans trådar.  Jag vill gärna se hans telefon-dokumentation för att se om han pratade med Putin den dagen då upprorsmakarna invaderade vårt Capitol. Men vi vet nu att inte bara han, utan hans organisatörer, hans medbrottslingar, hans kultmedlemmar, har samma respektlöshet för demokratin. ”

    Clinton frågade sedan Nancy Pelosi om hon tror att "vi behöver en 9/11-typ kommission för att undersöka och rapportera allt de kan samla ihop och förklara vad som hände?"

    ”Ja det gör jag” svarade Pelosi.

Pelosi bekräftade sedan att Trump står i skuld till den ryska makthavaren. ”Alla vägar leder till Putin,” utropade hon.

Det framgår inte vad Putin kunde göra för Trump och inte heller vad poängen är med allt dummare ryska konspirations-påståenden nu när Trump lämnar White House? Kanske Clinton och Pelosi lägger grunden för att få honom avrättad för förräderi.