31 oktober 2020

Fusk och Lurendrejeri

 

Om ett träd faller i träsket...

 

Oregon's COVID-19 Clown rapporterar om antalet döda

Kan de sjunka djupare än så här? De socialistiska byråkraterna som styr Oregon visar vägen: 

 En video där en Oregon Health Authority-anställd,  klädd som clown och ger COVID-19-information,  har fått nationell uppmärksamhet,  nästan två veckor efter att den ursprungligen publicerades. 

Oregon Health Authority doktor Claire Poché kunde ha klätt sig som Grim Reaper, men istället tyckte hon att det var lämpligt att ha en clowndräkt när hon reciterade statistiken. 

 

Teckenspråket betonar den komiska effekten.

 

30 oktober 2020

Lördagsgodis

 

'Masker kontrollerar inte virus, de kontrollerar dig', 'pandemin är över'

En snabbt växande grupp läkare som är kritiska till regeringens och medias svar på Coronaviruskrisen karakteriserade masken som "helt irrelevant för att blockera ... viruset."

America's Frontline Doctors (AFLD), en ”mångsidig, oerhört välkänd” grupp läkare, samlades i landets huvudstad den 16 och 17 oktober för ett andra “White Coat Summit” i syfte att motverka ”den massiva felinformations-kampanjen angående [COVID -19] pandemi."
     Läkare, advokat och grundare av AFLD, Dr Simone Gold, inledde sin presskonferens och bekräftade händelsens syfte att presentera ”sanningen för det amerikanska folket ... hopp ... optimism” och fler skäl ”att inte leva i rädsla” för coronaviruset.
     Hon bekräftade att det "fortsätter att finnas en hel del missinformation och direkt censur", vilket sedan juli "bara har blivit värre."


För att bemöta detta har AFLD  skapat en webbplats där alla kan få tillgång till information som "inte censureras" och kommer att tjäna till att "skingra myterna" skapade av media som har "ljugit för" det amerikanska folket .
Webbplatsen ger till och med praktisk hjälp för att hitta en läkare som kan ordinera hydroxiklorokin (HCQ), ett apotek som sannolikt skulle fylla receptet och en karta över amerikanska stater där HCQ-användning för COVID inte är begränsad.

Masker  är som "hartassar"

När det gäller masker sparade Gold inte på orden: "Fakta ifrågasätts inte: "Masker är helt irrelevanta för att blockera SARS-CoV-2-viruset."

Hon uppmuntrade alla att göra sin egen undersökning och bekräftade att de skulle ”upptäcka att innan maskerna blev politiska i mars 2020, var det inte ens ett försök att låtsas att masker, än mindre näsdukar, stoppar ett virus. 

Det är ett fullständigt påhitt. Ett virus är 1/1000 lika stort som ett hår. ”
Gold hänvisade till Dr. Anthony Fauci, en nyckelmedlem i White House Coronavirus Task Force som sade detsamma om masker i en intervju i mars 2020, som "Emperor Fauci."


Det stormar på alla plan

Atlanta är för det mesta tillräckligt långt ifrån kusten för att slippa drabbas av orkaner,  men efterdyningarna av den senaste Zeta gav oss en storm även här. 

Vi tillsammans med ca. 1 miljon hushålla miste elektricitet och det tog 18 timmar innan vi fick Internet och ström tillbaka. Men valkampanjen fortsatte som vanligt utan mig! 

 

 President Donald Trump: 

”Det här är inte bara ett vanligt 4-årigt val. Detta är ett vägskäl i vår civilisations historia som kommer att avgöra om "We The People " återvinner kontrollen över vår regering eller inte. ” ... 

”Det är en kamp för vår nations överlevnad. Detta val kommer att avgöra om vi är en fri nation, eller om vi bara har en illusion av demokrati,  men i själva verket styrs av en liten handfull globala specialintressen som riggar systemet. ”

 

28 oktober 2020

Socialisterna står i kö

 

Socialister och progressiva i demokrat-partiet skryter ofta med hur lätt de kommer att kunna manipulera den 77-årige Biden, om han vinner White House.
Rep. Ilhan Omar sade till "Axios på HBO" att partiets progressiva falang förväntar sig en vänstersväng av Biden.
"Vi kommer att ha en grupp av progressiva som är mycket tydliga om sitt mål för att genomföra Medicare för alla och en Green New Deal och höja minimilönen och inte tillåta fracking,"(hydraulisk spräckning)"

Oavsett hur många gånger och hur högt han säger att han inte kommer att göra det, kommer Biden ändå att förbjuda fracking.  Det måste han för att lägga ner olje- och gasindustrin, vilket han har lovat att göra.  Dessutom kräver Omar och "truppen" det,  och de är mycket övertygade om att Biden kommer att låta dem få sin vilja fram.

Analytiker har sagt att Green New Deal, lågt räknat,  kommer att kosta 93 triljoner dollar. En studie av The Competitive Enterprise Institute och Power the Future fann att det genomsnittliga amerikanska hushållet i Florida, New Hampshire, New Mexico och Pennsylvania skulle betala mer än $ 70 000 under det första året som Green New Deal implementerades.

När det gäller "Medicare for All" noterade Heritage Foundation: ”Arbetstagare måste betala ytterligare skatt - 21,2 procent på alla löner.  Den genomsnittliga disponibla inkomsten för alla hushåll skulle minska med 5671 dollar per år. Nästan två tredjedelar av de amerikanska hushållen (65,5 procent, vilket inbegriper 73,5 procent av befolkningen) skulle betala mer i skatt än de skulle spara och 87,2 procent av hushåll med arbetsgivar- sponsrad försäkring skulle få det sämre ekonomiskt. ”

Omar säger också att polisreform (mindre pengar till polisen), immigrationsreform (öppna gränser) och kampanj-finansieringsreform kommer att vara prioriteringar om Biden väljs eftersom Omar och andra progressiva förväntar sig att ha en plats vid bordet under dessa diskussioner.

Svarta Argument

Biden säger att svarta med "få undantag" tänker som kollektivet Borg i Star Trek - utan några egna synpunkter. Han säger också att de som måste tänka innan de röstar på honom "är inte svarta." 

Det verkar som om dessa två inte är det minsta svarta: 

 

Mannen sammanfattar den konstanta demokratiska vanan att projicera sina egna synder på sina motståndare. Men det här är det bästa: 

 “Ta bort Donald Trump, Ta bort Biden.  Titta bara på vad som händer. Vilken sida bygger upp landet och vilken sida river ner landet? ” 

Det räcker för att rösta på Republikaner