25 april 2019

Biden försöker igen

Det pratas en hel del om att fd. VP Joe Biden är den bästa kandidaten som kan vinna över Donald Trump.
 Om det är vad de tycker, ser jag fram emot kampanjen. Bland de 20 clowner som är aktuella är Biden det största skämtet av dem alla.

 Nästan 32 år efter att han tillkännagav sin första kampanj för presidentposten försöker Biden för tredje gången. Han misslyckades både 1988 och 2008.“Våra grundläggande värderingar, vår ställning i världen, vår demokrati, allt som har gjort Amerika till vad det är - står på spel. Därför tillkännager jag idag min kandidatur för president i  USA. "

Trump hälsade Biden välkommen och varnade honom att det kommer att bli “obehagligt”.

Bidens förväntade tillkännagivande kommer efter påståenden från kvinnor under de senaste veckorna att han försatt dem i obehagliga situationer - som beskrivits som “tafsande”.
Det blev omedelbart en topp historia på nätet och kabel-TV, vilket tvingade Biden att försvara sig på #MeToo.

"Sociala normer förändras. Jag förstår det, och jag har hört vad dessa kvinnor säger", förklarade Biden i en video vilket hotade hans kandidatur. "Politik  för mig har alltid handlat om att skapa kontakter, men jag kommer att vara mer uppmärksam på det och respektera personligt utrymme i framtiden. Det är mitt ansvar och jag kommer att leva upp till det."


Sedan 2016 har 1.4 miljoner förlorat sin sjukförsäkring


Antalet oförsäkrade har ökat med 1,4 miljoner från 2016 till 2018, enligt en rapport förra veckan från Congressional Budget Office.  Vänstern skyller naturligtvis på Trump-administrationen och menar att man saboterat Obamacare.

Men uppgifterna i rapporten - som släpptes samma dag som Mueller-rapporten kom ut (tillfällighet??)  - ignorerades i stor utsträckning, men siffrorna berättar en helt annan historia.

Hela ökningen av antalet oförsäkrade under de senaste två åren,  är ett resultatet av den enorma mängd regler och förordningar som Obamacare orsakat.    Enligt Dept. Health and Human Services fördubblades försäkringspremien för individuella försäkringar från 2013 till 2017. De ökade igen 2018.

För de som är berättigade till Obamacare-subventioner var höjningarna ovidkommande. Vad de måste betala  förändrades inte mycket, och i många fall betalar de nästan ingenting.
Men för de miljontals medelklassamerikaner som betalar för sina försäkringar och inte är berättigade till subventioner, har resultatet blivit ekonomiskt förödande.

Issues and Insights

24 april 2019

Joe DeGenova försvarar Bill Barr


Holländsk politiker vill ha Halal-badstränder


Det är mycket i Europa som måste förändras för att godkännas av den nya befolkningen som man importerat.  Ett exempel är att badstränder med lättklädda kvinnor måste förbjudas.
Det första steget är att etablera halal-stränder och sedan kommer bikini-stränderna att förbjudas eller tvingas stänga pga. hot om terrorattacker.
Politiker Arnoud van Doorn, som har konverterat till islam, tar upp problemet.

Jihad Watch:
    Enligt Van Doorn finns det ett behov av en så kallad "halalstrand". Muslimer känner sig inte hemma på de flesta stränder, säger han. "Inte bara muslimer utan också många andra invånare känner sig illa till mods av att titta på väldigt lättklädda och ofta “oestetiskt utformade strandbesökare”, skriver han till stadsfullmäktige i Haag.
Det är inte bara muslimer. Massor av nederländare vill byta ut bikini mot burkas eftersom nederländarna har en sådan pryd kultur.
Förresten har Van Doorn själv blivit dömd till samhällstjänst för att han sålt droger till minderåriga.

Men vi måste ge Van Doorn kredit; "Oestetiskt utformad" är en klass A-omskrivning för de som faktiskt skulle se bättre ut i en burka. Men vissa kvinnor säger att vi ska också hylla offentliga framträdanden av morbid fetma för att främja radikal feminism.

Här är ytterligare en nyhet om Arnoud van Doorn.   Willie Dille var en nederländsk politiker somvåldtogs av muslimer och sedan begick självmord.
Hon sade att Van Doorn beordrade attacken mot henne.

Sudda ut vår Historia


Rektorn för en grundskola  i Chicago har nyligen tagit bort en stor tavla, efter att självutnämnda förespråkare för institutionens 45 procent icke-vita elever klagade över att målningen inte visar personer som ser ut som dem.  Om de inte kan identifiera sig i en målning,  hur kan man då förvänta sig att de ska klara matteproven bra ?

Men… asiatiska studenter behöver inte representeras i tavlor på väggarna för att få bra resultat i matte eller alla andra ämnen,  så kanske det är dags att sluta skylla medfödda,  kognitiva brister på rasistiska målningar.

23 april 2019

Från kris till kris


Democrats och media har haft fel i över 2 år om Ryssland och Trump, men de fortsätter ändå att älta det.
De måste ha gjort sig en förmögenhet på alla lögnerna -  mer pengar till medieinvesterare och fler donationer till politikerna. Om vi inte håller med dem, drar de fram hela listan av öknamn - rasist, homofob,  främlings-hatare, vit översittare (även svarta kallas det om det är konservativa),  eller om de gillar Fox  (som också är på väg åt vänster men det sparar jag till en annan gång)

 Det här är inte hälsosamt för någon och nu kräver man att utredarna ska utredas.
Sångerskan Kate Smiths version av “God Bless America”, som inlett massor av fotbollsmatcher genom åren, är nu inte rumsren och har tystats. En sång som hon sjöng på 1930-talet är nu rasistisk.  När kommer det att sluta?

Under Bush-tiden kallades hatet för Bush Derangement Syndrome,  Derangement = “Förvirring” och nu har det förvandlat till ett faktiskt tillstånd som kallas Trump Derangement Syndrome-TDS.
År 2003 definierade Charles Krauthammer begreppet Bush Derangement Syndrome: " Det akuta tillståndet av paranoia i annars ordinarie människor, som en reaktion på politiken, presidentskapet "… - nää - George W Bushs existens.

   Jag kommer ihåg hur rasförbindelserna försämrades under Obama - och han rörde ofta om i grytan bland Reps. och Polis även om uppror och protester som Black Lives Matter och Occupy inte arrangerats av konservativa eller Reps.
Dessa protester lade grunden till vad som komma skulle.

Den nyligen avslutade Mueller-undersökningen, om samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland har gjort mycket mer skada än några knep som ryssarna kanske försökt sig på.
Undersökningen har splittrat familjer,  förstört vänskap, splittrat landet,  gjort patriotism till ett fult ord,  gjort vanligt normala människor till tjuvar och angripare som slagit ner gamla människor och stulit kepsar och drivit en av våra nationella politiska partier över kanten av socialismens klippa.
.


22 april 2019

Charmig AOC imitatörEn 8-årig tar media med storm när hon imiterar Rep. Alexandria Ocasio-Cortez. 

“Likom, jag vill prata om, liksom klimatförändringarna. Därför, liksom, är det ingen tvekan om att ko-fisar orsakar klimatförändringen, säger Ava Martinez i en video som publicerats på Twitter den här veckan.

"Liksom i juli var klimatet 96 grader och i februari var klimatet 36 grader. OMG, det är en stor förändring i klimatet bara det, liksom "- Hon tar en paus för att räkna på fingrarna -" fyra månader! "

“Med denna takt kommer världen att var slut inom exakt 12 år, tillägger Ava.

21 april 2019

“Det är baserat på en känsla”


Det uppskattas att 0,3% av alla amerikanska vuxna är transpersoner (transgender,) men det finns ingen överenskommelse eller definition på vad det egentligen är eller hur man blir det,  eftersom det är baserat på en känsla av identitet, inte på biologi eller faktum.

"En transgender-identitet är inte beroende av medicinska ingrepp.  Vissa transpersoner kan välja att ändra sina kroppar genom kirurgi eller hormonbehandling, men många väljer att inte göra det." (Pew Survey, 2013)
Jag har träffat enormt magra personer som tror att de är feta, hundägare som uppriktigt tror att deras husdjur är som en mänsklig medlem av familjen,  friska människor som tror att de är sjuka och hjälplösa och rika människor som lever i rädsla för fattigdom. Känslan är verklig, men ska vi ändra  lagar, regler och sunt förnuft för att göra dem till lags?

Sluta låtsas!
Det finns ingen person som är transgender. Man kan ta hormoner, ta bort eller transplantera en penis eller bröst, ta röstträning, kleta in hela ansiktet med smink och köpa en peruk, men det förändras inte något i grunden.  Varför ska bagare, fotografer och dagispersonal vara skyldiga att buga sig för en religion de inte tror på?

Jag tror att kvinnor, vare sig de är heterosexuella eller homosexuella, har mest att förlora i detta kulturella trams vad gäller kön. (i  alla 30 valmöjligheter).

 Det har tagits årtusenden för kvinnor att uppnå rösträtt, delta i idrottstävlingar,  få jobb inom statliga verk, få medicinska tester och droger anpassade till dem, jämlikhet i äktenskapet, rätt till sina barn, och till och med rätt till kvinnliga klubbar och skolor om de så vill.

Och så kommer det en man som inte är bra nog att vinna över andra karlar, men som “känner att han är en kvinna” och han tar hem alla pokaler och sätter nya rekord.
Jag har en kvinnas hjärna och en mans kropp. Jag är född så”

Konceptet "född så här" är kärnan i den liberala ideologin och är skadligare än vad vi direkt ser.
Det betyder att den sexuella identitet du väljer kan ge dig rätt till speciella positioner och privilegier, i likhet med att tillhöra en viss privilegierad rasgrupp.  Det är nyckeln till att rekrytera missanpassade och ge dem fördelar över normala människor under kultur-marxismens mantel.

Skadligare ändå är att det undergräver själva begreppet av moral genom att påstå att hur du än väljer att uppträda, kan du inte hjälpa det, (du var född så) och den som inte accepterar det är en “trångsynt person” som ska tystas.