09 april 2020

Chockerande Arbetslöshet


17 miljoner amerikaner har ansökt om arbetslöshetsersättning under de senaste tre veckorna.
För två veckor sedan var rekordet  3,3 miljoner ansökningar; förra veckan var det ytterligare  6.875 miljoner, och den här veckan ytterligare 6 606 miljoner.

Det är chockerande 16,78 miljoner människor som förlorat sina jobb under tre veckor.Joe Biden fjäskar för kommunisterna

Han berömmer sin "käre vän" Bernie Sanders för att ha skapat en progressiv "rörelse" och kallar det en” bra sak" ...


08 april 2020

Bernie Sanders avslutar sin kampanj


Bernie-Kamraterna är nog arga över beslutet, men
de är ju alltid arga, men nu måste de bestämma sig:  Stödja gamle Joe, låta bli att rösta eller rösta på Trump.

The Democrat National Committee fick äntligen den gamla Castro-beundraren att lägga av.  Jag är säker på att de är glada över den här nyheten. Men om vi inte öppnar upp ekonomin kommer Bernies dröm om att göra USA till ett nytt Kuba att gå i uppfyllelse utan honom.

Nu när både Liz Warren och Bernie har avslutat sina kampanjer - vem kommer att gapa och skrika åt oss nu?
 Frågan som fortfarande är obesvarad är: Kommer DNC att nöja sig med Old Joe, eller kommer de att hitta ett sätt att ersätta honom under konferensen?

 Babylon Bees förklaring: 
    Eftersom coronavirus-paniken redan har uppnått målen för hans socialistiska politik, insåg Sanders att landet inte behövde hans offentliga tjänst längre. Arbetslösheten har skjutit i höjden, livsmedelsbutikernas hyllor är tomma och alla är hänvisade till sina hem annars blir de arresterade.
     Sanders påpekade också att hans andra huvudmål av hyperinflation och totalt beroende av regeringen redan är på gång.
 


 

Det är skillnad på “AV” och “MED"

Centers for Disease Control (CDC) har redan indikerat att COVID-19-dödsfall inte registreras baserat på en definitiv bekräftelse av att viruset orsakade dödsfall i en viss avliden.
"I de fall där en bestämd diagnos av COVID-19 inte kan ställas, men det är misstänkt eller troligt,  är det acceptabelt att rapportera COVID-19 på ett dödscertifikat som" troligt "eller" förmodligen “,
( CDC i april )

"I dessa fall bör certifierare använda sin bästa kliniska bedömning för att avgöra om en COVID-19-infektion var trolig.”

När Dr. Birx -  som tillsammans med Dr. Fauci är regeringens rådgivande “experter” - tillfrågades om en sådan inställning till toxikologi kunde “förvränga data", medgav Birx att det kan vara en möjlighet i delar av landet där testning inte är utbredd, men inte på de mest drabbade platserna.
"Jag är ganska säker på att i New York och New Jersey och på platser som har stora mängder sjuka och speciella COVID-sjukhus ... Jag lovar att de testar," sa hon.


Men vad då om de testar?  Det finns en skillnad mellan någon som dör av COVID-19 och någon som dör med COVID-19.  Vanligtvis skulle en obduktion utföras för att bestämma den faktiska dödsorsaken. Det är mycket viktigt för att bestämma virusens verkliga dödlighet.

Vissa kan säga att det är vettigt att räkna dessa dödsfall som COVID-19-relaterade, eftersom även om vissa av dessa människor led av andra allvarliga sjukdomar, dog de troligen endast på grund av viruset.  Men vi vet inte att det stämmer. Om så var fallet, skulle antalet dödsfall av andra vanliga sjukdomar vara stabilt när koronavirusdödsfall ökar.
Men i New York (och naturligtvis andra platser) har ett chockerande lågt antal dödsfall rapporterats som inträffat på grund av andra skäl och “Död pga. av hjärtinfarkt” och stroke har mystiskt minskat.

Det är ordet "med" som är nyckelord. Om du dör "med det" men inte "på grund av det" räknas det fortfarande som en Covid-19-död.
 Om du dör på grund av Covid-19 är det en Covid-19-död. Om du har det men dör av något annat, anger de fortfarande det som en Covid-19-död, och Dr. Birx medgav det.

Newyorker tycker att Coronavirus är bättre än Trump

Ami Horowitz vågar sig in i epicenter av pandemin - East Village i New York City - för att fråga om det är bättre att miljoner människor dör än att Trump blir omvald.Varför Trump förmodligen är farlig förklaras aldrig. 

07 april 2020

“Om man bara har en hammare ser alla problem ut som spikar”


Oförsvarliga "lockdowns" är den "mest förödande ekonomiska kraften i historien"

M.D. Michael Burry, (numera hedge-fund-manager ) hävdar att lockdowns avsedda att hindra spridningen av  COVID-19-pandemin är värre än själva sjukdomen.

I en serie tweets under de senaste två veckorna gör han sig till talesman för många, när han säger att  stängningar och nedläggningar av affärer över hela Amerika kan utlösa en av landets djupaste ekonomiska nedgångar och är dessutom inte nödvändiga för att stoppa epidemin (den 22 mars).
*COVID-19-policyn kan inte lösas av CYA-politikarnas karriär-ID doktorer. För mycket hammare / spik och för lite sunt förnuft.
*POTUS måste beakta arbetarklassens och småföretagens intressen här - ekonomin kan   inte krascha 30% för att spara 0,2%.
 *Släpp Amerika fritt!
*Om COVID-19-tester var universella skulle dödligheten vara mindre än 0,2%.
* Detta är inget försvar för svepande regeringspolitik, som saknar all nyans, som förstör liv, jobb och företag för de andra 99,8 procenten.
Burry - som tog sin doktorsexamen vid Vanderbilt University School of Medicine - vågar dessutom säga att vissa kontroversiella behandlingar för COVID-19, såsom malariadrogen hydroxycloroquine  bör göras mer allmänt tillgänglig.
* Standardisera chloroquine och azithromycin -billigt och tillgängligt
* Ge sjuka och äldre frivilligt skydd där de bor.
* Amerikaner kan leva sina normala liv med extra handtvätt, särskilt runt äldre.
*Att rädda ekonomin betyder liv, inte mord.
I ett e-postmeddelande till Bloomberg News skrev Burry dessutom att "universalt “stanna-hemma”  är den mest förödande ekonomiska kraften i modern historia ... Och den är skapad av människan.
Det vänder mycket snabbt vinsterna för underprivilegierade grupper, dödar och skapar narkomaner, slår och terroriserar kvinnor och barn i våldsamma,  nu arbetslösa hushåll, och mer. Det blöder från djup ångest och självmord. ”

Hur länge kommer “lockdown” att pågå?

Tucker Carlsons monolog är väl värd att lyssna till06 april 2020

Vi tager vad ni haver

Trump-administrationen uppmanar alla att ha ansiktsmask när de rör sig bland folk.

New Yorks guvernör tog sitt eget dramatiska steg för att bekämpa Covid-19, genom att lova att beslagta oanvända ventilatorer från privata sjukhus och företag.

Han är en Vänsterpolitiker som anser att våra medborgerliga rättigheter och äganderätt kan avskaffas om han knäpper med fingrarna,  även om det betyder att döda folk för att uppnå politiska mål.
Oavsett problem är lösningen alltid auktoritär Statism.

Sarah Corriher är med rätta oroad över hans order att använda militären för att beslagta privat egendom. Coronaviruset kommer och går,  men Regeringen kommer aldrig att glömma hur lätt det var att ta kontroll över våra liv.
Att kontrollera varje väg, flygbolag, sportevenemang, klassrum, restauranger, kyrkor, livsmedelsaffärer och parkbänkar.
Och så många berömde det och sade att det var det var riktigt.