08 april 2020

Newyorker tycker att Coronavirus är bättre än Trump

Ami Horowitz vågar sig in i epicenter av pandemin - East Village i New York City - för att fråga om det är bättre att miljoner människor dör än att Trump blir omvald.Varför Trump förmodligen är farlig förklaras aldrig. 

07 april 2020

“Om man bara har en hammare ser alla problem ut som spikar”


Oförsvarliga "lockdowns" är den "mest förödande ekonomiska kraften i historien"

M.D. Michael Burry, (numera hedge-fund-manager ) hävdar att lockdowns avsedda att hindra spridningen av  COVID-19-pandemin är värre än själva sjukdomen.

I en serie tweets under de senaste två veckorna gör han sig till talesman för många, när han säger att  stängningar och nedläggningar av affärer över hela Amerika kan utlösa en av landets djupaste ekonomiska nedgångar och är dessutom inte nödvändiga för att stoppa epidemin (den 22 mars).
*COVID-19-policyn kan inte lösas av CYA-politikarnas karriär-ID doktorer. För mycket hammare / spik och för lite sunt förnuft.
*POTUS måste beakta arbetarklassens och småföretagens intressen här - ekonomin kan   inte krascha 30% för att spara 0,2%.
 *Släpp Amerika fritt!
*Om COVID-19-tester var universella skulle dödligheten vara mindre än 0,2%.
* Detta är inget försvar för svepande regeringspolitik, som saknar all nyans, som förstör liv, jobb och företag för de andra 99,8 procenten.
Burry - som tog sin doktorsexamen vid Vanderbilt University School of Medicine - vågar dessutom säga att vissa kontroversiella behandlingar för COVID-19, såsom malariadrogen hydroxycloroquine  bör göras mer allmänt tillgänglig.
* Standardisera chloroquine och azithromycin -billigt och tillgängligt
* Ge sjuka och äldre frivilligt skydd där de bor.
* Amerikaner kan leva sina normala liv med extra handtvätt, särskilt runt äldre.
*Att rädda ekonomin betyder liv, inte mord.
I ett e-postmeddelande till Bloomberg News skrev Burry dessutom att "universalt “stanna-hemma”  är den mest förödande ekonomiska kraften i modern historia ... Och den är skapad av människan.
Det vänder mycket snabbt vinsterna för underprivilegierade grupper, dödar och skapar narkomaner, slår och terroriserar kvinnor och barn i våldsamma,  nu arbetslösa hushåll, och mer. Det blöder från djup ångest och självmord. ”

Hur länge kommer “lockdown” att pågå?

Tucker Carlsons monolog är väl värd att lyssna till06 april 2020

Vi tager vad ni haver

Trump-administrationen uppmanar alla att ha ansiktsmask när de rör sig bland folk.

New Yorks guvernör tog sitt eget dramatiska steg för att bekämpa Covid-19, genom att lova att beslagta oanvända ventilatorer från privata sjukhus och företag.

Han är en Vänsterpolitiker som anser att våra medborgerliga rättigheter och äganderätt kan avskaffas om han knäpper med fingrarna,  även om det betyder att döda folk för att uppnå politiska mål.
Oavsett problem är lösningen alltid auktoritär Statism.

Sarah Corriher är med rätta oroad över hans order att använda militären för att beslagta privat egendom. Coronaviruset kommer och går,  men Regeringen kommer aldrig att glömma hur lätt det var att ta kontroll över våra liv.
Att kontrollera varje väg, flygbolag, sportevenemang, klassrum, restauranger, kyrkor, livsmedelsaffärer och parkbänkar.
Och så många berömde det och sade att det var det var riktigt.

Walmart håller oss på avstånd


Varuhuskedjan Walmart tillkännager nya begränsningar i sina butiker för att främja “socialt avstånd" och begränsa spridningen av coronavirus.

Från och med lördag kommer man bara att tillåta högst fem kunder per 90 kvadratmeter.  Det är ungefär 20 procent av deras normala kapacitet.

Anställda kommer att ta emot kunderna en efter en och när butiken har uppnått kapacitet kommer kunder att tillåtas på en "1-in-1-ut" -basis.

Det kommer bara att vara enkelriktad trafik i butikerna när kunderna är inne. Detta för att främja social distans och hålla människor på avstånd från varandra när de shoppar.
Jag åkte förbi Costco i förrgår där de redan har dessa regler och kön utanför butiken var över 100 meter lång.


Det är som “Hunger Games”

En drone flyger över Manhattan och ger order om att hålla avstånd:

Covid-19 gör det möjligt att skapa en socialistisk idealstat

Videomontage:


05 april 2020

Sjukhus anger COVID-19 som dödsorsak även om “annat kan ha orsakat eller bidragit till döden"Gateway Pundit bekräftar det som många misstänker, nämligen att alla dödsfall som inträffar under denna pandemi, kommer att lista Covid-19 som den främsta dödsorsaken,  oavsett om en patient har andra hälsoproblem eller inte.  Det är ett ganska smart statistiskt trick med tanke på att 7 452 dör i USA: s varje dag och det var innan kina-viruset drabbade oss.  Detta är USA: s normala dödlighet och som måste beaktas.

Medierna bombarderar oss dygnet runt med uppdateringar om antalet dödsfall, visar dödskartor och skrämmer människor så att de stannar hemma.
Guvernörer tvingar små företag att stänga och hotar att arrestera alla som bryter mot deras auktoritära sociala distansorder.

Mediehysteriet är baserat på en Bill Gates-finansierad IHME Coronavirus-modell, som har visat sig vara långt ifrån riktig.
Och det blir värre…

Antalet amerikaner som rapporteras ha dött av Coronavirus är baserat på ett CDC-kodningssystem som "resulterar i att COVID-19 är den underliggande orsaken oftare än inte."
Detta är från 1 januari till 25 mars. Så i princip tre månader.

Coronavirus, 21 000 dödsfall.
Säsongsinfluensa, 113 000.
Malaria, 228 000.
Självmord, 249 000.
Trafikolyckor, nästan 314 000 dödsfall.
HIV / AIDS, 391.000 dödsfall.
Alkoholrelaterade dödsfall, 581.000.
Rök-relaterade dödsfall, 1,162 000.
Cancer dödsfall, 1 909 000 dödsfall.
Dödsfall som tillskrivs svält, 2 382 000 dödsfall.
Och död genom abort, 9,900, 000.