22 februari 2019

Snö i sydvästra USA


För närvarande snöar det i Superstition Mountains öster om Phoenix, AZ.  Normal högsta temperatur i det området denna tid på året ligger nära 20 C.  Det snöar i Las Vegas också, där det normalt borde vara runt 18 C i dag.
 Vi har blivit itutade att det snart ska vara snöfritt överallt på grund av den global uppvärmningen.  Under tiden förutspås 1 meter snö i centrala Arizona.
   Så mycket för värme och torka som media skrämmer oss med.  Att varje år är det hetaste någonsin, vilket gör att vi måste genomföra Green New Deal för att stoppa den industriella revolutionen, så att våra koldioxidutsläpp inte bränner upp planeten.

Jay Lehr, vetenskapschef vid Heartland Institute, säger att de temperatur-data som federala byråkrater matar Vänstermedia med är falska, liksom teorin om att temperaturen bestäms av nivån av ofarligt CO2 i atmosfären:
    Den högsta temperatur som någonsin rapporterats var (57,7 C), 136 grader Fahrenheit i Libyen 1922.
Den högsta temperaturen för USA var (56,6 C) 134 grader Fahrenheit i Death Valley, Kalifornien 1913. Utsläppen från fossila bränslen 1913 och 1922 var försumbara jämfört med idag.

    Den kallaste temperatur som någonsin rapporterats var (-89 C) minus 129 grader Fahrenheit i Vostok, Antarktis 1983, då koldioxidutsläppen var fem gånger högre än 1913. Den kallaste temperaturen i de lägre 48 staterna (exklusive Alaska) var (-53 C) minus 64 grader Fahrenheit vilket registrerades 1996 i Embarass, Minnesota. Varnade media och klimatforskarna att denna låga temperatur indikerade att vi var på väg mot en ny  istid?

Nej, men de skulle ha gjort det om rekordet hade satts på 1970-talet, då media försökte sälja oss en överhängande istid.

    Den värsta värmebölja som någonsin registrerades inträffade i juli 1936 och genererade mycket höga temperaturer i hälften av Amerikas 50 stater. År 1935 var utsläppen från fossila bränslen 25 gånger lägre än idag.

Dagens skratt


21 februari 2019

Panik i leden


 CNN har tillkännagivit att de anställt “en av dom där”, en kvinna som tidigare arbetat för Jeff Sessions och som nu ska fungera som en politisk redaktör. Det resulterade omedelbart i förvirring och förvåning. 

Sarah Isgur Flores, som var Attorney General Jeff Sessions sekreterare och tidigare kampanjmedhjälpare till Carly Fiorina, kommer att hjälpa till att övervaka CNN: s 2020-kampanj bevakning.
 CNN har haft för vana att anställa fd. Obama-tjänstemän för att hantera politik - som tex.  nuvarande ankare och tidigare chefskorrespondent för nationell säkerhet,  Jim Sciutto - men att anställa en person som tidigare arbetat för Trumps administration leder till panik bland Vänsterfolket.

 CNN kallas också ”Clinton News Network" och reporters där fördömde anställningen och kallar det “demoraliserande”.   Tidigare talesman för Obama National Security och nuvarande co-värd för Pod Save America, Tommy Vietor,  tweeted att anställningen var "helt galen”:  "Varför anställer ni en högerhack för att övervaka den politiska täckningen 2020? Det ger varje democrat i landet ett skäl att tvivla på er objektivitet. "

 Förutom att hon arbetat vid justitieministeriet under Sessions,  har Isgur också arbetat för Ted Cruz och Mitt Romney, samtidigt som hon tjänstgjorde som biträdande kampanjchef för Carly Fiorina år 2016.

Det vänstervridna media har länge varit ett problem för republicans.  Men sedan Trumps kampanj startade har CNN varit den främsta sabotören och spridit lögner och spekulationer så snart de haft möjlighet.
 Även när Trumps framgångar är obestridliga, försöker CNN ignorera triumfen eller ge någon annan kredit.

Ironiskt nog känner CNN tydligen nu ett behov av att göra denna drastiska förändring när vi närmar oss 2020-valet - efter att ha spenderat två år med att spy ut vänsterpropaganda.

Det mest skrattretande var när de inbilla oss att Obamas åtgärder skapade Trumps ekonomiska framgångar.  Naturligtvis vet alla, med en hjärna stor som en spelkula,  att Obama förstörde vår ekonomi och Trump har fått den på fötter.

Ingen kan glömma händelsen när Jim Acostas uppförande ledde till att hans presskort blev indraget och Trump vidtog snabbt åtgärder för att stoppa Acostas partiska täckning av White House.

I den senaste Neilsen-rapporten hamnade CNN på 11 plats vad gäller totala antalet tittare.  De fem bästa nätverken var Fox News, ESPN, MSNBC, HGTV och Discovery.

En annan CNN-reporter, som briljerat med sin skandalösa dumhet är Don Lemon.  Han tar alla möjliga tillfällen för att kritisera presidenten - ibland stormar han även av scenen i ett tillstånd av barnsligt raseri.

Dessa utbrott och fasoner räcker tydligen inte längre för att ge CNN godkänt betyg. Allmänheten har tröttnat  på de vanliga media-fördomarna, så CNN är tvungen att vidta drastiska åtgärder. Nu, när de anställer Isgur kommer de att tvingas inkludera ett mer balanserat perspektiv.

Det är en sorgens dag när det anses drastiskt att erbjuda sanningen, men CNN kallas inte för Fake News för intet.   Det kommer att bli underhållande att se om en konservativ kan skaka om dem.


20 februari 2019

Sandmann stämmer WaPo


En gymnasieelev från Covington, Kentucky, som stod i fokus för händelsen vid Lincoln Memorial, stämmer nu Washington Post och hävdar att tidningen “förtalade” honom, eftersom han är vit.

Stämningen inlämnades av Covington Catholic High School-student Nicholas Sandmann, 16, och han begär 250 miljoner dollar i skadestånd -  det var den summa som Jeff Bezos, grundare av Amazon.com och världens rikaste person, betald för tidningen 2013.

Washington Post inriktade sig på Nicholas och mobbade honom eftersom han var den vita katolska studenten som hade på sig en röd" Make America Great Again “-hatt på en skolresa till en “Marsch for Life” i Washington, D.C.
Sandmann konfronterades oväntat och plötsligt av Nathan Phillips ... en känd indianaktivist som slog på en trumma och sjöng högt bara några tum från hans ansikte,"säger man i stämningen.

19 februari 2019

Önsketänkande


Democrat Party i USA genomgår en radikal förändring. De verkar ha övergivit den lilla logik och förnuft de hade tidigare och nu motsätter de sig nästan allt de stod för, för tio år sedan. 
Deras talesmän har gått så långt att de nu försvarar och anammar de osammanhängande förslagen som Alexandria Ocasio-Clueless kommer med och de uppmuntrar Jussie Smollett utomordentligt bisarra och alltmer hysterisk berättelse. Det är som om Democrat Party har bestämt sig för att “Magiskt Tänkande” är det som gäller.

Demokrater har varit på väg mot önsketänkande ända sedan det var klart att Trump vann presidentvalet. 
Det var inte långt efter invigningen som tusentals kvinnor marscherade genom gatorna i våra större städer med skära könsorgans-hattar,  eftersom de påstod att något hemskt skulle hända  …och ingenting hände.
Man påstår att Trump framkallar psykiska störningar hos människor och kallar det Trump Derangement Syndrome.
Med Smollett och AOC  har dessa störningar och magiskt tänkande nått nya höjder.

Efterfrågan på rasism har sedan länge överträffat utbudet, så radikaler som Smollett använder nu hemlagade alternativ.
När det gäller Smollett antogs det inte bara att hans "attack" var ett ”hatbrott" utan det var vad man önskade.  Många på Vänstersidan ville att det skulle vara ett hatbrott, eftersom det bekräftade deras imaginära (dvs magiska) uppfattning att den andra sidan är ond och rasistisk.

När det gäller AOC, borde hennes domedags-profetior om världens undergång om tolv år, ha mötts med lite skepsis. Det finns användbara idioter i varje generation och kommer utan tvekan alltid att finnas. Vad som är skrämmande är hur många människor som vill tro henne, hur många som är så investerade i denna form av magiskt tänkande att de är villiga att överge all skepticism.

Media ägnar sig åt sin egen version av magiskt tänkande. Smollett-affären tog plats på scenen bara dagar efter att de katolska pojkarna anklagats för rasism mot en indian, men det budskapet glömdes snabbt när annat matnyttigt dök upp.

Men Vänstern kan ha gått lite väl långt denna gång och den gamla tysta majoriteten, som Kurt Schlichter kallar "Normals”, kan skaka på huvudet och börja agera. Saker kan slå tillbaka, ibland med överraskande hastighet


Bernie Sanders i startgroparnaBernie Sanders, I-Vt., meddelade att han kommer att ge sig in i kampen om att bli USAs nästa president i valet 2020.
 "Vi började den politiska revolutionen i kampanjen 2016, och nu är det dags att fortsätta  den revolutionen "

 Han skällde ut president Trump och kallade honom en "patologisk lögnare" och han förklarar att han själv kommer att driva frågor som universell hälso- och sjukvård och en minimilön på $ 15 - saker han ivrade för år 2016 och som sedan dess antagits av ett antal andra förhoppningsfulla kandidater.

Han äger själv tre hus - undrar vilket han gjorde uttalandet från?

Mångfald blir Democrats undergång


Lt. Gov. Justin Fairfax, är den andra svarta person någonsin, som fått en befattning på den nivån,  och han har nu anklagats för våldtäkt av två kvinnor.  Om Fairfax tvingas avgå varnar svarta ledare att helvetet kommer att bryta lös.

Democrat Party i Virginia har redan haft raseriutbrott över alla monument, statyer, skolor, parker, motorvägar och gator som är uppkallade efter personer som varit slavägare.
Asiatiska amerikaner står nu i konflikt med svarta och latinamerikaner över antagningspolitiken vid universitet. Antifa vanhelgar flaggan, socialister berömmer NFL-spelare som "tar ett knä" under nationalsången. Militära migranter marscherar under mexikanska flaggor för att protestera mot gränssäkerhetspolitiken. "Republiken" har blivit”vår demokrati".
Vi är inte längre "en odelbar nation”…. Vi har nästan upphört att prata med varandra.

Läs Pat Buchanans artikel

18 februari 2019

Ett nytt klavertramp

Till skillnad från vissa Vänsterister, har Alexandria Ocasio-Clueless åtminstone en ursäkt: Hon är dum och mer än “lite svårt att fatta”. 
Hon gjorde det klart när hon förbjöd bilar, flygplan och kor men nu är hon emot jobb också. Hon och hennes vänstervänner har lyckats stoppa Amazon från att flytta till New York och det innebär cirka 27,5 miljarder dollar i förlorade skatteintäkter.

 Alexandria Ocasio-Clueless:

"Jag vet att det är väldigt viktigt att vi förstår att vi måste investera i vår ekonomi, men vi måste investera i våra människor och att ge bort 3 miljarder dollar till ett företag som har en historia av att utnyttja arbetstagare och betalar mindre än vad  New York City gör, är inte acceptabelt för oss. ...

Jag är helt övertygad om att om vi tar de  $ 3 miljarder dollar som vi var villiga att ge till Amazon och investerar det i vårt lokala samhälle, så kan vi göra det. Vi kan skapa dessa jobb. Vi kan skapa 25 000 jobb. Men vi behöver inte ge bort pengarna och låta vårt tunnelbanesystem falla samman, så att Amazon egentligen blir ägare till en del av New York City. Vi kan skapa 25 000 jobb med Mom-and-Pops; ( kvartersbutiker ), vi kan skapa 25 000 jobb med företag som är villiga att förhandla,  men vi bör inte ge bort vår infrastruktur, vårt tunnelbanesystem, våra skolor, våra lärares löner, våra brandmän budgetar,  till ett företag som inte har visat sig vänliga mot New Yorkers. Och vi kan be om mer eftersom vi förtjänar att få mer."
Endast marxistisk indoktrinering kan förklara den patologiskt giriga inställningen som AOC och hennes supportrar har att de "förtjänar" att få andras pengar.

De 3 miljarderna syftar på skattelättnader under en period av 10 år - dvs pengar som New York gick med på att inte konfiskera från Amazon om de bygger ett andra högkvarter i Queens.
Att skapa tiotusentals bra betalda jobb skulle uppenbarligen ha varit en nettovinst för New York finansiellt.  Ändå tror AOC att New York nu kan skriva ut en check för de tre miljarderna  - skatt på teoretiska intäkter som hennes vänster-vänner inte vill ha.

Denna kvinna har en examen i ekonomi från extremt dyra Boston University. Man kan undra hur hon fick det.