20 september 2017

En femtedel anser att våld är acceptabelt


En oroande ny undersökning visar att en hela 19 procent av studenterna tycker att det är acceptabelt att använda våld för att störa en talare som säger "offensiva och skadliga" saker på campus.

Antalet är något högre bland elever som identifierar sig som republicans jämfört med democrats (22-20 procent) och märkbart högre bland manliga elever (30 procent) jämfört med kvinnor (10 procent).

Undersökningen genomfördes av John Villasenor, som är senior medarbetare vid Brookings Institution samt professor vid UCLA.

Undersökningen fann också att nästan 40 procent av eleverna tror att The First Amendment (yttrandefrihet) inte gäller för ”hattal" (vilket det gör) och att drygt hälften av de studerade anser att det är okej att ropa och överrösta  en talare som gör kontroversiella uttalanden.

från Townhall

Trump när han är som bäst

Trump höll ett bra tal i FN. Den sorts tal som gjorde att han blev vald till president.
 Ta er tid att lyssna på det från början till slut.
Nu återstår att se om han följer upp,  det har varit dåligt med det hittills.


19 september 2017

Behöver vi Feminism?


Det går knappt en dag utan att en Feminist anser sig kränkt på ett eller annat sätt. Man kan undra varför Feminism har blivit så populär under senaste år? Behöver vi verkligen Feminism? Eller är det dags att skicka den till historiens soptunna?

Västvärldens kvinnor är utan tvekan de mest privilegierade kvinnorna i mänsklighetens historia och Feministrörelsen har blivit som en religon. Det har blivit en kult och kvinnor framställs som offer i ett allestädes närvarande patriarkat.

Moderna västerländska feminister går i bräschen för den "sociala rättvise-rörelsen” som för närvarande river upp samhället genom att producera ständiga klagomål.
Komplimanger kallas för kvinnofientlighet,  legitima polisskjutningar (bevisligen i självförsvar) kallas för KKK-aktioner mot svarta och universiteten producerar teorier om hur samhället är konstruerat för att förtrycka alla och belöna vita män.

Långsamt men säkert går det upp för fler och fler att Vänsterns sociala rättvise-rörelse är en kult som är otroligt kraftfull, välkonstruerad och väletablerad.

De två första feministrörelserna kämpade för att höja kvinnans ställning i ett samhälle där det fanns tydliga orättvisor.  Män satt också fast i historiska könsrollsmönster och tvingades att leva och agera därefter, men det är riktigt att kvinnors befrielse-rörelser kämpade för balans i demokratin, kvinnors rätt att arbeta, tjäna pengar, äga egendom och forma sina egna liv. För att kämpa för jämställdhet måste kvinnans rättigheter höjas till samma nivå som för män.  Under den tiden och det politiska och sociala klimatet, var kampen för kvinnors rättigheter verkligen en “kamp för jämlikhet"

Modern feminism i Amerika är helt och fullständigt meningslös i dag.  Kvinnor i Amerika är inte på något sätt förtryckta.

Vilken rätt har en man, som en kvinna inte har i detta århundrade? 
Kvinnor kan göra allt som en man kan göra i detta land.


“Inte mitt bord”


Söderns Jim Crow lagar är historia men segregering gör comeback på Brown University.

Brown University erbjuder en ny typ av segregering, men nu betraktas den som "rasförsoning", när den akademiska institutionen organiserar segregerade grupper för ”middags-diskussion",  där svarta studenter kan sitta för sig själva vid egna bord. 
Muslimska kvinnor är också separerade från andra personer som inte är av samma kön och religion.

I kölvattnet av Charlottesville-upploppen använder universitetet ett bidrag på 30 000 dollar från Association of American Colleges and Universities för att "bryta ner rashierarkier och skapa en positiv beskrivning om ras i samhället", rapporterar The Brown Daily Herald.

—————
Jim Crow-lagarna var statliga och lokala lagar som styrde ras-segregering i södra USA. De var utfärdade av vita Democrats som dominerade statlig lagstiftning i slutet av 1800-talet och efter “Rekonstruktions-perioden” gällde dessa lagar fram till 1965.
Segregering tillämpades i statliga skolor, offentliga platser och kollektivtrafik, offentliga toaletter, restauranger och dricksvatten-fontäner. 

Trump golvar Hillary

Under reklamturen för sin bok förra veckan,  passade Hillary Clinton på att angripa president Trump, så snart tillfälle gavs. 
Han ger igen genom att tweeta en GIF där han fäller henne med en golfboll, när hon går ombord på ett plan.

18 september 2017

Ben Garrison och The Deep State


Valet av Trump bekräftade en sak säkert: Deep State är verklig.

Deras engagemang att ta bort vår presidenten från makten är obeveklig. De kommer att fortsätta att motarbeta honom och om Trump tar tillbaka någon av sina kampanjlöften, kommer de att använda det mot honom och säga att de vunnit.  Man gör det nu med han ambivalens vad gäller “Drömmarna", som är ett vänsterord konstruerat för att få sympati för olagliga invandrare.

Min tecknade bild visar några några av de viktiga aktörerna som är involverade i Deep State.
På framträdande plats är George Soros. Han vill krossa Amerika och Europa och se den västerländska civilisation ersatt av ett feodalt, kollektivistiskt, globalistiskt system.

Träskets källa är ondska själv. Vi vet att många på toppen är sataniska pedofiler. Det är sjukt att vi är tvungna att hosta upp skattepengar som en hyllning till dessa monster. Vi är tvungna att uthärda komplicerade skatterlagar och lämna över våra intjänade pengar, eftersom Deep State vill att vi ska  hållas fattiga, rädda och lydiga. Tyrannerna vet att de flesta inte vill förlora det de äger och bli trakasserade av IRS. Vi finner oss och kämpar inte emot tillräckligt.
Den inställningen placerar oss “på hal is”
Vi glider ner i träsket och Deep State vinner.

För närvarande klämmer de åt oss med mer skatter och kontroll genom sina “klimatförändringar”, ledda av Al Gore. De som ifrågasätter detta är löjliga, marginaliserade eller till och med hotas.

 “Hal is” skapas för att  folk ska följa Deep State-programmet, när vi i stället borde göra oss av med människor som Soros. Hillary borde vara inlåst nu.  Centralbankerna borde få gå omkull och Federal Reserve måste upplösas.
Det finns många bra människor på Internet som exponerar Deep State och dess legion av lögner, men kommer  det att leda till någon verklig förändring?


17 september 2017

Ungern stoppar illegal invasion

 Via Breitbart 

Ungern har stoppat olaglig invandring med över 99 procent efter att ha byggt en serie stadiga gränsstängsel som svar på den europeiska migrationskrisen.
Det kan bli en eventuellt lektion för president Trump om den potentiella inverkan av att bygga den mycket diskuterade södra muren i USA

Under den andra årsdagen av regeringens åtgärd för att stänga Ungerns gräns mot Serbien - vilket också är en yttre gräns för EU - meddelade premiärminister Viktor Orbáns säkerhetsrådgivare György Bakondi att staketen  har gjort att olaglig invandring har minskat från 391 000 år 2015,  till 18 236 år 2016 och till bara 1184 år 2017.

Systemet med regelrätta hinder är nyckeln till framgång för gränssäkerheten, och utan det skulle det vara omöjligt att stoppa massinvandring”, förklarade säkerhetschefen.

För USA:
Skattereform


Inte konstigt att Democrats hävdar att en skattereform kommer att gynna de rika.
De betalar ju huvuddelen av skatterna.  Pengar som kan investeras i företag, välgörenhetsorganisationer eller deras barns utbildning och som sysselsätter miljontals människor.
De spenderar också pengar genom att göra inköp från andra företag som har anställda som betalar skatter.
Den högsta 1 procent av skattebetalarna pungade ut med en större andel av individuella inkomstskatter (39,5 procent) än de sammanlagda 90 procenten från botten (29,1 procent).