24 juni 2017

Fullständigt absurt

Planned Parenthood  får en halv miljard från skattebetalarna. (Jag beklagar, men oavsett vilken sida du står på vad gäller abort, är det fullständigt fel.)
Sedan investerar PP.  pengar i kandidater som gynnar deras agenda.

Från The Examiner:

Det skattesubventionerade abortföretaget förlorade mer än 30 miljoner dollar  i sitt försök att få Hillary Clinton vald.  
Nu har det bara bränt  hela 735.000 dollar å Jon Ossoffs vägnar.
Planned Parenthoods investeringar i Georgien kan tyckas vara stora för en kongressplats, men det finns en personlig historia mellan Handel och abortleverantören, som kan förklara deras stöd för Handels motståndare.  
Karen Handel var under 2012 ansvarig för politiska ställningstaganden vid Susan G. Komens välkända välgörenhetsorganisationen för bröstcancer.  Handel hade rekommenderat att organisationen slutade ge bidrag till Planned Parenthood  och andra organisationer vars förebyggande arbete för bröstcancer var försumbar.

Tänk på att det på många ställen är olagligt att sälja icke-pastöriserade mjölk, men abort finansieras av skattebetalare.  Det är inte klokt!

Det handlar om Makt


Kollektivister/Vänstern/Progressiva är vanligtvis inte villiga att göra någonting för att verkligen lyfta människor ur fattigdom och ge dem möjligheter att förbättra sina liv.
De vill i stället hålla människor i fattigdom, precis där de är, och de gör det genom att göra dem beroende av regeringen för allting i deras liv.
 De insisterar på att regeringen måste ta hand om allt för sina medborgare - hälso- och sjukvård, utbildning, boende - utan att bry sig om vad det i realiteten kommer att betyda och hur det påverkar ekonomin.

Är det så att Vänstern inte förstår bättre  eller har de mera baksluga, ondskefulla planer?
 Utan “Nanny Staten” som tar hand om människor från vaggan till graven, skulle regeringen bli fråntagen mycket av sin makt och inflytande, och det är det som verkligen oroar kollektivisterna  i regeringen.
 Det handlar inte om att göra det som är bäst för amerikanerna eller svenskarna;  Det handlar om att behålla så mycket makt som möjligt för sig själv.


FBI:s utredningar - så här hänger det ihop.


Lördagsgodis

23 juni 2017

Trump om Pelosi:”Behåll henne där hon är”

Under ett framträdande i programmet  "Fox & Friends" gav presidenten sitt stöd för Nancy Pelosi och vill att hon förblir ledare för House Democrats.

När han tillfrågades om vad oroliga Democrats skulle göra efter deras upprepade valförluster svarade Trump, "Jag hoppas att hon inte avgår”.Pelosi verkar ha tappat kontrollen inte bara över partiet utan också över sig själv. Hon repeterar ord, sluddrar, skryter om sig själv och är virrigare än vad vi sett henne tidigare, vilket gynnar Republicans och Trum.

Sommarens baddräkter


 från LewRockwell

Människor i förvirringen


World Refugee Day konstaterar att  65,6 miljoner människor är ”fördrivna“ (flyktingar) i världen på grund av pågående våld ... Vart ska de ta vägen och vad görs åt det?

 Afrika leder stort i denna kris men det beräknas att det totala antalet fördrivna personer / flyktingar från Syrien är över 6,3 miljoner. Från Afghanistan beräknas antalet vara över 7,6 miljoner. Och USA har fräckheten att påstå att man ”räddade Syrien" från den brutala Assad-regimen ...

I södra Sudan har ett inbördeskrig under de senaste 3 åren tagit över 300 000 liv och tvångsförflyttat  3,5 miljoner människor.  Hungersnöden är enorm, uppskattningsvis svälter 6 miljoner och “etnisk rensning” är grundstenen. När man läser om orsaken till striderna är det lätt att förstå att det kan skapa hat mot USA.

De flesta "fördrivna" afrikaner tar sig till Etiopien, Kenya och sedan till Turkiet och Europa om de har tur.  Men om Tyskland inte kan hantera 1 miljon flyktingar, hur ska då resten av Europa kunna absorbera miljontals människor. Självklart kan det inte det. Att flyktingkrisen är Europas ansvar motiveras av en alternativ agenda.

De långsiktiga effekterna av EU:s socialistiska styre har resulterat i en snedvridning som skulle kunna leda till en ekonomisk kollaps.  Utan en växande befolkning upplever varje land i Europa en ökning  i åldersgruppen över 65 år och brist på arbetare för att stödja dem. Ett felaktigt manipulerat tänkande var att ta in flyktingar och träna dem till att bli en fungerande arbetskraft, vilket inte har fungerat - och kommer aldrig att fungera.

Chansen är liten att man ska kunna smälta samman två konfliktkulturer.   De kulturella skillnader som behandlas när man försöker införliva  mellanöstern och afrikanska kulturer i Europa, omfattar allt från våldtäkt till incest, från hedersmord, könsstympning, pedofili och från terrorism till massaker. Och i processen utplånas systematiskt den tyska kulturen, den franska kulturen, den svenska kulturen eftersom dessa kulturer är “kränkande” för nykomlingarna.

Innan vi “räddade” Syrien och skapade fattigdom och död, blev president Assad "anklagad" för många grymma brott, av vilka inget av dem någonsin bevisats, och alla är fortfarande  "påstådda". Vad vi inte verkar förstå är att kulturer tar bäst hand om sig själva. Genom att försöka “rädda” Syrien skapade vi ett massivt kaos som bara växt.
Nu talar FN om hur mycket pengar alla andra länder måste hosta upp för att bygga upp Syrien så att alla de återstående 13 miljoner människorna kan återigen leva lyckligt - fast under en regim som FN valt.

Det senaste påståendet är att Assad nu samarbetar med al Qaida och ISIS. Syftet med detta är att skriva om historien. ISIS var inte i Syrien förrän regimen förklarades icke-önskvärd av USA och koalitionskrafterna och lämnade ett vakuum för ett övertagande. Dessutom nämner man inte det dödligt fientliga förhållandet mellan sunnis och shias. Assad är en Alawite, eller Shia, ISIS är Sunni. Den dominerande uppgiften för  ISIS är att döda Shia och kristna. De sunniska nationerna i Mellanöstern ville ha en sunni som styr i Syrien.

Europas mani att rädda alla dessa flyktingar åstadkommer väldigt lite för att lösa problemet och mycket för att skapa nya problem. Den uppenbara lösningen borde vara att backa och sluta förstöra hela länder, skämmas över vårt dåliga omdöme och ta i tu med att återuppbygga Syrien.

På grund av andra länders inblandning är Syrien tyvärr mer komplicerad eftersom ISIS nu kontrollerar delar av landet. Så tills ISIS elimineras är återuppbyggnad ett enormt slöseri med tid och pengar.  Men FN är inte heller känt för sina "beslutsfattande färdigheter".

22 juni 2017

Vad ska DemocRats göra nu?


Den speciella omröstningen här i Georgia om en plats i The House var mycket viktigare än man skulle kunna tro.  Närmare 55 miljoner dollar spenderades mellan de båda kandidaterna; Ossoff  6 gånger så mycket som Handel och ändå förlorade han.
Democratic Congressional Campaign Committee slängde in 5 miljoner och Planned Parenthood bidrog med $700,000.

Det krävs inte att man är ett geni för att räkna ut varför Jon Ossoff förlorade.

All den ilska och det våld som vi har sett på senare tid har allvarligt solkat Democrats.
Demokraterna har blivit Kathy Griffin, hon med det avhuggna trumphuvudet.
De har också blivit Antifas parti och de som förespråkar mord på presidenten.
Och de har blivit James Hodgkinson parti.

Deras anti-Trump-budskap fungerar inte, och deras vanliga taktik att söndra och erövra fungerar inte heller.

 Democratic Party måste uppfinna sig själv igen, annars kommer de att stå inför smärtsamma valnederlag under en överskådlig framtid. Att säga att saker inte har gått bra för Dems.  på senare tid skulle vara en stor underskattning.

Jag gillar verkligen vad Rush Limbaugh hade att säga om detta i sitt radioprogram ...


"Ni har ingen aning om hur mycket media och Democratic Party har förstörts idag. Jag pratar om hur de känner sig… vilket är komplett och fullständigt nederlag, frustration och förödelse.
Den smutsiga lilla hemligheten är att Media och Democratic Party avskräcker genomsnittsamerikaner.  De kan inte bevisa eller övertyga människor att Trump är en usling.  De vet inte hur man ska besegra Donald Trump. De är deprimerade och förtvivlade."

Vänstern har inte någon positiv vision för framtiden att erbjuda det amerikanska folket. De kan inte vinna på idémarknaden, så de använder ilska, frustration, hot och våld som vapen. Under ett tag använde de framgångsrikt “skuld” som en taktik för att vinna val, men nu genomskådar väljarna det.
Ju  argare och våldsammare Vänstern blir, desto mer kommer det amerikanska folket att vända ryggen åt dem.Självklart måste Republican Party också städa upp i leden.
Många etablerade Republikans gömmer sig bakom ord som "konservativa" och "Pro-Life" för att vinna val, men när de hamnar i regeringen agerar de som Democrats.  Och många Congress-medlemmar i båda partierna använder mycket mer tid och energi på att tigga ihop pengar till sitt nästa val i stället för att göra vad de lovade.
Det finns en anledning till att Congress bara har ett “gillande” på 17,6 procent för närvarande. Båda de stora partierna bör se det som ett tecken på att de måste tvätta sin smutsiga byk.