24 juni 2018

Senaste “Fake News”

Ni har nog inte undgått den här bilden även om ni kanske inte vet hennes namn.
 Det är den 2-åriga Yanela Denise Hernandez från Honduras som används i den mest skamlösa propaganda av Time Magazine.
 Den lilla gråtande flickan som hotas av den tuffa, onda Donald Trumf.

 Om ni tror att Yanela faktiskt kunde vara i fara kommer detta att lugna er:

Hennes far Denis Javier Varela Hernandez, som bor i Puerto Cortes, Honduras, säger att en tjänsteman i USA meddelade att hans fru och barn befinner sig i ett familjehus i Texas och är tillsammans och har det bra.

     "Du kan föreställa dig hur jag kände det när jag såg det här fotot av min dotter. Det krossade mitt hjärta. Det är svårt som pappa att se detta, men jag vet nu att de inte är i fara. De är säkrare nu än när de gjorde resan till gränsen”.

Tilläggas bör att Hernandez inte stödde sin hustru Sandras beslut att illegalt ta med sig deras dotter till USA. Han sade också att fru och barn var aldrig åtskilda av gränsvakter.

Om de kan använda en iscensatt bild av ett litet barn i en bur, är det inte förvånande att journalister använder möjligheten  att utnyttja en bild av Yanela. 
Barnets mor hade dessutom tidigare deporterats från USA och genom att illegalt försöka smyga sig in igen, begick hon ett brott.

Som regel anses man vara en dålig förälder om man dra in sin 2-åring när man begår brott,  men Time Magazine kommer att göra ett undantag i hennes fall.
Trots allt använde hon bara det politiska asylum-undantaget  för att skapa en "bättre framtid”,  men de hade det  nog rätt bra därhemma också där Hernandez arbetar som kapten.

Paret har tre andra barn i åldern 6 till 14, som Sandra i huvudsak övergav samtidigt som hon lämnade sin man. Yanela var utan tvekan utnyttjad för att förbättra Sandras chanser att inte bli skickad tillbaka till Honduras igen.
Man kan inte förvänta sig ett gott uppförande i andra sammanhang av de som olagligt smyger sig in i landet. 

Detta bekräftar att propaganda, där man separerar barn från sina föräldrar,  är effektiv.
Vi såg det när de försökte gömma att mördaren Trayvon Martin var en leende 12-årig.
Även om det avslöjades är det fortfarande effektivt.
Marxistiska journalister vet att även den mest fejkade bilden är värd tusen mer ord i kriget som utövas mot Amerika.


23 juni 2018

Lördagsgodis

22 juni 2018

Tweet från Peter Fonda

Jane Fonda är inte den enda otrevliga typen i familjen. Hennes yngre bror, Peter Fonda,  anser att Barron Trump, presidentens son bör kidnappas och placeras i en bur med pedofiler.


Fonda har sett det som sin uppgift under de senaste dagarna. att skriva oförskämda tweets mot  kvinnor och barn i White House.
The First Ladys kontorschef har anmält Fonda för Secret Service och Fonda kände sig tvingad att offentligt be om ursäkt.

Några timmar efter att  Fonda önskade att  president Donald Trumps yngste son Barron, skulle våldtas, har ett annat Trump-barn utsatts för Vänsterhatet och hon är bara fyra.


Som svar på en tweet från Trump Jr angående den osmakliga skriften från Fonda skrev TV-författaren Dussault:
Det har sedan antingen tagit bort av Twitter eller Dussault själv, men det kopierades först.

Det här är några exempel på det skrämmande hysteriska vansinnet som kommer från Vänstern.

21 juni 2018

Men de gjorde sig av med plastkassar


De som bestämmer i San Francisco verkar ha underliga preferenser när det gäller skräp.

De har gjort enormt väsen när det gäller att förbjuda och / eller att ta betalt för plastkassar för att få bort dem från skräphanteringen men nu verkar de ha ersattes med sprutor.

  Stadens Health Director Barbara Garcia uppskattade 2016 att det fanns 22 000 intravenösa droganvändare i San Francisco - en person per 39 invånare, och staden delar ut cirka 400 000 sprutor per månad.

    Av de 400 000 sprutorna som distribueras varje månad, får San Francisco tillbaka cirka 246 000  - vilket innebär att det finns cirka 150 000 kasserade sprutor runt om i staden varje månad - eller nästan 2 miljoner per år, enligt Curbed.

De borde kunna sätta åtsidan några av sina plastpåse-pengar och betala 5 cent per spruta för återanvändning  (eller cirka 20 000 dollar per månad) och nålarna skulle försvinna från gatorna inom några dagar.
Det skulle kanske skapa några säkerhetsproblem  eller uppmuntran till någon form av nya brott men det kan vara värt ett försök.

On the road again…


Den här skylten i Texas sex miles öster om Vega, en stad ungefär 35 miles väster om Amarillo, på östra sidan av motorvägen, har fått känslorna att svalla.

 "Vänligen fortsätt på I-40 tills du har lämnat vårt STORSLAGNA  TEXAS."

Liberals i USA är detsamma som socialister.

19 juni 2018

Problem med Blogger

Det verkar som kommentarer inte fungerar längre. Svaret jag får är att Blogger jobbar på det!


Netflix-anställda får inte titta på varandra längre än 5 sekunder

Man kan inte bli mer politiskt korrekt och löjlig än Netflix.  Nya regler säger att Netflix-anställda nu är förbjudna att titta på varandra längre än 5 sekunder. Allt för att anpassa sig till  #MeToo hysterin.

    De nya instruktionerna förbjuder också företagets filmpersonal att be sina kollegor om deras telefonnummer.
   Andra regler inkluderar: "Ge inte långvariga kramar eller rör vid någon under en längre tid",
"Fråga inte en kollega mer än en gång om de har sagt nej,"
 “Undvik kontakt med en kollega när de har sagt att de inte är intresserad av dig "och" Flörta  inte ".

Reglerna uppmanar också anställda att ropa “Stopp, gör inte om det” om en kollega har uppfört sig olämpligt.

Förbjudet beteende ska rapporteras omedelbart!


10 miles från White House


Liksom så många skolor längs USAs östkust har MS-13 gjort Wirt Middle School till ett slagfält.

 Nästan dagligen förekommer det gäng-relaterade slagsmål, narkotikahandel, rapporterade våldtäkter, gäng-graffiti på väggarna, skottlossning och lärare är rädda för att vara ensamma med sina elever.

Förutom gratis lunch, transport, bostäder och hälso-och sjukvård driver denna underbara mångfald också upp kostnaderna för brottsbekämpning.

 Anledningen till denna omvandling av vårt land, vår kultur och vår politik är att översvämma marknaden med låglönearbetare  och Democrat-väljare.  Dessa argument håller inte längre, så nu hävdar man att alla som inte vill förse de rika med billig arbetskraft måste hata Hispanics.

mer av Ann Coulter här