23 juni 2017

Trump om Pelosi:”Behåll henne där hon är”

Under ett framträdande i programmet  "Fox & Friends" gav presidenten sitt stöd för Nancy Pelosi och vill att hon förblir ledare för House Democrats.

När han tillfrågades om vad oroliga Democrats skulle göra efter deras upprepade valförluster svarade Trump, "Jag hoppas att hon inte avgår”.Pelosi verkar ha tappat kontrollen inte bara över partiet utan också över sig själv. Hon repeterar ord, sluddrar, skryter om sig själv och är virrigare än vad vi sett henne tidigare, vilket gynnar Republicans och Trum.

Sommarens baddräkter


 från LewRockwell

Människor i förvirringen


World Refugee Day konstaterar att  65,6 miljoner människor är ”fördrivna“ (flyktingar) i världen på grund av pågående våld ... Vart ska de ta vägen och vad görs åt det?

 Afrika leder stort i denna kris men det beräknas att det totala antalet fördrivna personer / flyktingar från Syrien är över 6,3 miljoner. Från Afghanistan beräknas antalet vara över 7,6 miljoner. Och USA har fräckheten att påstå att man ”räddade Syrien" från den brutala Assad-regimen ...

I södra Sudan har ett inbördeskrig under de senaste 3 åren tagit över 300 000 liv och tvångsförflyttat  3,5 miljoner människor.  Hungersnöden är enorm, uppskattningsvis svälter 6 miljoner och “etnisk rensning” är grundstenen. När man läser om orsaken till striderna är det lätt att förstå att det kan skapa hat mot USA.

De flesta "fördrivna" afrikaner tar sig till Etiopien, Kenya och sedan till Turkiet och Europa om de har tur.  Men om Tyskland inte kan hantera 1 miljon flyktingar, hur ska då resten av Europa kunna absorbera miljontals människor. Självklart kan det inte det. Att flyktingkrisen är Europas ansvar motiveras av en alternativ agenda.

De långsiktiga effekterna av EU:s socialistiska styre har resulterat i en snedvridning som skulle kunna leda till en ekonomisk kollaps.  Utan en växande befolkning upplever varje land i Europa en ökning  i åldersgruppen över 65 år och brist på arbetare för att stödja dem. Ett felaktigt manipulerat tänkande var att ta in flyktingar och träna dem till att bli en fungerande arbetskraft, vilket inte har fungerat - och kommer aldrig att fungera.

Chansen är liten att man ska kunna smälta samman två konfliktkulturer.   De kulturella skillnader som behandlas när man försöker införliva  mellanöstern och afrikanska kulturer i Europa, omfattar allt från våldtäkt till incest, från hedersmord, könsstympning, pedofili och från terrorism till massaker. Och i processen utplånas systematiskt den tyska kulturen, den franska kulturen, den svenska kulturen eftersom dessa kulturer är “kränkande” för nykomlingarna.

Innan vi “räddade” Syrien och skapade fattigdom och död, blev president Assad "anklagad" för många grymma brott, av vilka inget av dem någonsin bevisats, och alla är fortfarande  "påstådda". Vad vi inte verkar förstå är att kulturer tar bäst hand om sig själva. Genom att försöka “rädda” Syrien skapade vi ett massivt kaos som bara växt.
Nu talar FN om hur mycket pengar alla andra länder måste hosta upp för att bygga upp Syrien så att alla de återstående 13 miljoner människorna kan återigen leva lyckligt - fast under en regim som FN valt.

Det senaste påståendet är att Assad nu samarbetar med al Qaida och ISIS. Syftet med detta är att skriva om historien. ISIS var inte i Syrien förrän regimen förklarades icke-önskvärd av USA och koalitionskrafterna och lämnade ett vakuum för ett övertagande. Dessutom nämner man inte det dödligt fientliga förhållandet mellan sunnis och shias. Assad är en Alawite, eller Shia, ISIS är Sunni. Den dominerande uppgiften för  ISIS är att döda Shia och kristna. De sunniska nationerna i Mellanöstern ville ha en sunni som styr i Syrien.

Europas mani att rädda alla dessa flyktingar åstadkommer väldigt lite för att lösa problemet och mycket för att skapa nya problem. Den uppenbara lösningen borde vara att backa och sluta förstöra hela länder, skämmas över vårt dåliga omdöme och ta i tu med att återuppbygga Syrien.

På grund av andra länders inblandning är Syrien tyvärr mer komplicerad eftersom ISIS nu kontrollerar delar av landet. Så tills ISIS elimineras är återuppbyggnad ett enormt slöseri med tid och pengar.  Men FN är inte heller känt för sina "beslutsfattande färdigheter".

22 juni 2017

Vad ska DemocRats göra nu?


Den speciella omröstningen här i Georgia om en plats i The House var mycket viktigare än man skulle kunna tro.  Närmare 55 miljoner dollar spenderades mellan de båda kandidaterna; Ossoff  6 gånger så mycket som Handel och ändå förlorade han.
Democratic Congressional Campaign Committee slängde in 5 miljoner och Planned Parenthood bidrog med $700,000.

Det krävs inte att man är ett geni för att räkna ut varför Jon Ossoff förlorade.

All den ilska och det våld som vi har sett på senare tid har allvarligt solkat Democrats.
Demokraterna har blivit Kathy Griffin, hon med det avhuggna trumphuvudet.
De har också blivit Antifas parti och de som förespråkar mord på presidenten.
Och de har blivit James Hodgkinson parti.

Deras anti-Trump-budskap fungerar inte, och deras vanliga taktik att söndra och erövra fungerar inte heller.

 Democratic Party måste uppfinna sig själv igen, annars kommer de att stå inför smärtsamma valnederlag under en överskådlig framtid. Att säga att saker inte har gått bra för Dems.  på senare tid skulle vara en stor underskattning.

Jag gillar verkligen vad Rush Limbaugh hade att säga om detta i sitt radioprogram ...


"Ni har ingen aning om hur mycket media och Democratic Party har förstörts idag. Jag pratar om hur de känner sig… vilket är komplett och fullständigt nederlag, frustration och förödelse.
Den smutsiga lilla hemligheten är att Media och Democratic Party avskräcker genomsnittsamerikaner.  De kan inte bevisa eller övertyga människor att Trump är en usling.  De vet inte hur man ska besegra Donald Trump. De är deprimerade och förtvivlade."

Vänstern har inte någon positiv vision för framtiden att erbjuda det amerikanska folket. De kan inte vinna på idémarknaden, så de använder ilska, frustration, hot och våld som vapen. Under ett tag använde de framgångsrikt “skuld” som en taktik för att vinna val, men nu genomskådar väljarna det.
Ju  argare och våldsammare Vänstern blir, desto mer kommer det amerikanska folket att vända ryggen åt dem.Självklart måste Republican Party också städa upp i leden.
Många etablerade Republikans gömmer sig bakom ord som "konservativa" och "Pro-Life" för att vinna val, men när de hamnar i regeringen agerar de som Democrats.  Och många Congress-medlemmar i båda partierna använder mycket mer tid och energi på att tigga ihop pengar till sitt nästa val i stället för att göra vad de lovade.
Det finns en anledning till att Congress bara har ett “gillande” på 17,6 procent för närvarande. Båda de stora partierna bör se det som ett tecken på att de måste tvätta sin smutsiga byk.

21 juni 2017

En folkomröstning om Democrats

I flera månader har inte bara de lokala nyheterna här utan hela landet, varit tvungen att lyssna till Democrats och Media när de pratat om att specialvalet här i Atlanta skulle bli en “enorm” folkomröstning om Trump-administrationen.  Democrat Jon Ossoff skulle hur enkelt som helst vinna över republikan Karen Handel.


Tvärt emot vad Democrats påstod förlorade de och det var inte för att "Ryssland" stal valet, eller därför att det regnade i Dekalb kommunen, vilket av någon anledning sägs hindra minoriteter att rösta och inte för att Trump gör ett fantastiskt jobb ... Democrats förlorade igen igår kväll därför att amerikanerna är uttröttade och illamående över gamla vanliga, korrupta politiker, trötta på att se de miljoner dollar som flödade in i Ossoffs bankkonton från San Francisco, i ett uppenbart försök att köpa ett plats i Congress och trötta på de falska media-historierna om rysk hacking.Democrats förlorade också trots att de spelade alla usla spel de alltid spelar för att få fördelar.
 De spenderade mer pengar på den här racet än någonsin tidigare och övertrumfade Handel med en marginal på 6 till 1 ... men det hjälpte inte.
Så vi hade en folkomröstning i går och det visade vad folk tycker om Democrats.

Gissa vem som vann

I går hade Distrikt 6 här i Atlanta ett speciellt val för att ersätta Tom Price, som utsetts att leda Health and Human Services i Trump-administrationen.

Valet stod mellan republican Karen Handel och democrat Jon Ossoff.
Här är en bild från CNN där de rapporterar om valet. Gissa vem som vann!


20 juni 2017

Antifa är de verkliga fascisterna

Detta är en bild från deras web-sida “It’s Going Down”, där de uppmanar anarkister och “anti-fascister” att aktivt delta is gatuslagsmål och all sorts fysiskt våld mot Trumpanhängare.
Iklädda svarta uniformer och ansiktsmasker, klubbor och knivar brukar de våld mot alla politiska motståndare. De är de verkliga fascisterna.

Nu planerar vänstervridna grupper ett riksomfattande upplopp den 2 och 3 juli, som de kallar "Impeachment Marches". (Riksrätts-marsch).   Tusentals “gatuaktivister" kommer att använda flash-mob och andra metoder som de lärt sig på “Sommarens motståndskollo” (Summer Resistance Camp,)  vilket generöst finansierats av The Democratic National Committee.
  Vi kan vänta oss att Black Life Matter och beväpnade Antifas röda brigader kommer att använda demonstranter som en skärm för allvarliga övergrepp.

Deras ledare har vägrat att utesluta egendomsförstörelse och våld mot ovälkomna åskådare.
 Personer som är olyckliga nog att inte vara färgade, de som är äldre eller bara långsamma, löper störst risk.  Det centrala temat är, "Trump måste gå med alla nödvändiga medel " och man tänker börja med att stänga hela städer.

Precis som det hände i Baltimore och Berkeley, kan stadens tjänstemän - (medkonspiratörer) befalla polisen att dra sig tillbaka och när det lugnar ner sig, skicka ut dem för att arrestera offren.

Det var Fars Dag här i söndags

Danney Williams jobbar hårt för en relation med den man som han hävdar är hans far.

Williams, påstår att Bill Clinton är hans riktiga far och har offentligt bett honom om ett faderskapstest. Williams  tog till Twitter på söndagen för att önska sin "pappa" Happy Father's Day.


Det ryktas att Bill Clinton hade ett förhållande 1985 med den prostituerade kvinna  i Arkansas som är Williams mamma.