12 augusti 2020

Sverige i Rampljuset

Översättning från Maalamalama

Nyligen har västerländska medier gjort sitt bästa för att publicera en mängd artiklar om folkhälsokatastrofen i Sveriges “ingen lockdown-politik”  för att medvetet diskreditera, vad de flesta människors anser som den enda vetenskapligt baserade strategin för Covid19,  som någon nation genomfört i världen.
Sedan slutet av juli har det förekommit många helt falska och vilseledande berättelser om bristerna i Sveriges politik och de svenska tjänstemännens val att inte tyranniskt stänga ner företag i Sverige, och för att  föreslå att bara  den äldre känsliga befolkningen isolerar sig själva och för att möjliggöra fullständig normalisering av livet under rådande förhållanden.

Naturligtvis hade kritiken av att framställa livet som helt normal i Sverige vissa fördelar.
Det mest normaliserade beteendet inträffade i Stockholm, och även om inga företag beordrades att stänga, valde några mer försiktiga, konservativa företagare att frivilligt stänga biografer och skidorter  och BNP i Sverige förväntas fortfarande minska med 4%.
Fortfarande är en 4% årlig minskning av BNP 1000 gånger bättre än den årliga takten på en 32,9% minskning av BNP-prognosen i Amerika under det senaste kvartalet.

    Om de mest mänskliga interaktionerna sker i Stockholm, den tätaste befolkade staden i Sverige med en central befolkning på 1,5 miljoner och en storstadsbefolkning på över 2,4 miljoner, skulle detta faktum tjäna som ett starkare bevis, inte ett svagare bevis på,  att deras no-lockdown, normala förhållande var en framgång.

  Denna logiska, vetenskapligt baserade och humanitära strategi kontrasterade starkt med den totalitära, misantropiska härskande klassens inställning för att begränsa alla rörelser, inklusive för fullt friska människor med starka immunsystem, och lagstiftning om obligatoriska stanna-hemma -order för stora delar av hela nationer;  befallningar som FN hävdar kan medföra att 260 miljoner människor dör av svält vid årets slut, vilket om det händer skulle göra statsledarna skyldiga till folkmord i en skala som skulle göra Hitler, Mao och Mussolinis motbjudande folkmords-prestationer till rena barnleken.

Artikelförfattaren har skapat ett par diagram där han tagit data från webbplatserna för US Centers for Disease Control och Folkhälsomyndigheten, i Sverige och den falska västerländska massmediaberättelsen om Sveriges krossas ögonblickligen.


Läs hela artikeln här!

Lars Hedegaard - Marx gör comeback i USA


 Från Snaphanen:

Wall Street´s  finansiella spekulanter sätter sina hopp till den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden.
Medan demokratiskt ledda städer som Portland, Chicago och Washington D.C. sjunker in i ren anarki med skottlossningar, vandalism och organiserad plundring, är det uppenbart att finansspekulanter på Wall Street sätter sina hopp till  den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden.
Biden är visserligen senildement och perfekt i handen på vänsterns extremistiska och revolutionära krafter. Han är ganska säkert också köpt och betald av det kinesiska kommunistpartiet. Men i vår vackra nya värld blir klyftan mellan verklig kommunism och stora företag mindre och mindre.

”Money talks”

”Money talks” brukar de säga där borta och pengarna talar nu med stora bokstäver. Hittills har Wall Street gett 44 miljoner dollar till Bidens presidentkampanj mot bara 9 miljoner dollar till Donald Trump.

Det finns en anledning till det. Enligt Breitbart News kan Trumps invandringspolitik minska arbetskraftsutbudet med 20 procent. vilket tvingar alltså stora företag att anställa arbetslösa amerikaner och till en högre lön.

Således har det väckt kapitalisternas förargelse att presidenten den 22 juni meddelade att han skulle stoppa luckorna i migrationssystemet för att tvinga företag att anställa amerikansk arbetskraft. Joe Biden har å andra sidan lovat att öppna dörren för så kallade "blue collar" (industriarbetare) migranter från Centralamerika och för "white collar" (kontorsarbetare) invandrare från t.ex. Indien och Kina. Allt i syfte att sänka löner och försämra arbetsvillkoren.
Genom hela den kapitalistiska offensiven lyser en beundran för diktatorerna i Peking, som verkligen lyckas styra arbetarklassen och förena opinionen.

MSM förlitar sig på härjningarna från Black Lives Matter och Antifa

När i stort sett alla MSM-medier antingen misslyckas med att hantera storstädernas undergång eller ger Donald Trump skulden, är det naturligtvis för att de räknar med att Black Lives Matter och Antifas härjningar och plundringar  kommer att gynna Joe Biden chanser.
 
Det kan visa sig slå tillbaka. I helgen attackerade Demokratiska partiets stormtroopis Chicagos "Magnificent Mile" - stadens ledande shoppingområde och är en butik där de rika handlar. Detta ledde till omfattande plundringar, skottlossningar och flera dödsfall samt ett trafikkaos som förhindrade många normala medborgare från att komma till arbetet.

Så länge oroligheterna främst drabbade svarta kvarter gav det inte upphov till nervositet. Men nu har revolutionärerna upptäckt att det finns mer att plundra bland de rika, och det var inte demokraternas mening.

Demokraterna har tagit tag i tigerns svans - den danska pressen låtas som ingenting

Som Peter Kirsanow från USA: s kommission för mänskliga rättigheter  förklarar för Tucker Carlson (min 10:16) på Fox News, har demokraterna greppat tigerns svans och vågar inte fly av rädsla för att den kommer att äta dem.
Så de måste mer eller mindre direkt stödja gärningsmännen. För några veckor sedan sade de ledande demokratiska politikerna att de skulle ta bort polisanslagen. Det har inte fallit väl ut bland folket, så nu säger de att de vill tänka om, "reimagine", polisen.
 Som Kirsanow också konstaterar, krävs det inte mycket för att eliminera Bidens krympande ledning i omröstningarna. Om bara 2-3 procent. av de demokratiska väljarna får nog av upplösningen av landet, blir det slutet på hans presidentkampanj.
Du kommer inte att höra någonting om detta i den danska pressen.

Se också Aia Fog (DR: s täckning av Joe Bidens bisarra uttalanden är praktiskt taget obefintlig)
I denna länk från Den korte Avis räknas de tillkortakommanden upp som Joe Biden hittills gjort i form av otydliga uttalanden.

Tack Gerda! 

Tillbakablick

Kaliforniens Kamala Harris är officiellt tillbaka i presidentvalet 2020,  efter att ha utsetts av Joe Bidens “kungamakare” att hjälpa honom vinna i november.

För lite mer än ett år sedan var Harris själv en konkurrenskraftig kandidat i Dems. premiärval och hennes popularitet ökade efter att hon i en debatt anklagat Biden för att vara en rasistisk segregationist.

I juli gick Harris in i nästa debatt i den fullsatta tävlingen och de mest anmärkningsvärda ögonblicken var när Hawaiis Dem.representant Tulsi Gabbard drog upp Harris meritlista som Kaliforniens "attorney general "och framhöll hennes bländande hyckleri över marihuana-bruk.

"Senator Harris sa att hon är stolt över vad hon åstadkommit som åklagare och att hon kommer att vara en åklagarpresident," sade Gabbard, "Men jag är djupt bekymrad över hennes meritlista.”


11 augusti 2020

Biden har fått veta att han bestämt sig för Kamala Harris


Harris är den första asiatiska amerikanen och den första svarta kvinnan i amerikansk historia som är en valkandidat för president eller vice president för något av de två stora politiska partierna.

När Sens Bernie Sanders och Elizabeth Warren förlorade nomineringstävlingen, var det många Vänster-aktivister som pressade Biden för att välja Warren som sin VP-kompis. De lyckades inte.

Harris är ganska långt ut på vänstersidan i Senaten, men hon är inte så långt till vänster som Warren.
Democrat Party driver ideologiskt längre och längre åt Vänster.  Men de radikala aktivisterna kan möta svårigheter att få sina viktigaste politiska mål antagna, även om Dems. kontrollerar House, Senate och presidenten  nästa år.
De viktigaste figurerna i Washington 2021 kan bli Biden, Harris, Nancy Pelosi och Dem.-ledaren för Senate Charles Schumer, som alla har hållit sig långt bort ifrån partiets vänsterflygel.

Portland - Ett Semesterparadis


Rand Paul levererar den brutala sanningen

Varje stad som håller på att förstöras av civilisationens sammanbrott har en sak gemensamt, och det är inte den "systemiska rasismen" som används som en ursäkt för att motivera pågående upplopp.
Det är democrat-styre konstaterar Rand Paul.När en stad har fastnat i “the Democrat Death Spiral”, är det osannolikt att den någonsin kommer att ta sig ur den,  även om de röstar bort Democrats.
Deras regler och socialt sammanbrott blir till en ond cirkel och jag kan inte hitta exempel på hur någon har kunnat vända det.

Plundrare tackar Jeff Bezos för hans generösa gåva

Jeff Bezos har belönat plundrar och upprorsmakare genom att donera 17 miljoner dollar till deras sak. Här är det tack han förtjänar och borde ha förväntat sig:

   Antifa attackerar en Amazon-butik igen i Seattle. De har använt släggor och har vandaliserat i timmar runt Capitol Hill.Att belöna politiskt våld lugnar inte banditer - tvärtom uppmuntrar det till mer våld.  Det är därför Chicago går under,  precis som Portland, Seattle och Minneapolis,  som alla har Democratic -ledare.
 Amazon har åtminstone fördel av det oändliga upploppen eftersom de förstör butikerna för deras konkurrenter.

Andra företag som Apple, Microsoft, Target, Walmart, Home Depot är ännu galnare och stödjer Black Lives Matter.

10 augusti 2020

Historieundervisning är rasistisk

Chicago-demokraten La Shawn Ford kräver att historieundervisning och historieböcker ska avskaffas  i skolorna.
Han hävdar att de skapar vitt privilegium och rasism.