14 december 2019

Spendera, spendera, Underskott? Skuld? Vad är det?

Republicans och Democrats har godkänt ett lagförslag som dumpar flera miljarder dollar i “Kriget utan slut” och i Space Force.


 Lagförslaget, som passerade med 377– 48, anslår cirka 738 miljarder dollar för försvarsdepartementets verksamhet, militärkonstruktion och nationella säkerhetsprogram för Department of Energy  år 2020.  Det presenterar också ny politik om allt från ”inrättandet av Space Force inom flygvapnet "till militära personalförmåner,"  “straff för" utländska smugglare  av olagliga syntetiska opioider "och mer….

Bara 6 Republicans, 41 Democrats och 1 Independent röstade emot.

Politiker passar alltid på att baka in extra-godis i alla stora budgetförslag så Democrats applåderar det här lagförslaget därför att det utökar betald föräldraledighet för vissa federala arbetare och likaså ersättningsavgifterna för militära makar som behöver nya yrkeslicenser när de flyttar till andra stater.

President Donald Trump är förtjust eftersom som det innehåller auktorisering för Space Force, som han har begärt. ( mer om diskussionen om Space Force här)


Vinnare och Förlorare i det brittiska valet


Pro-Brexit Boris Johnsons överlägsna seger över kommunisten Jeremy Corbyn lämnade viktiga vinnare  och förlorare i sitt kölvattnet.
Den brittiska utvandraren Stuart Varney räknar glatt upp några:


Lördagsgodis

13 december 2019

Äntligen någon som törs säga som det är


En statlig lagstiftare i Tennessee har presenterat ett förslag  som kommer att kräva att grundskole- och gymnasieelever som tävlar i idrott, ska delta baserat på deras biologiska kön vid födseln.

Enligt förslaget kommer alla grundskolor och gymnasieskolor som bryter mot detta krav att “omedelbart fråntas rätten att ta emot offentliga medel av alla slag från staten eller den lokal regering."

Vi ser fler och fler transpersoner som tävlar och vinner i traditionellt könsrelaterade idrottsgrenar och det är till nackdel för biologiskt  födda flickor och kvinnor.  Pojkar och män har på grund av sina testosterons-nivåer, grövre benstruktur, större lungkapacitet och större hjärta och har fysiska fördelar i idrott jämfört med flickor och kvinnor, ”sade han.

Julfest i White House

President Trump börjar med att säga "vi har en väldigt spännande månad i Washington DC", och "vi kommer att ha ett fantastiskt år."

Det låter inte som att president Trump är bekymrad över “ impeachment”-fiaskot.

12 december 2019

Ingen Partiskhet


Inspektor General Michael Horowitz sade i (IG)-rapporten att det inte fanns någon partiskhet i FBI: s metoder och beteende.  Okey!  Men det framgår också att Obama-administrationen spionerade på Trump-kampanjen och använde en falsk dokumentation som drivits fram av Clinton / Democratic National Committee för att få en FISA-order som sedan användes på ett felaktigt sätt.

Horowitz kritiserade FBI för att de begått allvarliga misstag under utredningens gång,  särskilt när man utredde Carter Page - en tidigare Trump-kampanjrådgivare. FBI gjorde 17 allvarliga fel eller underlåtenheter i utfärdanden som krävde domstolens godkännande för att man skulle få övervaka Page förehavanden.
Sjutton allvarliga misstag (och många fler mindre), och alla gjorda av Democrats.  Men det var ingen partiskhet.

Så, vi förväntas tro att det inte var någon partiskhet, men någon är skyldig Trump en ursäkt för de groteska lögnerna de spridit.  Någon måste be om ursäkt för att de - med hjälp av Media - bedragit  hela landet. Någon måste be om ursäkt för att vi har utsatts för alla dessa lögner i 3 år i deras "no bias" -kampanj för att ogiltigförklara valet 2016 och stjäla rösterna från 60 000 000 människor. Kommer att tänka på Schiff och Pelosi, men naturligtvis var det ingen partiskhet där.

Men allt detta började under Obama-tiden. Han drog igång det hela.   Ja, valet påverkades,  men det kom från White House, som leddes av världens mäktigaste man, och det var inte Putin.

Var finns mångkulturen här?

Miss USA, Miss Teen USA, Miss America och Miss Universe är alla svarta i år.


Vad är oddsen för det?  
CNN är alldeles över sig av präktighet och menar att de alla förtjänar att få priset - inte för sin skönhet  - utan för att de är svarta. 
Svarta kvinnor utgör ca. 7% av den amerikanska befolkningen

De borde sätta upp ett skylt vid skönhetstävlingar: "Inga kaukasier behöver besvära sig."

Ingenting betyder något längre, för allt är manipulerat för att främja politisk korrekthet.
Det skulle vara bättre att få en  tredje plats i en ärlig tävling än att få första pris därför att den är riggad av nedlåtande fåntrattar.

11 december 2019

How dare you!

President Trumps son har ifrågasatt TIME:s beslut att utse Greta Thunberg till Årets person och noterar att det finns ett betydande antal ”andra” som också kämpar för sina liv ...

     “Time utelämnar Hong Kong-demonstranterna som kämpar för sina liv och frihet för att uppmärksamma en tonåring som används som marknadsförings-gimmick. Hur vågar ni?”

Person of the Year  (kallades Årets man eller Årets kvinna fram till 1999),  är en årlig tradition av Time Magazine att profilera en person, en grupp, en idé eller ett objekt som " för bättre eller sämre ... har gjort mest för att påverka årets händelser
 "Årets man" började 1927, med Charles Lindbergh

Många måste ha hoppats på att "The Whistleblower" skulle krönas, men istället utnämndes 16-åriga  klimat-alarmisten Greta Thunberg. 

Utnämningen kommer en dag efter att Brasiliens president Bolsonaro kallade tonårsflickan en “snorunge” pga.  hennes kommentarer om skogsskövling i Amazonas.

 Retoriken trissas upp i media varje vecka:

       LA Times: ”Att överleva klimatförändringarna innebär ett slut på att bränna fossila bränslen.
 Förbered er på uppoffringar”
     The Guardian skriver: "Världen är allvarligt oförberedd för effekterna av klimatkrisen."

Och Greta är skräckpropagandans ansikte!

Jag är inte ensam om att anse att det som Gretas föräldrar gör mot henne är på gränsen till barnmisshandel.Det senaste på bloggar i Europa är detta foto nedan av Greta Thunberg och hennes mamma som visar hur de lever över normal europeisk levnadsstandard och sitter i eleganta, lyxiga stolar.

Gretas tal verkar vara skrivna av Jennifer Morgan från Greenpeace. De använder  Greta som språkrör för sin marxistiska agenda:
Vår biosfär offras så att rika människor i länder som mitt kan leva i lyx. Det är många som lider och betalar för den lyxen för ett fåtal ”