23 oktober 2019

Det blir blod på gatorna


Just nu utarbetar Democrats i the House of Representatives paragrafer om åtal och det förväntas att det kommer att bli omröstning i slutet av detta år.
Om president Trump åtalas av The House kommer det att starta en kedja av händelser som ingen kommer att kunna kontrollera, och om U.S. Senate  i slutändan beslutar att “avsätta” Trump kommer helvetet att braka loss i Amerika.

Det finns många miljoner mycket lojala Trump-supportrar i detta land, och många av dem är extremt passionerade.  Att åtala Trump skulle representera en "brytningspunkt" för många av dem,  och om Trump faktiskt avlägsnas från sitt ämbete av en Republican -kontrollerad Senare,  är det oundvikligt att vi kommer att se ett mycket skrämmande utbrott av rättvisa ilska,  och det kommer att bli mycket svårt att lugna folk.
En stor andel av befolkningen skulle omedelbart förlora all tro de någonsin haft på vårt politiska system,  och det kommer tyvärr att urarta i blod på gatorna.

Ett  åtal och häktningen av en amerikansk president kommer också att skapa kaos på Wall Street och Trump har varnat för att aktiemarknaden kommer att krascha.

22 oktober 2019


Postens valspråk har varit “varken snö eller regn eller värme eller nattens mörker” kan hindra dessa kurirer från att leverera posten,  men förolämpande Halloween-utsmyckningar är en annan fråga.
En brevbärare på Long Island vägrar att göra sitt jobb eftersom han anser att ett skelett som hänger i en snara är rasistiskt.

Husägaren har i många år dekorerat sitt hus med hemmagjorda prylar, som en galge och ett skelett som hänger från den,  men nu har politisk korrekthet avancerat till den punkt när det inte är acceptabelt.

Husägaren motsätter sig att postkontoret försöker diktera hur han dekorerar sin egen tomt och hävdar bestämt att det inte finns någon rasism bakom hans skelettdekoration. Men hans brevbärare är en person av politiskt privilegierad pigmentering och han tänker på annat sätt.

En liten antal personer som har hängts genom åren har varit svarta,  men enligt Social-Justice ideologin är svarta och deras påstådda förtryck universums centrala fokus. Snaror handlar speciellt om svarta,  eftersom allt handlar speciellt om svarta och om vi inte håller med,  är vi rasister.

En talesman för postkontoret säger att man kommer att "övervaka förhållandena dagligen." De har rätta att neka leverans "baserat på personlig eller fysisk säkerhet."

Halloweendekorationer kan nu anses vara ett hot mot säkerhet.

De galanta kurderna och andra sagor


De flesta människor som aldrig har varit i Irak ser kurderna som ädla, icke-islamiska allierade.
Tja, de är lite bättre än den typiska islamen,  men inte speciellt mycket, säger Flight Er Doc på Investment Watch, när han publicerar en artikel av Tom Kratman med titeln Our Gallant Allies, Kurds (och andra sagor) .

Ett utdrag:

         "Det kan vara bättre för USA,  innan man hoppas och tror för mycket på kurderna, att förstå att de är militära idioter med ett oförtjänt rykte, att deras kultur är barbarisk,  deras ena talang verkar vara att propagera och manipulera den liberala Vänsterns åsikter,  att alla barn som dör gör det på grund av deras egen försummelse av dessa barn,  att de inte har någon känsla av tacksamhet för någon hjälp du ger dem, att de behandlar kvinnor som åsnor,  och att de sätter noll värde på livet för de som försöker hjälpa dem.

21 oktober 2019

Ge oss Jordens Undergång nu

Videon nedan visar miljöaktivister, förmodligen från Extinction Rebellion. Platsen är Trafalgar Square och jag tror att det gröna objektet är broccoli. Det är svårt att inte hålla med Matt Walshs kommentar:

Man kan ju fråga sig om en civilisation som inte bara producerar men också uppmuntrar galningar som dessa, förtjänar att överleva.

Ändrade planer


President Trump meddelade i förrgår att han ändrar planerna vad gäller nästa års G-7-möte av världsledare. Det kommer inte längre att äga rum på Trump National Doral i Miami.

 ”Baserat på både Media & Democrats Galna och Irrationella Fientlighet kommer vi inte längre att betrakta Trump National Doral, Miami, som värdplatsen för G-7 år 2020,” meddelade han på Twitter sent på lördagen. "Vi kommer omedelbart att leta efter en annan plats, inklusive möjligheten av Camp David, " förklarade Trump

"Jag trodde att jag gjorde något mycket bra för vårt land genom att använda Trump National Doral, i Miami, som mötesplats för G-7-ledarna. Det är stort, ståtligt och med hundratals tunnland, intill MIAMI INTERNATIONAL AIRPORT.
Det har enorma salar och mötesrum, och varje delegation skulle ha sin egen 50 till 70 -rums byggnad. Skulle passa bättre än andra alternativ. Jag tillkännagav att jag skulle vara villig att göra det UTAN VINST eller, om det är lagligt möjligt till NOLLKOSTNAD för USA. Men som vanligt blev de fientliga medierna och deras democrat-partners helt  GALNA."

Trump erbjöd TND helt gratis.
För att inte tala om de pengar  som företag i det omgivande området kan tjäna. 
Det visar att Dems och Media är helt bakom flötet.

Jag tror att Trump avsiktligt gjorde bort dem igen.  Han fick dem att avslöja vilka ynkliga, små tyranner de är och att han förutsåg denna reaktion från dem och manövrerade dem. Mycket skickligt!

Jag tror inte att han någonsin förväntat sig att vara värd för G7. Min bästa gissning är att Trump kommer att tala om  för allmänheten att han försökte spara skattebetalarnas pengar men Träsket ville inte låta honom göra det.

Democrats är fullständigt galna

I går var det visst Nationella Menstruations-Dagen.  Det skulle ha varit Nationella Vänster-idioternas dag i stället.

Demokraterna vill att vi ska hylla och fira kvinnors menstruation
Och för att få detta att hända måste de skapa en "kris" som de kan ställa upp bakom, prata om i all oändlighet och använda för att driva igenom mer värdelös lagstiftning om "frågor" som inte ens är "frågor".

Den senaste "krisen" involverar kvinnors perioder.


Det som börjar som en "kris" kommer snart att omvandlas till en massiv rörelse.

För inte så länge sedan hade vi en “toalettkris" ... Horder av transpersoner visste inte längre vilket toalett de skulle använda så vi tvingades att ändra lagar för att lösa detta enorma problem - kommer  ni ihåg det?

Det här är bara första steget i Dems planer för att vi ska fira mens. och hänga tamponger och dambindor i  julgranen för att hylla den allsmäktiga kvinnan.


20 oktober 2019

Tänk om Hillary blivit lurad?


Kommer ni ihåg när George Bush den äldre lät Saddam Hussein tro att det var OK för honom att attackera Kuwait och sedan attackerade honom när han gjorde det?

Det är en gammal taktik, som “snäll polis / elak polis”, och det fungerar vanligtvis.

The Democratic National Committee (DNC) matar Hillary med information om att de kommer att stödja henne om hon kan skrämma bort den besvärliga Tulsi Gabbard,  genom att koka ihop att hon är en rysk operativ.

Hillarys ego är så stort att hon tar betet och gör helt ogrundade anklagelser,  eftersom hon tror att DNCs står bakom henne.

Samtidigt låter DNC sitt nuvarande fält med efterblivna kandidater veta att det är OK att attackera Hillary och i själva verket är det deras stora chans att hindra “Madam von Byxdress” att komma in i racet och ta ifrån dem deras plats.

DNC säger också till dem alla att Gabbard inte har en chans att bli deras kandidat -  oavsett hur mycket de måste ljuga, fuska och stjäla - så det är “fritt fram” för dem.

Det är en win-win för DNC.  De blir av med Hillary,  som förmodligen inte skulle kunde hålla sig nykter tillräckligt länge för att driva en kampanj,  samtidigt som hon hjälper dem att bli av med Gabbard.

Shillary gick på det.  Hon litade på dem ...

av Steve Candidus (Steve C.)

Vi måste nationalisera det amerikanska samhället så att vi får mer frihet


Hon talade i går vid ett rally för Bernie Sanders - där hon erbjöd honom sitt stöd - AOC sa att hon inte vill att den privata sektorn ska vara ansvarig för hennes liv, så vi bör ha ett “offentligt ägt” system istället.

Hon är verkligen inte särskilt smart.