05 december 2019

Obamas betalade $ 11.75 miljoner för sitt nya hem


 Det måste vara trevligt att vara president så man kan bli rik och köpa en herrgård med 7 sovrum och  nästan 30 tunnland strandtomt på Martha’s Vineyard.

Mr. Clinton Killedepstein


Sista chansen för Brexit

Pat Condell är tillbaka och jag är förvånad att han fortfarande tillåts på Youtube.

Han uppdaterar oss om den antidemokratiska teatern i Storbritannien där man hittills vägrat att rätta sig efter vad väljarna vill   -  nämligen nationellt oberoende, alias Brexit:

04 december 2019

Klimatkrisen handlar om "koloniala, rasistiska och patriarkala system för förtryck"


Först ändrade de "global uppvärmning" till "klimatförändring", eftersom folk började märka att det inte är märkbart varmare, trots deras omstörtande förutsägelser. Nu har människor börjat inse att klimatet alltid förändras, oavsett om vi underkastar oss MiljöVänsterns krav. Så det är dags för en ny revidering av Newspeak Dictionary - global härdsmälta  "" klimat kollaps, "och" bränd jord. "

Vi hörde det tidigare från AOCs före detta stabschef Saikat Chakrabarti. Nu hör vi det från Saint Greta själv.  Hysterin om "Klimatförändringar"  handlar inte om att ändra klimatet.  Det handlar om att förändra oss människor.  Det handlar om att använda vädret som ett svepskäl för att införa totalitär kontroll.
Det går lättare om man kan skrämma oss med någonting.

Från ett nytt offentligt uttalande som sägs komma från Greta Thunberg:

"Klimatkrisen handlar inte bara om miljön. Det är en kamp för mänskliga rättigheter, rättvisa och politisk vilja. Koloniala, rasistiska och patriarkala förtrycks-system har skapat och drivit det. 
Vi måste demontera dem alla."

Vår historia, ekonomiska system och  familjestruktur måste bort.  Endast en total omvandling av det mänskliga samhället, som innebär utplåning av friheten,  kan göra vädret perfekt.
Att ignorera klimat-struntet är inte ett alternativ för det säger Greta.

Hon vägrade att flyga tillbaka till Europa från USA, utan seglade istället över Atlanten på en yacht för att inte att släppa ut kol genom att flyga.
Tyvärr för Thunberg måste båtens kapten dock flyga till USA för att komma till båten.
Nikki Henderson, den 26-åriga kaptenen på den 48 fot katamaranen La Vagabonde, flög till USA från Storbritannien för att segla Thunberg 3.500 mil från USA till Portugal.
Som ett resultat noterade flera brittiska nyhetsrapporter att den 16-åriga flickans resa tillbaka till Europa - för ett klimatmöte i Madrid  - hade ungefär samma koldioxidutsläpp som om hon i stället flugit själv.

Dessutom är båten hon transporteras i en riktig miljöbov,  åtminstone enligt Miljömupparnas sätt att bedöma.
Outremer Yachting 45 Catamaran har en enorm 672 liter  dieselbränsletank, som driver två Volvo Diesel Sail Drive-motorer. Outremer 45 har också en uppvärmd toalettsits för det är kallt på Atlanten denna tid på året.
Marinmotorer drivs också med” low-grade” bränsle och avger mycket mer föroreningar än en bil.

Så Greta, ta ditt irriterande, självbelåtna, stroppiga själv till Kina och skäll på dem eftersom de är de verkliga förorenarna.


Ingen fri lunch längre


Antalet medlemsländer i Nato, som uppfyller sina ekonomiska skyldigheter, har fördubblats under  Donald Trumps tid som president.  Samtidigt har Natos utgifter ökat 130 miljarder dollar och är på väg att bli 400 miljarder dollar år 2024. Samtidigt har USA: s stora bidrag till alliansen sjunkit från 20% till 16%, som Trump tidigare lovat.

”Under [tre] decennierna före mitt val minskade Nato-utgifterna med två tredjedelar, och bara tre andra Nato-medlemmar uppfyllde sina ekonomiska skyldigheter. Sedan jag tillträdde har antalet Nato-allierade som fullgör sina skyldigheter mer än FÖRDUBBLATS, och Nato-utgifterna ökade med $ 130B! ”Skröt presidenten via Twitter på måndagen.

Daily Wire

03 december 2019

Biden och hans buss


Den hoppfulle  Joe Biden inledde en åtta dagars busstur i  Iowa och hans kampanj-organisatör kallar det "No Malarkey”.  Termen "malarkey" är brittiskt slang för " nonsens - strunt - skitprat”
Det är ett gammalt uttryck och få yngre människor i dagens Amerika har hört det.

Unga väljare har nyligen myntat begreppet "Ok, boomer", och hånar Baby Boomer-generationen för deras “ålderdomliga” prat och politiska ideologi. Bidens "No Malarkey" är bara det senaste exemplet på hur Biden fjärmar sig från unga väljare och man kan undra varför han valt detta slagord.

En ny undersökning visar att Biden ligger sist bland toppkandidaterna bland väljare under 50 år. Bernie Sanders fick 37 procent av stödet, Elizabeth Warren fick 22 procent och Biden kommer långt efter med 15 procent.

En annan studie från Politico konstaterar att endast 10 procent av Bidens bas är 18-29 år. Samtidigt har andra kandidater mycket mer stöd bland ungdomar. 35 procent av Sanders-anhängare är i åldern 18-29 år, och Warrens unga bas är över 15 procent.

Jag tror att Biden har gett upp om att attrahera ungdomarna och fokuserar nu på de äldre och att de ska känna samhörighet med honom och det är förklaringen till hans slogan.
Medan ungdomar inte röstar i stora mängder jämfört med äldre generationer, är varje röst viktig i ett så omtvistat Dem.- primärval.

"Malarkey" är ett desperat försök av en gammal man som står för det mesta struntpratet av alla kandidater.

Jul i Vita HusetTrumps kampanj utesluter Bloomberg News från sina massmöten


President Donald Trumps valkampanj har spärrat Bloomberg News från sina kampanjmöten  och andra offentliga evenemang,  med hänvisning till vad man  kallar en “partisk bevakningspolitik från medieföretaget”, för en av hans democrat-rivaler.

Nyhetsorganisationen, som ägs av miljardären och presidentkandidaten Michael Bloomberg, har förklarat att den inte kommer att granska den fd. borgmästaren i New York eller någon av de andra förhoppningsfulla Democrats inför partiets 2020-nominering - men man kommer att fortsätta att hålla ögonen på Trump.

Trumps kampanjorganisatör säger:

"Eftersom de har förklarat sin partiskhet så öppet kommer Trump-kampanjen inte längre att ha representanter  för Bloomberg News på möten eller andra kampanjevenemang,  Vi kommer att avgöra om vi ska samarbeta med enskilda reportrar eller besvara frågor från Bloomberg News från fall till fall."

Blombergs chefsredaktör svarade:

"Anklagandet om partiskhet kunde inte vara längre från sanningen," sade han. "Vi har täckt Donald Trump rättvist och på ett opartiskt sätt sedan han blev kandidat 2015 och kommer att fortsätta göra det,  trots de restriktioner som Trump-kampanjen sätter."

Under en stor del av 2016 kampanjen vägrade Trump att ge media-formation till The Washington Post, BuzzFeed, Politico och andra tidningar vars täckning han ogillade.
Reportrar manövrerade runt svartlistan genom att gå in tillsammans med allmänheten. Trump upphävde förbudet två månader före valet.