22 januari 2018

Vad försöker man dölja?

Amerikaner har fortfarande ingen aning om vad som hände i Las Vegas i oktober. Och en lagstiftare antyder att regeringen försöker skyla över en stor terroristattack.

Under en intervju i Tucker Carlsons show på Fox, sade Rep. Scott Perry (R-Pa.) att han sett trovärdiga bevis för att ISIS var involverad i den förödande skjutningen i Las Vegas.Perry sade att ISIS-terrorister infiltrerade USA via den södra gränsen innan attacken som skylldes på den ensamme Stephen Paddock.

"Nyligen har jag blivit medveten om vad jag tror är trovärdiga bevis, trovärdig information om potentiell terrorinfiltrering vid den södra gränsen."

Han tillade att man tidigare fått varningar om en kommande ISIS attack i Las Vegas, vilket gör en koppling till terrorism  ännu mer sannolikt.
Perry vill att alla organisationer i landet som arbetar för att förhindra terroristattacker ska engageras i utredningen.

"Om ISIS varnar för en attack och en attack inträffar och ISIS sedan hävdar att de är ansvariga,  verkar det för mig som att dessa organisationer borde ta del av undersökningen för att åtminstone tydligt klargöra att det inte var så."

21 januari 2018

Gruppterapi för Trump-hatare

Vad kvinnors studier går ut på?


För ett år sedan strömmade Vänsterns kvinnor till USA’s  huvudstad och andra städer i Amerika för att protest-marschera mot invigningen av president Trump.
I går samlades kvinnor och några manliga supportrar igen i Washington och hundratals städer för att protestera mot presidenten och visa sitt stöd för illegala invandrare och andra socialist-krav.

Medan protesterna pågick försökte Congress komma överens om hur landets utgifter ska hanteras för att undvika ett regeringsstopp.

Iklädda rosa hattar, som liknar kroppsdelar som kvinnor vanligtvis försöker dölja,  uttryckte demonstranter förra året sitt raseri mot att en vit, republican man, som aldrig tidigare haft ett statligt jobb, på ett eller annan sätt besegrade deras långvariga feministchef Hillary Clinton.  Hur vågar han stoppa Hillary från att krossa glasstaket!

Det “glastak”som demonstranterna hade tänkt sig skulle krossas fullständigt, blev i stället till skärvor under deras skinn  -  djupt under skinnet.

Efter mycket offentlig dialog under det senaste året måste man nu ställa frågor:  Vad har Kvinnors marscherande åstadkommit och kan demonstranterna vända sin ångest till handling?
Kommer lördagens protester att åstadkomma någonting annat än att tjäna som en självbekräftande “syster-duktig-känsla” som president Trumps motståndare?

Medan kvinnornas marsch förra året fungerade som ett utlopp för kulturmarxister att samlas och dela med sig av sina "valdepressioner", fanns det ingen planering för några verkliga åtgärder.
Det fanns ingen plan för deltagare att återvända till sina respektive hemorter, kandidera för offentliga uppdrag, eller göra något annorlunda än de hade gjort före 2016-valet.
Uppriktigt sagt verkar kvinnors marsch  inte bli mer än årlig gruppterapi.

Från Fox News

20 januari 2018

Nu stängs butiken en stund


Vid midnatt började Schumers nedstängning av regeringen.  Senaten vägrade att godkänna en resolution för att fortsätta finansiering av regeringen under helgen och de kommande veckorna och månaderna. Till största delen beror det på Democrats önskan att se de så kallade Dreamers, (illegala invandrares barn), behandlas som en del av utgifterna.

Det är den första regerings-avstängningen sedan oktober 2013 och den 19: e sedan det gjordes möjligt 1976 att man kan stoppa regeringens arbete över budgetfrågor. 

Democrats försöker få oss att tro att detta är något nytt och unikt och skyller på Republicans eftersom de har majoritet i “alla husen” men under Jimmy Carters tid som president, förekom fem avstängningar medan Democrats också hade majoritet överallt. 

Majoritetsledare Mitch McConnell sade att: ”Detta var 100% oundvikligt.  Det är bara en orsak till att regeringen stänger och det är därför att de drog in den olaglig invandringen i denna debatt”.

Minoritetsledaren Chuck Schumer skylde naturligtvis på Trump men han “glömde” att påpeka att Republicans bara kontrollerar 51 platser i Senate och det behövs 60 röster för att genomföra utgiftsförslaget.
Förslaget att finansiera regeringen till den 16 februari misslyckades, och McConnell föreslog en ny åtgärd, som Senate ska rösta om senare och som föreslår att regeringen hålls igång till den 8 februari när presidenten håller sitt State of the Union- tal.

Strax innan stängningen trädde i kraft, skickade White House Press sekreterare Sarah Sanders ett meddelande på Twitter där hon kallar de som röstade mot att finansiera regeringen för ”obstruktiva förlorare".

Vi har en statsskuld på 20.24 trillioner dollar. Det är den största kända skuld någonsin i hela universum.
Våra "ledare" har inte visat något intresse av att spendera mindre.
En amerikansk medborgares andel är över $ 60.000.
Om vi inte inkluderar pensionärer, de sjuka och skattefuskarna är vår andel förmodligen 3 gånger så stor.

När Democrats tvingar fram en regeringsstängning för att öka antalet väljare i framtiden hör vi gnäll och klagomål om alla de stackars regeringsanställda som lider därför att de inte får sina lönecheckar. 
Men när den här - av Dems. skapade krisen är över - kommer var och en av de anställda att få alla de lönecheckar de missade ..... så som de alltid har fått.  Tro inte på Vänsterns media-lögner.

Ingenting är som en “betald semester för icke-väsentliga arbetare”.

Kan det bli mera PC?


I dessa dagar är annonsering avsiktligt inriktad mer på att visa politisk korrekthet än att övertyga människor om att köpa vissa varor.
 L'Oréal Paris UK följer trenden in absurdum genom att presentera en muslimsk kvinna i en hijab i en annons för hårvårdsprodukter:

     Youtuber och Instagram-personligheten Amena Khan kallade L'Oréals annonsering revolutionerande därför att den visar en kvinna som helt täcker sitt hår. ...
     "Huruvida ditt hår syns eller inte påverkar inte hur mycket du bryr dig om det", säger Khan i slutet av reklamvideon.
 
Löjligt!  Om ingen kan se ditt hår, har det naturligtvis mindre betydelse hur det ser ut.

Poängen är att inte sälja L'Oréal-produkter till hijab-bärande musslor, varav de flesta förmodligen inte skulle få tillåtelse av sina män att köpa varorna.  Det man säljer här, är det multikulturella tramset. 

Tyvärr kan jag inte kopiera videon men den kan ses här på Breitbart.

Lördagsgodis

19 januari 2018

Det är 3.6 miljoner, inte 800,000

Och Democrats ser dem alla som framtida väljare


Den politiska debatten om "DREAMers" - illegala invandrare som kom till USA som barn - har missat hur många som egentligen finns i landet idag:  cirka 3,6 miljoner.

Det antal personer som riskerar utvisning är inte allmänt känt, till stor del därför att så mycket uppmärksamhet har fokuserats  på de 800 000, mestadels unga DREAMers som accepterades under Obama-erans DACA-program ( Deferred Action for Childhood Arrivals) 

Den mindre gruppen DREAMers står i fokus eftersom president Trump avbröt DACA i september och sade att det var en olaglig åtgärd av den verkställande myndigheten och att sådana bestämmelser bara kan komma från Congress, som nu förhandlar med Trump om en kompromissplan.

Många politiker gör ingen skillnad mellan DREAMers och DACA men DREAMers fick sitt namn från DREAM Act, en proposition som föreslagits i Congress sedan 2001, och som skulle skydda denna grupp invandrare men som aldrig gått igenom.

Antalet 3,6 miljoner illegala immigranter som kom till USA före sin 18-årsdag är en uppskattning som kommer från Migration Policy Institute, en opolitisk ideell tankesmedja som studerar globala invandringsmönster.
Det är ungefär en tredjedel av alla odokumenterade invandrare i landet och innefattar inte de miljoner av deras närmaste familjemedlemmar som är amerikanska medborgare.

Ett antal så stort ökar engagemanget för båda sidor i tvisten om huruvida DREAMers ska deporteras eller få stanna kvar under föreskrivna villkor eller om man ska ge dem medborgarskap.

I utbyte mot skydd för DREAMers,  begär Republicans ökad gränssäkerhet, ett stopp för “mångfalds -visum” för personer från underrepresenterade länder, inklusive flera från Afrika, och en minskning av det antal släktingar som amerikanska medborgare kan sponsra för viseringar.

Hela artikeln här

Framstående Democrats pratar om rimlig invandring

En gång i tiden var nästan alla politiker eniga om att Amerikas suveränitet var värd att försvara och landets lagar värda att upprätthålla.
Även socialister förstod att vi inte kan tillåta att vi översvämmas av mängder av laglösa kolonister från Tredje Världen:

Men det var innan Democrat Party radikaliserades.   Om en Democrat mot förmodan skulle försöka  prata om rimlig invandring nu skulle han kallas rasist och uteslutas ur partiet.

18 januari 2018

Och vinnaren är ….


President Trump avslöjade sin lista över Fake News Award-vinnarna i går kväll.
 Även om det inte fanns någon brist på kandidater kommer det ändå som en överraskning att The New York Times toppar listan medan CNN omnämns inte mindre än fyra gånger.

Listan publicerades på GOP.com, som kraschade från mängden av online besökare efter att Trump tweeted ut länken. Webbplatsen noterade att "studier har visat att över 90% av medias täckning av president Trump är negativ."
De kallar också 2017 "ett år med enveten partiskhet, orättvis nyhetstäckning och även fullständigt falska nyheter."

 The New York Times Paul Krugman kom in på första plats för sin förutsägelse att aktiemarknaden aldrig skulle återhämta sig från valet av Trump.  The Dow var över 26 000 för första gången någonsin i går .

Krugman följdes av ABC News "pålitligt opålitlige Brian Ross för hans rapport att Trump rådde före detta säkerhetsrådgivaren Michael Flynn att ta kontakt med ryska ämbetsmän under 2016-kampanjen.

Listan fortsatte med att inkludera sådana media-kändisar som TIME, The Washington Post och Newsweek och sådana falska nyhets-höjdare som den video som påstådde att Trump gav fiskarna alltför mycket mat, när han besökte den japanska premiärministern och likaså rapporten om att den polska presidentens hustru vägrade att skaka hand med Trump.

"Och sist men inte minst," avslutade Trump med, "RUSSIA COLLUSION!"
Rysk samverkan är kanske den största lögnen som begåtts mot det amerikanska folket. Det fanns ingen hemlig överenskommelse! "

Trump fortsatte med att notera att "Trots vissa mycket korrupta och oärliga rapporter finns det många duktiga journalister som jag respekterar och massor av bra nyheter som det amerikanska folket ska vara stolt över!"

Listan över 2017 Fake News Awards "vinnare" finns här.