27 april 2017

Ondskans ansikten


Kvinnlig könsstympning (female genital mutilation,  FGM)  är en företeelse som väcker mer och mer oro i Amerika, eftersom det importeras med den okontrollerad invandringen från övervägande underutvecklade, muslimska länder.
Även CDC (Centers for Disease Control) erkänner att man nu ser en fyrfaldig ökning av könsstympning hos flickor under 18 år och att en halv miljon flickor har redan skadats eller står inför risken.

Här ser ni ondskans ansikten - Två av de barbarer som utför denna procedur. Man försöker skyla över begreppet genom att kalla det “kvinnlig omskärelse”  men det gör ingen skillnad  - det är lemlästning.

FGM avser alla procedurer som innebär partiell eller total borttagning av de externa kvinnliga könsorganen eller annan skada på de kvinnliga könsorganen för kulturella eller andra icke medicinska skäl.”

Kvinnan på bilden ovan är Dr Jumana Nagarwala. Hennes medicinska referenser ifrågasätts inte.
Hon utexaminerades från  Johns Hopkins University School of Medicine 1998.
Henry Ford Health System har avskedat henne och hon har arresterats, eftersom hon anses ansvarig för att ha utfört kvinnlig könsstympning på unga flickor, 6 och 8 år gamla.
Mannen är  klinikägaren Dr Fakhruddin Attar, och han och hans fru Farida Attar är också åtalade.  Alla tre kommer att ställas inför domstol.

Nagarwalas advokat hävdar att hon utfört en "religiös procedur” och inte skadat någon.
"Det här är en del av kulturen"

Jag är övertygad om att dessa “kulturyttringar” förekommer i andra Västländer och inte bara i USA.

Minns ni när han sade detta?

 
Cantor Fitzgerald LP ( en investeringsbank) kommer att betala fd. president Barack Obama $ 400.000 för att hålla ett en-timmes-tal vid en konferens i september; troligen det första av många lukrativa Wall Streets-tillfällen ...

     Obama “behöver” inte pengarna: Han fick över 14 miljoner dollar för sina första tre böcker och erbjudandet för hans nästa affär (ett paket med Michelle) är över 60 miljoner dollar.

Att tjäna pengar genom att skapa förmögenhet, (som socialister avskyr och gör allt för att förhindra,)  skiljer sig från att raka in kontanter utan att skapa något annat än varm luft.

26 april 2017

Grattis på födelsedagen!

Media har varit misstänksamt tyst om Melania Trumps skönhet och stil. Under Obama-tiden matades vi dagligen med bilder på Michelle i hennes tältklänningar i hemska mönster.
Tidningarna framställde henne som en ‘förebild för alla åldrar”.

Nu när vi verkligen har en helt fantastisk presidentfru, en som tom. är mycket, mycket tjusigare än Jackie O - den så kallade "vackraste första damen”- upplever vi en bedövande tystnad från media.

Här är USAs Första Dam på hennes 47-årsdag. 


Det tog inte lång tid.

  Igår skrev jag om att Dems. hotade att tvinga fram en statlig avstängning om man inkluderade pengar för en mur i propositionen för att finansiera regeringen. En dag senare kapitulerar Donald Trump ovillkorligen.
Trots alla löften om en mur kommer det inte att hända just nu, men givetvis lovar han att "försöka igen" i september.
Kommer något att förändras för Dems. från nu till september? Naturligtvis inte.
Dems. kommer att fortsätta att använda samma taktik nästa gång frågan om finansiering kommer upp, och Reps. backar alltid när de gäller kontroversiella problem, så det kommer aldrig att bli någon mur.

 Trump-administrationen bestämde också att man ska införa en tull på upp till 24% på virke som importeras från Kanada.
Under sin valkampanj hotade Trump att införa tullar på varor från Kina och Mexico och den här tullen på kanadensiskt virke bestämdes sedan förhandlingar om mejeriprodukter kollapsade.

Tariffer är typiskt “svågerpolitik”.  De hjälper en mycket liten grupp av människor eller en industri, som är i maskopi med regeringens beslutsfattare,  medan de straffar konsumenterna.
Nu kommer det att bli ännu dyrare att bygga hus. Tack!

25 april 2017

Gränsen är nådd ?


Kommer Donald Trump att ge efter för Dems. och ge upp sitt löfte om att bygga en mur, för att undvika att regeringen/staten stänger en del av sin verksamhet på Trumps 100: e dag på jobbet?

Dems. är helt beredda att tvinga fram en avstängning om Trump-administrationen och Reps. i kongressen inte låter dem vinna alla viktiga tvister i budget-striden. 
Trump-administrationen vill ha 3 miljarder dollar för extra gränssäkerhet och för byggandet av en mur och Dems. insisterar på att de kommer att stoppa alla lagförslag i kongressen som inkluderar pengar för en mur.  Självklart kommer Dems också att kämpa för att få pengar till Planned Parenthoods aborter,  federalt stöd för bestämmelser för Obamacare och de motsätter sig ökade försvarskostnader.
Om Trump-administrationen och tillräckligt många Reps. ger efter för Dems. krav kommer man att undvika en avstängning.  Om inte, kommer det att starta den 29 april och det kan utveckla sig till att bli den längsta regeringsstängningen i USA: s historia.

Om Trump ger upp sin mur nu,  är det troligt att han aldrig kommer att få den.
Uppmuntrade av framgången kommer Dems.  i framtiden att blockera alla nya lagförslag som innehåller finansiering för en mur.  Det kommer till en punkt då Trump måste stå upp för sig själv, om han någonsin vill se sitt främsta kampanjlöfte bli verklighet, och ju längre han väntar desto mindre auktoritet kommer han att ha.

För närvarande verkar Trump-administrationen ha en bestämd inställning vad gäller finansiering av muren och de har även erbjudit Dems. en överenskommelse, som innebär att man fortsätter att skyffla pengar till Obamacare, om de går med på att finansiera  en mur ... Kohandel kallas det visst.

Jag är helt övertygad om att Dems. kommer att satsa på en avstängning av regeringen, eftersom de tror att det kommer att skada Reps. mycket mer än det kommer att skada dem.
De kommer inte att rubba på sina krav och det betyder att Trump antingen måste ge upp sin dröm om muren  eller så blir det en statlig avstängning på hans 100:e arbetsdag.


Det är inte längre ryssarnas fel


De babblande genierna har uppfunnit en ny skurk som ska bära skulden för att deras hjältinna Hillary förlorade.
 Vita män rår för det!
 “Experterna” var så upptagna med att fel-rapportera valet, att de inte lyssnade på vad som faktiskt hände under kampanjen. De inte bara glömde vita män - Hillary och hennes Klan demoniserade dem aktivt varje dag och påminde väljarna om hur svarta människor är offer för vita rasister.
Vi kommer inte att glömma när Black Life Matter-ledare i Seattle stormade scenen när Bernie Sanders talade,  tog ifrån honom mikrofonen och skickade honom till ett hörn, medan de föreläste för honom och hans publik om hur rasistiska de är. 
Hillarys ständiga påpekanden om vit rasism orsakade i slutändan att de svarta väljarna ville ha en riktig representant - en svart kandidat.

Hillarys nya ursäkt, enl. American Thinker

Katastrof i Venezuela


Undrar vad socialisten Bernie Sanders säger om socialism som kollapsar än en gång? Den här gången i Venezuela.  Här är vad han hade att säga för ett år sedan:Som ni hör  - ingenting. Nu när det precis som väntat har urartat i svält och blod på gatorna, har han förmodligen inget att säga nu heller. Men jag kan gissa vad han tänker:

Venezuela gör det inte på rätt sätt. Jag skulle slå till så hårt mot kontrarevolutionärerna, att de inte ens skulle drömma om att dra mig ut ur mitt palats för att hänga upp mig på en lyktstolpe, som de är på väg att göra med Maduro. "

Media bagatelliserar och i flesta fall ignorerar de den extrema krisen som pågår i socialistiska Venezuela under Maduro-regimen. De flesta rop på hjälp kommer från människor som ber de internationella medierna att rapportera om deras situation.
Många videos och bilder som visas - mestadels på Internet -  är fasansfulla. Miljontals människor ger sig ut på gatorna för att protestera mot en kollapsad ekonomi och matbrist,  samtidigt som de möts av stridsvagnar,  vapen och skurkar som anställs av regeringen.

Vissa medborgare är desperata och slår tillbaka. Varning - Bilderna här är grafiska och videofilmerna är också alarmerande. Media rapporterar mycket lite av detta och tyvärr ser det ut som förhållandena blir värre varje dag.

Marxister/Socialister varnar alltid för att utan ett stort statligt inflytande går samhällen över styr.
Men vi har sett om och om och om igen att det inte är sant. I själva verket är det så att där regeringen har en lätt hand och rättssäkerheten upprätthålls, resulterar det typiskt i välstånd.


Om och om igen se vi att i länder där Marxist/Socialismens inflytande ökar, förvandlas de med tiden till ett rent helvete.  Sovjetunionen , maoistiska Kina, Kambodja under Kamer Rouge, Nordkorea, Kuba, och nu Venezuela.

24 april 2017

Vi håller tummarna , le Pen


Den så kallade "centrist" presidentkandidaten  i Frankrike, Emmanuel Macron vill inte förolämpa muslimer. Han har hävdat att terrorism kommer att vara en del av det franska folkets vardag under de kommande åren. Vänj er vid det! Det blir precis som ost och ett gott vin. Han kommer att vifta med en vit flagga och lägga sig på  bönemattan.

Marine LePen vill sluta importera islam och den terrorism som alltid följer i dess spår. 
Hon vill rensa upp i ett land som tagits över av politisk korrekthet. Till och med påven gjorde ett löjligt påståendet att de center som hyser invandrare är "nazistiska koncentrationsläger "för muslimer. Uppenbarligen vill påven påskynda utrotningen sin egen religion.

 Europa verkar vara redo att överlämna sina länder till islam utan kamp. Sharia-lagen strider mot den västerländska civilisationen och muslimer kommer att använda våld för att genomföra det. Koranen instruerar hur de ska gå tillväga.