23 augusti 2017

Samma gamla visa

Som en privat medborgare och presidentkandidat motsatt sig Donald Trump kriget i Afghanistan.
Han kallade det ett slöseri och sade att Amerika bör dra sig tillbaka,
Så här lät det 2012:Men nu säger President Trump att hans instinkt säger honom att lämna Afghanistan - men efter att ha tänkt igenom det lite mer (med hjälp av sina generaler) - har han bestämt sig för att utöka amerikanska militära aktioner, snarare än att varva ner kriget. 

Efter 16 år av misslyckanden och motgångar kan man undra vad han grundar sitt nya beslut på ? 
Det enda som verkligen är "nytt" i den här nya strategin är att det nu är officiell politik att aldrig upplysa om vad de amerikanska målet egentligen är.

Kriget kommer att fortsätta, ingen tidsplan är fastställd, inget bestämt om hur många soldater som ska ingå,  inget som dikterar Amerikas handlingar, enligt presidenten.

Vår nation måste söka ett hedervärt och varaktigt resultat, värdigt de enorma uppoffringar som gjorts, särskilt förlusten av liv…

Vilket uruselt resonemang! Eftersom många människor har offrats och dött,  bör kriget fortsätta (så att fler människor kommer att dö) för att rättfärdiga de tidigare offren.
Med den här logiken, kan man säga att ju fler som dör, desto mer bör vi fortsätta att kriga, vilket betyder mer död, vilket betyder mer krig och så vidare.
Var är det hedervärda  här?

Att göra sig av med Steve Bannon var nog den största förlusten hittills i Trump-administrationen och för nationen.
Nu när Bannon är borta betyder det att Wall Street och det militära industriella komplexet till 100% är i kontroll av Trump-administrationen. Vi kan nu förvänt oss en upptrappning av krig runt om i världen och en expansion av den brutala oligarkin.

Avlägsnandet av Bannon är slutet på populism. Nu är det Goldman Sachs-presidentskapet som gäller.
Det amerikanska folket försökte installera en president som skulle lämna Afghanistan.
De misslyckades. Systemet har arbetat emot dem. Trump, en man som uttryckligen och upprepade gånger talade om att trappa ner kriget,  har ändrat sig. Presidenter gör det hela tiden. De kommer ofta undan med det och blir omvalda.
Det finns en djup och fortlöpande ondska i ett regeringssystem där instinkten hos både folket och deras president förvrängs.

22 augusti 2017

Svarta Lögner har betydelse

Vänstern bör ta sig en ärlig titt på intagningsreglerna till tex. Harvard-universitetet och  konsekvenserna av dessa regler. 
Svarta studenter kan testa 400 poäng lägre än asiater i SAT (Scholastic Aptitude Test) och nästan lika mycket lägre än vita, och ändå bli intagna.
 Det fanns en tid när svarta fick höra att de måste vara "dubbelt så bra" som vita för att komma in i skolan eller bli partner vid en advokatbyrå;  Nu får de veta att de bara behöver vara hälften så bra. Varför jobba hårt när mindre ansträngning kommer att belönas på samma sätt?
Denna logik innebär att de African-Americans, vars arbete verkligen är dubbelt så bra, misstänks för att bara vara halvdant.

Att släppa in akademiskt okvalificerade svarta till elitskolor är i grunden en politik för att skapa lugn och ro.  Det är denna fredsbevarande funktion som förklarar varför hela etableringen, från storföretag till militären, stöder konstitutionell rasistisk diskriminering och varför ifrågasättandet av kvotering är den mest allvarliga av alla PK-synder.

Med denna typ av (orättvis) särbehandling hoppas man ska kunna stävja våld antingen på individ-nivå - till exempel slumpmässigt knivhugga totala främlingar - eller i större skala, som upplopp och kravaller.
Bättre att ha den välavlönade Cornel West predika om vit rasism på Princeton än att ha tumult i några ghetto-gathörn. 

Lysna till Elbert Guillory om vitt privilegium medan videon fortfarande finns kvar:Ny karriär ?

Om du är intresserad av att arbeta med oss, vänligen svara på det här inlägget med följande information:
-Fullständigt namn
-Tidigare erfarenhet (som skådespelare / artist, fotograf, varumärkesambassadör, politisk aktivist etc.)
- När är du vanligtvis tillgänglig för arbete?
-Resume (valfritt)
-Om du är fotograf, vilken utrustning använder du?
-Är du ok med att delta i fredliga protester (valfritt)?

21 augusti 2017

Släpp Bannon fri

Jag var besviken över att Steve Bannon lämnade White House. Trump behöver någon på sin sida som kan påminna honom om de politiska riktlinjer som gjorde att han blev vald.
 Bannon sade: "Trump presidentskap som vi kämpade för och vann, är över."

 Vi vet vad som hände. President Trump är omgiven av ormar i Träsket, inklusive Soros. Varför har Trump omringat sig med globalister?

Han sa att “USA kommer först”och bevisade det genom att sparka globalisterna på smalbenen, när han sade nej till Paris-avtalen.
Han vill begränsa invandringen och bygga en mur för att skydda vårt land. Har han fortfarande vilja eller medel att fullfölja sina löften?

 McMaster vill ha mer krig i Afghanistan och Cohn och resten pressar Trump för att hålla med globalisterna bara för att komma sams. Det är sorgligt.

Allt vi kan göra är att hoppas att president Trump på något sätt kan hitta möjligheter att hålla de löften som fick honom vald.
 Bannon sade också i sitt avskedstal att han skulle kämpa mot de socialister och globalister som tagit över White House, så jag säger: Släpp Bannon fri !

Trumps oavsiktliga konsekvenser: Republican Party avslöjar sig själv


Jag tror att Bergspredikan officiellt gäller för den stora majoriteten av Republican Party just nu.

"Ni är jordens salt. Men om saltet mister sin kraft, hur skall man få det salt igen? Det duger inte till annat än att kastas bort och trampas av människorna."

Republican Party var en gång ett konservativt parti.  Det är fortfarande det enda stället där någon konservativ kan väljas i dagens politiska värld.  Än så länge. Tyvärr har Reagan-partiet försvunnit. Trump tvingade dem inte att försvinna, men hans otroliga valkampanj och seger har visat vad partiet egentligen är.
Och det är inte vackert.

Det har varit uppenbart under en tid att de är det Dumma Partiet. Men jag trodde aldrig att de var så dumma.

Det har varit uppenbart länge att de lider avStockholms-syndromet.  Fångade av Vänstern, har de skrämts till att bli ryggradslös smörja,  rädda för att bli namngivna. Men jag trodde aldrig att det var så illa.

Det har varit uppenbart under en tid att det här är ett parti som är intresserad av att sitta i baksätet, så länge de får pengar, förmåner och någon form av anseende.  Men jag trodde aldrig att det var så korrupt.

Något har gått väldigt fel sedan Trump uppenbarade sig.  Och det är inte han. Han är nästan den ende som försöker göra det rätta.
Vid det här laget är det uppenbart att vi har en kombination av sjuka partigrupper i GOP, och alla ger fan i partiets väljare,  ingen av dem bryr sig ett dugg om de principer som de hävdar att de har stått för de senaste åren, och ingen av dem har en aning om vad de gör.

Vad har detta parti gjort sedan Trump räddade deras skinn och behöll dem i majoritet och räddade dem från att bli en värdelös andra fiol till en korrupt Hillary?  Ingenting. Absolut inget. Och nu är det värre än ingenting.

Jag är inte den första som säger det här, men låt oss vara tydliga, GOP har blivit ett parti av ynkliga mesar  och bedragare.  De har förrått hälften av Amerika, förrått basen som en gång stöttade dem och de förråder också sitt land.
De har hjälplöst tittat på medan Vänstern förstör den agenda som de skulle införa.  De har suttit med armarna i kors medan Vänstern förstört deras eget partis president,  inte bara genom att vara passiva, utan också ofta genom att aktivt hjälpa Vänstern i deras ansträngningar att störta honom.

Mer av David Prentice, American Thinker

Dear God...

20 augusti 2017

Rasistiska pengar


Tack Ann-Marie, vi skickar dem till dig

Varför bara slavägarna?


De amerikanska nyhetshyenorna har lagt Ryssland och Putin på hyllan just nu.

Den stora skandalen denna vecka är att Trump anklagar båda sidor för det dödliga våldet i Charlottesville, Va.   Pressen vrider och vänder på allt han säger och inte säger.  “Hur vågar han säga det ?”

Han kallas inte längre President utan Herr Trump och hur vågade han kalla grupperna "motbjudande” och påstå att antifa-slöddret hade skuld i det hela.
“Jag tror att det finns skuld på båda sidor", sade presidenten. “Ingen vill säga det men jag säger det just nu. "
Han ifrågasatte också huruvida vanhelgandet av konfederat-statyer kommer att leda till att minnesmärken av George Washington också förstörs.Men medan man ändå är i gång och ändrar historien, varför nöja sig med slavägarna?

Varje president som följde Jim Crows lagar bör också misskrediteras. Onda segregationister som Franklin Delano Roosevelt bör bojkottas.

Och glöm inte alla mansgrisar som tyckte att kvinnor inte borde få rösta.  John Adams, James Madison, Lincoln och Teddy Roosevelt hör dit.  Ingen av dem ville ha rösträtt för kvinnor.

Och vad sägs om alla presidenter som var emot homo-äktenskap? Ni vet homofober som John Kennedy, Lyndon Johnson, Jimmy Carter och Bill Clinton.  Ingen av dem har gjort någonting alls för att ge homosexuella samma grundläggande rätt till äktenskap som heterosexuella har!
Så sent som 2008, när Barack Obama och Hillary Clinton kämpade för att bli president, sade båda att de var emot homo-äktenskap. Inga monument för dem!

Det verkar som varje amerikansk president har varit på fel sida. Och inte bara presidenter!
 Faktum är att nationens historia är full av människor som varit mycket ondare än vi tidigare känt till.
Alexander Hamilton föreslog aldrig en endaste gång att kvinnor borde få rösta. Mark Twain kallade en av sina karaktärer för n-ordet. Och Albert Einstein kämpade aldrig för att homosexuella skulle få gifta sig. 

Historieböckerna behöver uppenbarligen skrivas om !