06 augusti 2020

Covid-Monstermasken

Hittade dessa två godbitar hos Lew Rockwell 

Fyra anledningar till att Hydroxychloroquine inte hjälper mot Covid-19


1. Socialisterna måste hålla Amerika nedstängt till november 4.

2. Socialisterna måste hålla Dementia-Joe i källaren, borta från debatter och allmänheten.

3. Socialisterna måste köra ekonomin i botten, och skapa så många rädda, desillusionerade, socialbidragsberoende väljare som de kan.

4. Socialisterna  behöver tid att ändra och kontrollera valprocessen med röstsedlar av papper som enkelt kan förfalskas, dupliceras eller förstöras.

Bill de Blasio åtalas

Ni kommer nog ihåg när Bill de Blasio visade sitt stöd för upprorsmakarna genom att personligen måla deras slogan - Black Lives Matter - på Fifth Avenue fast hans stad gick åt helvete.  
   Det visade inte bara på dålig smak och avsaknad av sunt förnuft. Det var också ett lagbrott och nu ska han stämmas för det.Staden borde anlita Bevelyn Beatty för att radera den fula  "målningen." Ännu bättre vore det om domstolen beordrar de Blasio att göra det själv,  med en flaska terpentin och en tandborste.

Ryan Reynolds betalade en miljon dollar för förlåtelse för vita synder


Vänster-radikaler lyckas tydligen alltid hitta något politiskt korrekt som de kan hata sig själva för.

Hollywood-knäppisarna Ryan Reynolds och Blake Lively spöar skenheligt upp sig själva för att de gifte sig 2012 i South Carolina’s Boone Hall, som för mer än ett hundra och femtio år sedan var en slavplantage.
 De är verkligen, verkligen ledsna:

"Det är något vi alltid kommer att vara ledsna för och djupt ångra, sa Reynolds, 43. . "Det är omöjligt att förlika sig med.”

"Skammen" (hans ord) att gifta sig där vit supremacism för länge sedan regerade, har skakat om hans liv.

”Ett gigantiskt jävla misstag som antingen får en person att stänga ner eller så kan det omforma saker och leda till handling.  Det betyder inte att du inte kommer att begå misstag igen. Men att ändra och utmana livslång social konditionering är ett jobb som aldrig tar slutar, ”sade Reynolds.

Jag undrar om Reynolds och Lively upptäckte sitt “brott” på egen hand?

När Black Lives Matter-rörelsen som gjort sig känd för "påtryckningar", tog fart igen, donerade Reynolds and Lively 1 miljon dollar till NAACP
(National Association for the Advancement of Colored People )

Svarta supremacister har roffat åt sig många miljoner dollar i utbyte mot “avlat”.  Låt oss hoppas att de slösar bort bytet på fina hus och limousiner, snarare än att spendera det på ytterligare Vänster-radikalism.

Jag trodde först att detta kom från Babylon Bee men Fox säger att det är sant.

05 augusti 2020

Biden förklarar varför han inte tänker Covid-testa sig

Blogger har ändrat hela sitt system när gäller att lägga ut postings och filmsnuttar. Jag har inte lyckats klura ut det ännu.
Om någon av er som läser detta vet hur man gör var snäll och lär mig.
Under tiden får ni gå till denna twitter-adress för att lyssna till vad Biden säger.


Möjligheten att Joe Biden kommer att installeras i White House av Media och systematiskt väljarbedrägeri är skrämmande.  Titta på den här korta videon, där han ger en förvrängd förklaring till varför han inte kommer att testas för Kina-viruset, och sedan bevisar att han bokstavligen inte ens kan säga orden ”mental fitness” - åtminstone inte i det första eller andra försöket.


Men de skyller på Trump


“Om Biden inte kan debattera ska han diskvalificeras”

.....säger ordförande för Republican National Committee :
Democrats gör allt de kan för att valfuska. En federal domare beordrade valfunktionärer att räkna tusentals poströster - i hela New York State - som tidigare förklarats ogiltiga för att de inte hade ett poststämpel eller lämnats in efter valdagen den 23 juni.
Hon säger att det bevisats att väljarna berövats sin rösträtt och nekats sina konstitutionella rättigheter efter att ha uppmuntrats att poströsta under coronavirus-pandemin.

04 augusti 2020

De griper efter ett halmstrå

Låt oss strunta i presidentdebatterna!

Nervösa organisatörer för de planerade debatterna 2020 mellan Biden och Trump diskuterar föreslagna platser för att hantera hotet om Coronaviruset.  Men här är en ny idé: Strunta helt i debatterna!

The New York Times håller med. Läs här

Dems.  har försökt allt mellan himmel och jord:  Ryssland; påhittade berättelser av Media ; poströster; avskaffandet av electoral college; och nu vill de tar bort debatterna.

De vet att Joe Biden inte skulle kunna vinna en debatt ens mot en potatis. Media är rädda för att Joe Bidens minne kommer att flyta ut i en pöl av slam om han står på en scen och möter Trump, och det vore verkligen orättvist om ett sådant skådespel skulle ändra inriktningen av valet, eller hur.
De är medvetna om att deras kandidat inte kommer ihåg sitt eget namn. Man märker det varje gång de hittar på någon ny ursäkt för Biden.