04 juni 2020

Covid-19 har tagit ledigt några dagar

NYPD har tappat kontroll


New York City borgmästare Bill de Blasio och kommissarien och cheferna för New York polisavdelning håller polisen tillbaka från att ingripa mot plundring och uppror, som pågår i hela staden, enligt chefen för en av stadens fackliga polisorganisationer.

Han sa att "NYPD förlorar staden New York och vi har inget ledarskap i staden just nu."

Plundrare sätter eld på fordon och kastar tegelstenar på poliser medan allmänheten "är rädd för att förlora sina  egna liv", tillade han.

"Jag får videoklipp, fotografier, nummer på registreringsskyltar från medborgare i staden New York medan poliser bombarderas,”

Om inte guvernör Andrew Cuomo omedelbart aktiverar National Guard, sade Mullins, kommer federala styrkor att behövas för att ta kontroll. 

"Jag ber presidenten att vara snäll och  omedelbart skicka federal personal till New York City och övervaka vad som händer.”

DISRN

Vilken Show!

En grupp vita står på knä framför en grupp svarta och ber om förlåtelse för åratal av rasism.Observera att detta sker när mängder av svarta belägrar nationen, plundrar, vandaliserar, sätter byggnader i brand, slår medborgare nästan till döds och skjuter poliser.

   Socialister betraktar svarta ligister som änglar och poliser som onda demoner.
Befästningar av det socialistiska etablissemanget som Hollywood och New York Times,  har faktiskt begärt att polisen ska ”försvinna” (dvs avskaffas) och därmed försätta nationen i absolut anarki.
  Det är detta som gör det så oroväckande att socialister kan tvinga poliser över hela landet (och även i andra länder) att stå på knä inför en ond gud som hatar dem.

03 juni 2020

Både Höger och Vänster skyller våldet på extremister utifrån

 Billy Williams, den högsta federala åklagaren i Oregon, och som tillsatts av  president Donald Trump, tvivlar inte på vem och vilka som står bakom våldet och förstörelsen som har åtföljt landsomfattande protester mot rasism av polisen: Det är ultra-vänsterrörelsen ”Antifa.

"Vid någon tidpunkt under varje protest i enskilda städer har brotts-bekämparna märkt mer organiserade insatser,” sade han under en nyhetskonferens i Portland. "Demonstranter sprider ut sig och engagerar sig i samma typ av kriminellt beteende."

Jo Ann Hardesty, som förra året blev den första svarta kvinnan i Portlands kommunfullmäktige, skyller också på inkräktare:  Den högerextrema hatgruppen Proud Boys.

"Vi tillåter vita nationalister och personer som stöder vit överhöghet att infiltrera våra fredliga protester ... och sedan skapa kaos och skador i vårt samhälle," sade hon i en videoinspelning  "Vi måste stoppa det."

Medan städerna kokar över och Trump hotar att utplacera militären har personer från hela det politiska fältet varit snabba att försvara sina egna medborgare och kalla dem fredliga demonstranter, samtidigt som de anklagar utomstående för att skapa oroligheterna.
Men de har lagt fram få bevis för att stödja sina anklagelser, och som så mycket i den mycket polariserade politiken i denna tid, ser de flesta vad de vill se.

Vi hör den ena sidan säga att vita ligister dyker upp på möten med ryggsäckar fyllda med stenar, rör och andra projektiler, i syfte att misskreditera massrörelsen mot polisbrutalitet och få stöd för sin egen rasistiska agenda. På andra sidan säger Trump-administrationen och dess anhängare att våldet begås av anarkister som försöker skapa kaos och destabilisera regeringen.
Men de offentligt tillgängliga bevisen för båda perspektiven förblir anekdotiska.

Videoinspelningar av upprorsmakare som krossar fönster och roffar åt sig matvaror, kläder, cyklar och allt annat de ser, tyder på ekonomisk opportunism snarare än politiska motiv.

Här är en förklaring:


Bland det värsta jag sett

Att se hur landet  plundras, bränns och förstörs av pack väcker ett antal känslor, mest raseri, sorg, skräck,
Taking a knee “, Att ställa sig på knä innebär att böja sig i lydnad för Black Lives Matter-ideologin, på samma sätt som den avdankade fotbollsspelaren Colin Kaepernick, blev känd för.

Denna ideologi är förankrad i hat mot tre saker: Amerika, kaukasier och framför allt polisen. Det är därför som Kaepernick hade strumpor dekorerade med tecknade bilder av svin med polishattar.

Genom att ställa sig på knä inför denna usla och uppenbarligen farliga ideologi, signalerar polisen att de inte har någon moralisk auktoritet att övervaka lagen eftersom de är de onda personerna.
 De underkastar sig.

Detta händer inte bara här i Atlanta utan i hela landet, precis som om det samordnas, utan tvekan på order ovanifrån:  i Phoenix,  Philadelphia, Champaign,  Bellevue,  Des Moines, Fayetteville,  Schenectady, et cetera,

Under tiden skjuts och körs poliser över, under täckmantel av den ideologi som dessa poliser knäar för.
Svaghet inbjuder till aggression. Undergivenhet lugnar inte banditer utan tjänar bara till att uppmuntra dem.

02 juni 2020

George Floyd var känd av polisen i Minneapolis:

Från New York Post


        År 2007 åtalades Floyd för väpnad rån vid ett inbrott i Houston, där en annan man figurerade som en arbetare från vattenbolaget i ett försök att kunna komma in i en kvinnas bostad, enligt domstolsdokument.

        När kvinnan insåg att han inte kom från vattenbolaget försökte hon stänga dörren. Det var då fem andra män kom ut ur en bil som just körde fram och tvingade sig in.
    Enligt åtalsdokumenten "tvingade den största mannen i gruppen - som offret identifierade som Floyd -  sin väg in i bostaden, tryckte en pistol mot kvinnans mage och tvingade henne in i vardagsrummet i bostaden. "

        Floyd dömdes 2009 till fem års fängelse.

        På måndagskvällen ringde en anställd i en livsmedelsbutik i Minneapolis till polisen efter att Floyd - som det påstås - försökt betala med en förfalskad sedel på 20 dollar.

Från KSTP-TV Minneapolis-St. Paul får vi veta att det kan ha funnits en tidigare koppling mellan Floyd och polisen Chauvin:

 En före detta nattklubbägare i södra Minneapolis säger att den nu avskedade polisen och den svarta mannen som dog, båda arbetade som säkerhetsvakter för hennes klubb fram till slutet av förra året.

   George Floyd och nu före detta polisman Derek Chauvin arbetade båda som vakter på El Nuevo Rodeo-klubben på Lake Street, enligt Maya Santamaria. Hon ägde byggnaden i nästan två decennier, men sålde platsen under de senaste månaderna.CNN kallar det fridfullt

Titta på valfri nyhetskanal, inklusive Fox News, och vi ser dumbommar som svamlar
“om rättvisa för George Floyd,” som om ilska mot en kriminell snut som har arresterats och anklagats för mord,  kan tänkas rättfärdiga massiv plundring och våld i hela landet .

En reporter på CNN sade på live TV att upploppen i Minnesota var “fullständigt fridsamma” och enbart en “stillsam karavan” och i samma sekund kastar någon en flaska på honom.Det är lugnande att till och med upprorsmakarna vet tillräckligt för att avsky media.

Det handlar om Socialism, inte George Floyd