14 augusti 2018

Fel, Fel och Fel igen

Det är alltid förvånande över hur mycket dumheter som Vänstern kan klämma in i ett litet utrymme.
 I det här fallet i skallen på  "Democrat Partys nya ansikte", som gjorde några absurda påståenden i ett tal vid (Nutroots) Netroots Nationals årsmöte i New Orleans.

Alexandria Ocasio-Cortez verkar inte ha en aning om vare sig ekonomi eller politik, och väldigt lite om historia.  Boston University borde betalar tillbaka pengarna för hennes utbildning för ingenting verkar ha fastnat.

Här är ett smakprov på hennes tal “ Makt till Folket”:FEL,  Ms Ocasio-Cortez,   Eisenhower var den som tog initiativ till motorvägssystemet,  MLK stödde aldrig en democrat politiker, och majoriteten av Dems. i Congress motsatte sig  Civil Rights Act. från 1964.
Jag kan ha fel,  men jag tror inte Democrat Party fyllde en rymdkapsel med socialister och sköt iväg den till månen.  Att politisera mån-landning är löjligt, men att påstå att Dem.-partiet skapade el-systemet är helt galet. 

Hon lyckades få ett rätt: Dems. är Roosevelts parti, och som vi alla vet var det FDR som satte tusentals japanska amerikaner i fångläger under WII,  så kanske det vore smartare att inte skryta om honom?

Han är en vänsterhjälte, men om man följer deras regler var han också ett rasistiskt monster.  
Ocasio-Cortez utelämnade också några saker:  Dems.  är också slavpartiet, KKK och Jim Crow.
De var slavägare som revolterade mot United States.  De lynched svarta människor. De segregerade offentliga platser för “Whites Only”.

Hon kunde ha gett Dems äran och hedern för att uppfinna den globala uppvärmningen och Internet, men hon hade väl inte tid…

12 augusti 2018

“F” står för Feminism


Australien, GB och Kanada är lika präktiga


 Debatten om miljöpåverkan av sugrör har blivit global och det har också felaktig statistik i ämnet.
Den ursprungliga statistik-synden var påståendet att amerikanerna använder 500 miljoner sugrör per dag, ett nummer som dyker upp i nästan varje nyhetsartikel, bloggpost eller pressmeddelande i ämnet men källan var en liten telefonundersökning gjord av en nio år gammal pojke.

Men inte bara Kalifornien:

När stadsanställda i Vancouver beslutade att ta en titt på Kanadas användning av sugrör för att förbjuda dem  i staden, importerade de bara 500 miljoner-siffran och justerade den sedan för att passa sitt antal medborgare.

I april, när den brittiska regeringen tillkännagav planer på att förbjuda hemskheterna, påstod man att  landets medborgare använder ett oacceptabel antal - 8,5 miljarder -  sugrör om året. Regeringens pressmeddelanden citerar siffran, liksom otaliga miljögrupper och medierapporter.

De kom fram till den siffran genom att anta protestgruppen Straw Wars uppskattning av hur många sugrör McDonalds använder varje dag och  EU: s statistik om vilken procentandel av snabbmatsindustrin som McDonalds står för och sedan "multiplicera"  till 8,5 miljarder. 

Hur Australien kom fram till sin uppskattning är ett mysterium.

Det “upptäcktes” av den australiensiska Broadcasting Corporation efter att de sände en dokumentär, Waste Wars, som påstod  att landet använder 10 miljoner sugrör per dag.
När en tittare frågade var den siffran kom ifrån, kunde man inte svara. 

Siffran förekom emellertid inte bara på TV utan också i pressmeddelanden från regeringen och på miljö- webbplatser. Och utan att ens veta hur stort det påstådda problemet är, pressar några australiensiska senatorer för ett förbud för hela landet år 2023.

Tvivelaktiga siffror fortsätter att dyka upp i sugrörsdebatten och aktivister rycker på axlarna när de  konfronteras med den felaktiga statistiken och alternativen.
Några som inte är så orubbliga föreslår sugrör av papper, som går att kompostera och ”Be Straw Free"-kampanjen  - som delvis sponsras av tillverkare av återanvändbara sugrör - föreslår glas- eller stålrör.  Vi vet ju alla hur bra stålindustrin är för miljön.

Kriminalisering av oönskade sugrör verkar i vilket fall som en ganska tafatt inställning till problemet, särskilt när vi inte vet hur stort problemet är.
Bilden nedan ger en uppfattning


11 augusti 2018

Flytta en buske för $ 205,000


Byt jobb! Flytta till La-La-land och plantera buskar.

En planta, Franciscan manzanita, som växer i många trädgårdar och som man kan köpa för $16 är katalogiserad av Kaliforniens byråkrati som utdöd.
Detta skapade problem för ett motorvägsprojekt som blockerades av en av dessa "utdöda" växter. Man var tvungen att flytta busken.

Det var en gemensam insats för  California Department of Transportation, National Park Service, USA: s Fish and Wildlife Service, och California Department of Fish and Game.

Kommittén beslutade att flytta busken till Presidio i San Francisco.

Men de kunde inte ålägga Presidio att betala för det så gav de Presidio ca 80 000 dollar för att vattna busken  under de kommande tio åren men sedan måste den omplanteras och det kostade ytterligare
$ 100.000.

Sedan har man naturligtvis krav på rapportering till en kostnad av $ 25.000.  Caltrans finansierade det.
Tre botaniska trädgårdar fick 5 000 dollar vardera för att sköta om busken och U.S. Fish and Wildlife Service har föreslagit att den ska hänvisas till listan över hotade arter.

Townhall

Lördagsgodis

10 augusti 2018

Gissa vem som är vem

Knarklangare eller Berkley professor ?

Jag bara skojar, de är ingendera. De är ANTIFA-demonstranter (som ser lite utmattade och slitna ut och ...) som greps för vapeninnehav.  Men jag är säker på att de marscherar för fred, och förespråkar att vi gör oss av med 2nd Amendment och tar ifrån laglydiga medborgare deras vapen.

Det är svårt i dessa dagar att avgöra från ett foto om en förbrytare är en som rånade Berkley för att betala för sitt knark, eller om de arbetar där.  Men en sak är säkert,  professorerna tar parti för de våldsamma ANTIFA-ligisterna.  Vissa var upprörda över att deras “mughots” publicerades.

Andra såg ut som de var födda att bli fotograferade av polisen

Förbrytarfoton publiceras regelbundet av polisen och är tillgängliga online, men Berkeley-professorer verkar vilja ha ett särskilt undantag för ANTIFA-ligister.

Det är inte förvånande. Vi har sett hur mördare och inhemska terrorister blivit anställda av radikala progressiva colleges och universitet. (Kathy Boudin, Bernardine Dohrn och Bill Ayers, för att nämna några.

Det är deras folk!

YouTube frånsäger sig ansvar


Medan Gammelmedia blir mer och mer irrelevant och människor vänder sig till alternativa media för information blir Big Technology den nya informationens grindvakt. 

Så det är lite överraskande när vi lär oss att YouTube, som påstår sig vara ett öppet forum -  för att ge "alla en röst" som visar "dem världen" och som tror "att alla förtjänar att ha en röst och att världen är en bättre plats när vi lyssnar, delar och bygger samhället genom våra berättelser " - själva inte alls tror på det.

Inte heller tror de på "yttrandefrihet", "informationsfrihet", “valfrihet”,  vilket framgår av att de sparkat ut vissa videos av Personal Liberty, vapenägare / säljare , Alex Jones och för en tid sedan också en kyrka i Alabama.

I själva verket har YouTube beslutat att inget utanför gränserna för “konventionell visdom” och allmän ordning är tillåtet utan “att de friskriver sig från ansvar.

De lägger ut "fakta- kontroller" till videos som ifrågasätter klimatförändringar, effekten av MMR-vaccinet och ämnen som presenterar konspirationsteorier om månlandningen, Oklahoma bombning m.m.
De förklarar att de gör detta för att bekämpa den rasande missinformationen på sin plattform.

Men var inte orolig. YouTube använder en oöverträffad källa - Wikipedia - för sina ”fakta" och länkar till videos om ”Klimatförnekelse” i Wikipedia-artikeln för global uppvärmning och säger att “det finns många vetenskapliga bevis för att klimatsystemet värms."
Tänk på att Wikipedia-artiklar kan redigeras av nästan alla och deras påstående att "det finns många vetenskapliga bevis för att klimatsystemet värms" är fel.

Vi har årtionden av felaktiga förutsägelser om klimatkatastrofer och inga bevis på att globala temperaturer har stigit under det senaste seklet.
Fast det fortfarande är oklart att mänskliga aktiviteter orsakar en drastisk förändring i klimatet - vilket kommer att leda till massiv död och förstörelse för mänskligheten - tycks denna missinformation inte försvinna.

Det finns en anledning till det.  PENGAR… i massor.

 Teknikföretag - i maskopi med regeringen - är bland de främsta mottagarna.  Och eftersom klimat-alarmister vet att deras påståenden inte kan leva i den sanna informationens solljus gör de sitt bästa för att se till att ingen överlever.

09 augusti 2018

Vem står på tur härnäst?


Facebook, YouTube, Apple, Spotify, Pinterest och andra samarbetade för att ta bort vad Alex Jones skrivit och de gjorde det alla på samma dag. 
 De planerade sin attack så att den skulle gå ut i pressen i början av veckonyheterna på måndag, så att deras utrensning skulle ha maximal samhällelig påverkan.
Det uppenbara meddelandet var att om de kan göra det mot Alex Jones kan det drabba oss andra också om vi inte inordnar oss i ledet.
Tech-jättarna har gjort det tydligt och klart hur de känner för oss alla, och det finns ingen framtid för alternativa synpunkter på någon av deras plattformar.

Det har förekommit viss utrensning under flera månader men det här är den största hittills.

Förutom de “Tre Stora” tog  Spotify och Pinterest också bort innehållet från Infowars, och det finns ingen möjlighet att detta kunde ha gjorts samtidigt, om det inte planerats i god tid. 
Advokater måste konsulteras, VD måste ge sitt godkännande, etc. Detta var kallblodigt och noggrant planerat in i minsta detalj. 

Så finns det något som konservativa kan göra?

Mike Adams föreslår att de åtalas för konspiration

Denna samordnade, olagliga censur är ett tydligt bevis på ett organiserat kriminellt trick.  
RICO-lagen tillåter federalt åtal för sådan brottslig konspiration.
     Internet Dark Ages har nu fallit ner över oss, där radikala Vänster- tech jättar som drivs av rubbade, mentalt psykiskt sjuka kommunister, kan bestämma om innehållet kvalificerar som "hattal"  Vad är Hat-tal?
 Det är tydligen allt som sägs av en konservativ.
Jag tvivlar dock på att det leder till åtal.
Än så länge har den den globala eliten inte kontroll över White House, men de har hittat ett kraftfullt nytt vapen i tech-bolagen.  De försöker använda detta nya vapen för att krossa Alex Jones och andra högröstade konservativa  och de gör det med en tyrannisk stil som är mycket skrämmande.
Det sker också tre månader före mitt-terminsvalet, vilket knappast är en tillfällighet.

Efter allt uppror om "valinblandning” är det vad Tech-Jättarna nu gör  helt öppet och offentligt och på ett sätt som ingen kan missförstå.

Den största anledningen till att de attackerar Alex Jones, Mike Adams och en hel del andra konservativa röster är därför att Donald Trump aldrig skulle ha blivit vald utan dem.
De tror att om de kan tysta några av dessa röster redan nu, kan de vända framtida val till sin egen fördel.

Om det bara var några konservativa röster som censurerades skulle det vara en sak. Men sanningen är att hundratals konservativa har fått Facebook-sidor borttagna, YouTube-konton uppsagda och Twitter-konton “shadowbanned.”(= bara de som redan följer dig se inlägg)

Det här handlar inte om Alex Jones.
Det handlar om ett en gång ett fritt samhälle, som blir mer orwellisk för varje dag som går.
Nu när de kommit för Alex Jones kommer de inte att sluta där.

Det händer kanske inte är imorgon, men så småningom kommer de för oss alla.