18 januari 2021

Kommer de riktiga nazisterna att stå upp?

 Demokrater på Facebook och Twitter kallar president Trump för nazist och fascist. Efter Rasist är det deras mest populära skällsord. Förmodligen för att de vet att de flesta inte vet vad det är,  eller bara associerar det med läger för judar som de sett i gamla filmer från WWII.  Det faktum att Trumps barnbarn är judar och hans närmaste rådgivare är en jude är inte viktigt för dessa lögnare.

Varför kallade de honom inte Kommunist? Dessa regeringar har mycket mer makt än Hitler och har dödat tio gånger så många människor. De är former av socialism - nazist är en förkortning för nationalsocialism,  men de hoppas att vi inte vet det.  Fascism är när regeringen kontrollerar den privata industrin för att utvidga sin makt och kontrollera folket.  Kommunismen är lite annorlunda - regeringen äger företagen och kontrollerar dem efter att ha tagit all rikedom från ägarna.  Det passar vår nuvarande situation med Big Tech som har vänt på det till att kontrollera vår regering och tysta presidenten, för att han hävdar att valet var stulet.
Det är inte som om demokraterna aldrig har gjort anspråk på stulna val eller bedrägerier eller ifrågasatt valresultat.  Vi har hört det varje gång deras kandidat inte får som de vill.  (Stacy Abrams hävdar fortfarande att hon vann Georgia; Hillary Clinton tjatade i 4 år om bedrägeri, eftersom Electoral College inte fungerade för henne). Var deras Twitter-konton eller plattformar avstängda?

Big Tech kontrollerar också stora företag. Den akademiska världen kan inte existera utan Big Tech. Med lockdowns kontrolleras även våra barns utbildning och framtid av Big Tech och maten vi har på bordet.  Nazityskland hade ALDRIG den typ av kontroll över sitt folk som Big Tech med regeringens samarbete har över oss.

CNN vill stoppa alla Konservativa

 'OAN & Newsmax have freedom of speech, but I'm not sure we need Verizon, AT&T, Comcast bringing them into millions of homes' pic.twitter.com/uC0OcqmQJP

Biden ska legalisera olagliga invandrare

 

Medan Amerikaner kämpar med COVID-lockdowns och ekonomin går på kryckor är Bidens * högsta prioritet" att legalisera 11 miljoner olagliga utlänningar under de första 100 dagarna ...

Han lovade detta under sin valkampanj men det var oklart hur snabbt han skulle genomföra det. 

När Barack Obama var presidentkandidat lovade han också att införa en invandringsproposition under sitt första år, 2009, men han tog inte upp det igen förrän under sin andra mandatperiod, eftersom detta har varit ett problem som splittrat både demokrater och republikaner inom deras egna partier.


 Om Biden lyckas, kommer denna lagstiftning att vara det största steget mot att bevilja medborgarstatus för illegala sedan president Ronald Reagan gav amnesti åt nästan 3 miljoner människor 1986.

Det är omöjligt att veta exakt hur många människor som är i landet illegalt. Pew Research Center uppskattar att det var 10,5 miljoner år 2017, från en rekordhög nivå på 12,2 miljoner år 2007.

Homeland Security Department uppskattar att det fanns 12 miljoner människor olagligt i landet 2015, nästan 80% av dem har varit här i mer än tio år. Mer än hälften var från Mexico.

17 januari 2021

Folk flyr Democrat-styrda stater

 

Under de senaste sex till åtta månaderna har USA sett en av de största migrationerna av människor, baserat på ekonomiska och ideologiska problem, i nästan ett sekel. Inte sedan Great Depression har så många amerikaner flyttat på jakt efter ett bättre liv. Idag verkar emellertid de som flyttar till stor del vara konservativa och moderater.  Det finns en mycket bra, mångfacetterad förklaring till detta.

Jag tror att en av de bästa förklaringarna för den konservativa migrationen kan förstås från den helomvändning som New Yorks guvernör Andrew Cuomo gjort vad gäller hans drakoniska "lockdowns".  Plötsligt har Cuomo meddelat att New York helt enkelt inte kan hållas stängt längre och att företag måste öppna igen snabbt.
Enligt US Postal Service flyttade över 300 000 invånare enbart i New York City från mars till oktober. Detta är ett rekord, en utvandring som New York inte har sett på länge.

På andra sidan landet ser Kalifornien sin egen utvandring, och det började långt innan de drabbades av pandemin.  År 2019 flydde över 653000 invånare statens kvävande byråkrati och höga skatter. 

År 2020 har staten sett sin lägsta befolkningstillväxt i historien, även efter att man redovisar antalet födda barn.
Mer än 200 000 fler människor lämnade staten än som flyttade in under det senaste året, och innan någon hävdar att dessa människor är ”liberaler” som invaderar republikanska stater, medger även kaliforniska medier att de mestadels är konservativa som vill fly från den socialistiska hålan.

U-Haul, ett av de största flyttföretagen i landet, har sammanställt data om de stater som amerikanerna flyttar till under pandemin.  Listan är laddad med välkända konservativa fästen och stater, med Tennessee, Texas och Florida på topp.

Mer från Brandon Smith här

Vad är det som händer i Washington D.C?

 Ser det här normalt ut? Det finns nu fler trupper i DC än i Irak, Afghanistan och Tyskland sammanslaget. Staden är som ett militärt fängelse.

USAs blivande "president"?

 Mestadels lugna protester 

16 januari 2021

Veckan som gått

 Amerikaner måste göra sig redo att öppna plånboken.

 

Joe Biden har beskrivit några av sina planer för ökade utgifter och det rör sig om flera triljoner dollar. Snart kommer han också att upplysa oss om skattehöjningarna, och de kommer inte att bli små.   En ny rapport från Tax Foundation säger att Biden-planen kommer att innebära att vi får världens högsta inkomstskatt på företag. Det kommer inte heller att bli snällt mot arbetarna.  (WSJ Best of the Web, 14 januari 2021)
Detta kommer att innebära att företag flyttar till andra länder -  stoppa tillväxt och höja lönerna för statliga byråkrater.


Google har köpt Fitbit. . . och all vår information. Den roligaste meningen i deras tillkännagivande är: "vi kommer att upprätthålla ett starkt dataskydd och säkerhetsskydd, vilket ger dig kontroll över dina data och förblir transparent om vad vi samlar in och varför."

Sååååå. . . . Jag tror att vi förstår KONTROLL. Vi har ingen ..

Kirsten Clarke, Bidens val för att ta hand om Medborgerliga Rättigheter, tycker att Svarta är överlägsna Vita och Asiater på alla sätt.  Och det är inte bara kultur, de är födda överlägsna. Det borde fungera bra med våra medborgerliga lagar.
Tucker Carlson intervjuade henne och Pressen anklagar Tucker för att han "gjorde henne till offer"
 

Joe Biden har utsett 14 chefer från Big Tech - den grupp som inte tror på de grundläggande amerikanska värdena för yttrandefrihet.  Redan för en månad sedan lade han till Zaid Zaid till sitt team, en fd. specialassistent och president-rådgivare i White House under Obama-administrationen. Zaid är för närvarande medlem i FACEBOOKS offentliga politikgrupp, Strategic Response och han kommer att tjänstgöra i gransknings-gruppen för Stat och Internationell Utveckling.
Två andra  FACEBOOKS chefer är också utsedda för Small Business Administration och granskningsteamet för Intelligence Community.

Han fyller Utrikesdepartementet, Small Business Administration (SBA) och underrättelsetjänsten med FACEBOOK-lojalister. Vad kan gå fel?
FB har redan uppgifter om miljontals amerikaner och utlänningar.”Kommunismens isberg” är framför oss ...

.......varnar Goya Foods CEO Robert Unanue. 

 Kommunismen är bara en variant av "crony capitalism". Åtminstone i Sovjetunionen var ekonomisk ojämlikhet ännu högre än i andra former av kompiskapitalism.