27 februari 2020


   President Trump anklagade husets talman Nancy Pelosi för att försöka skapa panik kring Corona-utbrottet efter att hon kritiserade White House planering som  "otillräcklig."

     Trump kallade Pelosi "inkompetent" och anklagade henne för att använda viruset av politiska skäl under en presskonferens där han försökte minimera farhågorna för virusets spridning och meddelade att vice president Mike Pence kommer att leda Washingtons respons på utbrottet.

     "Hon försöker skapa panik och det finns ingen anledning att få panik," sade Trump. "Allt de försöker är att få en politisk fördel, men detta borde inte vara en politisk sak.

Bernie Sanders är ett problem för Democratic Party

 Han avslöjar deras rätta karaktär!


Bernie är det moderna Democratic Partys  “affischpojke” - partiets framtid.   Alla Bernies rivaler säger i stort sätt att de står för samma saker som Bernie, bara lite mindre kostsamma och påträngande osv.
Med andra ord,  alla Bernies rivaler hävdar att de vill ha socialism men att det ska framstå som “socialism-lite.”  Det är roligt att se hur de målar in sig i hörnen när de inte vet hur de ska hantera honom i det så kallade demokratiska ”debatterna”.

Vad de egentligen vill säga till Bernie är “Håll käften” !
Inte konstigt att det inte går bra för Dems. just nu.

Prästen Helena Edlund om det svenska tillståndet"Svenskarna har nu att välja mellan uppror och underkastelse"

Från Snaphanen

"Var ska vi som bor  i Sverige söka asyl?" frågade hon sig på sin blogg i januari.
TRE gånger har prästen Helena Edlund varit tvungen att flytta av säkerhetsskäl. De svenska förhållandena är synnerligen verkliga. "Vi måste nu förbereda oss för en kontrollerad kraschlandning av Sverige," säger Helena Edlund.

Den politiske adelns Stalingrad 

Det multikulturella experimentet är ett ynkligt haveri. Det finns 3,2 miljoner främlingar i landet, och det är uppenbart att det enda skälet till att det inte avbryts och dras tillbaka är att för många miljarder och för mycket prestige har investerats i det. Och att det logistiska jobbet nu är oöverkomligt.

”Suicidal fåfänga ”är förmodligen ordet. Antagligen inser de också att det kommer att bli Den Politiske Adelns Stalingrad, och att mycket få kommer att överleva det. Sveriges elit befinner sig i en psykos som förvärras varje dag. Eliten vet, att först då den flyr kommer hunden att bita dem i hasorna.  De är handlingsförlamade och under tiden kraschar den svenska  modellen från tio kilometer höjd.
Om en pandemi kommer på toppen, kan belastningen välta. För sent för att rädda Sverige, men kanske Sveriges grannar – DKA:   Helena är präst. Då hon försvarade kristendomen och kritiserade islamister, blev hon kallad rasist och nazist. Se också Svenskarna lämnar de större städerna,  forskarna  ”kan icke förstå varför”.

Här de danska länkarna–  DKA:Helena er præst: Da hun forsvarede kristendommen og kritiserede islamister, blev hun kaldt racist og nazist. Svenskerne forlader de større byer.

Tack Gerda!


26 februari 2020

Här är något att fundera över

Ingen som får matkuponger ska tillåtas att rösta!

De som tar emot pengar som de inte tjänat och som regeringen har konfiskerat från andra, bör inte få rösta. Att låta de som åker i vagnen skriva reglerna istället för att dra den, kommer att resultera i allt fler passagerare och allt färre dragare, tills vagnen går sönder.

Det finns andra människor vars rösträtt inte gynnar samhället.  Mr. Reagan förklarar:
Biden stapplar sig fram

Biden hävdar att mer än hälften av den amerikanska befolkningen, 150 miljoner amerikaner, har dödats med vapen sedan 2007Joe Bidens rika fantasiliv blir alltmer underligt.  Han har påstått att han arresterades tillsammans med före detta FN: s ambassadör Andrew Young (som inte minns händelsen) i Sydafrika,  för att ha försökt träffa Nelson Mandela. Nu säger han att han arbetade på det anti-amerikanska Parisavtalet med ChiCommie Deng Xiaoping - som dog långt innan avtalet undertecknades.

En av de saker jag är stoltast över att ha fått igenom är Paris klimatavtal," sa Biden i ett tal vid College of Charleston. ”Jag är killen som kom tillbaka efter mötet med Deng Xiaoping och hävdade att jag tror att Kina kommer att gå med, om vi sätter press på dem. Vi fick nästan 200 nationer att gå med. ”
Kommunistdiktatorn Deng Xiaoping gick i pension 1992 och dog 1997.  Parisavtalet undertecknades 2016. Tack och lov drar Trump oss ur detta system, som går ut på att omfördela USA: s rikedom till andra länder.  Enbart denna handling rättfärdigar att Trump blir omvald.

Bidens struntprat består inte helt av lögner. Det mesta är bara förvirrat nonsens som nog beror på att han är senil.

 Till exempel:

Förra veckan vid ett CNN-evenemang påstod han att hans  avlidna son Beau Biden - som tjänade som Attorney General of Delaware - var  United States Attorney General…
….och  i South Carolina att han själv är en "kandidat för USA: s Senat" och att folk kan "rösta på den andra Biden" om han inte är den presidentkandidat de föredrar.


25 februari 2020

Socialisternas fantasi


Räkningen för Green New Deal,  efterskänkning av  $ 1,5 trillioner i studentskulder, och Medicare för alla, toppar 100 triljoner $.
 Inget förslag för finansiering av dessa kostnaden har på allvar presenterats.  De flesta är variationer av" låt de rika  betala sin rättvisa andel ,” vilket innebär olika skattehöjningar som skulle stoppa det nuvarande ekonomiska uppsvinget. 
   Verkligheten är att de 10% som tjänar mest har inte tillräckligt med pengar. Även om vi direkt kan konfiskera all rikedom från USAs  707 miljardärer -  3 triljoner dollar - kan vi inte ens finansiera den federala regeringens FY 2020-budgetberäkning på 4,7 triljoner dollar.

Man kan inte heller tvinga de onda företag som skapar jobb och förmögenhet, att betala för allt detta.   Fortune 500 rikaste företag är värda $ 22,6 triljoner, ungefär tillräckligt för att täcka den  totala federala skulden på $ 22,7 triljoner och som växer medan jag skriver detta.
  Och naturligtvis skulle ekonomin falla samman.
   En höjningen av företagsskatten kan inte heller generera de pengar som socialisterna behöver för att finansiera sina förslag. Trumps minskning av företagens skattesatser har bidragit till ekonomisk tillväxt, fler jobb, högre skatteintäkter och högre löner för arbetarna. Varför skulle väljarna vilja kasta bort allt för att uppnå en flummig idé om "social rättvisa"?
Dessa kandidater gick alla i den kommunala skolan. Körde de i matte?

Siffrorna från Frontpage Mag.

Och pengarna är borta

Jag måste återuppliva denna klassiker dagen efter att aktiemarknaden föll med mer än 1 000 poäng.

24 februari 2020

Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa?

Från Snaphanen

Mons Krabbe, som är utrikespolitisk talesman i Medborgerlig Samling, nämner de varningar om inbördeskrig som de senaste åren kommit från den schweiziska arméchefen André Blattmann,, chefen för den franska säkerhetstjänsten DGSI Patrick Calvar,, Frankrikes avgående inrikesminister Gerard Collomb  samt tio franska generaler, en admiral och en tidigare försvarsminister, som i ett öppet brev (åbent brev) kallade president Macron "landsförrädare" för att ha undertecknat FN: s Migrationsavtal, även känt som Marrakech 2.

Han nämner också 200 tyska elitsoldater som planerade en regelrätt militärkupp i november och redan hade vapen, ammunition och bränsledepåer. 65 procent av fransmännen tror att deras civilisation kommer att kollapsa.( “deres civillisation vil kollapse.”)

Inget av detta har nämnts i den vänsterorienterade svenska pressen, i ett land som är lika destabiliserat som Frankrike. Svennebananerna måste äta kanelbullar, ha en "sportsemester" och titta på "melodifestival" hela året och lämna allvarliga händelser till Big Mother.

På frågan om ”när”, så blir svaret; att ”efter 5 år från idag, så är situationen irreversibel. Ja, vi har fem, sex år .” Sådana här uttalanden låter troligen helt absurda i svenska öron, men det beror på att vi befinner oss i en mediabubbla. Inget av detta rapporteras vidare till de svenska tittarna.
Enligt en undersökning publicerad av Pew Research i 2017, så kan vi se, om vi nu fokuserar på Frankrike som utgör epicentrum för denna utveckling, att bara 35 % är fasta i sin tro på demokratin….Hela 18 % tycker att demokratin är direkt dålig som system och 44 % anser att det hade varit bättre för landet att om den folkvalda regeringen ersatts av en grupp opolitiska experter (lycka till att hitta dem). Här ligger Sverige faktiskt inte långt efter med sina 40 %! Och, för att komma till poängen, i Frankrike, Napoleons hemland, vill hela 17 % ha en militärregim istället för demokratin.
I Kölvattnet av protesterna mot Macron kom steget som många, trots detta, häpnade inför. Tio generaler, en amiral och en fd försvarsminister författade ett öppet brev, där de anklagade president Macron för landsförräderi. Anledningen var påskriften på FN:s Migrationsavtal. Läs hela artikeln här.
Läs även Julia Caesars blog