18 september 2020

Radikalerna ställer in sin belägring av White House

Tidigare skrev jag att  “Den 17 september börjar en 50-dagars belägring av Vita huset.
   Vänster-galningar kommer att resa till Washington DC. De kommer att invadera Lafayette Park, tvärs över gatan från White House.
Deras mål är att starta en revolution.”De har nu inställt "belägring" som skulle pågå i 50 dagar fram till valet. Bästa gissningen varför:  

 De kunde inte få ihop tillräckligt med människor och / eller de är oroliga för Barrs hot om att att åtala dem för uppror?  Så nu gnäller de över "hot" de förmodligen fått;  ett mycket tvivelaktigt påstående.

 Deras gnällande är det roligaste hittills i dag.  

Minneapolis undrar: “Var är polisen”?

 Efter att Vänsteristerna i Minneapolis stadsfullmäktige utnyttjat George Floyd-spektaklet för att förklara krig mot polisen och även lovat att avskaffa poliskåren,  har kriminaliteten skjutit i höjden.  Nu undrar stadens befolkning var polisen är?
Invånarna ser och hör fortkörning som ibland resulterar i kraschar, fräcka bilstölder, rån, överfall och skottlossning . Och de undrar vad polisen gör åt det.

Vad poliser gör är att de ligger lågt,  så att de inte kastas i fängelse i väntan på sken-gångar, så som  skett med de poliser som var involverade i arresteringen av George Floyd, som uppenbarligen dog av en massiv överdos av fentanyl, medan han var i polisens förvar.

    Cirka 100 officerare har lämnat avdelningen hittills i år. Resten håller sig troligen undan från den lokala regeringen, som klart och tydligt har ställt sig bakom brottslingarna.

Antalet rapporterade våldsbrott, som övergrepp, rån och mord, har ökat jämfört med 2019, enligt MPDs brottsdata.  Fler människor har dödats i staden under de första nio månaderna 2020,  än som dödades under hela förra året.  Inbrott och bilstölder har också ökat. Incidenter av mordbrand har ökat med 55 procent jämfört med  samma tidpunkt under 2019.


Ingen kan bli förvånad över detta, med tanke på hur man förhärligar brottslingar och anklagar polisen för att vara "systemiskt rasistiska."
Stadsfullmäktige stödde entusiastiskt Black Lives Matter i terrorkampanjen, som resulterade i att hundratals lokala företag förstördes.
Man kan inte förvänta sig något annat än en explosion av kriminellt våld efter påhitt som detta:

"Nyligen tog rådet mer än 1 miljon dollar från polisbudgeten för att anställa "vålds-avbrytare" som ska ingripa och stoppa potentiellt våldsamma konfrontationer.
Man tror att vi inte behöver polis om vi har våldsavbrytare.
"Om vi har dessa system på plats kan vi ingripa före våldet. Det är därför vi har förespråkat så starkt för våldsavbrytarna,  för om de avbryter våldet innan vapen avlossas behöver MPD inte reagera och ingripa.”17 september 2020

En Handful personer vid Bidens rally i Miami

Joe Biden startar sitt tal med att spela sången “Despacito” och uppenbarligen visste inte idioterna som driver kampanjen att "despacito" betyder långsam på spanska. Det passar perfekt för Joe som är långsam. Men, ännu viktigare är att låten handlar om en man som förför en kvinna, vilket också passar Bidens kladdande på kvinnor. Här är en översättning från sången: 

[Verse 1] Slowly I want to breathe your neck slowly 

Let me tell you things in your ears 

So that you remember when you’re not with me Slowly 

Titta på videon. Ingen var där. Av ljudet från applåderna kan jag räkna till kanske sex personer i publiken. 

George Soros: Amerikas värsta fiende?

Det känns paranoid att skylla mycket av Amerikas nedgång på en enda ond människa. Men om någon enskild person skulle kunna orsaka detta land allvarlig skada, skulle det vara George Soros. Förra sommaren påpekade Bill O'Reilly det genom att på Soros 90-årsdag visa att han gjort USA mer skada än någon annan under det senaste halva århundradet: 

 

Nu verkar det som Soros har köpt Fox News också. Newt Gingrich gjorde ett uttalande i förrgår om de evinnerliga Black Lives Matter-upploppen, som resulterar i miljarder dollar i försäkringsanspråk och det verkar som det var hans sista Fox News-framträdande. 

Gingrich sade att det främsta problemet i nästan alla dessa städer är George Soros-valda, vänster-, antipolis- och kriminella distriktsadvokater som vägrar att hålla människor inlåsta. Progressiva distriktsadvokat är antipolis, pro-kriminell och överväldigande valda med George Soros pengar och de är en viktig orsak till det våld vi ser,  eftersom de fortsätter att skicka tillbaka de våldsamma brottslingarna ut på gatorna igen. 

Sedan blev det lite underligt när studiovärdinnan sade: “Vi behöver inte dra in George Soros i det här” Efter flera sekunders besvärande tystnad bestämde sig värden Harris Faulkner för att det var dags för reklam. 

 

“Verboten” säger Gingrich

16 september 2020

Biden utan teleprompter

Han vet inte ens var han är eller på vilken planet han befinner sig. Hur länge skall detta hålla.
Jag tror att de redan nu planerar att låta Kamala Harris ersätta honom som presidentkandidat.
Detta är ohållbart.Tack SB/

“Good Old Boys and Girls” i Kalifornien

Alex Jones  har producerat en bra video.
Det är ett hop-plock av foton och en snyggt konstruerad "follow the lines”-serie.

Den första halvan handlar om de senaste 80 åren.  Andra halvan beskriver de ekonomiska katastrofer som dessa människor har skapat i Kalifornien.  Den är inte lika bra men den visar att staten befinner sig i en långsamt  nedåtgående spiral.
   Det sista avsnittet är en annons för vitamintillskott. Så tjänar Jones sina pengar: annonser för produkter med hög vinstmarginal.

Sexuell exploatering av barn

 C-Span har förbjudit vissa Biden-filmer

Tänk er att vi kanske kan få en president som är så oroande tafsig med små flickor att bilder av honom från C-Span förbjuds av Twitter som sexuell exploatering av barn.

Frågan uppstod efter att den progressiva aktivisten Johnny Graz argumenterade för att Biden borde undersökas för sexuella övergrepp.
Jake Koenig stöttade Graz påstående genom att lägga ut klipp av Biden där han träffar unga flickor när deras föräldrars avlägger löften vid invignings- ceremonier 2015.
Twitter låste Koenigs konto tills han gick med på att radera bilderna.

   Bilderna karakteriserades av Twitter som "förbjudet" innehåll som "bryter mot [deras] policy för sexuell exploatering av barn."
Med tanke på den mentalitet som råder i Silicon Valley, förbjöds de förmodligen därför att de var ofördelaktiga för Biden.

YouTube har ännu så länge inte förbjudit detta:

15 september 2020

Kamala Harris medger att hon har en plan

Sedan dag ett har många spekulerat att Bidens kampanj är en fint.  Det verkliga målet är att få Kamala Harris på plats som den första svarta,  eller nästan svarta,  kvinnliga presidenten i USA.
Och Harris senaste kommentarer ger denna teori trovärdighet. Hon kanske har en plan att komma in genom bakdörren.
    Jag tror att vi skulle kunna kategorisera det som en freudiansk felsägning,  när hon talade vid en virtuell rundabords- konferans med småföretagare i Arizona och pratade om politiska planer för "Harris Administration.”
Hon sade: ”En Harris-administration tillsammans med Joe Biden som USA:s president”. Hon klargjorde snabbt: "Biden-Harris administrationen kommer att ge tillgång till 100 miljarder dollar i lån med låga räntor och investeringar från minoritetsföretagare."
Den felsägningen gick inte oförmärkt förbi på Twitter:
Många på sociala media ifrågasatte huruvida Harris misstag var en "Freudian slip" eftersom kritiker av Bidens kandidatur insisterar på att han bara håller platsen för Harris.
“Det är bästa att Joe anställer en “matsmakare”
”Åh, Kamala. Du skulle inte säga det där högt !! ”
Trump-kampanjen tog snabbt tag i  Harris blunder och twittrade att Bidens  kompis "låter sanningen komma fram”.

Det är för sent för Biden att göra en kovändning och välja någon som inte planerar att ta över.
Hon kanske inte planerar att fysiskt göra sig av med honom,  men helt klart är att Vänstergrupperna positionerar sig för att ”införa Kamala”.

Som det ser ut nu anstränger de sig förgäves eftersom Trump lätt kommer att vinna valet. Och medan Harris slösar bort sin tid med att fantisera om sin egen administration, såg jag en intressant plan i dag.

   Enligt Ivana Trump kan hennes dotter Ivanka vara den vi ska hålla ögonen på 2024. Amerika är redo för en kvinnlig president. Och vad kan vara bättre än Trump 2 ?