15 december 2018

Muellers utredning har kostat $25.2 miljoner

…och fortfarande ingen maskopi.

Särskilde åklagaren Robert Muellers kansli offentliggjorde sina senaste utgifter, som sträcker sig från 1 april 2018 till och med 30 september 2018 och enbart under dessa 5 månader har de gjort av med över 8,4 miljoner dollar.

I utgiftsredogörelsen framgår att Mueller och hans advokatbyrå kostat över 4,5 miljoner dollar i löner och hyra och ytterligare 3,9 miljoner dollar i resurser från justitieministeriet.

Personalkompensation och förmåner kostar skattebetalarna $ 2 886 270, inklusive 1 miljon dollar för specialanställd kontorspersonal och 1,9 miljoner dollar för anställda från Department of Justice som deltagit i undersökningen….

The Free Beacon

Lördagsgodis

14 december 2018

Det är snart slut på trollkarlens kaniner


Det är helt uppenbart att det finns en växande motstånd i Västeuropa mot EU, EC,  Europeiska centralbanken och nordeuropeiska banker.  Det är inte bara i Frankrike - vi ser det i Spanien, Italien, Grekland också.
Fler och fler är övertygade om att det stora EU-experimentet har misslyckats med att leverera sina löften.
EU och EC kommer att hålla fast vid makten, men utan legitimitet kan makt inte upprätthållas särskilt länge.  EU har ingen militär styrka så att man kan påtvinga sin vilja på unionens länder. Det kan bara lova mer fiat pengar.
Storbritannien kommer att visa oss var de står den 29 mars.  De gick aldrig in i EUs valutasystem där euron är den enda valutan. Nu handlar det om att dra sig ur rättssystemet som inrättats av EU och EC.

Motståndare till Brexit säger att det kommer att skapa en ekonomisk mardröm om Storbritannien drar sig ur men den fria marknaden anpassar sig snabbt till nya förutsättningar. 

 De som förstår sig på detta bättre än jag gör, säger också att vi kan se fram emot en världsomspännande lågkonjunktur,  som kommer att drabba alla nationer och väljarna kommer att leta efter någon sorts förändring som kan ge dem hopp.
Den mest radikala förändring som någon västeuropeisk nation kan införa kommer att vara att lämna EU eller åtminstone euro-valutan.  De nationella centralbankerna kommer att återfå sin makten i hela Europa under det närmaste decenniet. Europeiska centralbanken kommer att förlora inflytande och om Tyskland drar sig ur är spelet över.

Ha tålamod. Det europeiska experimentet om en central regering faller samman


Hycklare


President Trump lade ut en video på Twitter på torsdagen där han anklagade Dems. för att vara “fullständiga hycklare" när det gäller att säkra gränsen med en mur. 
Här är en liknande video med  klipp från många kända  Democrats som tidigare backade hans idé.Speciellt fru Clinton uttrycker önskemål om att bygga en barriär för att hålla invandrare ute. 

Ny plan för att beskatta SMS. . . retroaktivt

Om Public Utilities Commission i Kalifornien får som de vill kommer man att ta ut skatt på telefon-meddelanden.
De har plockat ihop ett 52-sidigt förslag om hur man ska beskatta textmeddelanden inom staten. Detta är planerat att genomföras 2019.
Skatten kan inbringa 44 miljoner dollar per år.

Men vänta! Det finns mer!

    Eftersom kommissionen bekräftar en befintlig policy kan vissa tele-bolag ställas ansvariga för tidigare betalningsavgifter. Alla telefon- operatörer ska lämna in två anmälningsbrev inom 90 dagar från det att detta beslut har fattats och informerar kommissionen om huruvida de har anmält och överlämnat tillägg på inkomster för textmeddelanden. Telefon- operatörer som inte har anmält och överfört tilläggsavgifter på textmeddelanden inom de senaste fem åren ska identifiera vad de är skyldiga och föreslå en betalningsplan.

Det kommer att dra in ytterligare 220 miljoner dollar.

Om det går igenom i domstol är det sedan fritt fram för retroaktiv beskattning på i stort sett allt.
Det är ingen ände pa vad byråkrater kan hitta på.  De vill alltid ha större budgetar och mer kontroll. Det är byråkratins första lag.

Kalifornien kommer att i vanlig ordning fungera som test-råtta och om det går igenom där kommer vi att se samma sak i andra stater. (och länder) 

13 december 2018

158 miljoner vill flytta till USA

Kolonisationen från Tredje Världen fortsätter att tillta och kommer att bli än värre om inte amerikaner tvingar sin regering att agera i deras intresse.

En Gallup-undersökning visar att 158 miljoner människor vill utvandra till USA.

Dessa människor kommer inte från framgångsrika kulturer, utan från dysfunktionella helveten. Länder där mer än hälften av befolkningen vill migrera är Sierra Leone, Liberia, Haiti, Muslim Albanien och El Salvador.

Här är framtidens amerikaner i en diskussion om hur de kommer att assimilera och bli framgångsrika medlemmar i samhället…precis som Pelosi säger.

Ingen Julfest för pressen


Trump inställer det traditionella julkalaset för pressen, vilket knappast är chockerande, med tanke på alla hans kommentarer om "falska nyheter" och den överväldigande negativa rapporteringen om honom och hans administration.

För några veckor sedan drog White House in presskortet för CNNs Jim Acosta efter att han vägrade ge upp mikrofonen under en presskonferens och han fick inte tillbaka sitt pass förrän CNN hotade med en stämning.

Trump har också två gånger vägrat att delta i White House Correspondents Dinner, en Tony Awards middag där varje president sedan Richard Nixon varit närvarande.

Man skippar mediafesten men det är högsäsong för andra julkalas.  Utvalda journalister som är generellt positiva,  inklusive några från Fox News finns med på gästlistorna.

Vissa kritiker ifrågasatte om de som rapporterar eller kommenterar om White Huse borde delta i festerna, men få har avböjt inbjudningarna. Många Trump-supportrar kommer utan tvekan att välkomna presidentens beslut att strunta i media-etablissemanget,  åtminstone i år.

Vänstern hade inte alltid fel

En del av dem motsatte sig faktiskt massinvandring. 
Cesar Chavez tex. (Amerikansk aktivist för  fackföreningar och civilrätt)  var mycket fientligt inställd till illegala invandrare.

Ingen Dem. numera opponerar sig mot mass-immigration, eller kräver att vi upprätthåller lagstiftningen om invandring och detta är anledningen:

1. Det finns minst 22 miljoner illegala i USA.
2. Dems. planerar att ge alla medborgarskap.
3. Den överväldigande majoriteten av invandrare röstar på Dems.
4. Den största skillnaden någonsin i ett presidentval var 17 miljoner röster.

Dessa fyra punkter ger Dems. kontroll över landet under resten av våra liv.

Tucker Carlson förklarar: