04 juli 2020

Blir PC-polisen någonsin nöjd?


Happy Independence Day

Sjuåriga Malea Emma sjöng “The Star Spangled Banner” 2018,  vid en match mellan LA Galaxy and Seattle Sounders. Den är värd att lyssna till igen....och Zlatan gillar den.

Fyrverkerier blir vapen

Under normala tider är fyrverkerier en del av firandet i USA den fjärde juli; Independence Day.
Det här är inte normala tider.
Från Baltimore:

Samtidigt som planeringen av självständighetsdagen vanligtvis startar fyrverkerier lite tidigare säger befolkningen att detta år är det annorlunda.
Invånare i andra städer inklusive New York, Los Angeles och San Francisco har noterat samma sak. Plötsligt är fyrverkerier mer populära än någonsin, samtidigt som Vänstern har gjort patriotism till något skamligt och fult. 

I Boston har svarta dominanta ”demonstranter” avfyrat smällare och raketer varje natt under flera veckors tid.

Fyrverkerier är inte kul om man är vit och råkar befinna sig i “fel” grannskap:Lördagsgodis

03 juli 2020

Förstör Mount Rushmore

För fem år sedan dokumenterade Mark Dice förfallet bland den amerikanska befolkningen med gatuintervjuer,  där han frågade folk om de gillade en (påhittad) Obama plan att riva Mount Rushmore,  därför att det är rasistiskt.Då kunde vi skratta åt de som gick på skämtet och tyckte det var bra. Det är inte längre roligt, nu när dessa ondskefulla dårar verkar ha tagit kontroll.

   DemocratParty har redan fördömt Mount Rushmore och kopplat det till "vit överhöghet."

Nu, kräver vänsterblaskan The New York Times, att Mount Rushmore måste “uteslutas som ett nationellt monument och att området och berget måste återlämnas till ursprungsbefolkningen."

I det nuvarande politiska klimatet, när statyer av till och med de största figurerna i amerikansk historia rivits ned av socialistiska myndigheter eller med deras samtycke, betyder det att detta historiska monument kommer att förstöras.

Den avskyvärda men oerhört inflytelserika tidningen fördömer skulptören Gutzon Borglum och kallar honom en “tankebrottsling”.  De stora grundarna av landet, Washington och Jefferson kritiseras för att de var produkter av sin tid och plats och följaktligen ägde slavar.
   Teddy Roosevelt utdöms för att han försökte omvända indianer till kristendomen och till och med slav -frigöraren Abraham Lincoln kritiseras för att han inte tillät indianerna att döda vita nybyggare.

Detta är nu Vänsterns officiella åsikt.  Om democrats vinner  kommer Mount Rushmore att förstöras. Sedan ger de sig på Konstitutionen - det är poängen med att utplåna minnet av landets grundare. 

Socialisterna har klart och tydligt uttryckt sin avsikt att bokstavligen förstöra detta land om de inte stoppas omedelbart. Men snarare än att sätta upp motstånd, konspirerar framträdande ämbetsmän i Republican Party med dem.


02 juli 2020

En del blir straffade med det samma

Claira Janover, den trendiga, icke-kaukasiska, nyligen utexaminerade Harvard-studenten,  som offentligt meddelade att hon skulle knivhugga en “kaukasier”,  om denne vågade uttrycka den förbjudna tanken att “Alla liv är viktiga”,  har förlorat sitt jobb.
Hon hade anställts som en "regerings- och offentlig verksamhetsanalytiker" av det brittiska baserade revisionsföretaget Deloitte.Claira kan inte förstå att Deloitte sparkade henne “fast de påstår sig vara emot systematisk partiskhet, rasism och ojämlik behandling." Om de hävdar att de står bakom de obligatoriska plattityderna borde det betyda att allting går, så länge det är Vänster, eller hur?

Naturligtvis skyller hon på Trump och hans anhängare för denna orättvisa behandling:


Ansiktsmask är viktigt i USANewYork har sitt eget CHAZ nu och De Blasio klagar

Han kallar det oacceptabelt men gör ingenting åt det.

Dagen efter att tre personer arresterades utanför stadshuset, säger borgmästare de Blasio att han börjar tappa tålamodet med demonstranterna som campar där ute.

Sedan demonstranter började samlas i stadens centrum för ungefär en vecka sedan har två regeringsbyggnader blivit nedklottrade med graffiti, och minst en man har filmats och arresterats.

Här är en Black Lives Matter -Transa som skryter om sin universitetsutbildning och hånar polisen för att de är outbildade, arbetarklass, analfabeter.
De kallar också en svart polis för “Svart Judas" och rasförrädare.