23 februari 2019

Kamala Harris och Elizabeth Warren yrkar på skadestånd för slaveri


Democrat-kandidater går nu så långt ut till Vänster att de sällar sig till de mest extrema, krigiska, svarta rasisterna och kräver skadestånd för alla svarta i landet.

Kamala Harris kysser ringen på den mest beryktade, rasistiska bluffmakaren på planeten, Al Sharpton.
Hon säger att statliga ersättningar för svarta amerikaner är nödvändigt för att ta itu med arvet av slaveri och diskriminering.

Fauxcahontas, Elizabeth Warren säger att hon också stöder ersättning för svarta amerikaner, som påverkats av slaveri. En politik som experter säger kan kosta flera trillioner dollar, och en som Barack Obama, Hillary Clinton, Bernie Sanders och många toppdemocrats inte har stött.

Democrats radikaliseras så snabbt att även marxister som Sanders och Obama har svårt att hänga med.
När Obama först valdes, stödde han äktenskapets helighet -  “Äktenskap är mellan en man och en kvinna.”
Såvitt jag vet, håller ingen vald democrat den positionen nu. Om några år kommer vi att säga samma sak om privat egendom.

New York Times kallar denna nazistiska politik -  att konfiskera pengar från en rasgrupp man inte gillar och ge pengarna till en politiskt privilegierad rasgrupp  - “moraliskt driven".

Slaveri upphörde för 158 år sedan. Ingen har levt här under lagligt sanktionerat slaveri under många generationer. Finns det någon som verkligen anser att skadestånd  är moraliskt motiverat?

Vi betalar redan massiva ersättningar, i form av kvotering för intagning till universitet och vid anställningar,   immunitet mot ansvar och kritik och $ trillioner via välfärdsstaten.
Alla dessa pågående ersättningar till svarta betalas uteslutande av personer som aldrig ägde slavar. Majoriteten har inte ens förfäder som ägde slavar.

Elizabeth Warren vet bättre än de flesta, att vi redan betalar indirekta kulturmarxistiska ersättningar. Hon avancerade sin egen karriär på bekostnad av konkurrenter, genom att påstå att hon var en amerikansk indian.


Ingen Mueller-rapport nästa vecka


CNN var som vanligt ute och cyklade när de rapporterade att Special counsel Robert Mueller var klar med sin undersökning och redo att offentliggöra den.
Det är inkorrekt,” säger en talesman för  Justice Department. Man anger inte när rapporten kommer att släppas, men de flesta observatörer tror att det är nära förestående.

Slutrapporten kommer sannolikt att säga att man inte hittat någon “samverkan med Ryssland” och inte heller någon brottslig konspiration mellan Donald Trumps 2016-kampanj och Kreml.
Men oavsett vad Mueller kommit fram till är det inte slut än. Trumps fiender ger sig inte.

Ryss-undersökningen har dragit igång andra federala, stats- och kongressutredningar i praktiskt taget alla aspekter av Trumps liv - företaget som bär sitt namn, kampanjen som gav honom White House,  invigningen som firade hans osannolika seger och den administration som han leder för närvarande från Oval Office.

Åklagare i Manhattan, Brooklyn, Washington och Virginia drar i alla de trådar som FBI har lagt ut under två års tid.  Juridiska problem, och eventuellt ytterligare anklagelser mot Trumps vänner och assistenter, kommer sannolikt att hänga som ett moln över honom under resten av hans tid som president.
Förutom de 34 personer som redan åtalats av Mueller,  påstås det att andra brott har upptäckts inom andra åklagarmyndigheter.

Rysslandsundersökningen har också skapat oväntade ledtrådar, särskilt från Cohen, Trumps tidigare advokat och New Jerseys fd. guvernör Chris Christie säger:  “Mueller-undersökningen är inte presidentens största problem.  Utredningen från Southern District of New York  har alltid varit mycket farligare." 


Lördagsgodis

22 februari 2019

Snö i sydvästra USA


För närvarande snöar det i Superstition Mountains öster om Phoenix, AZ.  Normal högsta temperatur i det området denna tid på året ligger nära 20 C.  Det snöar i Las Vegas också, där det normalt borde vara runt 18 C i dag.
 Vi har blivit itutade att det snart ska vara snöfritt överallt på grund av den global uppvärmningen.  Under tiden förutspås 1 meter snö i centrala Arizona.
   Så mycket för värme och torka som media skrämmer oss med.  Att varje år är det hetaste någonsin, vilket gör att vi måste genomföra Green New Deal för att stoppa den industriella revolutionen, så att våra koldioxidutsläpp inte bränner upp planeten.

Jay Lehr, vetenskapschef vid Heartland Institute, säger att de temperatur-data som federala byråkrater matar Vänstermedia med är falska, liksom teorin om att temperaturen bestäms av nivån av ofarligt CO2 i atmosfären:
    Den högsta temperatur som någonsin rapporterats var (57,7 C), 136 grader Fahrenheit i Libyen 1922.
Den högsta temperaturen för USA var (56,6 C) 134 grader Fahrenheit i Death Valley, Kalifornien 1913. Utsläppen från fossila bränslen 1913 och 1922 var försumbara jämfört med idag.

    Den kallaste temperatur som någonsin rapporterats var (-89 C) minus 129 grader Fahrenheit i Vostok, Antarktis 1983, då koldioxidutsläppen var fem gånger högre än 1913. Den kallaste temperaturen i de lägre 48 staterna (exklusive Alaska) var (-53 C) minus 64 grader Fahrenheit vilket registrerades 1996 i Embarass, Minnesota. Varnade media och klimatforskarna att denna låga temperatur indikerade att vi var på väg mot en ny  istid?

Nej, men de skulle ha gjort det om rekordet hade satts på 1970-talet, då media försökte sälja oss en överhängande istid.

    Den värsta värmebölja som någonsin registrerades inträffade i juli 1936 och genererade mycket höga temperaturer i hälften av Amerikas 50 stater. År 1935 var utsläppen från fossila bränslen 25 gånger lägre än idag.

Dagens skratt


21 februari 2019

Panik i leden


 CNN har tillkännagivit att de anställt “en av dom där”, en kvinna som tidigare arbetat för Jeff Sessions och som nu ska fungera som en politisk redaktör. Det resulterade omedelbart i förvirring och förvåning. 

Sarah Isgur Flores, som var Attorney General Jeff Sessions sekreterare och tidigare kampanjmedhjälpare till Carly Fiorina, kommer att hjälpa till att övervaka CNN: s 2020-kampanj bevakning.
 CNN har haft för vana att anställa fd. Obama-tjänstemän för att hantera politik - som tex.  nuvarande ankare och tidigare chefskorrespondent för nationell säkerhet,  Jim Sciutto - men att anställa en person som tidigare arbetat för Trumps administration leder till panik bland Vänsterfolket.

 CNN kallas också ”Clinton News Network" och reporters där fördömde anställningen och kallar det “demoraliserande”.   Tidigare talesman för Obama National Security och nuvarande co-värd för Pod Save America, Tommy Vietor,  tweeted att anställningen var "helt galen”:  "Varför anställer ni en högerhack för att övervaka den politiska täckningen 2020? Det ger varje democrat i landet ett skäl att tvivla på er objektivitet. "

 Förutom att hon arbetat vid justitieministeriet under Sessions,  har Isgur också arbetat för Ted Cruz och Mitt Romney, samtidigt som hon tjänstgjorde som biträdande kampanjchef för Carly Fiorina år 2016.

Det vänstervridna media har länge varit ett problem för republicans.  Men sedan Trumps kampanj startade har CNN varit den främsta sabotören och spridit lögner och spekulationer så snart de haft möjlighet.
 Även när Trumps framgångar är obestridliga, försöker CNN ignorera triumfen eller ge någon annan kredit.

Ironiskt nog känner CNN tydligen nu ett behov av att göra denna drastiska förändring när vi närmar oss 2020-valet - efter att ha spenderat två år med att spy ut vänsterpropaganda.

Det mest skrattretande var när de inbilla oss att Obamas åtgärder skapade Trumps ekonomiska framgångar.  Naturligtvis vet alla, med en hjärna stor som en spelkula,  att Obama förstörde vår ekonomi och Trump har fått den på fötter.

Ingen kan glömma händelsen när Jim Acostas uppförande ledde till att hans presskort blev indraget och Trump vidtog snabbt åtgärder för att stoppa Acostas partiska täckning av White House.

I den senaste Neilsen-rapporten hamnade CNN på 11 plats vad gäller totala antalet tittare.  De fem bästa nätverken var Fox News, ESPN, MSNBC, HGTV och Discovery.

En annan CNN-reporter, som briljerat med sin skandalösa dumhet är Don Lemon.  Han tar alla möjliga tillfällen för att kritisera presidenten - ibland stormar han även av scenen i ett tillstånd av barnsligt raseri.

Dessa utbrott och fasoner räcker tydligen inte längre för att ge CNN godkänt betyg. Allmänheten har tröttnat  på de vanliga media-fördomarna, så CNN är tvungen att vidta drastiska åtgärder. Nu, när de anställer Isgur kommer de att tvingas inkludera ett mer balanserat perspektiv.

Det är en sorgens dag när det anses drastiskt att erbjuda sanningen, men CNN kallas inte för Fake News för intet.   Det kommer att bli underhållande att se om en konservativ kan skaka om dem.


20 februari 2019

Sandmann stämmer WaPo


En gymnasieelev från Covington, Kentucky, som stod i fokus för händelsen vid Lincoln Memorial, stämmer nu Washington Post och hävdar att tidningen “förtalade” honom, eftersom han är vit.

Stämningen inlämnades av Covington Catholic High School-student Nicholas Sandmann, 16, och han begär 250 miljoner dollar i skadestånd -  det var den summa som Jeff Bezos, grundare av Amazon.com och världens rikaste person, betald för tidningen 2013.

Washington Post inriktade sig på Nicholas och mobbade honom eftersom han var den vita katolska studenten som hade på sig en röd" Make America Great Again “-hatt på en skolresa till en “Marsch for Life” i Washington, D.C.
Sandmann konfronterades oväntat och plötsligt av Nathan Phillips ... en känd indianaktivist som slog på en trumma och sjöng högt bara några tum från hans ansikte,"säger man i stämningen.

19 februari 2019

Önsketänkande


Democrat Party i USA genomgår en radikal förändring. De verkar ha övergivit den lilla logik och förnuft de hade tidigare och nu motsätter de sig nästan allt de stod för, för tio år sedan. 
Deras talesmän har gått så långt att de nu försvarar och anammar de osammanhängande förslagen som Alexandria Ocasio-Clueless kommer med och de uppmuntrar Jussie Smollett utomordentligt bisarra och alltmer hysterisk berättelse. Det är som om Democrat Party har bestämt sig för att “Magiskt Tänkande” är det som gäller.

Demokrater har varit på väg mot önsketänkande ända sedan det var klart att Trump vann presidentvalet. 
Det var inte långt efter invigningen som tusentals kvinnor marscherade genom gatorna i våra större städer med skära könsorgans-hattar,  eftersom de påstod att något hemskt skulle hända  …och ingenting hände.
Man påstår att Trump framkallar psykiska störningar hos människor och kallar det Trump Derangement Syndrome.
Med Smollett och AOC  har dessa störningar och magiskt tänkande nått nya höjder.

Efterfrågan på rasism har sedan länge överträffat utbudet, så radikaler som Smollett använder nu hemlagade alternativ.
När det gäller Smollett antogs det inte bara att hans "attack" var ett ”hatbrott" utan det var vad man önskade.  Många på Vänstersidan ville att det skulle vara ett hatbrott, eftersom det bekräftade deras imaginära (dvs magiska) uppfattning att den andra sidan är ond och rasistisk.

När det gäller AOC, borde hennes domedags-profetior om världens undergång om tolv år, ha mötts med lite skepsis. Det finns användbara idioter i varje generation och kommer utan tvekan alltid att finnas. Vad som är skrämmande är hur många människor som vill tro henne, hur många som är så investerade i denna form av magiskt tänkande att de är villiga att överge all skepticism.

Media ägnar sig åt sin egen version av magiskt tänkande. Smollett-affären tog plats på scenen bara dagar efter att de katolska pojkarna anklagats för rasism mot en indian, men det budskapet glömdes snabbt när annat matnyttigt dök upp.

Men Vänstern kan ha gått lite väl långt denna gång och den gamla tysta majoriteten, som Kurt Schlichter kallar "Normals”, kan skaka på huvudet och börja agera. Saker kan slå tillbaka, ibland med överraskande hastighet