16 juli 2019

Amerikansk politik är bara fluff


Den amerikanska allmänheten är inte intresserad av något verkligt betydelsefullt .
Vi ligger i startgroparna för nästa års presidentval-spektakel och vad är det som allmänheten vill läsa om?

Jo, att House Speaker Nancy Pelosi kommer att försöka samla Dems. för att rösta om en resolution som fördömer "presidentens främlingsfientliga tweets.”
(se nedan)

"Vår valkommitté  kommer att fortsätta att kraftigt reagera på dessa otrevliga attacker", säger Pelosi.  The House kan inte tillåta presidentens karaktärisering av invandrare.”

Sedan har vi det ändlösa Russia-gate.  Nu när en federal domare har tvingat Robert Mueller att hålla tyst om sitt huvudsakliga icke-bevismaterial, kommer Dems. inte att kunna klämma ut fler antaganden från honom.  Om han fortsätter att prata nonsens kan han blir åtalad för “trots mot domstolen” och det skulle vara trevligt.

Jag tror inte att folk är intresserade av de faktiska detaljerna i denna “icke-historia”. De är intresserade av alla sensationer som media och Dems. har skapat under de senaste två åren. Det leder ingenstans men det lever ändå vidare.

Konservativa hoppas att den verkliga historien kan på något sätt vara relaterad till Clintons. De vill tro att nästan varje politisk skandal går tillbaka till Clintons. De vill tro att det är en konspiration på gång och det förvånar mig inte.  Det var “coverups” för Clintons för 40 år sedan.  Varken han eller hon har åkt fast.
 De är mästare i fenomenet som kallas  “Teflon politik”.  Det enda som någonsin fastnat på Bill förutom Lewinsky,  är kanske vad hans fru haft för sig.  Han satt i Oval Office i åtta år, och det finns nästan inget spår av någonting han gjorde.

Jeffrey Epstein är på förstasidorna nu med förmodligen är den värsta sexskandalen i min livstid, och   allmänheten kan inte få nog av det. Det har redan lett till att Trump's Secretary of Labor har avgått -  en advokat för regerings som lät Epstein slippa undan för 10 år edan.

Om någon i Media vill följa bakspåren i den historien, leder de tillbaka till Bill Clinton mycket oftare än de leder till Donald Trump.  Det sägs att Clinton flög i Epsteins jetplan 26 gånger.  Media har rapporterat om detta, men ingen verkar intresserad av  detaljer.  Om Trump hade flugit med honom 26 gånger skulle det vara mycket mer intressant.  Det finns inga loggar som indikerar att Trump någonsin flög med "Lolita Express”. Han deltog i sociala evenemang sponsrade av Epstein men många människor har gjort det.

Det ryktas nu att Epstein kan ha varit en front för Deep State, som samlade bevis om sexuella skandaler bland  politiska kändisar.  Det skulle bli bra utpressningsmaterial och jag tror mycket väl att Deep State skulle kunna göra det, men om någon reporter följer upp den historien kommer hans liv att att sluta med självmord.15 juli 2019

Trumps kommentarer som skapar kontrovers


Media tappar fattningen över dessa kommentarer.  Hävdar att han sade att ”The Gang of Four" borde "åka tillbaka till sina egna länder."

Han hänvisar faktiskt inte till AOC, Tlaib, Pressley eller Omar med namn.  Så nej, han säger inte att de är alla ursprungligen från ett annat land,  som media försöker påstå.  Han menar nog bara Omar.


Inte heller säger han “åk tillbaka till ditt eget land,  det är en mycket mer nyanserad kommentar,  där han säger att om de (Omar) tycker att det är så hemskt här, åk tillbaka och lös problemen där du var och kom tillbaka och berätta hur du gjorde det. Och medge också hur bra du har det här.
Men media ignoterar allt det, så klart.

Men han borde inte säga någonting när de skjuter sig själva i foten.

En ny intern Dem.-undersökning i  politiskt kritiska områden visade att de socialistiska representanterna Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) och Ilhan Omar (D-MN) är extremt impopulära och att de kan kosta Democratic Party både presidentskapet och The House, 2020.

Krigen i Irak och Afghanistan

(Military.com)

En majoritet av amerikanska krigsveteraner, som deltar i en ny opinionsundersökning,  säger att kostnaden och bördan för krigen i Irak och Afghanistan väger tyngre än eventuella framgångar och framsteg som gjorts i konflikten.
En rapport från Pew Research Center säger att 64% - eller nästan två tredjedelar - av tillfrågade veteraner sade att Irak-kriget "inte var värt att slåss för” och 58% sa detsamma om kriget i Afghanistan.

Vissa personer har sagt det sedan 2001.

Men vissa människor, mestadels "civila" har gjort sig förmögenheter på dessa avlägsna platser.

14 juli 2019

Japan kanske överlever

Feminism och abort sänker födelsetalet för vissa, medan välfärdsstaten ökar det för andra.
Multikulturalism resulterar i import av ett så stort antal människor från Tredje Världen att assimilering inte gäller längre.  
Dagens västerländska civilisation  i Västeuropa och Nordamerika kommer inte att överleva mycket länge till.

 Japan kanske kan bevara någonting som liknar det:

Gör Amerika till Mexiko igen

Trump om Antifa

Vid det senaste Social Media toppmötet i White House talade Harmeet Dhillon, advokaten som representerar Andy Ngo.  (Ngo,  är journalisten som blev nedslagen av Antifa-fascister i Portland.)
Efter Dhillons tal tog president Trump över och sade vad han tycker om Antifa.
Citat värt att minnas: ”Har ni  lagt märke till att Antifa  aldrig är närvarande när vi har ett “Biker’s rally?"Framsteg

13 juli 2019

Om Donald Trump var en Democrat…

….skulle vi få höra rapporter som dessa: