07 december 2019

Lördagsgodis

06 december 2019

Vad gör man inte för att få uppmärksamhet

Varför ska Twittervänstern ha allt det roliga när det gäller att radera bort västerländsk kultur?

Militanta veganer och vegetarian-studenter har lyckats ta bort en målning från 1600-talet,  från en utsrtällning, eftersom de har beslutat att den är frånstötande för att den visar mat.

Tavlan målad av en flamländsk konstnär, Frans Snyders,  hängde i matsalen i Cambridge University  men utställningens kurator gick med på att ta bort den med hänvisning till " oro för vår relation till mat."


   Vår relation till mat brukade bestå av att äta den. I en ålder av intolerant självupptagenhet består relationen  alltmer från att avstå från att äta mat -  känna sig skyldig över att äta - och kräva att andra avstår från att äta.

PETA hakade gladeligen på om att eleverna "inte vill se kroppar på sina tallrikar - eller sina väggar."

Många är så långt borta från livsmedelsproduktion numera - vare sig det gäller djur eller växter -  och helt okunniga om vad det krävs för att människor ska kunna äta varje dag. Vilken massa obildade, otacksamma dumbommar.

“Vi har inget val”, säger Pelosi

 Nancy Pelosi tillkännagav i går att hon ber kommittéerna att fatta beslut om att åtala president Donald Trump och göra honom till den tredje presidenten i amerikansk historia som utsatts för den åtgärden.

"Fakta är uppenbara,” sade Pelosi. "Presidenten missbrukade sin makt för sin egen personliga politiska vinning.”
"Hans missgärningar drabbar hjärtat av vår konstitution," tillade hon. ”Vår demokrati står på spel. Presidenten lämnar oss inget annat val än att agera. ”

The House Intelligence Committee, som genomförde en tvåmånaders undersökning av Trumps beteende, röstade i tisdags för att presentera en 300-sidors rapport till House Judiciary Committee.  Den kommittén har i uppdrag att formellt rekommendera anledningar för “impeachment”  och höll sin första utfrågning på onsdagen, för att utbilda medlemmar - och allmänheten - om “impeachment.”

Tre juridiska experter, alla typiska democrats,  vittnade om att Trumps agerande gav grund för åtal.  En fjärde expert, utsedd  av Republicans,  sa att The House yrkade på detta alltför snabbt och att de inte har bevisat sitt ärende.
I onsdag i ett möte för enbart democrats frågade Pelosi sina kollegor "Är du redo?"
Svaret var ett rungande Ja.

Trump tweetade att Dems. inte har något ärende och att de skadar landet, men uppmanade dem också att snabba på.

"Om ni ska åtala mig, gör det nu, snabbt, så att vi kan ha en rättvis rättegång i Senaten, och så att vårt land kan komma i ordning igen,” sade han och tillade att han kommer att kräva att ordförande Adam B. Schiff (D-Kalif.) ska vittna och kanske också Pelosi själv.

Om The House röstar för att åtala, kommer Senaten att hålla en rättegång, förmodligen i januari.
Det behövs att två tredjedelar av senatorerna är överens om att förklara Trump skyldig för att sparka honom från presidentposten och eftersom Republicans har majoritet i kammaren verkar det för närvarande mycket osannolikt.

Democrats börjar känna trycket och att de tappar kontroll över det riskfyllda spelet. 
 En reportrar frågar Nancy Pelosi om hon hatar president Trump, och om hela den här karusellen egentligen inte handlar om Democrats antipati mot honom. Hon svarar på ett sätt som är ännu mindre övertygande av hennes bisarra gester:


Här kommer El-bussen från Fulda

Videon är från Fulda i Tyskland där man tar grön energi på allvarMeddelandet på bussen är : STIG IN I FRAMTIDEN.

05 december 2019

Obamas betalade $ 11.75 miljoner för sitt nya hem


 Det måste vara trevligt att vara president så man kan bli rik och köpa en herrgård med 7 sovrum och  nästan 30 tunnland strandtomt på Martha’s Vineyard.

Mr. Clinton Killedepstein


Sista chansen för Brexit

Pat Condell är tillbaka och jag är förvånad att han fortfarande tillåts på Youtube.

Han uppdaterar oss om den antidemokratiska teatern i Storbritannien där man hittills vägrat att rätta sig efter vad väljarna vill   -  nämligen nationellt oberoende, alias Brexit:

04 december 2019

Klimatkrisen handlar om "koloniala, rasistiska och patriarkala system för förtryck"


Först ändrade de "global uppvärmning" till "klimatförändring", eftersom folk började märka att det inte är märkbart varmare, trots deras omstörtande förutsägelser. Nu har människor börjat inse att klimatet alltid förändras, oavsett om vi underkastar oss MiljöVänsterns krav. Så det är dags för en ny revidering av Newspeak Dictionary - global härdsmälta  "" klimat kollaps, "och" bränd jord. "

Vi hörde det tidigare från AOCs före detta stabschef Saikat Chakrabarti. Nu hör vi det från Saint Greta själv.  Hysterin om "Klimatförändringar"  handlar inte om att ändra klimatet.  Det handlar om att förändra oss människor.  Det handlar om att använda vädret som ett svepskäl för att införa totalitär kontroll.
Det går lättare om man kan skrämma oss med någonting.

Från ett nytt offentligt uttalande som sägs komma från Greta Thunberg:

"Klimatkrisen handlar inte bara om miljön. Det är en kamp för mänskliga rättigheter, rättvisa och politisk vilja. Koloniala, rasistiska och patriarkala förtrycks-system har skapat och drivit det. 
Vi måste demontera dem alla."

Vår historia, ekonomiska system och  familjestruktur måste bort.  Endast en total omvandling av det mänskliga samhället, som innebär utplåning av friheten,  kan göra vädret perfekt.
Att ignorera klimat-struntet är inte ett alternativ för det säger Greta.

Hon vägrade att flyga tillbaka till Europa från USA, utan seglade istället över Atlanten på en yacht för att inte att släppa ut kol genom att flyga.
Tyvärr för Thunberg måste båtens kapten dock flyga till USA för att komma till båten.
Nikki Henderson, den 26-åriga kaptenen på den 48 fot katamaranen La Vagabonde, flög till USA från Storbritannien för att segla Thunberg 3.500 mil från USA till Portugal.
Som ett resultat noterade flera brittiska nyhetsrapporter att den 16-åriga flickans resa tillbaka till Europa - för ett klimatmöte i Madrid  - hade ungefär samma koldioxidutsläpp som om hon i stället flugit själv.

Dessutom är båten hon transporteras i en riktig miljöbov,  åtminstone enligt Miljömupparnas sätt att bedöma.
Outremer Yachting 45 Catamaran har en enorm 672 liter  dieselbränsletank, som driver två Volvo Diesel Sail Drive-motorer. Outremer 45 har också en uppvärmd toalettsits för det är kallt på Atlanten denna tid på året.
Marinmotorer drivs också med” low-grade” bränsle och avger mycket mer föroreningar än en bil.

Så Greta, ta ditt irriterande, självbelåtna, stroppiga själv till Kina och skäll på dem eftersom de är de verkliga förorenarna.