24 september 2020

Hon ger dem fingret och kraschar sin bil

Tala om Karma! 

En kvinna som lider av TDS (“Trump Derangement Syndrome “en benämning för sådana som kritiserar president Donald Trump) ser ett rally för Trump och blir så upprörd att hon lutar sig ut genom fönstret för att ge dem fingret med båda händerna - bara för att krascha in i bilen framför sig, precis framför poliserna.

.  

Vem säger att polisen inte är där när man behöver dem.

 

23 september 2020

TV som ni måste se

Det är helt klart att Tucker Carlson är modig nog att följa sin övertygelse. Hur lång tid kommer han att få vara kvar på Fox News? 

 

Ni kommer kanske ihåg att när Newt Gingrich nämnde att George Soros-kampanjen köpte distriktsadvokater över hela Amerika, beordrade Fox News Harris Faulkner och Melissa Francis honom att inte nämna Soros namn längre.

 

Trumps och Bidens sammandrabbningar

 Den dag som demokraterna hoppas aldrig skulle komma är nu bestämd och “Kommissionen för Presidentdebatter” tillkännagav ämnena som Fox News-värd Chris Wallace valde för debatterna mellan president Donald Trump och Joe Biden.

Lyckligtvis för Biden har hans “skötare” en vecka på sig att förbereda honom.  
Kommissionen uppgav att de släppte ämnena tidigt för att uppmuntra till en djup diskussion.  Men det troliga är att  "kommissionen" består av vänsterister som hoppas att ytterligare några dagar kan hjälpa och gynna Sleepy Creepy Joe.


Den första debatten kommer att hållas den 29 september i Cleveland, Ohio.
   Ämnena är som följer: ”Trump- och Bidens-meriter”, ”the Supreme Court”, ”COVID-19”, ”ekonomin”, “rasproblem och våld i våra städer” och “valets pålitlighet.”

Den andra debatten är planerad till 15 oktober, medan en tredje och sista debatt kommer att äga rum den 22 oktober. Det kommer också att bli en debatt mellan vice president Mike Pence och senator Kamala Harris den 7 oktober.

Vi kan förvänta oss att Trump kommer att vara avslappnad vid varje debatt. Han kommer att visa en viss sympati för Bidens situation, men inte något förbarmande.  Denna debatt är mellan en man som står på toppen av sin politiska karriär och en försvagad gammal politiker som borde ha pensionerat sig för länge sedan.

När det gäller debatten mellan VP- kompisarna, kommer katten Pence att leka med råttan Harris.

22 september 2020

På lördag talar Trump om vem det blirRomney går med på att stödja Trump


 Utah Senator Mitt Romney (R) har meddelat att han kommer att stödja  president Trumps val av domare till Supreme Court.  Det ger majoritetsledaren Mitch McConnell (R-KY) den majoritet som behövs för att ersätta  Ruth Bader Ginsburg, (enligt Politico.)

"Jag tänker följa konstitutionen och prejudikat när jag överväger presidentens kandidat och rösta baserat på deras kvalifikationer," sade Romney i ett uttalande.

Kan man lita på honom?
Mitt Romney är den senator som tyckte att presidenten borde ha avlägsnats från sitt ämbete för maktmissbruk  men vill nu hjälpa honom att bekräfta hans förslag till Högsta Domstolen.


Hycklare

 

Annat ljud i skällan

NewYorkers som är arga på sina statliga och lokala ledare målade ”F—- Cuomo och de Blasio” på en Brooklyn-gata under helgen, för att visa sin förakt för New Yorks guvernör Andrew Cuomo och New Yorks borgmästare Bill de Blasio. 

 

 Gruppen som målade orden deltog i en årlig kvartersfest och de kallade sig själva “Småföretagarnas protest”. 

    ”Det var en stor hit. Folkmassorna jublade, även polisen skrattade. ” 

Konstverket var kortlivat och tvättades bort från gatan av stadens anställda.

 

21 september 2020

Ett Slutprov för Trump, Senatrepublikaner och Amerikas Konservativa

 Ruth Bader Ginsburgs död har intensifierat kampen i Washington. Demokrater lovar att kämpa med allt de har för att förhindra att den platsen fylls före valet, men i slutändan är det inte så mycket de kan göra. Republikanerna kontrollerar White House och den amerikanska senaten, och därför har de makten att fylla platsen efter Ginsburg om de vill göra det.
Tyvärr finns det redan sprickor i republikansk solidaritet. Lisa Murkowski och Susan Collins har båda offentligt sagt att de inte kommer att stödja en bekräftelse före valdagen, och Mitt Romney är inte heller att lita på.

Om ytterligare två sviker skulle republikanerna hamna under de 50 röster som de behöver för att fastställa en kandidat.

Vi vet redan var demokraterna står i den här saken så jag tror att detta är ett test för president Trump, för republikanerna i USA: s senat och för Amerikas konservativa.
Vid det här laget borde de konservativa ha fullständig kontroll över Supreme Court eftersom 15 av de senaste 19 domarna har nominerats av republikanska presidenter, och om Ruth Bader Ginsburgs plats fylls av president Trump,  kommer det att bli 16 av de senaste 20.

Tyvärr har vi inte en konservativ Supreme Court just nu och domstolen har faktiskt varit mycket liberal/socialistisk  i mer än 50 år.

När en Dem.-president nominerar någon till domstolen ser de till att de inte gör några misstag.
Men republikanska presidenter har gång på gång nominerat ”konservativa” som har visat sig vara mycket liberala.


Ta tex. Neil Gorsuch.  Media kallade honom “mycket konservativ" när Trump nominerade honom, men han har röstat med Vänstern upprepade gånger.
Samma sak med Brett Kavanaugh.  När han nominerades kunde Media inte sluta prata om hur "konservativ" han var, och Vänstern motsatte sig helhjärtat hans nominering men han har också upprepade gånger röstat med liberalerna och  bevisat att han inte alls är socialt konservativ.


Så nu har president Trump en tredje möjlighet att nominera en medlem av Supreme Court, och detta är ett kritiskt test för honom.

Låt oss hoppas att våra ledare kommer att fatta rätt beslut, för det här är ett test som vi helt enkelt inte har råd att misslyckas med.