22 oktober 2018

“Nationell nödsituation”

från ZeroHedge.

President Trump minskar hjälp till  centralamerika eftersom Mexiko förlorar kontrollen över den migrerande armén.

President Trump hotade att stänga södra gränsen på grund av att Honduras inte följer hans begäran om att stoppa den migrerande karavanen som marscherade mot USA. 
Migranterna har framgångsrikt korsat gränsen till Mexiko efter att ha tillfälligt försenats av mexikanska gränsvakter,  som misslyckades med att tvinga dem att vända  tillbaka.
Så för andra gången i år verkar det som president Trump är redo att sända fler amerikanska trupper till gränsen, och han har  meddelat gränspatrullen och militären att detta är en "nationell nödsituation", samtidigt som man upprepar att skulden ligger hos Democrats därför att de vägrar att ändra våra "patetiska" invandringslagar.

Och eftersom Honduras och Guatemala inte gjorde något för att stoppa invandrarna, trots Trumps begäran om samarbete, tillade presidenten att vi kommer att avskaffa biståndet: "Vi kommer nu att börja minska eller väsentligt minska det massiva utländskt bistånd som rutinmässigt ges till dem.”

————

Förr i världen när fiender invaderade ett samhälle använde de vapen som tydligt identifierades som vapen, det vill säga de muslimska kroksablarna, nazist-tankvagnar, japanska bombplan, et cetera. Men nu är det annorlunda.

De mest effektiva vapnet nu är inte kulor eller bomber, utan illaluktande bruna blöjor. AFP-täckning av den pågående invasionen av USA illustrerar barnens militära effektivitet:

Tusentals invandrare som forcerar sig fram genom Guatemalas nordvästra gräns och översvämmade en bro som ledde till Mexiko ... slängde stenar och andra föremål på hundratals poliser som svarade med gummikulor och tårgas.
     Flera invandrare, federal polis och journalister skadades.
 "Vi flyr från våld, och vi kommer hit och de slår oss bara mer”, snyftar  28-årige Marta Ornelas Cazares, som ammade sin baby ...

Vi besegrade  Erwin Rommel; om vi kan besegra Marta Ornelas Cazares återstår att se. Hennes förmåga att visa upp en oändlig mängd snyftande, behövande barn och hennes vilja att riskera dessa barn för invasionens skull,  gör henne till en mycket mer formidabel fiende.

Pojkar och Flickor


Trumpadministrationen planerar att avlägsna det officiella erkännandet av transpersoner genom att skapa en enkel definition av kön till bara män eller kvinnor, som bestäms vid födelsen och som inte går att ändra,  rapporterade New York Times.

The Department of Health and Human Services, (HHS) har arbetat med flera instanser för att skapa en laglig definition av kön enligt avdelning IX, den federala lagen om medborgeliga rättigheter, som förbjuder diskriminering på grund av kön.
Definitionen kommer att vara antingen manlig eller kvinnlig, oföränderlig och bestämd av de könsorgan som en person är född med.

En sådan tolkning skulle vända utvidgningen av rättigheter för transpersoner, som ägde rum under president Barack Obamas tid.

Annat ljud i skällan


Saudiarabien har nyligen skapat rubriker pga. mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Vad som hände är naturligtvis tragiskt, men det är långt ifrån det enda brott som begåtts av Konungariket Saudiarabien. Trots dess historia om våld och brott mot mänskliga rättigheter har USA varit bästis med dem i årtionden.

Saudiarabien ändrade sin historia på fredagskvällen och medgav att journalisten Jamal Ahmad Khashoggi dödades av saudiska agenter i landets Istanbul konsulat.

Khashoggis död har genererat mycket internationell uppmärksamhet eftersom det är en attack mot en kritiker av den saudiarabiska regeringen men som bodde utanför Saudiarabien gränser och hade nära anknytning till amerikanska media (Khashoggi skrev för The Washington Post och andra publikationer.)

Rikets pågående “ombuds-krig“ med Iran har orsakat fruktansvärt blodbad i Jemen, inklusive dödandet av 40 barn i augusti när en skolbuss träffades av en amerikansk-tillverkad missil. Konflikten har också orsakat en utbredd svält som hotar att döda miljoner fler.

Men skillnaden mellan det här senaste dådet och Saudiarabiens långa historia om kränkning av mänskliga rättigheter och avrättning av människor är att det är lite värre denna gång.

Donald Trump, mannen som Democrats/ Progressiv/Vänstern och deras kompisar på TV anklagar för att vara psykiskt sjuk och inkompetent, en dumsnut, en rasistisk, sexistisk, homofob, är nu den som ska man kräver ska sätta saudierna på plats och räta ut många generationers beteende av brutal regim, som inkluderar benhård sharia-rättvisa, (hugga av händer, stena kvinnor, hugga huvudet av homosexuella).
Fram till nyligen var Vänstern OK med sharia och om vi andra uttryckte oro, var vi islamofober.
Nu när deras offer är en journalist, ja, då är det en chock och de förfasar sig över sexhundratalets system.
Senator Lindsey Graham (R-SC) har länge varit bland de starkaste förespråkarna för utländskt ingripande och har ivrat för amerikanska interventioner för "regimförändringar" över hela världen.

Nu har Saudiarabien också hamnat på listan över länder där Graham kräver regimförändring. Han säger att  Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman är “giftig” och “måste gå."
 Så länge som bin Salman är ansvarig i Saudiarabien, lovar Graham att vägra "göra affärer med" eller besöka Saudiarabien. Graham säger också att han kommer att pressa för "sanktion från helvete för Saudiarabien."

Betyder det att man stoppar vapenförsäljningen till Saudiarabien?

Enligt Stockholm International Peace Research Institute är Saudiarabien USAs största vapenkund.
Mellan 2012 och  2017, gick nästan en femtedel av den amerikanska vapenexporten till Saudiarabien. Totalt gick hälften till Mellanöstern och Nordafrika. Enbart under kalenderåret 2017 köpte Saudis vapen för cirka 18 miljarder dollar från USA.


20 oktober 2018

Disneyfilmer är skadliga för barnen


När jag först hörde talas om att Gay Hollywood hade tagit kontroll över Disney Studios väntade jag mig det värsta. Men drogen av politisk korrekt teologi och självrättfärdigt hyckleri som förgiftat Hollywood-aktörerna är ännu värre än jag kunde tänka mig. 

Klassiska sagor är bland de många aspekterna av vårt kulturarv som feministerna tydligen måste utplåna. Kristen Bell har till exempel problem med Snövit, eftersom en nekrofilisk prins kysser henne för att hon ska vakna till liv efter att hon förgiftats av en häxa.
Kyssen är inte ömsesidig , vilket Ms Bell poängterar för sina barn.

Bell, 38, vill att hennes döttrar ska ifrågasätta moralen bakom detta i en-# MeToo-värld där samtycke anses vara den viktigaste faktorn när två personer engagerar sig i någon form av aktivitet.

Den engelska skådespelerskan Keira Knightley har förbjudit sin dotter att titta på "Askungen" och "The Little Mermaid" eftersom de förstärker det sexistiska "dam i nöd“ när de räddas av en man.

Det kommer inta att dröja länge förrän dessa sagor går förlorade i PC-utrensningar, vilket kommer att fortsätta tills inga spår finns kvar  av vår kultur.

Jag undrar hur länge det dröjer innan Hans Christian Andersen och Bröderna Grimms sagor hamnar på PC-soptippen


Lördagsgodis

19 oktober 2018

Riktiga kvinnor och påhittade


Män, som inte kan slå andra män i sportevenemang, ska veta att ni kan också bli en vinnare.
Fråga bara "Rachel" McKinnon, en man som klär sig som en kvinna men som “delvis” ser ut som en man.
   McKinnon visade precis vilken typ av "man" han var när han gick ut och slog ett helt fält av kvinnor i UCI-Masters Track and Cycling World Championships i kvinnornas sprint 35-44 år i Los Angeles och sedan skröt om det på Twitter .
 
McKinnon, som är biträdande professor i könsstudier vid College of Charleston i South Carolina, fortsatte sedan att kalla alla en "transfobisk bigot" när de med rätta påpekade att han vann loppet eftersom han hade en orättvis fysisk och biologisk fördel över riktiga kvinnor som han tävlade mot.

Men , skrattar bäst …… Strax efter att han satt världsrekord på 200 meter blev McKinnons rekord slaget av en riktig flicka. Ha, ha !

Elizabeth Warren gör någonting konstruktivt


Elizabeth Warren har förlöjligats för att hon påstår att hon är mellan 1/64 och 1/1 024 mexikanska / colombianska / peruanska och det gör henne till delvis indian,  men det kan faktiskt komma något positivt från detta.

För om Warren är en indian, så är det de flesta amerikaner indian. Och de flesta är också African-American eller Hispanic. Om alla är indianer så är ingen indian. Denna logik är förkrossande för hela det  korrupta kvoteringssystemet.
   Democrats har skrämt bort den vita arbetarklassen och det enda som finns kvar är Kulturell Marxism - och det förlitar sig nästan helt på ras.
Ett parti som inte står för något annat än att främja homosexualitet kommer inte att attrahera väljare utanför Kalifornien och New York.


18 oktober 2018

Fauxcahontas DNA test

Den politiska världen fick något att käbbla om i måndags när senatorn från Massachusetts, Elizabeth Warren  (Dem.) offentliggjorde resultaten av ett kontroversiellt DNA-test som tagit år att klämma fram.
Warren har under större delen av fyra decennier hävdat att hon är delvis Cherokee-indian, men hon har aldrig presenterar några bevis annat än familjeberättelser.  Det förändrade allt när Warren släppte sina DNA-resultat som visar att hon kan ha mellan 1/64 och 1/1 024  DNA från “Native American.”Många kritiserade den potentiella presidentkandidatens beslut att delge alla resultatet av testet som bevis på att hon faktiskt är delvis indian.  Cherokee Nation var upprörd och säger att Warrens uttalande är  "felaktigt" och man säger att det "gör ett spektakel av DNA-test och dess legitima användningsområden samtidigt som det äventyrar legitima regler om vilka som är nationens medborgare."


Cherokee Nation var snabb att fördöma Warren för att antyda att hon var bland deras 288 000 inskrivna medlemmar. Hon har tidigare sagt att en av hennes förfäder var delvis Cherokee och delvis Delaware.

Warren föddes i Oklahoma, där mer än 7 procent av befolkningen identifierar sig som amerikanska indianer. Men hon är inte medlem i någon stam och många indianer tar avstånd från alla som påstår sig vara indianer, särskilt för politiska ändamål, utan att de kan bevisade att de tillhör en viss stam.
Många stammar kräver att man kan bevisa att  man har en viss procentandel av indianblod.