15 oktober 2019

Veritas Bombshell

 Missa inte detta från Infowar!!!

En modig CNN-anställd kom till Project Veritas för att avslöja CNNs anti-Trump partiskhet.
 Cary Poarch, som arbetar på CNN: s kontor i Washington D.C, säger till  Project Veritas :
Jag bestämde mig för att bära en dold kamera för att avslöja den partiskheten som grasserar inom TV-bolaget. "
  Poarch dokumenterade CNN: s fördomar i månader; gjorde dolda inspelningar av många som varit anställda länge, varav några som visar Jeff Zuckers,( nätverkets president) anti-Trump-agenda.

14 oktober 2019

Mina Damer och Herrar


För att visa hur moderna och lyhörda man är när det gäller “flytande könsidentitet” kommer anställda på Air Canada inte längre att hälsa gästerna välkomna genom att hänvisa till dem som ”Ladies and Gentlemen”, vilket har varit vad man gjort i alla år,

Flygvärdinnor och annan personal kommer i stället att ersätta standardhälsningarna med neutrala ord, till exempel "alla" eller “var och en.”

"Vi kommer att ändra våra tillkännagivanden ombord för att modernisera dem och ta bort specifika hänvisningar till kön.”   Air Canada har också detta år utsetts till en av Kanadas bästa arbetsgivare när det gäller mångfald.
“Vi arbetar hårt för att se till alla anställda känner sig som värderade medlemmar i Air Canada-familjen, samtidigt som de ser till att våra kunder har det bekvämt och är respekterade när de väljer att resa med oss. ”

13 oktober 2019

President Trump intervjuas av Judge Jeanine


Jane Fonda är nu en klimatvetenskapare


Jane Fonda säger att hon har inspirerats av Greta Thunberg och miljontals ungdomar runt om i världen och att hon flyttat till landets huvudstad i fyra månader för att leda en protest varje fredag och bli arresterad. 
"Jag flyttar till Washington DC.  Jag kommer att vara här under  Thanksgiving och jul, dag, natt, regn, vad det än är.  Klimatförändringarna är verkliga!”


Trump kallar Ilhan Omar en hatfull socialist

Oroa dig inte Ilhan, det är bara några personer “som säger någonting.”

Dags för Chelsea Clinton


New York-Dems.vill ha Clinton-maskinen tillbaka i Congress nu när Rep. Nita Lowey’s  (84) pensionerar sig.
Det har länge ryktats att Chelsea, 39, har övervägt en karriär inom politiken så som mamma och pappa.


12 oktober 2019

Hur kör man en el-bil utan elektricitet?

Vi lämnade East Bay, Kalifornien i rätt tid.

En prognos för starka vindar och ökad brandrisk ledde till att el-bolaget Pacific Gas & Electric (PG&E ) i onsdags stängde av all elektricitet för cirka 730 000 kunder i över 34 kommuner, från  Humboldt County i norr till Kern County i söder.  Bolaget hoppas kunna koppla på strömmen igen i slutet av denna helg.

Till skillnad från andra stora elbolag har PG&E ansökt om “konkursskydd,”  till stor del på grund av alla åtal som uppstod från förra årets Camp-brand och bränder i vindruvsodlingarna 2017.  PG&E  har också medgett till federal domstol att dess utrustning förmodligen orsakat tio eldbränder i år i norra och centrala Kalifornien.

Statens största investerings-ägda bolag måste också återställa kundernas förtroende efter flera års rapporter om undermålig service, dåligt underhåll längs kraftledningsgatorna och dålig kommunikation, som har orsakat att tusentals hus brunnit och dussintals människor dödats.

Ett av de drabbade områdena  i norra Kalifornien är Fremont, hem för Teslaföretaget och många elbilsägare som inte kan ladda sina fordon som de brukar..
Teslas Elon Musk levererar Superchargers och byter ut batteripaket och solpaneler i regionen så fort han kan få tillstånd, hävdar han på Twitter.
"Vänta på tillstånd" kan också vara staten Kaliforniens motto. Och det finns aldrig någon garanti för att man faktiskt ska få tillstånd.

Veckor kan vara en lång vänta om man har en Modell 3 i garaget med ett dött batteri, ingen el för att ladda det och den närmaste livsmedelsbutiken som har ström är 80 miles bort. Men sådant är livet i Golden State, där skogar och kullar är redo att antändas från den minsta gnista.

Skogs- och- gräsbränder är en naturlig del av Kaliforniens ekosystem.
   Det som inte är så naturligt är att bygga högspänningsledningar över en folkrik stat som ofta gjort ett utmärkt jobb att anlägga och kontrollera bränder för att skydda egendom och liv. Men dessa ansträngningar efterlämnar gräs och undervegitation som återigen är redo att brinna - vilket gör nästa brand där ännu mer intensiv.

Det är också staten som har obligatoriska solinstallationer för nybyggnation, och som kräver försäljning av fordon med nollutsläpp och planerar att ersätta konventionell elproduktion med förnybar teknik, som många tvivlar på kan hantera efterfrågan.

Kalifornien experimenterar med sin kraftproduktions-framtid. Och just nu gör det experimentet ont. Särskilt för  elbilsägare med döda batterier.

Här är en video som beskriver situationen

Förbjud Bilar!

Om Vänstern lyckas med sina planer att konfiskera vapen, kommer det att tillfredsställa deras strävan efter makt?  Naturligtvis inte. Bilar står också på dagordningen.
Från New York City:

     Anti-bil hackare har flera gånger brutit sig in i ett elektroniskt skylt-skåp i Brooklyn och om-programmerat det för att visa påståenden som "Cars Are Death Machines", "Cars Kill Kids", "Cars Melt Glaciers", "Use Bus Subway or Bike ! ”-

Att äga en bil är störande för klimatet och vad värre är -  det stärker individen, vilket vapen också gör.

 Begränsning är ett steg mot att helt förbjuda bilar för privatpersoner och är en viktig del i Democrats  Green New Deal.
Har just kommit hem efter en bilresa över kontinenten där det visade det sig att Kalifornien också har det absolut högsta bensinpriset i landet, vilket är ett annat sätt att begränsa biltrafik.