02 juni 2020

George Floyd var känd av polisen i Minneapolis:

Från New York Post


        År 2007 åtalades Floyd för väpnad rån vid ett inbrott i Houston, där en annan man figurerade som en arbetare från vattenbolaget i ett försök att kunna komma in i en kvinnas bostad, enligt domstolsdokument.

        När kvinnan insåg att han inte kom från vattenbolaget försökte hon stänga dörren. Det var då fem andra män kom ut ur en bil som just körde fram och tvingade sig in.
    Enligt åtalsdokumenten "tvingade den största mannen i gruppen - som offret identifierade som Floyd -  sin väg in i bostaden, tryckte en pistol mot kvinnans mage och tvingade henne in i vardagsrummet i bostaden. "

        Floyd dömdes 2009 till fem års fängelse.

        På måndagskvällen ringde en anställd i en livsmedelsbutik i Minneapolis till polisen efter att Floyd - som det påstås - försökt betala med en förfalskad sedel på 20 dollar.

Från KSTP-TV Minneapolis-St. Paul får vi veta att det kan ha funnits en tidigare koppling mellan Floyd och polisen Chauvin:

 En före detta nattklubbägare i södra Minneapolis säger att den nu avskedade polisen och den svarta mannen som dog, båda arbetade som säkerhetsvakter för hennes klubb fram till slutet av förra året.

   George Floyd och nu före detta polisman Derek Chauvin arbetade båda som vakter på El Nuevo Rodeo-klubben på Lake Street, enligt Maya Santamaria. Hon ägde byggnaden i nästan två decennier, men sålde platsen under de senaste månaderna.CNN kallar det fridfullt

Titta på valfri nyhetskanal, inklusive Fox News, och vi ser dumbommar som svamlar
“om rättvisa för George Floyd,” som om ilska mot en kriminell snut som har arresterats och anklagats för mord,  kan tänkas rättfärdiga massiv plundring och våld i hela landet .

En reporter på CNN sade på live TV att upploppen i Minnesota var “fullständigt fridsamma” och enbart en “stillsam karavan” och i samma sekund kastar någon en flaska på honom.Det är lugnande att till och med upprorsmakarna vet tillräckligt för att avsky media.

Det handlar om Socialism, inte George Floyd

Watts Riots på nytt


Minneapolis står i lågor. Svarta lever rövare. Det är inget nytt. Vi som är gamla nog såg mycket av det på 1960-talet
Det första upploppet började i New York City två veckor efter att Civil Rights Act undertecknades av Johnson den 2 juli 1964.
Svarta gjorde uppror i norr. Upploppet i New York varade från 16 juli till 24 juli. Den 24 juli började en ny protest t i Rochester, New York. Det varade till 26 juli.
   Detta satte bollen i rullning.  Den 11 augusti 1965 inleddes ett upplopp i södra centrala Los Angeles. De gjorde uppror för att en person blev arresterad. Protesterna spårade ur och upploppet pågick i sex dagar. Det var då svarta ligister skapade sin slogan, "Burn, baby, burn."

I undersökningar som gjordes efter upploppet 1965 i Watts, visade det sig att invånarna var överväldigande fientligt inställda till plundrarna. För sent.
Upploppet 1965 var våldsamt men det var inget mot 1992 efter att de polismän som misshandlade Rodney King inte dömdes.  63 döda mot 34, år 1965. Det var det värsta rasupploppet i amerikansk historia.

Mönstret för uppror är oftast att någon polis gör något idiotiskt och lokalbefolkningen samlas runt honom för att ta telefonvideo. Om han slipper undan lagen  börjar en handfull människor göra uppror. Men de gör inte uppror mot polisen. De trakasserar lokala företag. De plundrar.

   De andra poliserna i detta fall borde ha stoppat den första polisen från att göra vad han gjorde.  Det är uppenbart. Men det gjorde ingenting för de håller ihop som bröder.

Här är min icke-expert åsikt och många med mig tycker detsamma:
  I Minneapolis blev dessa medhjälpare till mord. Alla poliserna borde ha arresterats. De borde alla ha satts i fängelse.
Polisen som pressade Floyd mot marken har anklagats för third degree murder.  Om han  dömts kommer hans skatte-finansierade advokat att yrka på överklagande. Polisen placeras sedan i fängelse. Han kommer att klara sig kanske en vecka. Whitey Bulger överlevde en dag.
Kanske kommer han att placeras i isoleringscell,  men han kommer aldrig att se dagens ljus igen förrän han avrättas eller släpps av en domstol.

Jag tvivlar på att de andra inblandade poliserna skulle överleva en månad i fängelse.men de kommer att få någon form av straff.
En fällande dom skulle skicka ett meddelande till poliser runt om i landet. "Du får inte ett frikort bara för att du har en polisbricka.  Du är ansvarig för dina handlingar."

Polisen måste hållas ansvarig.
Upprorsmän bör också hållas ansvariga.
Uppror är inte lek och spel. Det är inte en ursäkt för  att plundra butiker och kunna fly. Plundrarna är inte vanliga tjuvar. De är revolutionära. De bryter sönder den sociala ordningen.

Guvernören i Minnesota har kallat in National Guard. Han förstår politik. Han vill att National Guard ska ta skulden för att några protesterande blir skjutna och spöade.  Han vill inte säga till borgmästaren att säga till polischefen att säga till polisen att skjuta för att döda. Istället låter han någon general säga till sina trupper att skjuta för att döda. Generalen är inte beroende av att bli omvald.

De vet att upprorsmakarna så småningom kommer att bli uttråkade. De kommer att ta slut på butiker för dem att plundra. De kommer att bränna sig själva  när de bränner företag. Då går saker och ting tillbaka till det normala. Det kommer inte att bli ett annat upplopp i staden inom ett decennium eller två - kanske aldrig.
Polisen avfyrar lite tårgas. De går igenom mönstret  för att låsa in människor. Men upploppen fortsätter tills ligisterna tappar orken.

Vi kan inte göra något åt det Vi har ingen politisk makt. Så vi sitter på den säkra sidan. Här är något av Mark Dice vi kan skratta åt under tiden:01 juni 2020

Välj bort alla politiker som stängde landet

Vi ser ett ökande missnöje mot politiker som använder detta virus föra att göra människor vettskrämda. De gjorde det utan någon annan motivering än ett felaktigt, gammalt program från Imperial College, finansierat av Bill Gates, som använde en stokastisk program för att försöka förutse framtiden som tex. barnspelet Sim City.
Undersökningarna visar att 40% av republicans är emot dessa lockdowns och litar inte på Bill Gates. Under tiden är YouTube i ett helt krig mot yttrandefrihet. De kommer att använda alla ursäkter de kan använda för att ta bort innehåll som avslöjar falska bevis för detta virus. Nu stöder de till och med agendan för klimatförändring när de tog bort Michael Moores dokumentär som avslöjade den rörelsens falska dagordning.
 Vi har Twitter som hävdar att det har rätt att enbart fakta-kontrollera  Trump. De kontrollerar inte WHO, Fauci, Bill Gates eller CDC. Vi har Twitter som går in i politisk censur om man inte håller med om deras politiska agenda.

Thailand har 56 dödsfall bland 69 miljoner människor. Japan har inget lockdown eftersom det bara fanns 850 dödsfall bland 126,5 miljoner. Vad de INTE kommer att berätta för oss är att VANLIG INFLUENSA är ett typiskt coronavirus, vilket är mycket vanligt!
I USA är förkylningar vanligare på hösten och vintern på grund av att människor stannar inomhus där brukar vara torrare. Torr luft torkar  näsgångarna, vilket kan leda till infektion. Luftfuktigheten tenderar också att vara lägre i kallare väder. Förkylningsvirus kan bättre överleva under förhållanden med låg luftfuktighet. Lockdowns är motsatsen till hälsorådgivning. Vi behöver frisk luft.
   En studie har läckt ut från Tyskland, som visar att fler människor har dött pga. lockdowns än som dött av viruset.

Mer från Armstrong Economics här.

31 maj 2020

Tweet by Candace Owens on Twitter

Det kommer att bli ännu värre när ekonomin försämras mer

 Mycket händer under nätterna i amerikanska städer och här i Atlanta city har borgmästarinnan förklarat att alla i staden har utegångsförbud från kl. 21 till soluppgången. Man kallar dem  “Protesterande”och inte vad de verkligen är ,“Ligister” och de levde rövare i Buckhead i går, där de högklassiga affärerna finns.
Varför råna vanliga affärer när det finns andra som tex. Dior, Joie, La Perla Luna Planet Blue.

Vi vet fortfarande inte exakt vad som hände när George Floyds dog, men det var aldrig mer än en förevändning. 
Kombinera frustration från corona-nedstängningarna,  den påhittade ideologin om att svarta är förtryckta, som drivs av Vänstern och det förfärligt otillräckliga  socialist-styret i större städer, och de uppror vi nu ser är oundvikligt.

Ignorera BS från gnällspikarna Black Lives Matter.  Upploppen i Minneapolis och på annat håll handlar inte om "social rättvisa."
Bortklemade,  privilegierade, prioriterade svarta som ”förtrycks” är inte bland anledningarna till att företag plundras och bränns. Det främsta skälet är att människor är uttråkade och rastlösa och de vet att de socialister som styr städerna inte skulle stoppa dem, så de bestämde sig för att ha lite kul.
Det vill säga, upploppen är underhållning.Det vi har sett på Minneapolis och Atlantas gator är bara början.

 USA är djupt splittrat och en stor del av befolkningen förlorar förtroendet för de grundläggande institutionerna som styr vårt samhälle.
 Polisbrutalitet har varit ett enormt problem i USA i många år, och det har kommit till den punkt där de flesta i landet inte längre har förtroende för polisen men vita poliser skjuter inte fler svarta.

Heather Mac Donald konstaterar, "om det finns en partiskhet i vilka poliserna skjuter, efter att brottsfrekvensen har beaktats, är det mot vita civila," förmodligen för att polisen är medveten om de politiska konsekvenserna av att skjuta svarta, vars  “Lives Matter. “

Naturligtvis hjälper upprorsmakarna inte sin sak genom att bränna de samhällen de påstår sig försvara.
 Och efter att ha orsakat så mycket kaos på onsdagskvällen, var demonstranter tillbaka på gatorna i Minneapolis nästa dag.

Hundratals demonstranter översvämmade gatorna i Minneapolis torsdag kväll för en marsch genom centrum. Trafiken stoppades när mängden människor fyllde fyra kvarter. Demonstranter skrek "Jag kan inte andas" och "ingen rättvisa, ingen fred; åtala polisen ”medan frivilliga vakter i färgglada västar dirigerade trafik.

Tyvärr är detta bara en liten förhandsvisning av vad som kommer att drabba större städer över hela Amerika.
Dessa upplopp mot polisbrutalitet är intensiva men vänta bara tills de ekonomiska upploppen börjar.
Vi går in i en tid då miljontals amerikaner kommer att bli allt mer desperata när vi dyker ännu djupare in i en ny ekonomisk depression.
På torsdagen fick vi veta att ytterligare 2,1 miljoner amerikaner lämnat in ansökningar om arbetslöshetsersättning ...30 maj 2020

CNNs största antal tittare i år

ATLANTA, GA - CNN-chefer blev förbryllade när de såg en stor publik utanför sina kontor och i deras lobby i fredags. De har inte haft en  publik av den storleksordningen på många år.

De lade genast till de hundratals människor som de såg utanför sitt  kontor till sitt publikantal och det mer än fördubblade deras tittarantal för dagen.

"Woohoo! Det händer!" sa stationens grundare, Bob CNN. "Brian! Anderson! Kom snabbt! Vi drar äntligen folkmassor! År av hårt arbete  lönar sig äntligen!"

The Babylon Bee