30 september 2020

Den Första Debatten

President Trump hade en aldrig tidigare skådad debattutmaning på tisdagskvällen: Medan han var tvungen att debattera ensam,  hade hans motståndare stöd från moderatorn Chris Wallace. 

Kongressledamoten Tom Gosar sa det bäst: "Joe Biden var inte ens presidentens mest formidabla motståndare i Cleveland. "

Chris Wallace arbetar för Fox News större delen av året, men i går kväll hade han ett andra jobb för att hjälpa Joe Bidens presidentkampanj. Han gjorde det mestadels genom att aggressivt avbryta en diskussion när det verkade som Biden skulle spåra ut. 

   Varje gång Trump började få övertag eller när Biden målade in sig i ett hörn, var Wallace beredd att hoppa in, ta över ämnet eller försöka styra över till ett nytt ämne som Biden skulle kunna hantera bättre. 

 Kort sagt var Wallace-strategin att gå in och avbryta när Trump var överlägsen och hålla tyst när Biden körde med sina inlärda fraser gentemot Trump. Men Wallace avbröt inte. 

 Wallace riggade debatten gång på gång med partiska frågor för båda kandidaterna. En av hans första frågor till Joe Biden var bland de viktigaste under hela valdebatten:                             

" Håller Biden med demokrater som vill välja partiska medlemmar till Supreme Court, hindra förhören och på annat sätt rigga de nationella politiska skalorna för att ta bort kontroller ? " Biden vägrade att svara och skyllde på att det kan det bli en kampanjfråga, som om detta inte är en kampanj,  och Wallace lät honom slippa undan:

När en kandidat vägrar att svara på en central fråga i kampanjen är det den situation där en moderator bör vara aggressiv.  De är där för att få svar från kandidaterna. Men i stället gjorde Wallace ingenting. Han följde inte upp och efter ett kort käbbel mellan Biden och presidenten tvingade Wallace debatten till ett annat ämne. 

   Det fortsatte i samma stil hela kvällen. När de sedan kom in på upplopp, ignorerade Wallace först de massiva upploppen som förstört Minneapolis, Chicago och andra städer, och istället nämnde han Charlottesville, en mycket mindre incident för tre år sedan. Wallace serverade till och med en lögn om att Trump hänvisade till "vita supremacister" som "väldigt fina människor". Presidenten har aldrig gjort det men det spelade ingen roll. Wallace upprepade lögnen för att ge Biden en bra fråga. 

   När Wallace äntligen bestämde sig för att nämna upploppen som ruinerat så många amerikanska städer - upplopp som nästan uteslutande startats, begåtts, och försvarats av den amerikanska Vänstern - föreslog han absurt att det var högergrupper som "ökade våldet" i städer som Kenosha. 

Trots alla ansträngningar är det dock uppenbart att Media i Washington vet att Donald Trump vann debatten.  Beviset för det finns i deras reaktion efteråt.  Bokstavligen från det ögonblick som debatten avslutades började pratmakarna i de stora kabelnäten föra fram idén att de kommande två debatterna bör ställas in.

 

California Here I Come

 

29 september 2020

Inga bensinbilar i Kalifornien efter 2035

 Kaliforniens guvernör Gavin Newsome har helt enkelt beslutat - via "verkställande order" - att allt som inte är "nollutsläpp" (vid avgasröret)  måste "vara försvunnet" år 2035.
Det betyder att bara elbilar får finnas kvar, eftersom de är de enda fordon som anses vara "noll" utsläpp "oavsett deras utsläpp någon annanstans - inklusive de betydande" koldioxid "utsläpp" som produceras av de kraftverk som levererar den el de kör på.
Vilket det kommer att behövas mycket mer av när de enda bilarna som tillåts på vägarna i Kalifornien är elektriska.

Men det är oväsentligt  Det känns bra för Newsome - som att jag ska bära någon gammal trasa över ansiktet för att "stoppa spridningen" av ett virus som jag inte har.

Effekterna kommer också att kännas mycket tidigare än om femton år.
Och inte bara i Kalifornien heller.

Kalifornien är den största marknaden för bilar i landet och bilföretagen kommer att sluta lägga "Forskning och Utvecklings pengar" på bilar som de inte kan sälja och i stället satsa på bilar som de tvingas sälja där.
Andra stater med egna "Präktighets-guvernörer" kommer troligtvis att följa Kaliforniens påhitt.  
Utvecklingen av nya icke-elektriska bilar nationellt kommer att stagnera.

De bilar som en tid förblir i produktion kommer att bli mycket dyrare,  för att kompensera kostnaderna för utvecklingen av elbilar. Den vanliga bensinbilen kommer att hela tiden bli dyrare - tills målet uppnås att göra den sortens bil åtminstone lika dyr som elbilen.
Vid den tidpunkten blir de "konkurrenskraftiga" med icke-elektriska bilar.

28 september 2020

Nu är USAs Demokrater desperata

En professor vid Boston University uppmanas att avgå efter att ha sagt att domare Amy Coney Barrett var en rasistisk ”vit kolonisatör” när hon adopterade två svarta barn från Haiti och använder dem för att "se bra ut".

Ibram X. Kendi, professor i historia och direktören och grundaren av Boston University's Center for Antiracist Research säger att:


'Vissa vita kolonisatörer' adopterade svarta barn. "De" civiliserade "dessa" vilda barn på de Vitas överlägsna sätt,  medan de använde dem som rekvisita i sin livslånga förnekelse, medan de tar bort de biologiska föräldrarna till dessa barn ur bilden av mänskligheten."

"Så därför är inte Amy Coney Barrett kvalificerad eftersom hon adopterade svarta barn."

Det sa  aldrig något negativt om Sandra Bullock eller om Steven Spielberg, Angelina Jolie, "Brad the Pitts", Tom Cruise, Connie Britton, Charlize Theron, Michelle Pfeiffer, Mitt Romneys familj.

De adopterade alla svarta barn - och de sågs faktiskt som "dagens populära tillbehör", av varje socialt medveten Vänsterist och fick beröm och hyllades.   De var fantastiska för att de brydde sig. De försökte hjälpa de missgynnade. 

Men inte fru Barrett.

Londons polis attackerar COVID protesterande

  Londons polis fortsätter att stödja regeringen och attackerade fredliga demonstranter på Trafalgar Square.  Oavsett bevis, upprätthåller regeringen dessa drakoniska lockdowns.
Vi kan se att protesten var fredlig tills polisen dök upp för att brutalt sätta sig över folkets rättigheter. 

 

 Tyvärr stöder Londonpolisen absolut tyranni.  Detta är helt klart en del av den globala agendan för att överlämna suveränitet till FN. Det låter kanske mer som en konspirationsteori, men i London talas det redan om att de nästa gång kommer att använda lockdowns för att bekämpa klimatförändringen. Att hindra människor från att pendla till jobbet för att minska bränsleförbrukningen. 

 Mariana Mazzucato, professor i "the Economics of Innovation and Public Value at University College London och också grundare av the UCL Institute for Innovation and Public Purpose. " 

Hon stödjer FN: s dagordning och hävdar att världen "närmar sig en tipp-punkt för klimatförändringar, när det krävs dramatiska ingripanden för att skydda civilisationens framtid."

Mazzucato påstår att om vi inte minskar koldioxid, kommer dessa lockdowns att vara berättigade för att rädda planeten. Vi har redan att göra med en falsk pandemi, som helt klart används för att expandera regeringens befogenheter.  De har Europa med sig, Nya Zeeland, och naturligtvis Australien, under kontroll av den galna Daniels Andrews. 

Ovan är gatukonst i Melbourne mot denna orkestrerade agenda. Det som har undkommit större delen av rubrikerna är vad som händer i Kanada. Premiärminister Justin Trudeau har stängt parlamentet. 

Kampen för att störta Trump är en del av denna globalistiska agenda. Om de kan bli av med Trump är allt som står i deras väg Kina och Ryssland. De avser att införa sanktioner för att försöka tvinga dem att följa FN-agendan. 

 Via Armstrong Economic

Valfusk i Ilan Omars Minnesota

Ett system som drivs av en så kallad ”röst-skördare” (ballot harvesters’) i Rep. Ilhan Omars Minneapolis-distrikt avslöjades av Project Veritas.

 I ett segment kan man se hur den påstådda valsedels-insamlaren Liban Mohamed - bror till Minneapolis kommunfullmäktige Jamal Osman - går igenom högar med valsedlar i sin bil i videor som läggs ut på hans egen snapchat-kanal under namnet "KingLiban1."

”Just idag fick vi 300 för Jamal Osman,” sa Mohamed. ”Som ni ser är min bil full. Alla dessa är röstsedlar. Ser du inte?

Mer via Zero HedgeGår han på Adderall ?

 Med tanke på Joe Bidens oredlighet har Trump alla rätt att kräva drogtestning inför tisdagens debatt:

Kommer Biden att gå med på det ? Han tillfrågades och här är hans svar: 

 

27 september 2020

En vacker familj som återspeglar amerikanska värderingar

 Demokrater hatar den här kvinnan och hennes värderingar - liv, frihet och strävan efter lycka, rättigheter som vår Skapare ger oss.
Demokrater har buat och förnedrat detta och kan inte erbjuda några av dessa värden, särskilt inte liv.
De erbjuder ingen frihet, bara underkastelse för regeringen.

När John McCain dök upp med sin vuxna adopterade POC (people of color) dotter under 2008-kampanjen anklagade demokraterna honom för att ha ett "kärleksbarn".
Nu har de gått ännu längre och de kallar domare Barrett en "kolonialist" för att ha adopterat svarta barn från Haiti. 

Demokrater ser aldrig kärlek, lojalitet, medkänsla, ödmjukhet, styrka, visdom, hängivenhet eller ens enkel mänsklighet. Endast hudfärg.