20 juli 2019

Åk tillbaka till den plats du kom ifrån

Är det rasistiskt?


Obamas och Clintons insamlare satsar på dessa tre

Kamala Harris, Pete Buttigieg och Joe Biden,

Var och en av de tre kandidater fick mer än 220 donationer från höjdarna bland de som tigger pengar för kandidaterna och som hjälpte till att dra ihop minst 100 000 dollar - och ibland mycket mer  - för Hillary Clintons 2016-kampanj och minst 50 000 dollar för Barack Obama 2012.

 Medlemmar av gruppen med nästan 2000 insamlare har tidigare slagit ihop sina resurser för att tillsammans donera tiotals miljoner dollar för democrat- kampanjer.


Rufus Gifford, tidigare finansdirektör för Obamas 2012 omvalskampa:
"Valbarhet är det viktigaste. Vi vill bara ha en kandidat som kan slå Trump.  Vi investerar i kandidater som levererar som kandidat, eller när opinionsundersökningar säger att du har en som kan slå Trump”.

Två kandidater i Dems.primiär-val, Sens. Bernie Sanders i Vermont och Elizabeth Warren i Massachusetts, har undgått  hjälp från toppdonatorerna,  men var fortfarande bland de fyra främsta i förra kvartalet, tack vare massivt  deltagande från små donatorer online.
  Men pengar från rika individer är en viktig faktor för att driva kampanjerna för Biden, Buttigieg och Harris, som var och en fått miljontals dollar i checker på $ 2800 styck , under det senaste kvartalet.  Det är det högsta tillåtna beloppet enligt federal lag.

Enligt en POLITICO-analys av Federal Elections Commission data.

Lördagsgodis

Tack Ann-Marie

19 juli 2019

Miljonärsocialistens Hykleri


Bernie Sanders kampanjpersonal hävdar att de blir utnyttjade.  De får inte den 15-dollar minimilön som Dem.-Socialisten kräver för alla arbetare.

De fackligt organiserade anställda - kända som de som står längs ner på stegen bland “fältorganisatörerna” - säger att de arbetar minst 60 timmar i veckan, vilket minskar deras genomsnittliga timlön till mindre än $ 13, (tom. rapporterat av Washington Post!)

"Många bland personalen på fältet klarar över att de knappt kan överleva ekonomiskt, vilket starkt påverkar vårt teams produktivitet och moral " sade fackföreningens medlemmar i ett utkast till brev som snart kommer att skickas till kampanjchef Faiz Shakir. "Vissa fältorganisatörer har redan lämnat kampanjen som ett resultat av detta.”

Personalen säger att deras arbetsförhållanden strider emot vad Sanders baserar sin kampanj på och är inte rättvisa.  Han har marscherat med McDonalds anställda för bättre löner och han anklagar Walmart för att betala svältlöner.

Under tiden i London

McDonalds är inte vad det brukade vara

Gadsden-flaggan är nu ett “thought crime”


När Multikultisarna, fördömde  Confederate Flaggan som rasistisk - en symbol inte bara för Södern men också för Uppror - var det ingen som protesterade tillräckligt högljutt och stod på sig.  Följaktligen gör de sociala ingenjörerna samma sak nu med den revolutionära Gadsden-flaggan, som också är en symbol för både landets historia och uppror.

Skådespelaren Chris Pratt har en skjorta med en variation av Gadsden-flaggan. och Yahoo News drog igång lynch-mobben.
Varför Gadsden-flaggan skulle vara kontroversiell är svårt att förstå. Den står för amerikansk frihet. Nästa gång kommer de att gå efter den ursprungliga Betsy Ross-flaggan. Whoops! De har redan gjort det.
Även om [Gadsden Flaggan] är en av de symboler och flaggor som används av US Men's Soccer Team, Metallica, liksom några libertarian-grupper har “Far Right”-politiska grupper som Tea Party, liksom vapen-ägare som är anhängare av Second Amendment, som också adopterat flaggan.
Notera att de öppet fördömer stöd för USA: s Constitution.

Yahoo fortsätter med att skriva att Twitter fördömer Pratt och förkunnar att Gadsden-flaggan är en varningssignal för  "vit  makt”.  Lättlurade läsare får intrycket att allt som hör ihop med den amerikanska revolutionen och / eller försvar av USA: s konstitution är ”vit makt” och därför förkastligt.

Det är nu vanligt att "mainstreams"nyhetsartiklar till stor del består av medvetna lögner motiverade av ett alltmer öppet hat mot det amerikanska arvet.

18 juli 2019

Ingen bryr sig egentligen

Amerikansk politik reflekterar och styrs av Amerikansk television, filmer och  utbildningsinstitutioner.
    Det finns inget som Media rapporterar om som indikerar att Washington diskuterar de grundläggande problem som landet står inför  - vad gäller utrikespolitik, inrikesfinansiering, regleringar,  förlust av integritet och frihet -  trots att vi  med stormsteg närmar oss 2020-kampanjen.

Amerikanska budgetunderskottet ökade med 140 miljarder dollar under de första nio månaderna av detta budgetår till 747,1 miljarder dollar . Både intäkter och utgifter var rekordartade.

Finansdepartementet rapporterade på torsdagen att underskottet för innevarande räkenskapsår  fram till juni är 23,1%, jämfört med samma period för ett år sedan,  medan intäkterna ökade med 2,7% och utgifterna med 6,6%.

Trump-administrationen förutspår att underskottet för hela budgetåret, som slutar den 30 september, kommer att uppgå till 1 trillion  dollar - upp från ett underskott på 779 miljarder förra året
   Media är för det mesta tysta om detta och det finns ingen politisk mobilisering mot det. 
Det spelar ingen roll vem som blir president år 2021. Det är här så här det ser ut och man har inte räknat in Medicare och Social Security, som det inte finns fonder för.

Vad gäller invandringen har ingenting egentligen förändrats.  Muren som Trump pratade om för att bli vald, har inte byggts. Utvisningarna är få och det vi hör är slogans och röstfiske.

Ingen politiker arbetar seriöst med livsviktiga frågor som tex. krig. Trump lovade att ta hem alla soldater och vi är fortfarande i Afghanistan. Vi är fortfarande i Syrien. Han skramlar nu med sablarna mot Iran.

Jag tror att Fred Reeds bedömning är korrekt.  Trump har inte haft en enda utrikespolitisk seger.
Men ingen bryr sig.  Media gillar inte något han gör trots att han gör vad Obama gjorde.

Var är landets ryggrad?  Var finns institutioner ledda av individer som fokuserar på grundläggande frågor?
De finns nog, men de får ingen media-uppmärksamhet. Allmänheten är omedveten om dem. Allmänheten bryr sig inte.

17 juli 2019

Democrats vet att invandrarna kommer att rösta på dem


En berättelse från februari förklarar varför Democrats vill ha öppna gränser.  De är säkra på att folkmassorna som översvämmar landet,  för att fundamentalt omvandla det,   helt säkert kommer att rösta D.  i många generationer framöver.
Invaderarnas giriga, arroganta och fullständigt obefogade känsla av rättigheter placerar dem i mitten av democrat-reservatet.   De har även stämt det land de invaderade:

    Sex invandrarfamiljer inlämnade ett krav på flera miljoner dollar till Trump-administrationen och säger att  fjolårets separation av familjer gör att de behöver pengar för att betala för rådgivning och annan sjukvård för att läka,  efter den "tortyr" som de sade att de utsatts för.

Hekt fantastiskt!  Människor kommer från hela världen för att bryta sig in i våra koncentrationsläger så att de kan torteras.

    Varje sökande begär 3 miljoner dollar.
Av de sex invandrarfamiljerna verkar det som fem av dem arresterats som olagliga invandrare.

Berättelsen visar hur villiga invaderarna är att utnyttja Vänsterns retorik.  Inom en snar framtid kommer de att bli den härskande klassen. Vår välfärdsstat kommer att göra oss till deras slavar.  
   Det är där Dems. kommer in, alltid ivriga att dra fördel av girigheten,  för att genomdriva omfördelning av välstånd.