19 augusti 2019

Michael Moore gillar problemmakarna


Donald Trump är inte den enda som vill se Democrat Party representerat av den öppet ondskefulla gruppen som kallas The Squad - dvs. Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley.  Det är vad kollektivisten Michael Moore också vill:

"Låt oss hoppas att Alexandria och Rashida och Ilhan och kongresskvinna Pressley blir partiets ansiktet utåt eftersom då kommer vi att vinna," sade Moore till före detta topp-ankaret och lögnhalsen Brian Williams nuvarande värd på MSNBC  .

 ”Vi kommer att vinna med de människor som tror att klimatförändringarna är verkliga. Vi kommer att vinna genom att ställa oss bakom de människor som vill höja minimilönen och som kommer att kämpa för alla dessa saker som den amerikanska allmänheten vill ha. Det är 'The Squad.' De är kraften där ute."

Moore tror att dessa kallhamrade anti-amerikanska harpor kan locka till sig väljare utanför välfärdsberoende getton och universitet.

"Tja, först och främst har Michigan en lång historia, liksom Wisconsin och Minnesota, och övre Mellanvästern, av vad man kan kalla socialism eller demokratisk socialism ..."

Allmänna Val brukade leverera två olika sätt på hur vi stegvis skulle få en växande “Stor Regering”.   Nu står vi inför valet mellan en stegvis tillväxt av Regeringen eller att ta steget fullt ut till fullständig socialism av den typ som krossat Venezuela.

Trump vill ha The Squad främst och värst, eftersom de är kommunister och amerikaner kommer inte att rösta på  kommunister. 
Michael Moore vill ha dem där för att han tror att Amerika har degenererat till en plats där kommunister kan väljas. Om han har rätt är det kört och då spelar det egentligen ingen roll.

Och bruden var så vacker

18 augusti 2019

Ingen har 56 vänner ……


Det verkliga testet kommer att vara om Ghislaine Maxwell, (Epsteins tidigare försvunna väninna) också dör en mystiskt död,  nu när hon åtminstone har setts i Los Angeles.

Sedan pratas det också om att Jeffrey Epstein tillbringade flera timmar tillsammans med en mystisk vacker kvinna,  enligt en advokat som demonstrerar hur komplicerat det kan bli.
Ingen kan gå in och besöka någon i advokatrummen om de inte är advokat. Advokaten som berättar den historien vet det och försöker bara skapa rykten. Man måste ha en identifikation som jurist för att komma in .

I de nu offentliga domstolsdokumenten från ett ärekränkningsmål från 2015, inlämnat av Virginia Roberts Giuffre,  anklagade hon Ghislaine Maxwell för att rekrytera henne, som minderårig,  för att ha sex med Epstein, och hon sade också att hon träffade Bill Clinton och Al Gore på Epsteins ö.
 Hon anklagade inte dem för något brott.

 Så nu har vi också fadern till Global Uppvärmning  tillsammans med Epstein. Detta bekräftar bara att det fanns ingen chans i världen att Jeffrey Epstein skulle ställas inför domstol.

17 augusti 2019

President Trumps Rally i New Hampshire slår alla rekord ...


Anti-Trump Media gick omedelbart till attack och försökte motbevisa det. Det roliga är att president Trump inte bara var korrekt - han underskattade publiken.

Enligt Manchester Fire Marshal fanns det över 11 500 personer i sportarenan (bilden ovan), och cirka 8 000 till 9 000 utanför, som tittade på jättestora TV -skärmar. Totalt översteg antalet 20 000.
Det tidigare rekordet var 11 300 under en Elton John-konsert.

     "Trump-folket ville att brandchefen skulle släppa in fler människor. Det var tonvis med människor utanför." 

Lördagsgodis

16 augusti 2019

Såpopera

Israel hade tidigare beslutat att de två anti-semitiska kongresskvinnorna - Ilhan Omar och Rashida Tlaib - inte var välkomna i landet. I går ändrade emellertid Israel sitt tidigare beslut och det verkade självklart,  åtminstone för mig, att president Trump hade ett finger med i spelet.

Tlaib svarade på Israels första beslut med ett brev till regeringen där hon begärde att få besöka sin 90-åriga mormor, en palestinier som bor på Västbanken. Hon lovade i sitt brev att hon skulle "respektera alla begränsningar och inte komma med uttalanden om bojkott mot Israel under sitt besök."

Israel gick med på att Tlaib kunde besöka sin mormor om hon höll löftet i sitt brev att inte förespråka en bojkott av Israel medan hon var i landet.

Tlaib ändrade sig sedan och vägrade att acceptera det hon lovat. Hon sa:
     Den israeliska regeringen utnyttjade min kärlek och önskan att träffa min mormor för att tysta mig och tvingade mig att göra det, därför att jag undertecknat ett brev - vilket speglar hur odemokratiska och rädda de är för sanningen om vad som händer i Staten Israel och mot de palestinier som lever under ockupation med USA: s stöd - vilket min resa skulle avslöja. 

   För att göra det än mer tårdrypande tillade hon: “Att besöka min familj under sådana förtryckande förhållanden som skulle förnedra mig och krossa min mormors hjärta."

Israels inrikesminister Aryeh Deri, som godkände Tlaibs begäran om besök på grund av humanitära skäl, kallade Tlaibs beslut en provokation. Om han tycker att Tlaib gillrat en fälla för honom (och Israel) är det förståeligt.

Hon försatte Israel i en situation de inte kan vinna. Om Israel avslog hennes begäran om att besöka sin mormor, skulle det verka grymt och hjärtlöst.
Om Israel gick med på villkoret att hon skulle hålla sitt löfte och inte förespråka en bojkott medan hon var i landet, kunde hon ju ”ändra sig” och återkalla sitt löfte - som hon har gjort och det skulle förbättra hennes status som martyr.

Jag tror att Tlaib utsattes för kritik från andra Israel-hatare för att ha sagt att hon inte skulle förespråka en bojkott under sitt besök och hon kunde inte hantera det trycket utan ändrade sig.

I vilket fall som helst bekräftar Tlaibs manipulativa och / eller underliga beteende att det var rätt beslut första gången, att hålla henne borta från landet.  Med all säkerhet skulle hon ha skapat scener och provokationer för att ge Israel en dålig image.

Bekämpa knivbrott med rasistiska kycklingar

På grund av den enorma inflyttningen från den våldsamma tredje världen till Storbritannien har antalet knivattacker skjutit i höjden. Barn är ofta offren.
Från förra året:

Antalet barn 16 år och yngre som behandlas för sticksår i England ökade med mer än 60 procent under fem år, och det är ”oroande” att se att offren blir allt yngre.
Den största ökningen var bland 15-åringar, där antalet som behandlades 2016/17 ökade med 85 procent jämfört med 2011/12.

Äntligen har multi-kultisarna hittat en lösning:

Det brittiska inrikesministeriet har hittat en ny strategi för att begränsa antalet knivbrott genom att trycka upp meddelanden mot knivvåld på lådor med stekt kyckling i flera restaurangkedjor i England och Wales.
Kycklinglådorna har inspirerande berättelser om ungdomar som tar avstånd från knivbrott till förmån för glamorösa karriärer inom sport och musik.

Tyvärr har den här geniala planen drabbats av ett problem:
Framstående Labour-ledamöter av afrikansk härkomst säger att planen är rasistisk.
Shadow Home Secretary Diane Abbot kallade det en "rå, stötande och förmodligen dyr" kampanj som demoniserar hennes samhälle.

Enligt multikultis-religionen är det hädiskt att associera svarta med stekt kyckling. Vänstern var snabb att göra exakt det genom att anta att meddelandena på kycklinglådorna var ämnade för svarta.
 Detta tillät dem att gnälla att det är diskriminerande att notera att majoriteten av knivbrott begås av importerade "Färgade Personer”.

"Vad kommer härnäst”, undrade Tottenham MP David Lammy. “Knivfria vattenmeloner?"

“Det låter som du menar att det finns en demografisk överlappning mellan knivbrott och stekt kyckling," tweetade en medlem av den brittiska allmänheten.

Inte ens de mest komiskt ineffektiva, allmänna, säkerhetsåtgärderna håller för en granskningen av Tankepolisen.

15 augusti 2019

Epsteins kompis Bill Clinton


Jeffrey Epstein hade en mycket speciell målning av Bill Clinton hängande i sitt Manhattan-hem.
Den föreställer Bill Clinton i en blå klänning och röda högklackade skor och han sitter på en stol i  Oval Office och pekar på betraktaren, på samma sätt som man ser gamla Uncle Sam armé-bilder : “I want you”.
Om man tittar riktigt noga ser man en skulptur av JFK på hyllan bakom vilket visar att det är från Oval Office.
Målningen gjordes av en australisk konstnär med namnet Petrina Ryan-Kleid. Hon är känd för “realism fokuserad på satir.”

Det tvivelaktiga konstverket verkar passa in i Epsteins bisarra vanor.  Och det faktum att Clinton bär blått är naturligtvis en fingervisning till hans skandal med Monica Lewinsky och hennes ökända blå klänning.
Vad man också kan tolka från bilden är att Epstein och Clinton var kompisar i mycket mer än Bill tillstår.
 Man sätter inte upp en målning som denna i sitt hem av en tillfällig social bekant.