21 november 2019

Bidens team gör bort sig…igen


Den femte Dem- debatten börjar kl. 21 här  i Atlanta i går - arrangerad av MSNBC och The Washington Post.  De tio hoppfulla debatterade  i två timmar över traditionella livskvalitets-frågor som hälso- och sjukvård och betald familjeledighet samt hur man kan bli av med president Donald J. Trump

Bidens kampanjteam trampade i klaveret igen och skickade ut ett e-post-meddelande redan klockan 15:09, flera timmar innan debatten inleddes.

"Jag hoppas att jag gjorde er alla stolta och jag hoppas att jag gjorde det klart för världen varför vår kampanj är så viktig", lyder det alldeles för tidiga e-postmeddelandet.

Efter misstaget skickade Bidens kampanj ett andra e-postmeddelande och bad om ursäkt.

Det är inte första gången som Biden och hans gäng gjort bort sig. Hela hans karriär och kampanj har varit fylld med grodor.


20 november 2019

Vi visste att det skulle hända, vi bara lät bli att tala om det

Gates of Vienna skriver: 

I mer än ett decennium har Sveriges härskande klass - inklusive politiska ledare och media - förnekat att det finns några problem i landets förorter orsakade av massimporten av invandrare från tredje världen.  Förutom problem orsakade av WAYCIST-svenskar förstås.

Nu verkar det som om sanningen om kulturell anrikning har blivit så uppenbar att den inte längre kan förnekas. Det svenska medieinstitutets svar? ”Vi visste hela tiden att saker och ting skulle gå åt skogen; vi glömde bara att tala om det för dig. ”

Sedan har man en översättning av denna artikel av Lena Melin

 Aftonbladets Lena Mellin uppger nu att det länge varit allmänt känt att det skulle "gå åt helvete" i förorterna. Den 64-åriga vänsterjournalisten uppmanar Sveriges politiker att "skämmas".

"Alla partier, möjligen med undantag av Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som knappast påverkat verkligheten på den här punkten, borde skämmas", skriver Lena Mellin i en krönika.
Enligt henne har politikerna "i stort sett negligerat utvecklingen i vissa av våra förorter" trots att "alla visste att det skulle sluta i katastrof".

Lena Mellins mästrande tonläge, som alltså helt riktas mot politikerna och inte mot medierna, har dock väckt kritik.

"Otroligt! Lena Mellin, en av de främsta förespråkarna för massinvandring och mångkultur av journalisterna, en av de värsta SD-hatarna, påstår att 'man vetat i åratal' att det skulle gå åt helvete", skriver exempelvis den före detta SD-toppen Ted Ekeroth på Twitter.

Vad kommer de att anklaga honom för nästa vecka?

Men ….så länge de fortsätter spektaklet gör de ju inte så mycket annat dumt.Samma människor som gapar och skriker över Trumps beteende och hävdar att han inte har amerikanska värderingar och att han bör åtalas, är också de som vill ha alla de katastrofalt galna  program som 2020-kandidaterna kan komma på för att skilja sig från nästa marxist på listan.

“Green new deal.” Beslagta alla vapnen. Förbjud yttrandefrihet. Tvinga NFL att ha 20% LGBTQ  (jag hittade på det, men de vill ha det för TV-anställda så varför inte fotboll?).

Beskatta både förmögenhet och inkomst. Legalisera och uppmuntra bostadslösa genom fler   bostadsbestämmelser. Starta fler skogsbränder med idiotiska miljöregler. Ordna flygtransporter för illegala så att de slipper gå. 

Vad är det för fel på dessa människor?

Eric Swalwell i ett nötskal

För en person med lite värdighet skulle detta vara en pinsamt olycka. Men för Vänster-fjanten Eric Swalwell är det perfekt att understryka lögnerna med en brakfis.  
Det är som en dålig komedi. Greta har naturligtvis synpunkter på Fartgate.

19 november 2019

Utan subventioner är de olönsamma


När alla aktivister fått visa hur präktiga de är och alla kompis-kapitalister har fått sina subventioner och skattelättnader har vindkraftverk tjänat sitt syfte och det är dags att ta dem till soptippen, så att vi kan gå vidare med att generera el på effektivare sätt. Men tyvärr är det inte lätt att bli av med vindsnurrorna.
Redan innan turbinerna dör måste företag som MidAmerican Energy i Iowa byta ut mängder av turbinblad men att bli av med de gamla bladen är inte det enklaste.

 Från AP:
MidAmericanEnergys pensionerade blad ... är bland hundratals som kommer att hamna i soptippar över Iowa och hela nationen. Kritiker av vindkraft säger att det försvagar branschens påstående att vindkraft är en miljövänlig energikälla, eftersom de utslitna bladen fyller soptipparna.

De gigantiska bladen, som är svåra att krossa och kompostera, orsakar stora problem.  Endast en anläggning i norra Iowa är villig att ta han om dem.
"Den rena, gröna energin är inte så ren och inte så grön," säger de som motsätter sig vindkraft.

Men den är väldigt grön för dem som subventioneras med skattebetalarnas pengar för att sätta upp dem och ta ner dem igen, så att vi alla kan se hur mycket våra härskare bryr sig om planeten.

MidAmericanEnergy  har sagt att företaget kommer att få cirka 10 miljarder dollar i federala skattekrediter för investeringen, som täcker de kapitalkostnader som behövs för att bygga vindparkerna.
Låter tillräckligt grönt för MidAmerican.

Bladen har en livslängd av 10-12 år och även om de bara utgör 2 till 3% av massan i ett helt vindkraftverk är de ändå ett stort problem.  De är gjorda av glasfiber (de äldre) eller kolfiber (de nyare modellerna). Dessa material har fördelen att göra rotorbladen lättare och mer robusta men de visar sig komplicerade att återvinna.
Upp till 50 000 ton avfallsmaterial förväntas komma till sopstationer fram till 2020 utan att det finns en godkänd teknik att återvinna dem.   Att hitta sätt att ge dem nytt liv är därför en stor utmaning.

Kommer detta att rädda Baltimore?


Baltimore har just överskridit 300 mord under året hittills . (En underskattning, eftersom många döda kroppar som hittats på gatorna, förknippade med kniv- eller skottsår,  är ”officiellt” märkta som ”okänd dödsorsak” av polisen.)

 Detta är ett högre antal än New York City, som har fjorton gånger fler invånare.  Den goda nyheten är dock att stadsfullmäktige just har förbjudit plastpåsar.  Förhoppningsvis kommer de att följa upp med ett förbud mot plast-sugrör.  Medborgarna känner sig redan säkrare.

Thomas DiLorenzo

18 november 2019


Council on American Islamic Relations (CAIR) höll nyligen sin 25: e årsmöte i Washington, D.C, där CAIR: s verkställande direktör, Nihad Awad ,  tillkännagav att ett av deras mål är att få in fler islamister i Congress.

 Nihad Awad menar att det kommer att ge islamerna mer politiska makt:

”Ett starkt CAIR betyder en stark gemenskap. En stark gemenskap kommer att producera en stark och säker och framgångsrik muslim ... Så jag säger att vi kommer att arbeta under de kommande åren,  inshallah (Gud vill) för att välja in minst 30 muslimer till Congress.  Detta antal motsvarar vår storlek och vår potential som amerikanska muslimer. Inklusive minst två [amerikanska] senator-muslimer. ”

Awad planerar också för muslimska domare, inklusive en till Supreme Court, tillsammans med en islamistisk utvidgning av Hollywood.