06 juni 2020

Antifa; en planerad upptrappning av våld

Den skicklige James O'Keefe har gjort det igen. Han filmade en representant för Antifa som offentliggöra deras planer
De använder sofistikerade tekniker för att få polisen att svara med våld.

Antifa följer strategin från Saul Alinskys nästan 50 år gamla bok: Rules for Radicals (1971).
Hans princip var denna: “handlingen är reaktionen.”  Målet är att utmana motståndaren att göra något som verkar vara irrationellt och sedan använda det emot honom. (falla på eget grepp)

O'Keefe förstår också denna princip. Han får reaktioner från Vänstern. Han skapar problem för dem.  Hans organisation, Project Veritas, har avslöjat taktiken för många av Vänsterns planer.
I den här videon fick en hemlig utredare av Project Veritas en Antifa-representant att erkänna att de använder former av hemligt våld för att provocera polisvåld. 


Höjdpunkter:

Nicholas Cifuni, Rose City Antifa: “Träna på sådant som ögonen. Det behövs väldigt lite tryck för att skada någons ögon."
Nicholas Cifuni, Rose City Antifa: “Polisen kommer att bli som: 'Perfekt, vi kan åtala dessa [Antifa] F ** kers, se hur våldsamma de är.' Och inte att vi [Antifa] inte är, men vi Behöver F **king dölja den skiten.”
Nicholas Cifuni, Rose City Antifa: “Se det som att tillintetgöra din fiende. Inte som att leverera en riktigt fantastisk högerhand, högerögon, vänsterögon.  Det är inte boxning, det är inte kickboxing, det är som att förinta din fiende. "
Ashes, Rose City Antifa: “Hela målet med detta, eller hur,  är att gå ut och göra riskfyllda saker så säkert som möjligt."

 Project Veritas hemliga journalist: "Beroende på omständigheter, om jag skulle bli upptäckt och bli avslöjad på en plats där jag är tillsammans med dem, kan det eskalera till våld mot mig," 

”Project Veritas överser inte med något våld överhuvudtaget. Det är en bedrövlig tid i nationens historia när Antifa-aktivister  kapar “blacklivesmatter-protester” i städer över hela landet, attackerar polisen och engagerar sig i våld, ”säger Project Veritas grundare och CEO, James O’Keefe.
"På många ställen verkar det som om våldet är planerat, organiserat och drivs av anarkistiska
vänsterextremistiska grupper som använder Antifa-liknande taktik."

Antifa är förkortning för antifascist. Gruppen har länge gjort anspråk på en ledarroll i våldsamma rörelser över hela Amerika och världen.
”De tvekar inte att slåss  eller att uppmana till  någon form av våld. I deras träningsklasser och möten, innan de gör någon slags demonstration eller Black Bloc, pratade de om vapendetaljer och vad de har och vad de borde ha, ”sa Project Veritas Undercover Journalist.

En Black Bloc är en grupp demonstranter som bär svarta kläder, skidmasker, halsdukar, solglasögon, motorcykelhjälmar med stoppning eller andra skydd.

Lördagsgodis

Lag och Ordning


En av våra vänner som varit med ett tag och sett upplopp tidigare hade detta att säga:

Upplopp i innerstan är som en pandemi.  De kommer oväntat, de skapar förödelse under en tid och sedan bleknar de bort.  Historiskt sett varar upplopp i en innerstad mindre än två veckor. Vanligtvis är de över inom  en vecka.
Upprorsmakarna i staden är kortsiktiga människor. De är fokuserade på nuet.  I den meningen är de låg klass. De har ingen systematisk livssyn.
De är  avundsjuk på vita människor, men de kan inte komma åt de vita geografiskt. Så de plundrar och bränner  företag som ägs av pseudo-vita, vilket betyder människor i deras eget samhälle som äger företag, sparar för framtiden och försöker behålla lugnet.

Sådana människor gör den lågklassiga upprorsmakaren rasande och han motarbetar dem eftersom deras ekonomiska framgång visar att de som bränner och förstör är förlorare. De vet att de är förlorare, men de har ingen avsikt att förändras. Så de vill straffa de människor vars själva närvaro i samhället visar på upprorsmakarnas lågklassiga livsstil. Det är drivna av avund men de blir snabbt uttråkade. 
De kan inte upprätthålla någon form av handling på lång sikt. De är inte gängmedlemmar. Gängmedlemmar plundrar inte. De har långsiktiga planer för att befria produktiva människor från en del av deras rikedom. De är systematiska affärsmän och de låter drogmissbrukare göra jobbet för dem.  Upplopp skapar osäkerhet och minskar förmögenhet. Upplopp är inte i gängmedlemmarnas egenintresse.

De upplopp vi ser nu är dock annorlunda.  De verkar vara organiserade av någon slags revolutionär grupp.
De sprider sig. Det är lätt att skylla på Antifa, men jag vet inte säkert vem som ligger bakom.  Men när ett upplopp börjar, kommer det inte att pågå i två veckor.

Så, är borgmästarnas och guvernörernas politik den rätta? Bör de helt enkelt låta ligisterna bränna ut sig själva och också bränna upp sina samhällen? Ska de låta  ligisterna komma undan med förödelsen helskinnade?

Myndigheterna ska inte inta denna ståndpunkt. För att sätta exempel  bör upprorsmakarna hanteras med våld och det är inte bara för att stoppa upploppet. Detta är för att göra ett filosofiskt och moraliskt uttalande, med stöd av vapen, som säger att privat egendom ska respekteras och säkerhet ska upprätthållas.  Det måste vara ett klart och tydligt uttalande att laglydiga människor ska lämnas i fred så att de kan leva sina liv som de tycker lämpligt.

Tack Gary!

05 juni 2020

Nu kan vi nog snart kramas igen


“Experter” vänder ut och in på sig när de försöker hantera detaljerna runt George Floyds död och det som följt efteråt: Demonstrationer, upplopp, mord, plundring och en regering som möjliggör detta kaos. Det får en att tänka på serien Looney Toons: 

"George Floyd borde inte ha dött ... men att lyncha polismannen som tryckte ner Floyd är inte rätt ... men vi måste erkänna och respektera ilskan från amerikanska svarta ... men plundring och mordbrand är aldrig rätt, speciellt när företagen och hemmen tillhör svarta ... men vi måste skilja mellan demonstranter och upprorsmakare ... men ... "
Absurditet har tagit över och överväldigat även de smartaste kommentatorerna.

Människor är förbjudna att krama släktingar, gå till jobbet och gå till kyrkan eller skolan, men att trånga ihop sig i stora, våldsamma folkmassor tolereras inte bara utan uppmuntras av samma Vänster-etablering som för bara några dagar sedan stöttade även de mest drakoniska sociala distans-förordningarna .
Alla dessa månader när folk arresterades för att inte ha mask i en affär, hålla sin affär öppen eller gå till gym eller kyrkan . Vem kunde tro att allt vi behövde göra var att bränna ner affärer, gym, kyrkor och stjäla varor för att polisen inte skulle bry sig.

Rasism är inte död. Men det är en boj som hålls flytande främst av de människor som använder det som en ursäkt eller för att hålla minoritetssamhällen rädda eller förargade nog för att bli självklara röster på valdagen.

Vi har nått den punkt av vansinne där vissa människor hålls ansvariga för saker som hände innan de var födda, medan andra inte hålls ansvariga för vad de gör i dag?


En Democrats bästa argument

Kom inte och påstå att jag bara lägger ut argument för Konservativa. Här är ett exempel på hur rättvis och balanserad denna blogg är:

Se upp för lögnerna från CNN och MSNBC

Tucker: Den socialistiska eliten försöker lura oss.! Det vi ser  är ett klasskrig förtäckt som raskrig.


04 juni 2020

Covid-19 har tagit ledigt några dagar

NYPD har tappat kontroll


New York City borgmästare Bill de Blasio och kommissarien och cheferna för New York polisavdelning håller polisen tillbaka från att ingripa mot plundring och uppror, som pågår i hela staden, enligt chefen för en av stadens fackliga polisorganisationer.

Han sa att "NYPD förlorar staden New York och vi har inget ledarskap i staden just nu."

Plundrare sätter eld på fordon och kastar tegelstenar på poliser medan allmänheten "är rädd för att förlora sina  egna liv", tillade han.

"Jag får videoklipp, fotografier, nummer på registreringsskyltar från medborgare i staden New York medan poliser bombarderas,”

Om inte guvernör Andrew Cuomo omedelbart aktiverar National Guard, sade Mullins, kommer federala styrkor att behövas för att ta kontroll. 

"Jag ber presidenten att vara snäll och  omedelbart skicka federal personal till New York City och övervaka vad som händer.”

DISRN