22 oktober 2020

Vi planade ut kurvan

 

En Demokrat som byter parti

 

21 oktober 2020

Hunter Bidens perversa bilder av 14-åriga flickor

Från Snaphanen: 

 

Rudy Giuliani överlämnar Hunter Bidens hårddisk till polisen i Delaware. Trump kommer att avslöja Biden i presidentdebatten i morgon. Det handlar inte om Hunter, det handlar om Joe och Kina. Danska journalistaktivister tonar fortfarande ned historien. Är de bara lakejer? De vet det bästa även när de ser sig själva i spegeln och rakar sig. 

 Om 14-åringen, minut 5:08. Det antas också finnas sexfilmer med kinesiska tjejer som är underåriga, som han slår och retar. Detta var kinesernas press på Joe Biden, nu är det republikanernas. Rudy Giuliani säger att han skickade påstådda sexuellt uttryckligt material, som involverar minderåriga flickor från Hunter Biden till polisen i Delaware. 

New York Post har flera berättelser om quid pro quo Joe: Foto visar att Joe Biden träffade Hunters påstådda affärspartner från Kazakstan. Här är ett urval av Hunter Biden-texterna som Giuliani överlämnades till polisen. 

 Tack Gerda!

 

Födelsedag för Hillary

  Hillary Clinton firar sin födelsedag nästa måndag och kommer att få ytterligare en påminnelse om att hon inte är president,  och de konsekvenser som hon har orsakat sitt parti.

President Donald Trump har redan bekräftat två domare för Supreme Court och det är upp till republikanerna i Senaten att se till att han får sin tredje kandidat - Amy Coney Barrett - godkänd.  

Mitch McConnell tillkännagav  i går att omröstningen om Barrett kommer att hållas den 26 oktober - vilket just råkar vara Hillarys födelsedag.

   Det finns naturligtvis inga bevis alls för att detta var avsiktligt, men det är ändå skojigt och ironiskt.
När allt kommer omkring framgår det av Hillarys ibidrag på sociala medier att hon fortfarande inte har förlorat 2016 års val, och på hennes födelsedag kommer hon än en gång att påminnas om att hennes förlust har gjort det möjligt för republikanerna att omforma den högsta domstolen i landet.

Det är ännu roligare med tanke på hur säker hon var på att hennes seger var oundviklig. I en icke raderad tweet från 2016 önskade hon sig själv en lycklig födelsedag "till den framtida presidenten."

Obama fick sin armé

 

Det var en ökänd replik från ett tal i Colorado Springs 2008:  En ”civil” armé, avskild från försvarsdepartementets befälhavare och helt lojal mot honom.

 Historien har visat att den upprepar sig. De romerska kejsarna hade sin praetorianska vakt.  Påvar har schweiziska vakter. Den ökända Schutzstaffel svor fullständig lydnad till Hitler. 

 Obama hittade sina villiga medhjälpare i gruppen Black Lives Matter som befinner sig längst till vänster i det amerikanska samhället. En annan grupp som gett sig ut på gatorna för att orsaka våld och kaos under de senaste åren har varit Antifaschistisch (eller Antifa). Det är en sidogren av Antifaschistische Aktion, skapad under tyska Weimarrepublikens senare dagar av medlemmar av det tyska kommunistpartiet, för att motsätta sig Hitlers Sturmabteilung (de så kallade ”Brownshirts”). 

Medan de nationella medierna fokuserade på att ifrågasätta president Trump (återigen) om White Supremacy vägrade Joe Biden att fördöma Antifa och han kallade gruppen ”en idé”, men hans web-politiska sida länkade till Antifas webbplats.

 

20 oktober 2020

Klimatexperter flyger oftare än andra vetenskapsmän

 


Det är åtminstone vad The Times of London påstår.

     Forskare som specialiserar sig på klimatförändringar flyger mer än andra forskare, enligt en studie från Cardiff University som uppmanar dem att "titta i spegeln" innan de kräver att andra minskar utsläppen. . .

    " Skillnaden kan vara att klimatforskare deltar i fler internationella konferenser", enligt Lorraine Whitmarsh, en miljöpsykolog och huvudansvarig för studien.

Det gör de förstås, eftersom klimatforskare är mycket viktiga människor. Vi kan ju inte förvänta oss att de ska delta i internationella konferenser genom Zoom, eller hur?

Joe Biden vet att han är i fritt fall

Fr. Snaphanen: 

Dansk journalistik låter sig akterseglas av den största historien för tillfället. Varför? Det är en tsunami på väg mot Biden och DMC som får Watergate att se ut som fontänen i King's Garden. 

För sex dagar sedan skrev jag Familien Biden: Sønnike fældede Sleepy Joe. ( Familjen Biden: Sonen fällde Sleepy Joe) 

 Det var den första magkänslan jag fick från det här fallet. Och det var rätt. Det är en tidsfråga innan familjen Biden och DMC komprometteras helt. Biden kan dra hela partiet med sig i fallet. Under tiden har huvudpersonen gått i ide i sin källare, och det kan inte uteslutas helt att han kan gå i pension helt före den 3 november. 

Efter 47 år är den medelmåttigt begåvade, korrupta lögnaren färdig inom politiken. Han har ljugit, lurat och bedragit sedan gymnasiet. Att han nu försöker bli president för tredje gången efter tre hjärnblödningar är så konstigt att man tvivlar på om demokraterna verkligen har skött detta vettigt. 

Varken Big tech, globalist-ägda medier, DR eller Berlingske kan rädda Joe Biden.

 Om Joe Biden oväntat blir president kommer han att avgå i skam efter några månader i den värsta korruptionsskandalen i USA: s historia. Varken Big Tech eller globalist-ägda medier kan rädda honom. DR och Berlingske kan det inte heller. Istället har de vänt sig till socialdemokrater och radikala för att undvika att behöva stå för det som händer nu. 

 Danska medier har valt att lämna denna historia bakom sig. 

 Hela Berlingskes förstasida handlar om "sexism". DR också. Varje diskussion om datorns äkthet är ett försvar för Biden, som är dömt att misslyckas.

Biden vet att han är i fritt fall och inte kan göra någonting och det kan vara barnporr på Hunters bärbara dator.

"Federal Crimes Uncovered in Biden Hard Drive."
 

 Tack Gerda!

19 oktober 2020

Vad har Biden gjort i 47 år?

Förstaden till Atlanta där vi bor befolkas av fifty-fifty svarta och vita. Jag får e-mails från en "Nextdoor"-sida där folk skriver om vad som händer i grannskapet och ställer frågor eller tipsar om sådant som är av allmänt intresse. 

I morse kom nedanstående meddelande och en video som togs bort efter 5 minuter. 

 "Let me park this right here, no bias, just a cue from a brother with receipts... "