02 juli 2020

En del blir straffade med det samma

Claira Janover, den trendiga, icke-kaukasiska, nyligen utexaminerade Harvard-studenten,  som offentligt meddelade att hon skulle knivhugga en “kaukasier”,  om denne vågade uttrycka den förbjudna tanken att “Alla liv är viktiga”  har förlorat sitt jobb.
Hon hade anställts som en "regerings- och offentlig verksamhetsanalytiker" av det brittiska baserade revisionsföretaget Deloitte.Claira kan inte förstå att Deloitte sparkade henne “fast de påstår sig vara emot systematisk partiskhet, rasism och ojämlik behandling." Om de hävdar att de står bakom de obligatoriska plattityderna borde det betyda att allting går, så länge det är Vänster, eller hur?

Naturligtvis skyller hon på Trump och hans anhängare för denna orättvisa behandling:


Ansiktsmask är viktigt i USANewYork har sitt eget CHAZ nu och De Blasio klagar

Han kallar det oacceptabelt men gör ingenting åt det.

Dagen efter att tre personer arresterades utanför stadshuset, säger borgmästare de Blasio att han börjar tappa tålamodet med demonstranterna som campar där ute.

Sedan demonstranter började samlas i stadens centrum för ungefär en vecka sedan har två regeringsbyggnader blivit nedklottrade med graffiti, och minst en man har filmats och arresterats.

Här är en Black Lives Matter -Transa som skryter om sin universitetsutbildning och hånar polisen för att de är outbildade, arbetarklass, analfabeter.
De kallar också en svart polis för “Svart Judas" och rasförrädare.
Dr Faucis självuppfyllande kris

Anthony Fauci fortsätter att utfärda allvarliga varningar som Socialisterna kan utnyttja för att släcka de sista små lågorna av amerikansk frihet.
Nu varnar han för att höstens influensasäsong kommer att kombineras med COVID-19 och skapa överbeläggningar på sjukhusen.

Den här gången har han rätt. Anledningar till att vi står inför den här hotande krisen är därför att hans nedstängningar förhindrade flockimmunitet,  försvagade våra immunsystem och orsakade att tiotals miljoner amerikaner miste arbetet, så att de inte längre har råd med sjukvård.

Tony Heller, bäst känd för att ha avslöjat den globala uppvärmningslögnen,  fortsätter att vara en förnuftens röst när det gäller Kinaviruset och den ännu mer förödande överreaktionen till det:
01 juli 2020

Fler Dumma Inhemska Terrorister

Terrorister från Black Lives Matter / Antifa har inte mycket att oroa sig för från polisens sida, eftersom städerna där de härjar som värst är kontrollerade av Vänstern som hindrar polisens arbete.  Men det betyder inte att deras aktiviteter är utan risk.

Ett problem med meningslös förstörelse är att det ofta utförs av idioter,  allt för dumma för att ropa “Se Upp!”

 Från Portsmouth, Virginia:Statyn landade på en vandals huvud och enligt uppgift skadades han svårt.
“Lek dumma lekar, vinn dumma priser.”

New York : 80 personer skjutna per vecka

Newyorkarna är vana vid det.
På 1980-talet höll sig vanligt folk borta från stadsdelar som Bronx och Harlem. De påminde om krigszoner, men med tiden blev det lite bättre.  En del säger att man kan tacka Giuliani, andra menar att drogmissbrukarna självdog. 

Nu är New York på väg ner i djupet igen och det är de korrupta politiska ledarna som rår för det.
Här ser vi hur den amerikanska civilisationens kollaps när NYC Polis bokstavligen backar undan för barbarerna:Socialismen skapade dessa vildar genom välfärdsstaten. Vänstern hindrar polisen från att använda lämplig och nödvändig styrka för att stoppa dem.
Varje företag, kändis och democrat-politiker som stöder Black Lives Matter, stöder vad vi ser i denna video, och därför också dess konsekvenser. Konsekvenserna kommer inte att bli trevliga.

Det var civilisationen som drog sig tillbaka.

30 juni 2020

De kan dra åt skogen

Den senaste ansträngningen för att ändra namn på platser som på något vis kan ses som stötande har nu nått minnet av en filmlegend.  Politiska ledare för Orange County's Democratic Party begär att John Waynes namn ska suddas bort.

Los Angeles Times rapporterade att tjänstemännen tidigare i veckan antog en resolution som fördömde Waynes ”rasistiska och trångsynta uttalanden” som han gjorde  i en intervju 1971 och man uppmanar Orange County Board of Supervisors att ta bort hans namn, staty och bilder från den internationella flygplats.

Inhemsk terrorism - Ett par i Missouri försvarar sitt hem

Detta scenario kommer förmodligen att upprepas många tiotals om inte hundratals gånger i sommar, på alla möjliga platser.


En mobb/demonstranter hade tur att inte bli lagligt skjutna när ett välbeväpnat par försvarade sitt hem från pöbeln som bröt sig in genom deras grind. Videon nedan med Tucker Carlson, visar när det beväpnade paret konfronterar packet.

Det viktiga är att mobben inte var på en offentlig gata; de representerade ett tydligt hot; och Missouri har lagar om försvar (strong Castle Doctrine laws) som inte kräver att husägaren drar sig tillbaka från hotet.
Missouri lag är mer omfattande än i andra stater eftersom den tillåter en person att använda dödligt våld för att attackera en inkräktare, för att skydda all privat egendom och sig själv eller någon annan person.
Detta innebär att om någon olagligt kommer in i ett hus eller trädgård, kan man använda dödlig våld mot dem utan att man dra sig tillbaka först.
När mobben bröt sig genom grinden var de i den berättigade “dödszonen”.
 Denna mobb kan vara glad att husägarna var väldisciplinerade i sin användning av skjutvapen.

Detta är en krutdurk, något som ligger och bubblar under ytan i hela landet.  Om lokala och statliga tjänstemän inte vidtar åtgärder är det bara en tidsfråga innan dessa typer av händelser leder till att någon blir skjuten.  Detta är också anledningen till att DOJ måste gå in snabbt och börja gripa anarkister och provokatörer som bryter mot lagar och hotar vanliga medborgare.

Democrats har inga problem med att hålla den nationella ångesten vid liv och offra några av sina lättledda får,  för att uppnå sina politiska mål.

Se vad Tucker har att säga: