15 augusti 2020

Lördagsgodis

Kamala Harris, typisk democrat

Partiet som alltid säger att högersidan är rasistisk och sexistisk utsåg sin VP kandidat enbart på basis av  ras och sex.

Kamala Harris fokuserar enbart på sin egen politiska karriär. (Fråga Willie Brown.)
Utöver det har hon inga uppenbara principer, fast hon är glad över att låtsas att hon är vän med Joe Biden nu.  Under primär-säsongen attackerade hon Joe Biden ganska effektivt och hävdade att hon trodde på kvinnorna som anklagade honom för sexuella trakasserier osv.

   Men precis som resten av Harris liv var det bara en pose. Så förklarade hon det för Stephen Colbert, som naivt antog att Harris kan ha menat åtminstone något av det hon sa om Biden:Det var en debatt! Hon försökte bara bli president! Vem kan eventuellt ta sådant nonsens på allvar? Ha Ha Ha! Det var då, det här är nu.

Är Joe Biden och Kamala Harris den mest cyniska, omoraliska, själviska duon som någonsin placerats på en nationell valsedel ?

Lars Hedegaard: Amerika brinner


Översättning från Snaphanen

USA förändras snabbt till en totalitär stat av den mest motbjudande sorten.  Nämligen en stat där makten inte ens säkerställer att människor kan leva i säkerhet. Kan inte gå på gatorna, inte  skicka ut sina barn för att leka. Inte gå till jobbet utan rädsla för övergrepp. Inte räkna med att det finns någon polis som skyddar deras hem och företag.

Den babblande gubben, Joe Biden

Den Radikala Vänsterns kontroll över nästan alla delar av det amerikanska samhället har aldrig varit lika total som nu. Den revolutionära Vänstern har tagit över USA: s demokratiska parti och firar segern genom att utse senatens mest fanatiska medlem, Kamala Harris, som den babblande gubben Joe Bidens, vice presidentkandidat.

Det vill säga att presidentvalet i november kommer att stå mellan Donald Trump och Kamala Harris. Biden kan inte komma ihåg var han är, förväxlar sin fru med sin syster och är så skröplig att han var tvungen att tala enligt manus när han skulle välkomna Harris som sin medkandidat.

Kamala Harris stöds av pressen, storföretag, universitet och “The Deep State”

Om Biden väljs, kommer han "av hälsoskäl" att gå i pension strax efter invigningen i januari - om han inte, som nu spekuleras, kastar in handduken redan före valet. Då kommer det sista hindret för samhälleliga omvälvningar att vara ur vägen, och Harris, som stöds av nästan hela pressen, storföretag, universitet och The Deep State, kommer att kunna ta makten.

Sedan blir det fritt fram för de gigantiska skattehöjningarna som Harris förespråkar och som kommer att krossa den amerikanska ekonomin. USA:s 2nd Amendment  - amerikanernas rätt att bära vapen - kommer att tas bort av en president-förordning om det är nödvändigt.  Medborgarna blir försvarslösa eftersom det inte kommer att finnas någon brottsbekämpning som skyddar dem och de får inte skydda sig själva. Detta är receptet för tyranni som 2nd Amendment var avsett att skydda mot. (Det har inte gått upp för särskilt många i Europa, och verkligen inte för experterna och media.)

Allt sedan Donald Trumps valseger 2016 har The Deep State närt ett pyrande hat mot medelklassen som röstade på honom. Till att börja med försökte de sätta dit honom med "utredningar" om de ryska och ukrainska förbindelserna, och när det inte fungerade tog de till andra metoder genom att uppmuntra mobben att attackera lag och ordning, medan medierna tittar åt annat håll, och demokraterna pratar om något annat - "vita privilegier", "strukturell rasism" och liknande.

Man kan undra om den härskande klassens glädje över samhällets upplösning delas av medborgarna som drabbas av den.

Knappast.  I New York har brottsligheten ökat med 177 procent. sedan förra året, och de mest välbärgade  - det vill säga en stor del av stadens skattebas - flyr.  Det rör sig om hundratusentals New Yorkare som inte vågar bo i en stad med anarki, slumpmässigt våld och narkotikavrak i centrala Manhattan. En plats där polisen inte kommer när någon försöker bryta sig in i ens hus eller plundra ens verksamhet. New York har inte en enda republikan i högre offentlig ställning.

Liknande förhållanden råder i andra större städer som Chicago, som inte har haft en republikansk borgmästare sedan 1931. Staden lider av plundring och våld som den demokratiska borgmästaren skyller på Donald Trump.

Bilden upprepas i San Francisco, Minneapolis och många andra större och mindre städer: Black Lives Matter, Antifa och andra våldsverkare härjar och plundrar, butiker bränns ner, människor slås ner på gatorna. Desperata medborgare ringer förgäves till polisen.

I det demokratiskt styrda Minneapolis, en gång en bastion av skandinaviskt inflytande, liknar centrum Kosovos utbrända företag och skrämda medborgare.

(Jag har familj i Minneapolis och de röstar alla demokratiskt. Jag diskuterar inte politik med dem, men väntar med spänning på vad de kommer att göra när George Soros-mobben  attackerar deras hem.)


14 augusti 2020

Påståendet om ansiktsmaskers effektivitet går upp rök

En läkare har laddat upp en video som visar ansiktsmaskernas ineffektivitet, genom att blåsa rök genom sidorna på en mask.

Dr Ted Noel, en anestesiolog med 36 års erfarenhet, laddade nyligen upp en video som kontrasterar medias påstående att ansiktsmasker är den absoluta lösningen för att skydda sig från att sprida eller smittas av coronavirus.Genom att använda en e-cigarett demonstrerar Doktor Noel aerosol-partiklarnas förmåga att ta sig igenom olika ansiktsmasker.  Dessa inkluderar medicinska ansiktsmasker, tygmasker och skyddsmasker som har ett "högeffektivt filter"

Videomontage av Bidens förvirring

Detta är skrämmande. Alla vadhållnings-sidor säger att han har mer än  60% chans att vinna i november.


Om han har flera av dessa "Biden-stunder" i den första debatten kommer dessa odds att sjunka.
 Om han har fler av dem i andra och tredje debatten, kan han förlora.

Vem blir hans stabschef om han vinner? Vad blir stabschefens agenda? Vem säger till honom vad han ska lägga på Bidens skrivbord?

Tucker Carlson uttalar Kamalas namn fel

Media är super-duper upprörd eftersom Tucker Carlson begick det värsta hat-brott man kan tänka sig. Han uttalade Kamala Harris förnamn fel.  Hu så hemskt och respektlöst!

Tucker uttalade Kamala "Ka-MAH-la" istället för "COMMA-la" och CNN sade att han “mangled” hennes namn.
Mangle (verb): Att allvarligt skada, eller lemlästa genom att skära, hugga eller krossa; att förstöra ; ruinera.


Hur många av er har trott att hennes namn uttalades "Ka-MAH-la”?
Jag är den första att erkänna det.
   Jag visste faktiskt inte att det uttalades "COMMA-la" förrän hon dök upp i 2020-tävlingen och jag vågar gissa att 80% av landets befolkning  antar att hennes namn uttalas "Ka-MAH-la."
Men det är naturligtvis rasistiskt, främlingsfientligt och sexistiskt.

Men inte alla som uttalar Kamalas namn fel kommer att få samma behandling. Även Biden hade problem,  men det finns alltid undantag och ursäkter, “Han är ju Democrat”

13 augusti 2020

Riktigt Roligt


Vi lever i en tid där alla inlägg på sociala medier granskas in i minsta detalj, så man kan bara föreställa sig den rigorösa inspektion som Joe Bidens Instagram-inlägg var föremål för, när han tillkännagav att sen. Kamala Harris skulle bli hans kompanjon. 

För det otränade ögat ses Biden sitta vid ett skrivbord,  klädd i en snygg skjorta och prata med Harris på en elegant Apple-laptop. Dekoren liknar något man skulle förvänta sig från ett stort,  berömt universitet i New England.

Men användare av sociala medier hittar lätt “underligheter” vid närmare granskning.

Benny Johnson, från Turning Point USA - den konservativa studentorganisationen - tog till Twitter kort efter Bidens tillkännagivande och identifierade en anteckning som var instoppad under datorn, som var svår att läsa, men han sade att det såg ut som ett "manus."

Det är möjligt att Kamala Harris kommer att leda landetDet finns inget “moderat” i hennes agenda.