27 november 2020

Twitter blockerar Sidney Powell’s Website?

En webbplats som tillhör advokaten Sidney Powell, som nyligen väckt åtal på president Donald Trumps vägnar om valbedrägerier, verkar ha blockerats av Twitter.

När man klickar på länken, defendingtherepublic.org, eller inkluderar den i ett direktmeddelande, får man meddelandet: "Något gick fel, men oroa dig inte - låt oss försöka igen."

Ett annat meddelande längst ner på skärmen tillägger: ”Vi kan inte slutföra denna begäran eftersom den här länken har identifierats av Twitter eller våra partners som potentiellt skadlig. Besök vårt hjälpcenter för att lära dig mer. ”
Meddelandet förklarar inte varför webbplatsen är "potentiellt skadlig" och identifierar inte vem "våra partners" kan vara.
Det är fullt krig nu. Om detta hade varit ett hederligt val skulle inget av detta ske.

Att stänga Powells sida och hennes arkiv visar att dessa människor verkligen har något allvarligt att dölja och att det är mycket värre än Dorseys imitation av Rasputin. Han borde vara försiktig med vad han försöker likna.  Rasputin mördades.

Dessa människor har fräckheten att hindra yttrandefriheten och även rättsliga mål som kan avslöja deras korruption och kanske förräderi mot USA och som främjar en utländsk agenda från World Economic Forum?

Samtidigt har guvernören i Vermont instruerat lärare att förhöra skolbarnen om deras familjer deltog i Thanksgivings-kalas med fler än de närmaste familjemedlemmarna.  Det är precis vad Sovjet gjorde en gång i tiden. Barn uppmanades att informera regeringen om allt deras föräldrar sa eller gjorde.
Om barnen säger Ja, kommer de at tvingas i karantän hemma.  
Företag uppmanas att fråga sina anställda om samma sak.


26 november 2020

Vår riktige president benådar general Flynn

 
Det är naturligtvis jättebra. Han förtjänade att bli benådad. Denna stackars mannen var avsiktligt lurad av   FBI. De lade ut en fälla för honom och alla visste att de gjorde det. De bjöd in honom, kallade det ett tillfälligt möte och att det inte fanns något behov av advokater.  Sedan gjorde han ett misstag och glömde något och de anklagade honom för att ljuga för dem.

Detta stod i centrum för hela Russiagate-bluffen, och han borde ha benådats omedelbart, när det hela avslöjades som ett bluff. Men eftersom han inte skulle gå i fängelse prioriterades det inte.

Den omedelbara reaktionen kommer naturligtvis att bli att detta är något som presidenter gör i slutet av sin mandatperiod.

Det är min stora ära att tillkännage att general Michael T. Flynn har fått full benådning. Grattis till General Flynn och hans underbara familj, ”twittade presidenten. Han noterade att det är en helg: "Jag vet att du nu kommer att få en riktigt fantastisk Thanksgiving!"

Jag kommer att bli väldigt entusiastisk när han benådar Julian Assange och Edward Snowden.

25 november 2020

Covid Thanksgiving

 

Thanksgiving och helger och ledighet är här.  COVID-hysterin har motiverat en ny våg av regerings-restriktioner inför högtiderna.

Många guvernörer och borgmästare beordrar medborgarna att "stanna hemma" och avbryta sina traditionella planer.
Detta verkar vara det "nya normala" där lokala tjänstemän anser sig ha rätt att diktera mer och mer av vad vi människor kan göra i våra egna hem?
De ser viruset som ett utmärkt tillfälle att göra sig själva viktiga och att utöka sin makt.  De vill göra om Amerika.  Uttrycket “build back better” används inte bara av människor i den nya Biden-regimen utan av människor över hela världen.

COVID-hysteriet ses som en förevändning och möjlighet för en "Stor återställning"(“Great Reset.”). 

De beskriver inte exakt vad "a Great Reset" innebär men det är samma tongångar som sjungs av deltagarna i  World Economic Forum i Davos.  De vill ha en stor förändring i världen i stort och Amerika i synnerhet.

Vi är med stora steg på väg mot - för att låna en fras från Mao - Statens Makt.  Mycket högre skatter, mycket högre inflation, mycket mer reglering, en stor försämring av den allmänna levnadsstandarden vilket resulterar i socialt kaos.
Bland de mest extrema exemplen på detta maktmissbruk kommer från Kaliforniens guvernör Gavin Newsom.
Nyligen utfärdade han en lista över nio obligatoriska krav för Thanksgivings sammankomster.  Den löjliga listan innehåller saker som ”högst tre hushåll tillsammans” obligatoriska ansktsmasker hela tiden utom när man äter, och inga maträtter medförda av gästerna.

COVID-hysterin har skapat ett allvarligt politiskt hot mot individuella friheter vilket säkert var avsikten och det kommer att fortsätta.
Om det inte är detta virus -  som är rätt lindrigt för alla utom mycket gamla eller mycket sjuka människor - kommer det att finnas ett annat virus.  

Tillsammans med säsongsinfluensa, kommer det ungefär vart årtionde att finnas något nytt - Hongkonginfluensa, Asiaten, svininfluensa, fågelinfluensa, SARS ...  - alla ungefär lika dödliga som COVID, och ingen av dem ens långt ifrån jämförbar med Spanska sjukan 1918. Ingen av dem, inte ens den spanska sjukan, hade allvarliga ekonomiska konsekvenser.  Covid influensa är bara allvarlig på grund av hysterin som omger den.
    En kris kommer och då kan allt hända. Generellt sett, när det är en kris på grund av dåliga tider, blir det vanligtvis värre.  För de mest tar de värsta lögnarna kontroll så jag är inte särskilt optimistisk om den närmaste framtiden.

Missa inte Information om Vaccin!


Biden utser John Kelly till sin klimatexpert

 Är det inte underbart!

Bara en Democrat kan utse en person som har 6 hus, 12 bilar, 2 yachts och ett eget flygplan att säga till oss andra att vi ska åka buss för att stoppa global uppvärmning

Sidney Powell väcker åtal i Georgia

 Lin Wood tweetade denna nyhet: 

Jag har arbetat tillsammans med Sidney Powell1 & andra de senaste veckorna. Åtalet Sidney kommer att lämna in i morgon i GA talar SANNING.  Amerikas fiender kommer att neka till anklagelserna.  Tro dem INTE.  Tro på mig och Sidney. Vi älskar Amerika och Frihet

24 november 2020

Jag tror inte att Trump kommer att vinna

 

 säger Martin Armstrong till alla Trump hatare:

"Ditt hat mot Trump kommer att bli din olycka. Jag tror INTE att Trump kommer att vinna.  Detta val har varit så korrumperat att det kommer att gå till historien. Men Trump kommer aldrig att kunna bevisa det i tid. 

Mark Zuckerberg och resten av BigTech som du antingen stöder eller är ovetande om,  kommer att visa dig  hur lite Konstitutionen skyddar dig.  Zuckerberg hade gett 400 miljoner dollar till demokraterna för att störta Trump. 

Om du tror att den nya världsordningen bara är ett skämt, vänta tills du ser "the Great Reset." Det finns en risk att valet till senaten i Georgia kommer att vara riggad och om de lyckas med det kommer du inte att ha något kvar.  Detta är en global agenda. Skam att du är så okunnig om vad som är på gång internationellt. Men de räknade med att människor som du aldrig kommer att se det."

23 november 2020

Information om Vaccin

 

 Det är antagligen detta som i Bibeln kallas "the Mark of the Beast". Det värsta med denna "vaccination" är att det inte är en vaccination utan en förändring av människans DNA, vilket kallas transhumanism. Man vill att människorna, som nu skall bli slavar, skall bli fogliga och kunna styras av olika påverkans-mekanismer, kanske 5G.

Vaccinations normala påstådda verkan är genom att presentera ett antigen (=främmande ämne) för immunsystemet, som efter en tid lärt sig att tillverka en passande antikropp som dödar det främmande ämnet, varefter antikroppen också försvinner efter en tid. Förmågan att skapa samma antikropp snabbt, då man på nytt möter samma antigen, kvarstår som ett minne.

Dessa s.k. vacciner är istället mRNA, som sprutas in och kan tillverka de antikroppar som man behöver, som sedan försvinner. Men mRNA inlagras i människans DNA (fast det vill man inte berätta). Det är sannolikt så att detta mRNA innehåller delar med vilka man kan kontrollera människans beteende. Således vill dessa idioter att samtliga människor på jordklotet (7,5 miljarder) skall ha ett förändrat DNA. Det skall inte finnas några människor (utom den globalistiska eliten) som har det NDA som skapats av Gud.

Det måste dock finnas möjligheter att lagstifta mot globalistiska företags inskränkningar i människors personliga friheter. I annat fall får man storma flygbolagens kontor och kräva att få tala med CEO.
Vi behöver idag inga vacciner. Vi har allt vi behöver för att bekämpa svåra infektioner - Vitamin C, Vitamin D, Melatonin, Antibiotika etc., etc. Och framförallt behöver vi inte göra ingrepp i och förstöra människans DNA.


Tack SB !

Update:

Det är inte så lätt att testa negativt eftersom PCR-testerna visar på så många falskt positiva. När man smittats av COVID-19 så sprids detta virus snabbt i kroppen men bekämpas av immunförsvaret. Man har visat att samtliga virus är dödade inom 8 dagar och därefter är man inte smittsam överhuvudtaget. Det som verkligen är förödande för kroppen är de immunreaktioner man får efter att alla virus är dödade, och kroppens immunsystem reagerar då på dödade viruspartiklar, med cytikinstorm etc. Då skall man använda Metylprednisolon (kortison), Vitamin C, Vitamin D, Melatonin för att dämpa immunreaktionen - men inte antivirusmedel, eftersom dessa gör större skada än nytta under denna period. Antivirusmedel, t. ex. Remdesivir, skall användas under de första 8 dagarna, men inte därefter. Här gör mängder av läkare fel.

Tyvärr är det så att PCR-testet också reagerar på de dödade virusresterna och t.o.m. virusrester som finns från tidigare coronavirussjukdomer från tidigare år. PCR-testet går till så att man fördubblar en liten virusrest (död eller levande, smittsam eller icke smittsam) många gånger. Om man fördubblar denna 25 gånger så kallas detta Ct 25 (=Cycle threshod 25), vilket är lika med 2 upphöjt till 25 (=35 miljoner kopior). Om man måste fördubbla 30-40 gånger så tyder detta på döda virusrester från i år eller föregående år och man får då 80-100% falskt positiva Och det heter att "man har COVID-19", trots att man inte är sjuk ich inte heller smittsam. Sverige har ett Ct-värde på 38-39 vilket innebär 97-98% falskt positiva. Inte många testar negativt med så höga Ct-värden?
/SB

Sidney Powell, avskedad eller hoppar av?

 Ni vet förmodligen redan att Trumps lagliga team meddelade att Sidney Powell inte är med i laget längre.  Det korta uttalandet lämnar den viktigaste frågan obesvarad: "Varför?"
Frånvaro av solid information gör att spekulationerna är vilda.  Antingen,  "Detta är början på slutet" eller "Allt detta är en del av planen".

Här är uttalande som Trump-kampanjadvokaterna Rudy Giuliani och Jenna Ellis publicerade på Twitter på söndag.

 

Uttalandets formulering får det att låta som om hon aldrig var anställd av Trump-teamet. "Sidney Powell utövar juridik på egen hand."

Det ser inte bra ut. Om laget inte gillade vad hon sa, borde de ha sagt till henne att lugna sig.  Jag antar att de kanske gjorde det och hon brydde sig inte, men intrycket jag får är att folk gillade vad hon sa, och det här agerandet känns inte bra. 


Powell hade attackerats av media för att göra påståenden utan tydliga bevis för valfusk. Skamligt nog var Tucker Carlson bland dem som också kritiserade attackerade henne.

Powell hade sagt att hon hade bevis på att Dominions Valsystem tog miljontals röster från Trump och gav till Joe Biden, och att hon planerade att släppa informtionen.

Jag har undrat om hon faktiskt hade den informationen och i så fall varför hon inte avslöjade den? 

Men ..men. Vad vi vet är att det förekom bedrägerier - det finns många som svurit på det.  Det finns ingen chans att Joe Biden är den mest populära personen som någonsin levt -  det finns ingen möjlighet att alla dessa distrikt hade det största valdeltagandet någonsin.

Det finns också en mängd andra bevis - döda människor röstade,  röstsedlar togs emot efter att räkningen har stoppats ,  videor av människor i vallokaler som fyller i ett flertal valsedlar, och så vidare.

Fortsättning följer, det lovar jag.