20 oktober 2020

Klimatexperter flyger oftare än andra vetenskapsmän

 


Det är åtminstone vad The Times of London påstår.

     Forskare som specialiserar sig på klimatförändringar flyger mer än andra forskare, enligt en studie från Cardiff University som uppmanar dem att "titta i spegeln" innan de kräver att andra minskar utsläppen. . .

    " Skillnaden kan vara att klimatforskare deltar i fler internationella konferenser", enligt Lorraine Whitmarsh, en miljöpsykolog och huvudansvarig för studien.

Det gör de förstås, eftersom klimatforskare är mycket viktiga människor. Vi kan ju inte förvänta oss att de ska delta i internationella konferenser genom Zoom, eller hur?

Joe Biden vet att han är i fritt fall

Fr. Snaphanen: 

Dansk journalistik låter sig akterseglas av den största historien för tillfället. Varför? Det är en tsunami på väg mot Biden och DMC som får Watergate att se ut som fontänen i King's Garden. 

För sex dagar sedan skrev jag Familien Biden: Sønnike fældede Sleepy Joe. ( Familjen Biden: Sonen fällde Sleepy Joe) 

 Det var den första magkänslan jag fick från det här fallet. Och det var rätt. Det är en tidsfråga innan familjen Biden och DMC komprometteras helt. Biden kan dra hela partiet med sig i fallet. Under tiden har huvudpersonen gått i ide i sin källare, och det kan inte uteslutas helt att han kan gå i pension helt före den 3 november. 

Efter 47 år är den medelmåttigt begåvade, korrupta lögnaren färdig inom politiken. Han har ljugit, lurat och bedragit sedan gymnasiet. Att han nu försöker bli president för tredje gången efter tre hjärnblödningar är så konstigt att man tvivlar på om demokraterna verkligen har skött detta vettigt. 

Varken Big tech, globalist-ägda medier, DR eller Berlingske kan rädda Joe Biden.

 Om Joe Biden oväntat blir president kommer han att avgå i skam efter några månader i den värsta korruptionsskandalen i USA: s historia. Varken Big Tech eller globalist-ägda medier kan rädda honom. DR och Berlingske kan det inte heller. Istället har de vänt sig till socialdemokrater och radikala för att undvika att behöva stå för det som händer nu. 

 Danska medier har valt att lämna denna historia bakom sig. 

 Hela Berlingskes förstasida handlar om "sexism". DR också. Varje diskussion om datorns äkthet är ett försvar för Biden, som är dömt att misslyckas.

Biden vet att han är i fritt fall och inte kan göra någonting och det kan vara barnporr på Hunters bärbara dator.

"Federal Crimes Uncovered in Biden Hard Drive."
 

 Tack Gerda!

19 oktober 2020

Vad har Biden gjort i 47 år?

Förstaden till Atlanta där vi bor befolkas av fifty-fifty svarta och vita. Jag får e-mails från en "Nextdoor"-sida där folk skriver om vad som händer i grannskapet och ställer frågor eller tipsar om sådant som är av allmänt intresse. 

I morse kom nedanstående meddelande och en video som togs bort efter 5 minuter. 

 "Let me park this right here, no bias, just a cue from a brother with receipts... " 

 

Är protesterna mestadels fridsamma?

Är Black Lives Matter/Antifa-upploppen mestadels fridfulla, som Socialisterna påstår ? 

 

Michelle Obama och vänster-eliten,  som hon personifierar,  är i färd med att krossa vårt regeringssystem för att skaffa sig fullständig makt. Som Reagan sa är frihet aldrig mer än en generation från utrotning. 

Det här kan vara den generationen.

 

Joe Biden gömmer sig till fredag

 

Det är tydligt att  Team Biden behöver några dagar för att försöka skyla över skadorna orsakade av Hunter Biden-e-postmeddelandena,  så de har beslutat att fullständigt dra sig tillbaka till och med torsdag.

Det är i panik!  De vet att informationen om Kina och Ukraina kommer att skada kandidaten och de vet också att Joe inte kommer att kunna kontrollera sin ilska när han ställs inför frågor.

Fyra dagar utan pressen!
Tror Biden-teamet att hungern efter fler nyheter om dessa e-postmeddelanden kommer att försvinna?

 Biden och elitdemokrater försöker räkna ut hur de ska kunna minska och kontrollera skadorna.   De har redan börjat genom att hävda att det är en påhittad "smutskastningskampanj" och till och med rysk inblandning.

Opinionsundersökningar visar tydligt att folk inte köper det.

Rudy Giuliani har godbitarna och likaså  FBI.  Det sägs att även toppdemokrater har en kopia av hårddisken och att de är rädda. Vad kan de göra? 

   Efter alla falska nyheter ignorerade Media mestadels historien.  Socialmedia-jättarna utfärdade fatwas för alla som uppmuntrade Hunter Biden-berättelsen och inaktiverade New York Posts Twitter-konto - och ändå kom historien ut.

Hunter Biden historien överträffar alla andra skandaler i Obama-administrationen och det kan bara bli värre.
Detaljer som hänvisar till innehållet i Hunters e-postmeddelanden säger att man bara har skrapat på ytan.

Ytterligare anledning att rösta på Trump

Om han blir omvald lovar han att amerikaner inte behöver oroa sig för att han kommer att utfärda ett mandat och tvinga dem att acceptera Covid-vaccinet för sig själva och sina barn. 

Bill Gates insisterar på att alla 7+ miljarder människor på planeten - måste vaccineras för att helt utplåna viruset och minska dess förekomst till "noll". 

 Enkäter tyder på att ungefär 50% av amerikanerna kommer att vägra att ta ett COVID-19-vaccin, oavsett vem som utvecklat det. Bill Gates själv fördömde en gång i tiden den processen som potentiellt korrupt.

Vart tog influensan vägen?

 Det verkar som vi inte haft någon influensasäsong i år

 

18 oktober 2020

Kalla fötter i Silikon Valley

från Lars Hedegaard i översättning Den socialistiska propagandan har tagits över av de rikaste kapitalisterna i världen
Som president Trump sa vid ett massmöte i Georgia igår, kämpar  han inte bara mot Joe Biden utan mot korrupta medier och Big Tech. Det vill säga de företag som låtsas vara neutrala men undertrycker åsikter  eller upplysningar som undergräver deras socialistiska planer.

Socialism? kommer många att utropa. Var det inte fråga om att arbetarna organiserade sig för att försvara sig mot kapitalisternas exploatering? Säkerställa dåliga demokratiska rättigheter, jämlikhet inför lagen, yttrandefrihet? Det visade sig vara en populär politik under hela 1900-talet, och nu har socialistisk propaganda tagits över av de rikaste kapitalisterna i världen som ett sätt att bli ännu rikare.

De mest kraftfulla monopolen hatar Donald Trump för att han inte kan köpas

De mest kraftfulla monopolen, den värld han känner, hatar Donald Trump för att de inte kan köpa honom.  Hans America First-politik leder till stigande löner för amerikanska arbetare. Hans handelspolitik har inneburit att den inte är så inbjudande att exportera jobb till utländska låglöneländer.
   I fyra år har stora företagsmedier försökt undergräva Trump-presidentskapet med lögner om ryska och ukrainska konspirationer, medan Hillary Clinton och Joe Bidens korrupta son, Hunter Biden, har sålt inflytande till regimerna i Ryssland och Kina för miljarder. Biden har fått 10 procent. av bytet.
För att dölja den värsta korruptionen i USA: s historia vägrar vanliga medier att rapportera det. Facebook och Twitter tar bort inlägg som nämner brott.

En tvångsupplösning av Big Techs lögnfabriker

Men nu kan det vara över, eftersom två monopol har sammankallats av senaten för att förklara deras skamlösa förtryck av yttrandefriheten. Om de inte ger en bra förklaring kan det sluta med att de förlorar sitt speciella skydd enligt Sektion 230, vilket befriar dem från redaktionellt ansvar,  eftersom de hävdar att de är neutrala plattformar som inte tar politisk ställning. Vilket är en uppenbar en lögn.
Twitters chef har nu börjat säga att det kan ha varit fel att undertrycka Trump-vänliga åsikter och information. Vad han verkligen fruktar är att en eventuell republikansk seger i valet den 3 november kan leda till en tvingad upplösning av Big Techs lögnfabriker.
I detta sammanhang undrar jag hur Danmarks socialistiska enhetsmedier kommer att reagera om deras hjälte, Joe Biden, skulle förlora valet. Kommer de att ge oss ytterligare fyra år av konspirationsteorier, eller kommer de att bli skakade över faran att väljarna inte längre kommer att finansiera deras bidrag?


Lars Hedegaard: Trump - populism för alla pengar

Jag kommer snart att tillbringa halva dagen och natten med att lyssna på president Trumps tal vid många möten.
Man kan inte riktigt kalla honom en stor retoriker i stil med Churchill, Cicero eller Pericles. Det är som om hans hjärna är snabbare än hans ord. Ofta startar han ett tankebana utan att slutföra den, för medan han är igång kommer han plötsligt att tänka på något annat. Det är inte heller för att han säger något nytt. Hans politiska program är nu känt.

Trumps fiender är makteliten - det vill säga människor som kan försvara sig själva.

Han använder vanliga ord som "ass", "bullshit" och "for hell". Han kallar familjen Biden för ett kriminellt gäng. Han säger att demokraterna, media och Big Tech är en olja och att de arbetar för USA: s fiender.
Trumps genomslagskraft som talare beror på tre saker: hans energi, hans talang för humor och sarkasm och hans förmåga att kommunicera direkt med publiken, även om han talar till en publik på tiotusentals. Han har inte sin like.

Och det finns något annat: Till skillnad från andra populister som vi känner från historien vädjar han inte till människors lägsta instinkter, såsom hat mot svarta eller judar. Hans fiender är makteliten - det vill säga människor som kan försvara sig själva.
Trump är ett politiskt experiment som historiker kommer att notera varesig han vinner eller förlorar presidentvalet.

 Cicero:
En nation kan överleva sina dårar – och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och håller sin flagga synlig för alla.

Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.

Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten – i hemlighet och anonymt – tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! ” – Marcus Tullius Cicero, 106-43 före Kristus.


Tack Gerda!