07 december 2019

Ruth Bader Ginsburg blockerar tillfälligt publicering av Trumps finanser


President Trump har vunnit en tillfällig seger i sitt försök att skydda sina privata affärer från Democrats, och han har fått hjälp från ett oväntat håll - Supreme Court domaren  Ruth Bader Ginsberg.

I fredags stoppade Ginsberg en stämning utfärdad från en lägre domstol om att president Trump måste offentliggöra alla ekonomiska register.

Uppskjutandet som beviljats gäller fram till den 13 december för  Deutsche Bank AG och Capital One Financial Corp,  rapporterade CNBC.

Biden tappar fattningen


Här är en videon med Joe Biden, som ni kanske inte har sett.
Han blir verkligen otrevlig när en Iowa-väljare utmanade honom om hans ålder och hans sons engagemang i Ukraina.
Biden svarar med att kalla mannen fet och en "jävla lögnare" och utmanade honom till en push-up-tävling.Medan vissa i media gillar att Biden uppträder defensivt och attackera en väljare, tror jag att Joe var förloraren i det här utbytet.

Och inte bara för att han hänvisade till att mannen är fet utan för att han visade att han inte kan bli ifrågasatt.

Oavsett om det är en reporter som frågar honom om Hunter's “kärleksbarn” eller denna pensionerade bonde som ifrågasätter hans lämplighet som president,  är Joe inte beredd att ta itu med utmanande frågor.

I stället för att vara förberedd med lämpliga svar till frågor som han måste veta att han kommer att ställas inför, tappar han koncepten och blir aggressiv.  Och när Joe blir defensiv och arg, tappar han kontrollen.

Lördagsgodis

06 december 2019

Vad gör man inte för att få uppmärksamhet

Varför ska Twittervänstern ha allt det roliga när det gäller att radera bort västerländsk kultur?

Militanta veganer och vegetarian-studenter har lyckats ta bort en målning från 1600-talet,  från en utsrtällning, eftersom de har beslutat att den är frånstötande för att den visar mat.

Tavlan målad av en flamländsk konstnär, Frans Snyders,  hängde i matsalen i Cambridge University  men utställningens kurator gick med på att ta bort den med hänvisning till " oro för vår relation till mat."


   Vår relation till mat brukade bestå av att äta den. I en ålder av intolerant självupptagenhet består relationen  alltmer från att avstå från att äta mat -  känna sig skyldig över att äta - och kräva att andra avstår från att äta.

PETA hakade gladeligen på om att eleverna "inte vill se kroppar på sina tallrikar - eller sina väggar."

Många är så långt borta från livsmedelsproduktion numera - vare sig det gäller djur eller växter -  och helt okunniga om vad det krävs för att människor ska kunna äta varje dag. Vilken massa obildade, otacksamma dumbommar.

“Vi har inget val”, säger Pelosi

 Nancy Pelosi tillkännagav i går att hon ber kommittéerna att fatta beslut om att åtala president Donald Trump och göra honom till den tredje presidenten i amerikansk historia som utsatts för den åtgärden.

"Fakta är uppenbara,” sade Pelosi. "Presidenten missbrukade sin makt för sin egen personliga politiska vinning.”
"Hans missgärningar drabbar hjärtat av vår konstitution," tillade hon. ”Vår demokrati står på spel. Presidenten lämnar oss inget annat val än att agera. ”

The House Intelligence Committee, som genomförde en tvåmånaders undersökning av Trumps beteende, röstade i tisdags för att presentera en 300-sidors rapport till House Judiciary Committee.  Den kommittén har i uppdrag att formellt rekommendera anledningar för “impeachment”  och höll sin första utfrågning på onsdagen, för att utbilda medlemmar - och allmänheten - om “impeachment.”

Tre juridiska experter, alla typiska democrats,  vittnade om att Trumps agerande gav grund för åtal.  En fjärde expert, utsedd  av Republicans,  sa att The House yrkade på detta alltför snabbt och att de inte har bevisat sitt ärende.
I onsdag i ett möte för enbart democrats frågade Pelosi sina kollegor "Är du redo?"
Svaret var ett rungande Ja.

Trump tweetade att Dems. inte har något ärende och att de skadar landet, men uppmanade dem också att snabba på.

"Om ni ska åtala mig, gör det nu, snabbt, så att vi kan ha en rättvis rättegång i Senaten, och så att vårt land kan komma i ordning igen,” sade han och tillade att han kommer att kräva att ordförande Adam B. Schiff (D-Kalif.) ska vittna och kanske också Pelosi själv.

Om The House röstar för att åtala, kommer Senaten att hålla en rättegång, förmodligen i januari.
Det behövs att två tredjedelar av senatorerna är överens om att förklara Trump skyldig för att sparka honom från presidentposten och eftersom Republicans har majoritet i kammaren verkar det för närvarande mycket osannolikt.

Democrats börjar känna trycket och att de tappar kontroll över det riskfyllda spelet. 
 En reportrar frågar Nancy Pelosi om hon hatar president Trump, och om hela den här karusellen egentligen inte handlar om Democrats antipati mot honom. Hon svarar på ett sätt som är ännu mindre övertygande av hennes bisarra gester:


Här kommer El-bussen från Fulda

Videon är från Fulda i Tyskland där man tar grön energi på allvarMeddelandet på bussen är : STIG IN I FRAMTIDEN.

05 december 2019

Obamas betalade $ 11.75 miljoner för sitt nya hem


 Det måste vara trevligt att vara president så man kan bli rik och köpa en herrgård med 7 sovrum och  nästan 30 tunnland strandtomt på Martha’s Vineyard.

Mr. Clinton Killedepstein